Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Multimedia > Filmy

Notki

Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy.

Pokaż wyniki sondy: kto wygra wojnę :
SS 44 81.48%
DR 10 18.52%
Głosujących: 54. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 28-07-2005, 08:27   #41
Chris'Ronaldo
Użytkownik forum

Data dołączenia: 06 06 2005
Lokacja: Żory

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Losiek
Ja z kashem i noxem raczej opuszczamy server i z (innymi da'Roc). Mam nadzieje ze Drago cos zrobi lepszego niz stary lider ale jak dalej bedziecie sie pakowac na wielkie bitwy gowno zrobicie
to pokazuje jacy lojalni jestescie i jakie macie pojecie o tej grze, nazwac to tchórzostwem to mało jednym stwierdzeniem N\C
Chris'Ronaldo jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 28-07-2005, 09:07   #42
PiXik
Zbanowany

PiXik's Avatar

Data dołączenia: 08 03 2004
Lokacja: Rybnik

Imię: Sir Pix
Profesja: Royal Paladin
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rankor
A wiesz od czego to sie zaczelo? Bo wojne SS vs DR zaczeto porownywac do Pl vs Swe. Kiedy to grupka "dumnych" Polakow chciala pokazac jaka jest silna poprzez rzucanie insultow o b. niskim poziomie na Szwedow. Wtedy to Szwedzi zrobili tak samo. Wiele razy kiedy slyszalem cos zlego o Polsce rozmawialem z dana osoba, okazywalo sie, ze b. duza czesc Szwedow nie nawidzi Polakow chociaz twierdzili, ze sa pojedyncze jednostki ktore potrafia sie pokazac z dobrej strony.
dziwne że to my zawsze jesteśmy źli-.-akurat w tej wojnie może tak jest ale np na arcani to oni pierwsi zaczeli wyzywać bo przegrywali i kampili w pz-.-pozatym skoro znirzają się do tego samego poziomu co lovlvlem to świadczy źle o nich
PiXik jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 28-07-2005, 10:52   #43
Rankor
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 18 04 2004
Lokacja: białystok

Stan: Niegrający
Rankor ma numer GG 2811393
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez pawelekthedruid
dziwne że to my zawsze jesteśmy źli-.-akurat w tej wojnie może tak jest ale np na arcani to oni pierwsi zaczeli wyzywać bo przegrywali i kampili w pz-.-pozatym skoro znirzają się do tego samego poziomu co lovlvlem to świadczy źle o nich
Dziwne? Dla mnie to raczej normalne, zdarzylem sie przyzwyczaic do tego, ze b. duza czesc Polakow w grze to idioci, ktorzy potrafia tylko pakowac sie w klopoty. Co do odpowiedzi Szwedow: Kazdy ma pewna granice po ktorej sie po prostu przelamuje....

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Jaero
this is like world war 2 you going to take hitlers place and destroy all Swe ppl :/ but you will lose just like Hitler did!! // Cya in hell
Rankor jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania