|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 01 2006
Stan: Aktywny gracz
Imię: Bartolomeo knight
Profesja: Knight
Świat: Pythera
Poziom: 29
Skille: 64/64
Poziom mag.: 4
|
![]() gdy miałem moim druidem 13 lvl stosowałem taktykę "najlepszą obroną jest atak" ponieważ, zawsze nosiłem przy sobie runy, i z większości bitew wychodziłem cało
![]()
![]() |
#43 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 06 2006
Lokacja: Golczewo
Stan: Początkujący
Imię: Majkelu
Profesja: Paladin
Świat: Kyra
Poziom: 9
Skille: 32/25
Poziom mag.: 1
![]() |
![]() Dzisiaj mialem maly problemik z jakims noobkiem. Wyszedlem z depo (jeszcze 8 lvl) i gadam z kolega zeby mi monka postawil, a tu nagle 10 lvl mnie zaczyna Pe-Ko'wac i mysli ze jak stoi kolo niego kolesi paru co mu "hi" odpowiedzieli to mu nic nie zrobia :/ Tak sie przypadkiem zlozylo ze obok stal(a) 103 ek i miala white skulla
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 06 2006
|
![]() :W Tibi zawsze się na samym początku trudno gra na mainlandzie.
Kiedyś mialem(bardzo dawno) mialem palla na 11 lvl poszedlem na rotwormy porobic shieldinga jak wychodzilem z podzimi to jakis kolo na 33 lvl zaczą mnie gonic z czacha zadal mi obrazen tyle ze mi zostalo 15/215hp i jak bylem na jakiesz 30 pol od dp to jakis koles inny zacza mnie gonic i zabil mnie 4 pola przed depo. Potem sie zemscilem wlogowalem sie moim sorkiem i zabilem obydwu kolesi. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Zbanowany
Data dołączenia: 27 05 2006
Lokacja: Kalisz
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Setzer Gambler
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Julera
|
![]() ja nie mam zadnych problemow na lowlvl
![]() ![]() zawsze gram na julerze, po 23 jest najlepiej..... sa brazyle i.....wielu z nich jest lepszych niz polacy! ide z lootem w worku z rotow (nie mialem capa) i mialem 8lvl....... no i ciach,jakis br przechodzi ijeszcze omija daleko,2.,3. itd. i nikt mi tego worka nie zabral/rozkradl, a jak gralem predzej to byli polacy(widze poo nickach) i ciach ni ma woreczka ![]() ![]() ![]() ![]() a jak mam np. 1hp i kolo sie mnie pyta czy br? to ja yes.........nieraz mnie ihna nieraz uhna.....ale nie dedna ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 12 2005
Imię: Thy slayer
Profesja: Rookstayer
Świat: Candia
Poziom: 9
![]() ![]() |
![]() moj kumpel ma sorca na 10 lvl (półtora miesiąca nabił
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 06 2006
Lokacja: jaroslaw
Stan: Na emeryturze
Imię: secret
Świat: Arcania
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() haha czasem zdaza mi sie bic na party z kumplami i raz zostalam na okolo 30 hp. wszystko dzialo sie rzecz jasna pod dp xD podchoddzi do mnie 11 drut (nie mialam many na exure vite czy chociaz exure gran)i leje mnie cale szczescie ucieklam mu, a reszta go ubila
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
![]() |
![]() a edytowac posty umiesz ??
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2006
Lokacja: Polska
Profesja: Paladin
Świat: Obsidia
Poziom: 29
Skille: 72/55
Poziom mag.: 10
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#51 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() ja nie wiem po co bic 8 lvl?! przeciez nie dla loota bo co moze z takiego wypasc.. chain armor?? jednym charem wyszlam z rooka i dla odmiany poszlam do thais (moj blad) nie minelo 10min jak padlam!! chamstwo w*****lam sie i zrookowalam ta postac
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 03 2006
Lokacja: Wlkp
Profesja: Knight
Świat: Harmonia
![]() |
![]() Jest jeszcze mega problem czyli wysokie levele noobki... tzn ja gdy w zmeszchlych czasach mialem 13 lv expilem sobie na ghoulach i jakis 33 Knight zaczol mi dobijac kazdego ja do niego mówie "exp thief" a on do mnie "dead" wiec gdy on bil sobie ghoula ja mu go dobilem
![]() ![]() ![]()
![]() |
#53 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 06 2006
|
![]() Wiem bo mam 16 pallka skille 60/35 mam przesrane zycie bo z rooka wyszedlem na 14 lvl :/ lecz nadrobilem zaleglosci i teraz moge sie poszczycic ze moj hit to 250
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() podam wam salacznik z mojom fotka na Yeti ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 06 2006
|
![]() To ja tez takim brutalmejkerem troche jestem w tibii nie ma co, ale po prostu nie lubie nowych graczy ktorzy zwiekszaja noobostwo serwa wiec prowadze ich na rzeź. Skuteczne.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Guest
|
![]() Niektorym na wysokim levelu wydaje sie ze sa po prostu masterami a tak po prsotu nimi nie sa . Sa po prsotu noobami ktorzy chca rookowac wiare
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Guest
|
![]() teraz mam 43 lv ,zanim zrobiłem taki przeciętny lv ciezko było mi sie "wybić"
problem głównie tkwi w tym ze newbie przebywają duzą ilosc w miescie i narazają sie na ataki ,są rozpoznawalni ,moja rada jest taka ze im mniej siedisz w miastach i jestes z dala od ludzi tym szybciej wbijesz lv i bediesz miał z głowy pk. |
![]() |
![]() |
#57 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 07 2006
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
![]() Topic@ Dziś kupując bolty padłem od 40 palka (13 palek vs 40 palek ) po huj mnie zabijal? Huh jednak długo nie czekałem log na Druida i szybko chłopak padł ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Guest
|
![]() A co ja mam powiedzieć :
Wyszedłem z Rooka postanowiłem Paladynem zostać. Wbiłem 9 level i chciałem iść do Amazon Campa spearów poszukać. Ledwo wychodze z miasta a jakiś totalny frajer mnie bije i to jeszcze marnuje na mnie SD i GFB. Jak tu grać wogóle i nikt nie pomoże. Spadły mi buty ciekawe czy będą pasowały na tamtego. Świat : Furora Misato : Venore Oprawca : Elite Ludi |
![]() |
![]() |
#59 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 10 2005
Lokacja: Somewhere in real world...
Stan: Niegrający
|
![]() System banowania jest bo chyba 6 zabiciach wiec.....Ja tez mialem ten problem na 12lvl wiec postanowilem zalatwic gildie dac se opis protecd by... i zrobilem takie sobie skile i mnie juz nie ruszalo wiele osob ;]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#60 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 03 2005
Lokacja: Above cloud
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Aldora
Poziom: 157
Poziom mag.: 9
|
![]() Cytuj:
bhuehuehuehuheuheuheuheuheuhe pierdolo***ny z ciebie nOOb 250 best hit xD solo gsy xD buhuehuehuehuehue , po twoim poscie moge stwierdzic ze lubisz slowo ,,GEEESSSY" fajne zabijac GEEESSSY ? ale niestety pomyliles sie noobie dla ciebie fajnie zabijac GEEEESSSY na ot's nie na rl tibi -.-
![]() |