|
Notki |
Broń i przedmioty Wszystko o broni i przedmiotach. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#42 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 07 2005
|
![]() [quote=shin-chan]Wiesz,jak masz 50k żeby kupić sobie Brighta to możesz inwestować.
Co ty gadasz? Jest gośc na pandorii (widac jego dom z depo w venore) Sprzedaje bright sworda za 10k |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 04 2005
Lokacja: Świnoujście
![]() |
![]() bij z serpenta bo mam do tej broni zaufanie(miałem serpenta na od 10 lvl do 15 lvl)i biłem nim dwarf soldiery(przed haknięciem konta miałem k seta,hakerzy to!@$E%#%@
![]()
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 06 2005
Lokacja: Pomorskie
Stan: Aktywny gracz
Imię: Kamyk Ziomek
Profesja: Druid
Gildia: Knights of circle table
Świat: Celesta
Poziom: 53
|
![]() Dla knighta proponuje spike sworda a dla sorca i druta serpena
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 07 2005
Stan: Niegrający
Profesja: Knight
Świat: Azura
|
![]() ja osobiscie uzywam spike i jestem zadowolony ! tak jak ktos pisal na poczatku co ci sprawi roznica dwa w ataku - nic ! a w obronie az 6 roznicy !
pZdR...
![]() |
#46 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 08 2005
Lokacja: Przasnysz
|
![]() ... mi sie wydaje , że spike jest lepszy do bloka , ale na hunty lepszy serp ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2004
Lokacja: Kraków
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Świat: Isara
![]() |
![]() Ech, to chyba logiczne, że bierze się serpent. Ma więcej Ataku, a jak (nie)wszyscy chyba wiedzą, obydwa są jednoręczne. Daje to do myślenia, że nosi się wtedy tarczę. A jak (nie)wiadomo, do obrony ptk daje ten przedmiot, który ma więcej defa. W tym wypadku - Tarcza ( No chyba,że ktoś nosi Cooper Shielda...). Czyli to 21 Defensywy Spike Sworda Daje Ci Aż !!! - nic. =) Proste?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 08 2005
Lokacja: Przasnysz
|
![]() ... def sie raczej sumuje , bo wtedy def w broni 1-recznej nie miałby sensu , to tak jakby liczyła się ta część zbroi , która ma największego arma ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2004
Lokacja: Kraków
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Świat: Isara
![]() |
![]() Cytuj:
Zaś Punkty Def (Tarcza lub Broń )- Służą do odpierania Ataków. Gdyby to się sumowało, to powiedzmy ktoś z Demon Shielden i BS'em miałby ponad 70 shielda. Co by pozwalało na blokowanie demonów na 50 lvl.... Zresztą możesz to sprawdzić jeżeli jesteś ryckiem/Palkiem (Inne profesje zawsze będa w ****u obrywać.) Załóż Tarcze I broń, i niech Cie ktoś nawala. Potem zdejmij broń. Widać różnice? Bo ja nie widze. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 08 2005
Lokacja: Toruń
![]() |
![]() Oczywiście że Spike Sword
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |