|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 06 2004
Lokacja: Nowhere
Stan: Aktywny Gracz
Gildia: Band of Brothers and Sisters
![]() |
![]() Mały offtop: Na tej stronie www.fat-pie.com znajduje się jeszcze sporo filmów tego typu.
Ostatnio edytowany przez Monte - 01-08-2005 o 10:45. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2003
Lokacja: Szczecin
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Cytuj:
Odczucie identyczne jak Krzysia. Powiem tylko, że naprawdę uwielbiam prania mózgu i podobne, psychodeliczne materiały. Ale to "nie zrobilo na mnie zadnego wrazenia"...
![]() |
![]() |
#43 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2004
Lokacja: Kwidzyn
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
i'm not the percent you think survives i need sanctuary in the pages of this book. gestating with all the other rats nurse said that my skin will need a graft. i am of pockmarked shapes The vermin you need to loathe. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#45 |
Zbanowany
Data dołączenia: 18 04 2004
Lokacja: Siedziba Świętej Inkwizycji
|
![]() Obejrzałem, potem zacząłem czytać komentarze, i odnoszę wrażenie że oglądałem coś innego niż reszta... Nie powiem żeby to nie wzbudzało żadnych emocji, ale na pewno nie sieje panicznego strachu. Wiadomo, nic nie jest straszne, kiedy z głośników słychać smerfne hity.
Ostatnio edytowany przez Pogromca pk - 01-08-2005 o 12:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 08 2005
|
![]() Flashe sa pierwsza klasa...cos w stylu Lovecrafta
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2004
Lokacja: Wrocław
|
![]() Na pierwszy rzut oka zapowiadało się jak każdy inny flash, dopiero po mocniejszym skupieniu się i wczuciu w atmosferę poczułem lekki strach (jak ktoś powiedział, strach przed chorym ludzkim umysłem). Jednak dla mnie to za mało.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 04 2004
Lokacja: białystok
![]() |
![]() Hmmm.... Szczerze mowiac po przeczytaniu komentow spodziewalem sie czegos jeszcze bardziej "strasznego"... To bylo tylko dziwne.... Niestety nic wiecej.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 02 2005
Lokacja: Old Trafford
![]() |
![]() Te filmy nie wywarły na mnie wrażenia. Za dziwne. ten to dopiero majstersztyk http://www.fat-pie.com/berries.htm
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 07 2004
Lokacja: Chlewice wielkopolskie
|
![]() Cytuj:
![]() Pozdrawiam, Cebix. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
|
![]() Gdy wczoraj zobaczyłem 3 pierwsze odcinki (to znaczy 6, 1 i 2) to się wczułem w klimat - bałem się. Ale dzisiaj gdy oglądałem resztę części, wyglądało to jakoś inaczej, tak... nie potrafię ocenić tego uczucia, ale nie miałem już zadnych negatywnych odczuć. (Może dlatego, że wtedy noc pozwoliła mi się wczuć?) A Milkman nie wywarł już na mnie żadnego wrażenia - wszystko popsuły kolory i muzyka... ale koleś naprawdę ma zwaloną psychę. Szkoda mi go.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2004
Lokacja: Bialystok
Gildia: Moonblades
Świat: Refugia
|
![]() Hmm dla mnie te flashe sa smutne.. Nie smiesza mnie ani nie wywieraja na mnie wiekszego wrazenia, sa po prostu smutne.
![]() |
#53 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 10 2004
Lokacja: Kwidzyn
Stan: Na emeryturze
Imię: Slagolash The Second
Świat: Saphira
![]() |
![]() @up: Myślę, że filmiki miały (przynajmniej częściowo) wywołać u widza poczucie żalu. Cała szarość, brzydota postaci i dziwność ich zachowań mogą przynajmniej część osób prowadzić do takich odczuć.
Nie zmienia to jednak faktu że niektóre sceny NIE SĄ normalne i nie wywołują żalu, tylko ten szczególny rodzaj strachu, o którym wszyscy się tutaj wypowiadali. |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 07 2005
|
![]() Nie wiem jak to możliwe, ale strach autora jest prawie namacalny. Czuć go wszędzie. W sobie. W otoczeniu. W swoim kochanym piesku. Kiedy obejrzałem "6" miałem dziwne uczucie. Mieszankę strachu i... współczucia. Ale kiedy dziś rano obejrzałem "1", akurat kiedy skończyłem miałem gdzies jechać rowerem. Mało nie wpadłem pod samochów ; p cały czas o tym myśląc. Nadal o tym myślę. Współczuję autorowi, który pokazał nam swój świat, swój strach i obawy...
![]() |
![]() |
#55 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2004
|
![]() Cytuj:
@Topic Obejrzałem to wszystko 2 razy, może lubię czuć smutek; to jest takie mocne, że gdyby ktoś chciał bez problemu można się przy tym wypłakać; pokazałem te flashe kumplowi (nie, nie 10 latkowi. 22 latkowi) i po 2 filmach powiedział, że ma dosy na dzisiaj, ja czekam niecierpliwie na kolejne części, myślę, że nie tylko ja.. Ostatnio edytowany przez Thero - 01-08-2005 o 20:57. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2004
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() widzialem to juz... musze przyznac ze jedne z lepszych flashowych animacji [jak nie najlepsze] jakie widzialem ;]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 06 2005
|
![]() NIe mam newrow obejrzalem wszytkie cudem. Rzeczywiscie inny rodzaj strachu...napoczatku niby nic sie nei dzieje ale i tak sie boisz. NIe chcial bnym spotkac goscia ktory to stworzyl...ma chyba nierowno pod sufitem
![]() |
#58 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 06 2005
Stan: Aktywny gracz
Imię: Ziomalowy rafi
Profesja: Sorcerer
Świat: Azura
Poziom: 19
Skille: 19/22
Poziom mag.: 28
|
![]() Obejrzalem te flashe i jakos nie wywarly na mnie wiekszego wplywu no moze taki leciutki strach.Mozliwe ze to dlatego ze najpierw przeczytalem wasze posty is spodziewalem sie czegos o wiele gorszego.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Guest
|
![]() shizowane te flashe i ja przy oglądaniu czułem jakiś rodzaj strachu między przerażeniem i obrzydzeniem ale najbardziej przerażał mnie świat w ukazany w tych flashach
|
![]() |
![]() |
#60 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 08 2004
Lokacja: Zgorzelec
Imię: Wez Nie Kozacz
Profesja: Knight
Świat: solera
Poziom: 8
Skille: zmienne
|
![]() Niezle... Ogladam to pierwszy raz, ale wdizialem kiedys link do tego na cda w dziale uwaga uwaga -.- HUMOR...