|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 05 2005
Stan: Aktywny gracz
Imię: Szulc
Profesja: Paladin
Gildia: Black Templars
Świat: Harmonia
Poziom: 44
|
![]() Raul jestes najlepszym moderatorem ^^ (ze wzgledu tez na pilkarza)
Racja jezyk takowy nie istnieje. Zrob se chara bedzie wesolo ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 05 2005
|
![]() Cytuj:
chlopczyku nie byles na expie na bossach wiec sie nie odzywaj. Zdziwil bys sie co mozna zlootowac z bossa.
![]() |
![]() |
#43 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2004
Lokacja: [HACKED]
![]() |
![]() Cytuj:
to napisz mi szanowny panei co takiego? bo ogladalem filmy to nie widzialem nic ciekawego, chyba ze ja mialem jakies slabe filmy :F
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 07 2005
Lokacja: A co cie to ?
Imię: Balezjon
Profesja: Elite Knight
Świat: Celesta
Poziom: 115
Poziom mag.: 8
|
![]() @Up Luicfer
Popieram ..Nie poto robili bossy żeby były tylko silne ,ale poto żeby też ![]()
Świat:Celesta 12:14 Thorian Pall [199]: to nie ja lizalem fuflisowi, lol XDDD |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 05 2005
Stan: Aktywny gracz
Imię: Szulc
Profesja: Paladin
Gildia: Black Templars
Świat: Harmonia
Poziom: 44
|
![]() Podejzewam ze wypadaja tradycyjne zeczy z bossow jak z ich slabszych odmian^^ Mozliwe ze wypadaja ciutke czesciej. ale o to zeby wypadaly jak super rary to nie jestem pewien, bo co by wtedt cipy dawaly w nagrode.
Jak zabijesz tego Orshaballa (czy jak mu tam) to predzej ci wypadnie G-legs, MPA, MMS. Moze nawet trafia sie Dwie zeczy naraz. Rary sa dla zasluzonych tibiomanow a nie dla zwyklych playerow. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Użytkownik Forum
|
![]() Człowieku, myślisz że tylko ty jesteś taki super mega sprytny, że zrobisz zdjęcie z filmu i nikt się nie skapnie? Żałosne.
Co do loota: A skąd można wiedzieć co z niego wypada? Może np. ra wypaść powiedzmy 15gp a za drugim jakiś lepszy przedmiot. Nikt tego nie wie, więc po co wypisujecie bzdury?
~~Wieczny Szejk of Oldschool's maniacs~~ Jestem jaki jestem to fakt Lubie kiedy buja sie mój świat Poruszam sie raz w przód raz w tył Ja piłem, pije i będę pił Historii mojej nie pozna nikt Znów świat się buja a ja z nim To nie jest wyścig , to nie próba sił Ja piłem, pije i będę pił. |
![]() |
![]() |