![]() |
#41 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 01 2005
Lokacja: Gdańsk
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Z tym lukiem bez strzal mial luc tylko niewzial tych sptzral( zapomnial albo niewiedzial ze jest potrzebne... teraz ma ich 500)
P.S. Prosze niepiszcie juz ( no moze pare waszych postow..) ale bez przesady bo mi sie niechce odpisywac... tylko se posty nabijam.. a mialem ich tam malo ![]() P.S.2 Dobra moj bald, nauczylem sie ze niedawac, nierobic i nie niemyslac o takich filmach.... Sory Marcin wyszlo na to ze to ja n00b :> (qrde kto ma ksiazke "jak niezostac n00bem"?) ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
|
![]() Człowieku.
To nie było fajne. Jeszcze potem komentarz twojego kumpla: "Daj to na tibie.pl, bedzie grzana". Bo rzeczywiście jest się z czego śmiać.
~~Wieczny Szejk of Oldschool's maniacs~~ Jestem jaki jestem to fakt Lubie kiedy buja sie mój świat Poruszam sie raz w przód raz w tył Ja piłem, pije i będę pił Historii mojej nie pozna nikt Znów świat się buja a ja z nim To nie jest wyścig , to nie próba sił Ja piłem, pije i będę pił. |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 06 2005
Profesja: Elite Knight
Świat: Elysia
Poziom: 80+
|
![]() gościu ma 8 lvl i wyszedł 1 raz z rooku a wy mu daliscie pustą blankę i muwicie że to jest niby jakies sd . Widać że jesteście choży albo kturys z waz spadl z 3 pietra na głowe
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 08 2004
Lokacja: Łódź
Stan: Aktywny gracz
Imię: Partex
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Enslaved of Hell
Świat: Julera
Poziom: 45
Skille: 20\25
Poziom mag.: **
![]() |
![]() No comments... Takich noobishów już dawno nie widziałem (mówie o tych dwóch panach, którzy podpuścili ziomka). Ehh... Piszesz o nim noob a sam jesteś jeszcze większy (skille 45\43) OMG takie skille to ja mam knightem na 8lvl-u! Gratz pomysłowości i głupoty wpółniedorobieni chłopcy -.-
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 08 2005
Lokacja: Zza murow z krainy pelnej krolow z krainy hazardu jak masz hajs to bombarduj!!!
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
@ Topic: Jesteś z siebie dumny? Zamiast robić takie rzeczy, wziąłbyś się za trening. Napisałeś wyżej, że przez to przynajmniej się czegoś nauczył (mowa o nieszczęsnym newbie ![]() Cytuj:
Powodzenia, trzymam kciuki za sukces w "nawracaniu złych nauczycieli". |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mi sie filmik podobal przynajmniej sie posmialem ^^
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 09 2005
Lokacja: Gdańsk
|
![]() -.- ludzie się przy*******li o jeden filmik... wiadomo przesz jaki był cel nakręcenia go... nauka połączona z rozrywką ( fakt dowcip niezbyt inteligętny) ale ciągle te same wypowiedzi. oryginalni jesteście, nie ma co.
P.S. zostawcie Reza bo sie przypie***e do waszych dup. (tibiajskich). Ostatnio edytowany przez thompson_181 - 02-09-2005 o 16:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2005
Stan: Niegrający
|
![]() Chyba se na tym serwerze nabije level i poprostu tego goscia bede Huntowal. NIe wiem jak on mógł to zrobić. Osoba pewnie poczatkujaca i na Huntera
![]() ![]()
Gdyby cały świat był tak delikatny jak podmuch wiatru w moich dłoniach Gdyby wszystkie dni nie były policzone dla tych, Którzy chodzą bez celu po ulicy Gdyby przestrzeń między nami nie była tak trwała jak to czuję Nie byłoby smutnej piosenki |
![]() |
![]() |