|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Brzydgoszcz, Fordograd
Profesja: Knight
Świat: RL
|
![]() Orient update plx?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 08 2005
Lokacja: a co cie to...?
Stan: Początkujący
Imię: Algemnon
Profesja: Elite Knight
Świat: Eternia
![]() |
![]() Ja myślę że przydałby sie mały update Rooka? Jest wilu rookstayerów którzy z update'ów prawie nic nie mają oprócz nowych grafik. Może powiekszenie wyspy, nowe potwory, przedmioty, questy, lub jakiś prosty czar (utevo lux np.) Niech i oni mają cos od Cipow. Pozdro
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 07 2005
Lokacja: Ab'Dendriel
Stan: Aktywny gracz
Imię: Mistick Alia
Profesja: Sorcerer
Świat: Guardia
Poziom: 14
Skille: 17/19
Poziom mag.: 16
|
![]() ![]() Rook jest po to żeby wyjść z niego na 8lvlu a nie poto żeby zostać , dodanie ciatseczek lepsze ROX! DODAJCIE COS DLA FACC'a Najlepiej wyspe tylko dla FACC cholera PACC se ma te bajerki i tylko on moze tam byc a FACC ma wszystko co PACC se moze zobaczeć ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 12 2004
|
![]() Moze jeszcze dobrze by bylo jakby wprowadzic demony dla facc i necro i 8 bosów z ankrahmun i najlepiej zeby cala tibia stala sie dla pacc.. zeby nie bylo pacc zeby wszyscy byli równi??
Ludzie jak cos piszecie to pomyslcie troche jak chcecie zeby tibia byla równa dla wszystkich to napiszcie petcje do cipów zeby tibia byla tylko dla pacc i zeby zlikwidowac facc.. wtedy na pewno pacc bylby tanszy to po pierwsze a po drugie tibia bylaby równa dla wszystkich.. cip soft musi za cos utrzymac servery i cala ekipe i dlatego jalepsze bonusy maja trylko pacc gdyz im sie to naprawde nalezy.. cieszcie sie ze nie jest tak jak w WoWie i placenie duuuuzo drozszych cen nie jest obowiazkowe i ze mozecie kupic sobie wszystkie itemy i wogóle cieszcie sie ze mozecie grac za darmo.. przestancie narzekac ze cos dla facc. cipsoft mysli o wszytkich jednak pierwszenswo maja pacc gdyz oni placa za ta gre i to jest sluszne ze wszystkie nowe tereny sa dla pacc i najlepsze bonusy tylko im sie naleza.. Sory za tak chaotycznie napisany post ale taki z reguly jestem;] |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 06 2005
Lokacja: Bydgoszcz
Wpisy bloga: 44
Stan: Niegrający
Skille: Milion
|
![]() Są inne sposoby na utrzymanie serverów niż wyłudzanie kasy od graczy.Jeśli nikt by pacca niekupował to i tak Tibia by dalej działała.Albo poprostu,zmniejszyć liczbę serverów.Wkrótce będzie ich tak dużo że pacce będą drożeć!A z resztą Qurak,egoisto,niekażdy ma kasę żeby płacić za pacc.Ja tam osobiście zamiast pacca wolałbym naprzykład 2 miesiące grać w pożądne Wow niż w minigierke mmorpg.
![]() Ostatnio edytowany przez sphinx123 - 17-08-2005 o 01:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
pokrzywa
Data dołączenia: 24 06 2004
Lokacja: malopolska
Stan: Niegrający
Imię: Lobo Destrojer
Gildia: Messangers of Chaos
Świat: Solera
Poziom: 111
Skille: 94/92
Poziom mag.: 7
![]() ![]() |
![]() "Co chcielibyście aby cipy dodały przy następnym update???????"
restartą aren mówimy stanowcze, zdecydowane i niepodwazalne NIE |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2004
![]() |
![]() Cytuj:
![]() .Potem było by kolejne zmartwienie rodziców typu"Skończyło się ! kupcie mo nowego pacca"
GRUPA TEA TIME REKRUTUJE ; ) OTWARTA DLA WSZYSTKICH FANÓW SPANIAŁEGO NAPARU POSIADAJĄCEGO PONAD DWA TYSIĄCE LAT TRADYCJI. http://www.forum.tibia.pl/group.php?groupid=126 Jesteś fanem Diablo 2 ,ale gra już ci się znudziła? http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=187841- Zapoznaj się z tym tematem,a nie pożałujesz!!!!!!!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Białystok
Stan: Na Emeryturze
Imię: Friida
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Nebula
|
![]() Cytuj:
![]() @topic Nowe czary dla Druidów/Elder druidów Ostatnio edytowany przez Elmer - 17-08-2005 o 13:02. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 08 2005
Lokacja: Gdynia
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() Ostatnio edytowany przez pijany rolnik - 17-08-2005 o 13:33. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Użytkownik Forum
|
![]() Eee..pomysł z tym ,że widać eq zamiast outifa jest idiotyczny.Taki 20 lvl znajdzie trupa a w nim golden arma i chce się przejśc..każdy widzi złoty brzuch i odrazu 20 lvl pada i może wypaść g-arm
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2003
Lokacja: In a Galaxy Far, Far Away...
![]() |
![]() Oczywiscie nowe tereny... jakie? Hmm... Cos w stylu "zaginionego swiata", wyspy, na ktorej zylyby nie zmienione od milionow lat potwory... Dokladniej, mowie tu o dinozaurach
![]() przydaly by sie rowniez nowe outfity... Hmm kiedys myslalem takze o nowym systemie platnosci za tibie... Polegajacym na kupieniu Tibii w wersji na CD, z dzwiekiem i innymi tego typu dodatkami, kosztujacej wiecej niz zwykly PACC na rok, jednak pozwalajacej na granie jako PACC bez koniecznosci dalszego placenia... Pozostac moglby tez nadal zwykly system PACC i FACC, jednak pomysl ten nie bylby zbyt oplacalny dla CIPsoftu, wiec pewnie nigdy nie zostanie wprowadzony ![]()
![]() |
#53 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 05 2005
Stan: Usunięty
|
![]() Broń do trenowania dla paladynów z atakiem 10, jednoręczna i nierozpadająca się. Cenzurowanie wypowiedzi "hoć tó", "ić ztond", "sun of beach" i "muw".
Nową rangę, coś w stylu GM, ale żeby dawał namelocki. No i to miasto z bramką levelową. Niekoniecznie +40 ale naprzykład +20. No i jakieś outfity nowe... @down Buhahah ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Hieyan - 17-08-2005 o 14:26. Powód: rangą -.- |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 12 2004
|
![]() Sphinx ja tesh bym wolal grac w WoW jednak narazie nie mam tyle kasy zeby za niego placic.. jak uzbieram to na pewno sie przeniose.. jezeli tibia mialaby grafike 3d to napewno raz ze ludzie by za nia wiecej placili a dwa ze bylaby wieksza grywalnosc.. wiadome ze 70% ludzi by odeszlo z tibii ale 120% by przyszlo..
Tibia 3d w nastepnym update to bylaby najlepsza inwestycja w dziejach tibii |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 08 2005
Lokacja: Gdynia
![]() |
![]() @up
Ja bym niechciał Tibi 3D wole taką Tibie jaka jest. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 08 2005
|
![]() Cytuj:
Jeszcze mam male pytanko co do nowego update: na co komu ROBAKI?? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Guest
|
![]() ja bym chcial zeby nie bylo noooooooooooooooooooobkuw i niewiem co to sa soul pointy
|
![]() |
![]() |
#59 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2003
Lokacja: In a Galaxy Far, Far Away...
![]() |
![]() @Up:
Wyskocz z okna, spelnisz swoje marzenie -_- @pijany rolnik i przez takich jak ty ta gra, ktora ma na prawde niezly potencjal stoi praktycznie w miejscu od kilku lat...
![]() |
#60 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 07 2005
Lokacja: Lubaczow
Stan: Aktywny gracz
Imię: Archangel Krystian
Gildia: Heaven Forces
Świat: Balera
Poziom: 27
Skille: 60/60