![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 04 2005
|
![]() @up
Uhm Windows Media Playerem spróbuj....>.< A jak to nie zadziała to ja nie wiem,masz chyba zepsutego kompa ![]()
kiss. Sexy)( Erotik)) Soundsss...))) Ostatnio edytowany przez Antyhak - 31-08-2005 o 15:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 15 07 2005
Lokacja: Tychy
![]() |
![]() Cytuj:
![]() W sumie to masz racje.. większośc która sie tutaj wypowiada patrzy na to z perspektywy 'haknęli go za nic'... a niestety - tak nie było... łamanie regulaminu tibi, huntowanie innych, price list'y, wypędzanie z expowisk.. mozna stwierdził ze w pewnym sensie dostał za swoje... i troche więcej ![]() A co do Xudona - on przesadza... zabił mnie tylko za to że byłem w gildi która walczyła z Perfect Stormem...-.- BTW. P.L. jaki nick miałes ? Moze się znaliśmy ![]() HAIL TO THE REVOLUTION ! HAIL TO THE ECLIPSE ! HAIL TO THE ALIANCE ! Brazylijczycy rozpętali te wojny... my (tzn. inne narodowości) ją skończymy... (kit że juz niegram... mam tam jeszcze 25lvl postać, jedną 14 i jedną 10 [odzyskałem po hacku]... i cały czas czekam na maila że zaczęła się wojna i potrzeba pomocy...) @feni: run makerzy: Kselos Isto Percon postacie własciwe: Garkim Xedrius Percon (48lvl po hacku 14;/) Ybowan Zarah A ta postac na 25lvl... to postać kumpla więc nicku nie podam ![]() Ostatnio edytowany przez Xyrius - 31-08-2005 o 18:52. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 06 2005
Stan: Aktywny gracz
Imię: Master Zewcio
Profesja: Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 70
Skille: 83/81
Poziom mag.: 6
|
![]() Dla mnie jest glupota zniszczyc komus rok pracy i cale dnie spedzone przed Tibia... ale jestem w stanie przebaczyc jezeli byl taki jak Pancras Dragonheart albo Herganon z Harmoni
![]() @Wyjaśnienie: Pancras i Herg sa kuzynami,ktorzy maja najwieksze lvle na Harmonii, glownie nie lubiani za: kradzieze, wbijanie sie na respa, wypedzanie z expowisk, wyzywanie i ogolnie ofensywne nastawienie do innych, ktos ich nauczyl kilku przeklesntw po polsku i sie z nas wysmiewaja bo nie lubia polskich hlvli ... Ostatnio edytowany przez Zewcio - 31-08-2005 o 18:32. |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 11 2004
Lokacja: LW
|
![]() Xyrius, p.l a tak wogle jakie wy mieliscie nicki? Me druid Feni of cours ;d
-_-_-________________________________ Druid Feni Mythera Has Been Sold! Hail Furora! |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Użytkownik Forum
|
![]() Z twgo to przeczytalem na poczatku to mieliscie oceniac film,a nie pana hackera,105ek,polakow,br,co jedliscie na obiad itd...
btw film nudny |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2005
Lokacja: piFpaF || Alchemicki dom cudów ||
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Cytuj:
Nie popieram PA, ale to co spotkalo tego pana napewno nie bylo sprawiedliwe Cytuj:
![]() |
![]() |
#48 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 01 2005
Lokacja: Bełchatów
Imię: Lord Paladinek
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Crystal Kingdom
Świat: Harmonia
Poziom: 148
Skille: 104/64
Poziom mag.: 22
|
![]() Hakerstwa nie pochwalam... nie lubie.... hakerów nie lubie chyba jeszcze bardziej od cziterów.... ale... jak już napisał Zewcio...
Cytuj:
![]() |
![]() |
#49 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2005
Lokacja: Ełk
Stan: Aktywny gracz
Imię: Vesper Drago
Profesja: Elite Knight
Gildia: Ragazzi Dolci
Świat: Xantera
Poziom: 104
Skille: 90/86
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |
Zbanowany
![]() |
![]() Cytuj:
![]() A co do zabicia... widocznie hacker uznał ze ludzią którzy walcza nicby to nie dało... wszak - hack - zabranie itemów, kasy - pisze do qmpla - i dostaje itemki .. i PKuje dalej... a hack z rookiem... temu sie nie zaradzi... @reszta: do cholery.. to nie MY - ludzie walczący - go hakneliśmy... cieszymy sie - to jeden przeciwnik mniej, niemniej jednak nie uważamy tego sposobu wykluczenia z gry Factora za godny... BTW. Zabiliśmy Goldena ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Xyrius - 31-08-2005 o 23:15. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 06 2005
Świat: Elysia
Poziom: 80+
|
![]() Wspułczuje tej osobie ktura ma tą postać żeby przez 1 hakera zleciec z 105 lvl na 1lvl =/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Użytkownik Forum
|
![]() ~W rooku powstal i do rooka wrocil
![]()
![]() |
#53 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 03 2005
Lokacja: Sosnowiec
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Guardia
|
![]() Hauahuahauah
Factor roked Good Job Who by next ??? Bekka,Xudon,Soyo?? Hail Nightmare Empire Hail Arkangels Factor to big noob i należało mu sie Nie lubie hackerów ale ciesze sie z tego że go hacki |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Zbanowany
![]() |
![]() @up: zapomniałes o eclipse (a np. Tannylouise ? Ona w Eclipse była
![]() HAIL ! & CLOSE TOPIC & PRZENIESC POSTY DO INNEGO TEMATU BO NARAZIE FILMU TO TUTAJ NIE KOMENTUJEMY |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 11 2004
Lokacja: Police
Stan: Początkujący
Imię: Fuvafiz
Gildia: Ancelentari
Świat: Mythera
Skille: 90/88
|
![]() Cytuj:
Chyba wszyscy z Mythery wiedza ze Factor knight (kako) "pozyczyl" i nie oddal mi mego mpa ;] btw Next was Steve Kheper, tez przez polaka lecz nie tego samego. ;] Ostatnio edytowany przez Phantamare - 19-09-2005 o 20:43. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2005
Lokacja: Kozienice
Imię: Lord Panpen
Gildia: None
Świat: Obsidia
Poziom: 84
Skille: 80/76
Poziom mag.: 6
|
![]() no i jeszcze mi bohy podprowadzil ^^
|
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 03 2005
Lokacja: Jastrzębie Zdrój/Zebrzydowice/Gliwice
Imię: Vorith
Profesja: Royal Paladin
Świat: Arcania
Poziom: 173
Skille: 108/79
Poziom mag.: 24
|
![]() Głupi ten co zrookował postać ale jeszcze bardziej ten co pławi się zamieszczaniem takiego filmu
![]() |
#58 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2005
Lokacja: BUCKETHEADLand
|
![]() Cytuj:
btw: to jakim cudem kolo 105 lvl dal z siebie wyciagnac passy? ![]()
![]() |
![]() |
#59 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 02 2005
Lokacja: Lubin
Imię: Phoelerius
Gildia: Ruthless Hordes
Świat: Antica
Poziom: 134
Skille: 93/88
Poziom mag.: 7
|
![]() Cytuj:
Wielka mi to sztuka zrookowac 100+lvla, majac jego nr acc i haslo>.< A teraz mozesz mi dac bana na te forum, bo pewnie jego regulamin tym postem naruszylem, pewnie poczujesz sie lepiejXD @Do Hakera Hacking to przestepstwo, głupi 15-latku, ja sie bede smial jak pewnego pieknego dnia trafisz tam gdzie powinienes.
![]() |