|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 |
Zbanowany
|
![]() ale to nie żaden wspomagacz ps.kto mi kupi paca?najlepiej z rybca na 3 miechy jest 80zl ale ja mu dam 200zl a 80 ma wplacic karta
NIE WIDZAILEM TEGO KOMENTARZA PACA LISTEM POLECONYM !?!!?!?!?eeejak to? |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 |
Zbanowany
Data dołączenia: 26 04 2004
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 02 2004
![]() |
![]() Po co takie cuś dobrym ludziom np. ja nie używam bo:
-ryby i tak szybko mi do plecaka skacza -światło to tylko 20 many -nie chce zostać shackowanym -nie lubie oszustw -boje sie bana ![]() sorry za ortografy _________________________________________________ Fargass Sorcerer 18 lev 26 mlev The Dark Mage
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2003
Lokacja: Pod Monopolowym
|
![]() Musze sie przyznac ale nie uzywam takich programow... i odradzam ich kazdemu
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 04 2004
|
![]() ja uzywam tylko T. L.
a jak zarywam nocke w kafeii strzelam pare piwek i rame szlugow ![]()
![]() |
#46 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 08 2004
Lokacja: bujaków
![]() |
![]() Wkurzaja mnie ludzie co robia skile od 80 do 84 w tydzien. Piszesz do nich i zawsze afk i taskera wlączonego. u mnie na serwie jest taki co nie ma pacca a logouta robi tylko jak jest restart serwa.Oszusci i z takiego powodu mamy korupcje w kraju
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 09 2004
|
![]() A ja mam duuuuużo charów, ale wszystkie na jednym koncie, więc gram jednym, a reszta grzecznie odradza manę w łóżeczkach. A cheatów nie używam, nie używałem i nie będę, używał. Co by to była za przyjemność z grania ? Prawie żadna, a tak wiem, że do wszystkiego sam doszedłem.
Jeżeli chodzi o zabezpieczenie kompa, to ktoś może się postarać i napisać takiego trojana, że bez problemu będąc na twoim kompie ominie sobie zabezpieczenia i tyle widziałeś swoje konto. |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Użytkownik forum
|
![]() po trafieniu na maina i odwiedzeniu depo, poszedłem sobie na rybki.
spotkałem tego kolesia po prawej. po jakiś 3h dalej stał i łowił ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 08 2004
Lokacja: Łódź
Profesja: Elder Druid
Poziom: 71
Skille: 22/20
Poziom mag.: 51
![]() |
![]() Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Neho - 05-01-2005 o 23:57. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Dario |
Ta wiadomość została usunięta przez $corcerer.
|
![]() |
#50 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 11 2004
|
![]() Ja zawsze uzywalem tego typu programow i cale te gadanie o tym ze zwiekszaja ryzyko shakowania to jeden wielki kit, jesli masz zostac shakowany to chobys niewiem jak sie staral sie przed tym nieuchronisz. Aktualnie czekam na nowego nubbota, program na prawde warty polecenia, pozatym jest pewny i naserio ulatwia gre. Dobra koncze ta wypowiedz bo starsi sie pluja.
Cheaterzy laczcie sie!! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 01 2005
Lokacja: Płock
![]() |
![]() ja osobiscie uzywam tylko taskera do lowienia rybek
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2004
|
![]() Cytuj:
@Topic Wiem, że bardzo zgrzeszyłem dzisiaj tibi MC używałem, wiecie do czego jej używam? Żeby podczas treningu pooglądać filmy ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 12 2004
Lokacja: Jastrzębie Zdrój
![]() |
![]() Greetings!!
Nie używałem, nie używam i nie zamierzam używać w/w programów. Dla mnie to zabójstwo przyjemności grania. Zresztą i tak rzadko gram ostatnio w Tibię (sesja ![]() ![]() Powodzenia na polowaniach życzę. ________________ "Gdy walczysz z potworami bacz abyś sam nie stał się jednym z nich" |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Guest
|
![]() Witam wszystkich!
W przeszłości, kiedy grałem z kolegą na Harmonii używałem takiego programu jak NUB-Bot. Robił on sam runy, łowił ryby i sam jadł food. ... Już po kilku dniach, uzyskaliśmy skill "65" w fishingu, 35 mlvl., a level wciąż ten sam. Komputery zostawialiśmy na noc (w końcu non-pVp, nikt nas nie zabije), zysk był duży, gdyż robiliśmy UHy. Nie hacknięto nas, ale znudziło nam sie non-PvP, dlatego przerzuciliśmy się na Arcanię i nie używamy już od tej pory cheatów. |
![]() |
![]() |
#55 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 01 2005
|
![]() E to ja jzu nieczaje nei uzywałem programow takich jak mc. A kurde zosatłem schakowany mam firewalla ;/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2004
Lokacja: Russia
|
![]() Ja używam tylko TibiaPW, bo niechce mi sie za kazdym razem kiedy chce sie lognąć wpisywac moich skomplikowanych passów
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 04 2004
|
![]() szczerze mówiąc urZywałem ale po hacku juz gram na 100% uczciwie
poza tym po wprowadzeniu kolejki i skill bar nie potrzebuje juz tego dziadostwa nauczyłem sie na wlasnych błędach ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 12 2004
Stan: Na Emeryturze
Świat: Berylia
|
![]() Ja tam przyznam sie że uzywam Taskera do łowienie ryb bo jak miał bym to recznie robic to idzie sie pociąć.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: Bełchatów
Stan: Na emeryturze
Imię: Valaxia
Profesja: Brak (Rookgaard)
Świat: Rubera
Poziom: 21
Skille: 20/24
![]() |
![]() tibia gg, tibia pw nieużywam, ale musze się przyznać, że używam tibia MC, bo czasami MUSZE grać 2 postaciami na raz.
![]() |
#60 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 01 2005
Lokacja: Wrocław
![]() |
![]() Po apdejcie gram w 100% uczciwie... a przed apdejtem troszke denerwujące było "To many frajers online. Only players with premium blabla" więc oszukiwałem.... WYBACZCIE MI !
![]() |
![]() |
![]() |