|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
2.O zgrozo to oznacza że duże ;/ @UP I to miało oznacza zabawną satyrę? Nie sądze... @Raul To faworyt będzie miał plusa przy następnych wyborach, jezeli stronka nie podupadnie, to użytkowników nei bedzie miał kto upilnowac... i zawsze lepiej wybra tego, na kogo użytkownicy patrzą przychylnie...bo wybranie Cors Enta naprawdę mnei zadziwiło...
Shard, the Legend retired Ostatnio edytowany przez lord shard - 20-08-2005 o 19:19. |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Brzydgoszcz, Fordograd
Profesja: Knight
Świat: RL
|
![]() Cytuj:
Kto jest z nami, palec pod budkę!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2003
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Zbanowany
Data dołączenia: 06 02 2005
![]() |
![]() Ehh...
Na modka moim zdaniem powinno sie wybierac ludzi, ktorzy rzadko dzialaja po impulsem (czyli ja sie nie nadaje ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 01 2004
![]() |
![]() Moderatorzy oraz administratorzy dobrze wiedzą kto zasługuje na miano nowego moderatora, oraz kto ma uznanie wśród użytkowników. A forum można rozkręcić w wiele innych sposobów, bo aktywnych uzytkowników jest sporo.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 | ||
eX Moderator
Data dołączenia: 18 09 2003
Lokacja: Szczecin-Zdroje/Wroclaw
Imię: Gimli Ent
Profesja: Elite Knight
Gildia: Defenders of Fangorn
Świat: Azura
Poziom: 89
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() Ostatnio edytowany przez Gimlos - 20-08-2005 o 20:51. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2003
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#49 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 07 2004
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#50 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 18 09 2003
Lokacja: Szczecin-Zdroje/Wroclaw
Imię: Gimli Ent
Profesja: Elite Knight
Gildia: Defenders of Fangorn
Świat: Azura
Poziom: 89
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Zbanowany
Data dołączenia: 06 02 2005
![]() |
![]() @gimli
No to zgadzamy sie w jednym...ze modek musi znac sie na rzeczy ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
@2 Jestem przeciw. To oczywiscie tylko moja opinia. Nie sądze aby She nadawała sie na moda. Jest na to za młoda i jej teksty często wywołują kontrowersje wsrod wielu userow.. A poza tym, co ma płeć to moderatorstwa?.. To co - we wrzesniowych wyborach mam zakreślic Jolantę Kwaśniewską, tak? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las
![]() |
![]() I trochę za bardzo pokręcona.
![]() @down She by pewnie skomentowała to tak: "Przepraszam, dlaczego TROCHĘ?!". ![]() Ostatnio edytowany przez Shanhaevel - 20-08-2005 o 21:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Użytkownik Forum
|
![]() "Trochę"?.. Wybacz, ale to słowo jest takie słabe..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2004
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
![]() @Topic Nie rozumiem juz teraz zupelnie jaki cel ma takie glosowanie, chyba tylko nabicia sobie postów i poszczególni "chętni" na stanowisko moderatora mogą sobie pomarzyć czego to oni by nie zrobili jak by moda dostali (nie piszę o poszczególnych osobach). EDIT: Wygląda na to, że bardzo dobrze iż userzy nie mają wplywu na wyniki konkursu na modków. Nie wyobrażam sobie jak by to bylo gdyby Kamos albo She dostal(a) dostęp do panelu moderatorskiego ;-//. @Down She w roli modka? Z jakiej okazji? Nic do niej nie mam, ale w roli moderatora jej nie widzę. O Kamosa się pytasz? Pfffffffffft.... Ostatnio edytowany przez Thero - 20-08-2005 o 22:53. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#56 | |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#57 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Gimli, atut moderatora, ot taki as w rękawie, taka odmiana...
@Thero 1.She już raczej eni odwiedza forum... 2.Nawet jej nei znasz, więc rozumiem że nie możesz sobie wyobrazic... 3.Panie profesorze, jeżeli tak to rozumujesz, to każdy post w takim razie to nabijanie postów, każdy post, niezależnie jakiej długości, i jakim przesłaniu to tylko +1 do łącznej liczby postów... Czasami dobrze jest wiedziec, kto bylby chętnie widziany jako Moderator, a to co ty sobie myślisz o temacie zachowaj dla siebie. Gdyby Moderator uznał iż taki temat jest niepotrzebny, to by już nie było tematu, ot cała filozofia... Nie pomoże ci "Maamo ten temat mi sie nie podoba, skasuj to..." Jeżeli ta w pewnym sensie "Polityka" sprawia ci trudności, to omijaj ją szeerokim łuuukiem... Bo jesteś jednym z niewielu którzy tak myślą...
![]() |
#58 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Lord Shard
Po co musisz zaczynać spór ;-//. 1. Faktycznie, zauważyłem, brakuje mi tematów o myciu monitora ;/. 2. Czego nie mogę sobie wyobrazić, jeśli wolno spytać? Bo jej nie znam? Jedyna we wszchświecie nie jest, a z postów, kilku minut na IRC i ogólnie "po stażu" na forum wiem, mniejwięcej, jaka ona jest, i na tyle na ile ją znam, na tyle wyrobiłem sobie zdanie, że nie widzę jej w roli modka. Jasne, że mogę się mylić, ale bez przesady, nie musisz tak na mnie od razu najeżdżać?... 3. Nie pisz do mnie "profesorze" (no chyba, że masz na celu obrażanie mnie, i nie, nie chodzi mi o to, że kto jest profesorem to jest jakiśtam, chodzi mi raczej o brak szacunku w stosunku do mnie*). Wcale nie uważam tak jak napisałeś, ty napisałeś, jak TY to widzisz, szanuje twoje zdanie, ale ja mam prawo do swojego, napisałem, że moim zdaniem to bezsensu. Czy z tego powodu mam czytać takie bzdury jak: "Maamo ten temat mi sie nie podoba, skasuj to..."? Nie cche zaczynać kolejne bezsensownej kłótni, ale, delikatnie mówiąc, odczep się ode mnie, gvwno wiesz, a piszesz "jak ja myślę". |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Ma problemy z logowaniem na forum (coś z kontem pewnie) i jest na wakacjach. :-) A co do posta Thero... Facet. Trochę luzu i dystansu do rzeczywistości. To jest ZABAWA. TAK! Z-A-B-A-W-A. I małe badanie, kogo userzy najbardziej by widzieli w roli moderatora. Test tego, kto jest na forum popularny. Ja bym rozumiał jeszcze, jakby ludzie pisali posty typu "Moim zdaniem modem powinien być Ńjiiiihhhóóy4hhh!111"... Ale tak?
![]() |
![]() |
#60 |
Użytkownik Forum
|
![]() Kiedy ja piszę tylko, że moim zdaniem to nie ma sensu. Czemu uważasz, że traktuję to śmiertelnie poważnie? Dla mnie to "róbta co chceta" tak czy siak ;p.
|
![]() |
![]() |