Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Broń i przedmioty

Notki

Broń i przedmioty Wszystko o broni i przedmiotach.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 22-08-2005, 16:23   #41
Suverase
Użytkownik Forum

Suverase's Avatar

Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Polska

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Paladin
Świat: Zanera
Poziom: 15
Skille: 46/37
Poziom mag.: 9
Suverase ma numer GG 1823477
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Eranid
Hmm bp spirów to 20k, tylko bogaci mogą se na to pozwolić
nie wspominajac juz o cap.

Wystaw mi notkę plz

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Marcin Rozynek - Siłacz
I niech noc przykryje nas
jak końca świata świat
w obawie przed świtaniem ,
niczym król Karol kupię Ci
korale planet i
w nich samych przy mnie staniesz
lol
Suverase jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 22-08-2005, 17:38   #42
Iron Darcon
Guest

Evul

Wkurzyli mnie tym co zrobili rzaden pall nie bendzie miec wiekszych skili jak 40 cipy z***aly sprawe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Odpowiedz z Cytatem
stary 22-08-2005, 22:08   #43
-=Melon=-
Użytkownik Forum

-=Melon=-'s Avatar

Data dołączenia: 20 02 2005
Lokacja: Bydgoszcz

Profesja: Elite Knight
Gildia: Lions
Świat: Rubera
Poziom: 60
Skille: 80/78
Poziom mag.: 6
Wyślij wiadomość przez ICQ do -=Melon=- -=Melon=- ma numer GG 4683224
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Belvedor
Cipsoft zrobil tak, przez NAS, przez graczy, ktorzy bezkarnie trenili z jednym spirem na tbi czy innym programie "zakazanym", przez nasza chec latwego wyskilowania zafundowalismy sobie lamiace sie spiry;d Wiec nie miejscie im tego zazle, bo zrobili to dla tych uczciwych graczy...
z tego co ja slyszalem oni mieli uniemozliwic trening na afk. a praktycznie uniemozliwili kompletnie trening. ale zgadzam sie ze sami no to ludzie zapracowali (beze mnie, ja nie mialem nigdy palla xD)
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Racoon
jego hmm jego 2k i innym nic do tego
nie jego 2k bo predzej kupie u npc za 500 gp wiecej niz zaplace imbecylowi

Ostatnio edytowany przez -=Melon=- - 22-08-2005 o 22:12.
-=Melon=- jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 23-08-2005, 11:27   #44
Evilus
Użytkownik Forum

Evilus's Avatar

Data dołączenia: 16 02 2005
Lokacja: Szczecin

Profesja: Knight
Gildia: Polish Power
Świat: Pacera
Poziom: 54
Skille: 13/37
Poziom mag.: 6
Evilus ma numer GG 3513537
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez scarab
Nie wyzywajcie mnie n00bem prosze
Mój sposób (może głupi) przestac grac palkiem sorcem i drutem tera robic tylko knightów i moze cipsoft sie zmieni moze zrobiom update zeby spiry nie znikały i soulów nie było (przypuszczenia) jak duzo osób tak zrobi to moze przynajmniej te spiry odblokujom a soule dadzom zeby sie odnawialy jak mana sorc/drut 6 sec pal 9/8 sec niewiem dokładnie master sorc/elder drut 4 sec royal pal 7/6 niewiem dokładnie
rozpisałęm sie
rozbawiles mnie noobku
cipsoft naprawde jest tak wglebiony w gospodarke i zycie tibijskie ze moj boze.
gdyby zastanawiali sie nad tym to nie wproadzili by run do sklepow bo wczesniej moglem kupic w kazdej chiwli 10 bp uha za 22k a teraz nie moge kupic 7 za 22 k -.- bo nikt nie sella run. spieprzyli zycie w tibii. chociaz gdyby nie runy w sklepach update rox!!!! wcale nie uwazam ze udupili palkow i tak sam fakt ze palkow skacza skillekrocie tego co knajt musi sie na trenic to naprwade. idziesz strzaly na jakies guardy huncisz huncisz loot leci exp leci skill leci .. -.-
Evilus jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 24-08-2005, 12:47   #45
Fli$u
Użytkownik Forum

Fli$u's Avatar

Data dołączenia: 08 07 2005

Stan: Początkujący
Imię: -
Profesja: Sorcerer
Gildia: -
Świat: -
Poziom: -
Skille: -
Poziom mag.: -
Fli$u ma numer GG 4905044
Żarówka

Qwa jakie lolki ...
o ile wiem to po update kamienie maja 10 ataku / sa lekkie / nie znikaja
wiec mozna np. z 30 kamieni z goblinow nie bedziesz dostawal duzych hitow a dist bedzie rusl
Fli$u jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 24-08-2005, 13:16   #46
adamulos
Użytkownik forum

Data dołączenia: 22 06 2005

Domyślny

nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kto wymyślił tą głupotę!! te ****** i ****** ****** cip-y *******
ja byłem szczęśliwym palkiem na honerze i akurat update !!!!!!!!!
nieeeeeeee teraz jak noob chodzę i proszę o speary!!!
adamulos jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 24-08-2005, 13:29   #47
Marcin wymiatacz
Użytkownik Forum

Marcin wymiatacz's Avatar

Data dołączenia: 29 05 2005
Lokacja: Nienapisze bo pedofili jest za duzo ;p

Imię: Tajne
Profesja: Sorcerer
Poziom mag.: 46
Domyślny

Ciesze sie razem z wami ze spiry znikaja szkoda ze tak wolno znikaja mogly by szybciej
Marcin wymiatacz jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 24-08-2005, 13:34   #48
k-kondzik
Użytkownik Forum

k-kondzik's Avatar

Data dołączenia: 07 07 2005
Lokacja: <brak danych>

Domyślny

paladyni maja teraz przesrane bo czym tu trenować (czyba kamieniami )
dlatego ja się porządnie wziołem za trening zwoim knightem bo niewiadomo co cipowie wymyślą w kolejnym update moze knife'y będą po kilku uderzeniach też do niczego
stary 24-08-2005, 14:03   #49
Wirus Sorcerer
Użytkownik forum

Data dołączenia: 03 05 2005

Imię: Nazath
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Retired
Świat: Furora
Poziom: 40
Poziom mag.: 48
Wirus Sorcerer ma numer GG 2891148
Domyślny

Hmmm... Nie znam sie na palku ( gralem na elysi palkiem troche 16 low skilled ) ale to co czytam to zgroza. Moze za chwile wprowadza znikajace runy albo cos takiego. Moim zdaniem powinni wyrownac szybkosc rosniecia skili a nie wprowadzac znikanie spearow. Palek byl najpotezniejsza z postaci w tibi ( SD. Bolty + mms przeciwko knightom + duzo hp i mana + exura vita+ niewidka = wypas ) a to co z niego zrobili to hanba. Co do soul points mialy byc bronia przeciwko afkerom ale to sie nie udalo. Poexpi czlowiek 3.5 h i dalej robi cala noc sdki ( 7 h z czyms robi sie bp ). Co do runek w sklepie to dobry pomysl chociaz problemem moze byc ich cena. Takie jest moje zdanie w tej sprawie. Jutro znika mi red skull wiec zacznie sie jazda 22 lv 42 ml pozdro dizi kash i wszystkich ktorych znam na aldorze ps. ma ktos na sell bp hmm po 1 k plx plx plz czy jak tam to sie pisze
Wirus Sorcerer jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 24-08-2005, 16:35   #50
Gal Anonim
Użytkownik forum

Data dołączenia: 24 08 2005

Problem

Podzięnkujcie paniom z cipa... Eee z CIPSOFTU.

Zamiast poprawic spieprzyli. Musicie sobie wyobrazić moje zdenerwowanie jak przez 15 minut łazilem i ani jednego speara nie znalazlem a przez ten czas roslo mi to co nie trzeba. Mam niski lvl i skill więnc na masowe zurzycie strzał nie mogę sobie pozwolic zresztą i tak niemal wszystkie w powietrze by poleciały.

Tak sie zastanawiam kto tam w Cipsofcie pracuje.

Chyba była redukcja etatu i zostali sami miłośnicy knighta nie żebym cos do knighta mniał ale to co teraz można z palem zrobić to tyko niedołężny knight którego weapon skill przewyzsza distansa przynajmniej na poczontku.

Mieli przeciez tyle innych wyjsc np. Spowolnic rozwuj, Oslabic strzaly i inne miotane przedmioty a nawet zprawic by w zwarciu speary nie zadawaly żadnych ran.

Jak już wpadli na ten (NIE) (prostacki) genialny pomysł to niech w krainach będzie można wiencej tego badziewia znaleźć (najlepiej 10 x wiencej) no i dobrze by było jak by ich masa spadła tak do 2 oz bo nikt by nie byl w stanie targac tego w liczbie 100.
Gal Anonim jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 24-08-2005, 16:43   #51
Gal Anonim
Użytkownik forum

Problem Nie poddam sie i palkiem bede grał!!!!!

Podzięnkujcie paniom z cipa... Eee z CIPSOFTU.

Zamiast poprawic spieprzyli. Musicie sobie wyobrazić moje zdenerwowanie jak przez 15 minut łazilem i ani jednego speara nie znalazlem a przez ten czas roslo mi to co nie trzeba. Mam niski lvl i skill więnc na masowe zurzycie strzał nie mogę sobie pozwolic zresztą i tak niemal wszystkie w powietrze by poleciały.

Tak sie zastanawiam kto tam w Cipsofcie pracuje.

Chyba była redukcja etatu i zostali sami miłośnicy knighta nie żebym cos do knighta mniał ale to co teraz można z palem zrobić to tyko niedołężny knight którego weapon skill przewyzsza distansa przynajmniej na poczontku.

Mieli przeciez tyle innych wyjsc np. Spowolnic rozwuj, Oslabic strzaly i inne miotane przedmioty a nawet zprawic by w zwarciu speary nie zadawaly żadnych ran.

Jak już wpadli na ten (NIE) (prostacki) genialny pomysł to niech w krainach będzie można wiencej tego badziewia znaleźć (najlepiej 10 x wiencej) no i dobrze by było jak by ich masa spadła tak do 2 oz bo nikt by nie byl w stanie targac tego w liczbie 100.
stary 24-08-2005, 16:57   #52
Gal Anonim
Użytkownik forum

Strzałka

Dla Belvedora.

Jego słowa.

Cipsoft zrobil tak, przez NAS, przez graczy, ktorzy bezkarnie trenili z jednym spirem na tbi czy innym programie "zakazanym", przez nasza chec latwego wyskilowania zafundowalismy sobie lamiace sie spiry;d Wiec nie miejscie im tego zazle, bo zrobili to dla tych uczciwych graczy...

Moje słowa.

To niech sobie jakiegos dobrego PB znajdą żeby wyszukiwal takie nieprawidlowości w działaniu programu.
A jak sie takiego delikfenta znajdzie to żadnego zmiłuj się panie i BAN.

Ostatnio edytowany przez Gal Anonim - 24-08-2005 o 17:00.
stary 24-08-2005, 17:07   #53
pukacz
Użytkownik forum

Data dołączenia: 15 08 2005
Lokacja: Luminera

Świat: Luminera
Poziom: 16
Skille: 47/45
Poziom mag.: 3
Domyślny

Wsumie to tak mega szybko te speary nie znikaja, zdaza sie ze znika po 2 rzutach, ale niektorymi rzucam nawet po 30-40 razy, wiadomo cud miod i orzeszki toto nie jest:/ gdyby KAZDY troll wyzucal ZAWSZE 1 speara, to wogole bym nie mial pretensji do cipow, ale tak nie jest. Wszystko byloby do zniesienia jakby speary byly latwiej dostepne i lzejsze. Od jakiego lvl dista jest sens wymienic juz speary na bow zeby trenic?
pukacz jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 24-08-2005, 17:51   #54
Sie mapes
Użytkownik Forum

Sie mapes's Avatar

Data dołączenia: 08 11 2004
Lokacja: Wroclaw

Imię: Sir mapes
Profesja: Royal Paladin
Świat: Lunara
Sie mapes ma numer GG 2380376
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Stryk~~
Palki trenujcie i huntujcie teraz Throwing starami 100 waży 200 oz.
Mają też mniejszy atak wiec lepiej się treni, a najlepsze do trenu- small stone (atk:20)

good luck
Ty gadasz glupoty i sam sprawdz maja 10 (bo chcialem nimi trenowac) i gwaizki sa nie do kupienia u NPC

Zainstaluj FireFox'a 2 a może w czymś Ci pomoże -.-'
http://www.mozilla-europe.org/pl/
Sie mapes jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 24-08-2005, 20:34   #55
Gal Anonim
Użytkownik forum

LOL

Może ja jestem ślepy ale małego kamienia też nie mogę znaleść.
PS.. Jestem na ROOKU.
stary 24-08-2005, 20:42   #56
Ashlon
Tibiaspy.com

Ashlon's Avatar

Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez pukacz
Wsumie to tak mega szybko te speary nie znikaja, zdaza sie ze znika po 2 rzutach, ale niektorymi rzucam nawet po 30-40 razy, wiadomo cud miod i orzeszki toto nie jest:/ gdyby KAZDY troll wyzucal ZAWSZE 1 speara, to wogole bym nie mial pretensji do cipow, ale tak nie jest. Wszystko byloby do zniesienia jakby speary byly latwiej dostepne i lzejsze. Od jakiego lvl dista jest sens wymienic juz speary na bow zeby trenic?
43-44 dista i juz mozna biegac z lukiem. Ale srednio duzo strzal idzie.
stary 24-08-2005, 21:37   #57
Kolos89
Użytkownik Forum

Kolos89's Avatar

Data dołączenia: 19 03 2005
Lokacja: Kąty Wrocławskie

Stan: Niegrający
Świat: Astera
Kolos89 ma numer GG 2162428 Kolos89 ma login Tlenu kolos_1989@tlen.pl
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Nekromanta
Tak btw - porownaj granie pallem a knightem (pod wzgledem wrazen od lvlu 60).To tak, jakby porownac mercedesa s600 z oplem astra...
rozbawiles mnie tym dobra wezmy takiego palka 60lvl i knajta 60lvl ile taki pallek udzwignie bp z uhami itp?? oraz bolty/strzaly nie porownoj tutaj knajta do palka bo na takim lvl to pall nie ma szans...

A co do palka to racja trenic sie nim nieda;/ Natomiast sorc/drut dobrze ze zrobili te SP bo przynajmniej trzeba expic nikt nie stoi pod dp i nie spamuje...i w taki sposob jak bys stal tak pod dp i robil te runki to praktycznie bys robil lvl pewnie co pare dni...a tak mozesz go zrobic nawet w 1 dzien(choc co 2 min to troche duzo jak na 1sp...)

Kliknij ilekroć zawahasz się jak napisać dany wyraz...

Ostatnio edytowany przez Kolos89 - 24-08-2005 o 21:41.
Kolos89 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 25-08-2005, 15:00   #58
miszko77
Użytkownik Forum

miszko77's Avatar

Data dołączenia: 23 08 2004

Świat: non-pvp
Poziom: 33
Skille: 70/55
Poziom mag.: 15
Domyślny znikające speary = nie!!!

Biłem Guarda i 2 minosy =5 spearow poszlo sie golic!!!
miszko77 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 25-08-2005, 15:01   #59
miszko77
Użytkownik Forum

miszko77's Avatar

Data dołączenia: 23 08 2004

Świat: non-pvp
Poziom: 33
Skille: 70/55
Poziom mag.: 15
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kolos89
rozbawiles mnie tym dobra wezmy takiego palka 60lvl i knajta 60lvl ile taki pallek udzwignie bp z uhami itp?? oraz bolty/strzaly nie porownoj tutaj knajta do palka bo na takim lvl to pall nie ma szans...

A co do palka to racja trenic sie nim nieda;/ Natomiast sorc/drut dobrze ze zrobili te SP bo przynajmniej trzeba expic nikt nie stoi pod dp i nie spamuje...i w taki sposob jak bys stal tak pod dp i robil te runki to praktycznie bys robil lvl pewnie co pare dni...a tak mozesz go zrobic nawet w 1 dzien(choc co 2 min to troche duzo jak na 1sp...)

bedzie uciekal i ubije knighta....
miszko77 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 25-08-2005, 15:42   #60
Lord Gimil
Użytkownik forum

Data dołączenia: 13 02 2005
Lokacja: Bydgoszcz

Świat: Elera
Poziom: 20
Skille: 50/50
Poziom mag.: 3
Lord Gimil ma numer GG 2633075
Oczko Znikające speary wg mnie

Znikajace speary to dobrze wg mnie bo jak wali was ork spearman to jemu też znikaja speary i teraz jest równowaga. A po za tym chyba zrobienie aby orkowi zostawały speary chyba było by programistycznie tródniejsze. Ja tak uważam
Lord Gimil jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania