![]() |
#41 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Polska
Stan: Aktywny gracz
Imię: Marcin Universal
Profesja: Paladin
Świat: Zanera
Poziom: 15
Skille: 46/37
Poziom mag.: 9
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 |
Guest
|
![]() Wkurzyli mnie tym co zrobili rzaden pall nie bendzie miec wiekszych skili jak 40 cipy z***aly sprawe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]() |
![]() |
![]() |
#43 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2005
Lokacja: Bydgoszcz
Imię: Soldier Melon
Profesja: Elite Knight
Gildia: Lions
Świat: Rubera
Poziom: 60
Skille: 80/78
Poziom mag.: 6
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Soldier Melon - Rubera Ostatnio edytowany przez -=Melon=- - 22-08-2005 o 22:12. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2005
Lokacja: Szczecin
Imię: Erycus Of Death
Profesja: Knight
Gildia: Polish Power
Świat: Pacera
Poziom: 54
Skille: 13/37
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Cytuj:
![]() cipsoft naprawde jest tak wglebiony w gospodarke i zycie tibijskie ze moj boze. gdyby zastanawiali sie nad tym to nie wproadzili by run do sklepow bo wczesniej moglem kupic w kazdej chiwli 10 bp uha za 22k a teraz nie moge kupic 7 za 22 k -.- bo nikt nie sella run. spieprzyli zycie w tibii. chociaz gdyby nie runy w sklepach update rox!!!! wcale nie uwazam ze udupili palkow i tak sam fakt ze palkow skacza skillekrocie tego co knajt musi sie na trenic to naprwade. idziesz strzaly na jakies guardy huncisz huncisz loot leci exp leci skill leci .. -.- |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
|
![]() Qwa jakie lolki ...
o ile wiem to po update kamienie maja 10 ataku / sa lekkie / nie znikaja wiec mozna np. z 30 kamieni z goblinow nie bedziesz dostawal duzych hitow a dist bedzie rusl ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 06 2005
|
![]() nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! kto wymyślił tą głupotę!! te ****** i ****** ****** cip-y ******* ja byłem szczęśliwym palkiem na honerze i akurat update !!!!!!!!! nieeeeeeee teraz jak noob chodzę i proszę o speary!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 07 2005
Lokacja: <brak danych>
|
![]() paladyni maja teraz przesrane bo czym tu trenować (czyba kamieniami
![]() dlatego ja się porządnie wziołem za trening zwoim knightem bo niewiadomo co cipowie wymyślą w kolejnym update moze knife'y będą po kilku uderzeniach też do niczego ![]()
![]() |
#49 |
Użytkownik forum
|
![]() Hmmm... Nie znam sie na palku ( gralem na elysi palkiem troche 16 low skilled ) ale to co czytam to zgroza. Moze za chwile wprowadza znikajace runy albo cos takiego. Moim zdaniem powinni wyrownac szybkosc rosniecia skili a nie wprowadzac znikanie spearow. Palek byl najpotezniejsza z postaci w tibi ( SD. Bolty + mms przeciwko knightom + duzo hp i mana + exura vita+ niewidka = wypas ) a to co z niego zrobili to hanba. Co do soul points mialy byc bronia przeciwko afkerom ale to sie nie udalo. Poexpi czlowiek 3.5 h i dalej robi cala noc sdki ( 7 h z czyms robi sie bp ). Co do runek w sklepie to dobry pomysl chociaz problemem moze byc ich cena. Takie jest moje zdanie w tej sprawie. Jutro znika mi red skull wiec zacznie sie jazda 22 lv 42 ml pozdro dizi kash i wszystkich ktorych znam na aldorze ps. ma ktos na sell bp hmm po 1 k plx plx plz czy jak tam to sie pisze
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 08 2005
|
![]() Podzięnkujcie paniom z cipa... Eee z CIPSOFTU.
Zamiast poprawic spieprzyli. Musicie sobie wyobrazić moje zdenerwowanie jak przez 15 minut łazilem i ani jednego speara nie znalazlem a przez ten czas roslo mi to co nie trzeba. Mam niski lvl i skill więnc na masowe zurzycie strzał nie mogę sobie pozwolic zresztą i tak niemal wszystkie w powietrze by poleciały. Tak sie zastanawiam kto tam w Cipsofcie pracuje. Chyba była redukcja etatu i zostali sami miłośnicy knighta nie żebym cos do knighta mniał ![]() ![]() Mieli przeciez tyle innych wyjsc np. Spowolnic rozwuj, Oslabic strzaly i inne miotane przedmioty a nawet zprawic by w zwarciu speary nie zadawaly żadnych ran. Jak już wpadli na ten (NIE) (prostacki) genialny pomysł to niech w krainach będzie można wiencej tego badziewia znaleźć (najlepiej 10 x wiencej) no i dobrze by było jak by ich masa spadła tak do 2 oz bo nikt by nie byl w stanie targac tego w liczbie 100. |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Użytkownik forum
|
![]() Podzięnkujcie paniom z cipa... Eee z CIPSOFTU.
Zamiast poprawic spieprzyli. Musicie sobie wyobrazić moje zdenerwowanie jak przez 15 minut łazilem i ani jednego speara nie znalazlem a przez ten czas roslo mi to co nie trzeba. Mam niski lvl i skill więnc na masowe zurzycie strzał nie mogę sobie pozwolic zresztą i tak niemal wszystkie w powietrze by poleciały. Tak sie zastanawiam kto tam w Cipsofcie pracuje. Chyba była redukcja etatu i zostali sami miłośnicy knighta nie żebym cos do knighta mniał ale to co teraz można z palem zrobić to tyko niedołężny knight którego weapon skill przewyzsza distansa przynajmniej na poczontku. Mieli przeciez tyle innych wyjsc np. Spowolnic rozwuj, Oslabic strzaly i inne miotane przedmioty a nawet zprawic by w zwarciu speary nie zadawaly żadnych ran. Jak już wpadli na ten (NIE) (prostacki) genialny pomysł to niech w krainach będzie można wiencej tego badziewia znaleźć (najlepiej 10 x wiencej) no i dobrze by było jak by ich masa spadła tak do 2 oz bo nikt by nie byl w stanie targac tego w liczbie 100. |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Użytkownik forum
|
![]() Dla Belvedora.
Jego słowa. Cipsoft zrobil tak, przez NAS, przez graczy, ktorzy bezkarnie trenili z jednym spirem na tbi czy innym programie "zakazanym", przez nasza chec latwego wyskilowania zafundowalismy sobie lamiace sie spiry;d Wiec nie miejscie im tego zazle, bo zrobili to dla tych uczciwych graczy... Moje słowa. To niech sobie jakiegos dobrego PB znajdą żeby wyszukiwal takie nieprawidlowości w działaniu programu. A jak sie takiego delikfenta znajdzie to żadnego zmiłuj się panie i BAN. Ostatnio edytowany przez Gal Anonim - 24-08-2005 o 17:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 08 2005
Lokacja: Luminera
Imię: Puki Swordmaster
Świat: Luminera
Poziom: 16
Skille: 47/45
Poziom mag.: 3
|
![]() Wsumie to tak mega szybko te speary nie znikaja, zdaza sie ze znika po 2 rzutach, ale niektorymi rzucam nawet po 30-40 razy, wiadomo cud miod i orzeszki toto nie jest:/ gdyby KAZDY troll wyzucal ZAWSZE 1 speara, to wogole bym nie mial pretensji do cipow, ale tak nie jest. Wszystko byloby do zniesienia jakby speary byly latwiej dostepne i lzejsze. Od jakiego lvl dista jest sens wymienic juz speary na bow zeby trenic?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 11 2004
Lokacja: Wroclaw
Imię: Sir mapes
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Vampires Brotherhood
Świat: Lunara
![]() |
![]() Cytuj:
Robisz błędy? Nie potrafisz napisać wyrazu "góra" poprawnie? Cały czas wykręcasz się "że nie musisz pisać poprawnie bo nie umiesz?" Zainstaluj FireFox'a 2 a może w czymś Ci pomoże -.-' http://www.mozilla-europe.org/pl/ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Użytkownik forum
|
![]() Może ja jestem ślepy ale małego kamienia też nie mogę znaleść.
PS.. Jestem na ROOKU. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 | |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#57 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 03 2005
Lokacja: Kąty Wrocławskie
Stan: Niegrający
Świat: Astera
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
![]() A co do palka to racja trenic sie nim nieda;/ Natomiast sorc/drut dobrze ze zrobili te SP bo przynajmniej trzeba expic nikt nie stoi pod dp i nie spamuje...i w taki sposob jak bys stal tak pod dp i robil te runki to praktycznie bys robil lvl pewnie co pare dni...a tak mozesz go zrobic nawet w 1 dzien(choc co 2 min to troche duzo jak na 1sp...)
Ostatnio edytowany przez Kolos89 - 24-08-2005 o 21:41. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 08 2004
Świat: non-pvp
Poziom: 33
Skille: 70/55
Poziom mag.: 15
|
![]() Biłem Guarda i 2 minosy =5 spearow poszlo sie golic!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#59 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 08 2004
Świat: non-pvp
Poziom: 33
Skille: 70/55
Poziom mag.: 15
|
![]() Cytuj:
bedzie uciekal i ubije knighta.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 02 2005
Lokacja: Bydgoszcz
Imię: Obronca Madzi
Świat: Elera
Poziom: 20
Skille: 50/50
Poziom mag.: 3
![]() |
![]() Znikajace speary to dobrze wg mnie bo jak wali was ork spearman to jemu też znikaja speary i teraz jest równowaga. A po za tym chyba zrobienie aby orkowi zostawały speary chyba było by programistycznie tródniejsze. Ja tak uważam
![]() |
![]() |
![]() |