![]() |
#42 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 03 2005
Lokacja: biala podlaska
|
![]() Cytuj:
Jakie są bugi bo z tego co wiem a grałem długo to bagów jest nie więcej jak 10-20 gdzie przy wersji alpha to jest mało ..<gdzie widziałem kilka bet gdzie było więcej bugów.. A grą jest dużo osób zainteresowanych serwer w godzinach szczytu jest pełny .A gra się jeszcze rozwija i można powiedzieć że za jakiś czas może dorównywać tibii gdzie ona traci na wartości ..Dla wszystki EO NIE BĘDZIE PŁATNE I czegoś takiego jak PACC nie będzie ...W tej grze najważniejsze będa umiejętnośi postaci ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: google.pl
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Sorcerer
Świat: Secura
Poziom: 20
Poziom mag.: 18
![]() |
![]() Gralem 2-3 razy, bo po kilku minutach gry wyrzuca mnie z servera. Narazie nic nie zrozumialem
![]() ![]() P.S. zrobilem z siebie kompletnego newbie ^^ P.S.2 jesli odswierzanie tematu sprzed 16 dni to zbrodnia, to chetnie przyjme kare, ale odpowiedzcie na ten post ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 09 2005
|
![]() mi sie grra podoba. tylko troche dziwne bo ide se do jakiegos jakby miasta i tu mnie zabija jakas wielka niebieska modliszka
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 05 2007
Lokacja: Niewarzne
Profesja: Paladin
Świat: Pandoria
Poziom: 22
Poziom mag.: 10
|
![]() hehe fajna gierka mam 3 level
![]() mam problem ![]() bo na tibi jak klikniesz to ci pisze ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Zbanowany
Data dołączenia: 25 02 2005
Lokacja: Radwanice
Profesja: Elder Druid
Świat: Eternia
Poziom: 53+
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 09 2005
Lokacja: LW
![]() |
![]() armor trzeba samemu sprawdzac;/ polecam elegant/a (patrzec dla kogo-baby czy chlopa bo mozna wpasc) jak gralem to chodzil po 2-3k (teraz moze wiecej) a dawal 3 defa (co nie tak duzo ale najlepszy armor za kupe kasy daje 5)
![]() |
#49 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 05 2007
Lokacja: Niewarzne
Profesja: Paladin
Świat: Pandoria
Poziom: 22
Poziom mag.: 10
|
![]() mam 5 level
![]() ![]() Eq: Dragon Armor Chains Normal Arrows 2x Golden Ring 2x Golden Elf Braclet 2x Leather Bracer Royal Boots Air Hat Death Glowes i tyle mysle ze dobre: ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Guest
|
![]() Mam pomysła mpodaj mi swój nik a ja ci pomoge bo mam dobre armory na sprzeadrz
EQ: dark endur archery armor lens of truth bow deatch gloves 2x golden ring 2x love ring.............. .............. steel boots frog mask leather belt emelard nackle lvl:7 |
![]() |
![]() |
#51 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 07 2009
|
![]() lvl 60
EQ: najlepsze... Gildia: RTB nick undeadrice :F |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 03 2008
Lokacja: Rybnik
Stan: Na Emeryturze
Świat: Guardia
![]() |
![]() 32lvl.
Gildia WBW. Set - Najlepszy Status: nie grający z powodu zbyt dużej ilości cheaterów, którzy psują tą grę. |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2007
Lokacja: ..::RyBnIk::..
Imię: Sqito of Knight
Profesja: Knight
Gildia: Big Team
Świat: Guardia
![]() |
![]() Grałem jakis rok temu, wbilem bodajze 7 lvl i przestalem.Gra nudna jak diabli strasznie wolno sie expi ;P