|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 09 2004
Lokacja: Between Heaven & Hell
Profesja: Knight
Świat: Refugia
|
![]() Jets kilka możliwości...
Po 1 BARDZO niesmaczny żart =,= Po 2 Koleś popełnił samemu samobójstwo (prawdziwe) i sam wprowadził te dane... Po 3 Siecowe samobójstwo (już widomo coto) Po 4 Ktoś z bliskich wpisał dane.... Są tacy fanatycy co myślą, że w internecie ma się przyjaciół i chce się pokazać to wsyztskim... Tak samo jak lduzie na statusach GG wypisują wsyzstkei swoje smutne i smutniejsze wydarzenia w życiu an bieżąco,,, (fanatyzm plx)....
#43 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Gdzies tam no niewiem gdzie
Wpisy bloga: 1
Imię: BuBel i Cahreo!111oneone
Profesja: Elite Knight
Gildia: Bubel i caherero
Świat: Bubel i caherer
Poziom: Lol
Skille: 9999/99
Poziom mag.: -1
|
![]() gosciu zmarl naprawde.To kolega mojego kolegi.Chorowal na raka niestety.Moj kolega jest z tego powodu smutny...
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk
![]() |
![]() ale wy zabawni jestescie.
zmarl to zmarl trudno, ale po co toczyc o tym dyskuje?
#45 |
Guest
|
![]() @upup jesli naprawde to dajmy mu juz spokuj? huh?
Najlepiej sie pomodlic za niego choc sam nei wierzyl. robta co chceta |
![]() |
#46 |
Użytkownik Forum
|
![]() ""W imię Ojca i Syna i Ducha świętego, niech spoczywa w pokoju.
""On jako jedyny z nas poznał drugie życie... życie które pewnie jest spokojniejsze, od tego na ziemi. Spoczywaj w pokoju dsm, i niech cię Bóg zaprowadzi do serca nieba"" Jeżeli jednak to nie prawda, to mówię ci już teraz: To niesmaczny i ciężki grzech...
wystaw mi notkę ![]() ![]() PW3D!11 // za duży ten obrazek "Back to The Game" 14.9.2005 Ostatnio edytowany przez Huo - 05-09-2005 o 20:53. |
![]() |
![]() |
#47 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2005
Lokacja: piFpaF || Alchemicki dom cudów ||
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Cytuj:
Mogles sobie darowac -.- Takie rzeczy robi sie na spokojnie w duszy a nie na forum o grze :O Ps: Nie obraz sie, ale dla mnie robisz czasem takie akcje na pokazowe :F (Chodzi mi o homika...)
![]() |
#48 |
Użytkownik Forum
|
![]() Być może moja "modlitwa" wygląda na pokaz, ale chciałem powiedzieć te spokojne słowa za wszystkich, którym jets dsm'a żal, szkoda mi chłopaka...
![]()
#49 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Gdzies tam no niewiem gdzie
Wpisy bloga: 1
Imię: BuBel i Cahreo!111oneone
Profesja: Elite Knight
Gildia: Bubel i caherero
Świat: Bubel i caherer
Poziom: Lol
Skille: 9999/99
Poziom mag.: -1
|
![]() Kolejny gosciu mi mowil ze zna dsma i moze to potwierdzic.Tak wiec dsm nie zyje naprawde.Dajcie mu juz spokoj a prosba do modkow o zamkniecie tematu.On nie zyje.Nie ma co jeszcze walkowac tego tematu
Ostatnio edytowany przez Str4t0s - 05-09-2005 o 21:16. Powód: Bledzik w slowku |
|
![]() |
![]() |
#50 |
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
![]() Dobra, z tymi publicznymi modlitwami to przesada. Koleś zmarł? Trudno, nie znałem go, dużo ludzi codziennie umiera. Robi sobie jaja? Jest idiotą, który próbuje zwrócić na siebie uwagę i tyle. Zamykam.
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! |
![]() |