Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Inne

Notki

Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj.

Pokaż wyniki sondy: Czy uważasz, że Tibia potrzebuje polskojęzycznego GMa?
Tak, mam dość chamstwa made in Poland. 122 76.25%
Nie wiem / Nie obchodzi mnie to. 25 15.63%
Nie! Wolność słowa musi być! A co k*#$a! 13 8.13%
Głosujących: 160. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 13-09-2005, 18:28   #41
Cahir
Użytkownik forum

Cahir's Avatar

Data dołączenia: 12 08 2005

Stan: Aktywny gracz
Imię: Cahir~
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 75
Skille: 87/xx
Poziom mag.: 17
Domyślny

Bia!y - nick na Aurerze? ;p

topic: mi tam nie robi roznicy czy bedzie gm z polski czy nie, i tak na Aurerze gm jest raz na miesiac albo i rzadziej. wiec jesli polski gm bylby jako 45 to na Aurerze widac byloby go przecietnie raz na 3-4 lata -.-
Cahir jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 15-09-2005, 20:51   #42
Smoke
Użytkownik forum

Smoke's Avatar

Data dołączenia: 14 09 2005

Domyślny

Tak Powinien Byc Polski Gm!!! Bo K**** Nikt Nie Zrozumie Herbaciarza Co Pepla Po Angielskim :d :d :d
Smoke jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 15-09-2005, 23:59   #43
Jerkov Thundersword
Użytkownik Forum

Jerkov Thundersword's Avatar

Data dołączenia: 19 11 2004

Stan: Niegrający
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Bia!y
Ja też xD

Wiem

A ja i tak lubie placki.

Teraz tak na serio... Lubie placki A tak serio serio, tylko nasi inteligentni rodacy potrafia wpaść na pomysł stworzenia takiego nicku. Chcą się wyróżniac, ale najczęściej wychodzą na idiotów. "Twojstarytogej" on Aurea wymiata
A ja wolę naleśniki.

Twójstarytogej to nick mojego rl kumpla z klasy rotfl lol lmao... No ale cóż... nie ma jak to maniacy, którzy gadają ciagle "tibia shit" i robią wszystko żeby psuć tą grę dla innych, tak jak on -.-

Ostatnio edytowany przez Jerkov Thundersword - 16-09-2005 o 00:04.
Jerkov Thundersword jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 16-09-2005, 02:06   #44
$corcerer
Nieobecny.

$corcerer's Avatar

Data dołączenia: 22 09 2003
Lokacja: Gdzieś w Necie. Liczba postów: koło 1337. http://rtfm.killfile.pl

Stan: Na Emeryturze
Imię: Scorcerer
Profesja: Sorcerer
Gildia: Dreamers
Świat: Secura
Poziom: 23
Skille: 23/22
Poziom mag.: 42
Wyślij wiadomość przez ICQ do $corcerer $corcerer ma numer GG Użyj Jabbera. $corcerer ma login Tlenu scorcerer@tlen.pl Adres Jabbera do $corcerer
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Smoke
Tak Powinien Byc Polski Gm!!! Bo K**** Nikt Nie Zrozumie Herbaciarza Co Pepla Po Angielskim :d :d :d
To znaczy że jestem jakiś dziwny tak?
Hej, połowo forum, wychodzimy z tego przybyku rozkoszy, odstajemy od społeczeństwa!

Dżizas!
$corcerer jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 16-09-2005, 12:23   #45
TWOJSTTARYTOGEJ
Guest

Domyślny

Macie jakis problem do Twójstarytogej? Boże komu to przeszkadza? NO POWIEDZCIE PLZ! No komu ?! Polacy o "normalnych" nickach podchodzili do mnie i odpowidali "twoja stara to lezba" no i co mam w tym momencie robić? BTW nie rozumiem po co w to grać? tylko polacy o kompach <1000 mhz mogą w takie pierdoły grać pewnie i tak dostane bana od "porządnych Polaczków" więc kończe
gadanie bo co sobie polaczek ubzdura to i tak sie tego nie da zmienić

PS. Na szczęście Tibia umrze niedługo umrze więc nie będę musiał o tym słuchać grajcie w ambitne mmorgi a nie w gre w której rewolucją jest chodzenie po ukosach
Rzeczywiście jestem w jednej klasie z Jerkovem i moge powiedzieć że niemoge słuchac jego ciągłych uwag typu "noob" "lol" . ok usłysze 2-3 razy ale nie 7 razy w ciągu minuty dajcie spokój ALL THX TOO TIBIA.....

Ostatnio edytowany przez TWOJSTTARYTOGEJ - 16-09-2005 o 12:26.
  Odpowiedz z Cytatem
stary 16-09-2005, 12:46   #46
Jerkov Thundersword
Użytkownik Forum

Jerkov Thundersword's Avatar

Data dołączenia: 19 11 2004

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez TWOJSTTARYTOGEJ
Macie jakis problem do Twójstarytogej? Boże komu to przeszkadza? NO POWIEDZCIE PLZ! No komu ?! Polacy o "normalnych" nickach podchodzili do mnie i odpowidali "twoja stara to lezba" no i co mam w tym momencie robić? BTW nie rozumiem po co w to grać? tylko polacy o kompach <1000 mhz mogą w takie pierdoły grać pewnie i tak dostane bana od "porządnych Polaczków" więc kończe
PS. Na szczęście Tibia umrze niedługo umrze więc nie będę musiał o tym słuchać grajcie w ambitne mmorgi a nie w gre w której rewolucją jest chodzenie po ukosach
Rzeczywiście jestem w jednej klasie z Jerkovem i moge powiedzieć że niemoge słuchac jego ciągłych uwag typu "noob" "lol" . ok usłysze 2-3 razy ale nie 7 razy w ciągu minuty dajcie spokój ALL THX TOO TIBIA.....
Widocznie grałeś na noobskim świecie

Jak można nie mówić noob słysząc opowieści takich dwóch (albo i trzech), których nicki ocenzruruję
Chodzenie po ukosach za***ista sprawa xD
Jerkov Thundersword jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 16-09-2005, 12:52   #47
Malio
Użytkownik Forum

Malio's Avatar

Data dołączenia: 22 05 2005
Lokacja: Gliwice

Malio ma numer GG 3452777
Domyślny

dobrze by bylo jakby byl jakis polskojezyczny gm
Malio jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 16-09-2005, 13:08   #48
MaveriC
Użytkownik Forum

MaveriC's Avatar

Data dołączenia: 07 12 2004
Lokacja: Suna Gakure

Stan: Rookstayer
Profesja: Brak (Rookgaard)
Gildia: Yakuza
Świat: BERYLKA
Poziom: 15
Skille: 19/24
MaveriC ma numer GG 3334300
Domyślny

Heh nie to ze cos..ale...ja moglbym byc takim GM.....gram w tibie jush od jakiegos ...sporego czasu...aktualnie nie mam grand chara. ale ....staram sie jak moge...pzoatym mieszkalem keidsy w warszawie...aktualnie na stalem w United Kingdom ^^
znam tibie wydaje mi sie calkiem niezle...i tak samo nie lubie "fre itanz plx" ani tych kozakujacych gosci co to mysla ze sa niewiadomo kim ^^...pozatym aktualnie staram sie dobic do 20 lvl i zrobic test na counsellor`a ...
Pozatym

POZDRO DLA WSZYSTKICH NIE NOOBOWYCH GRACZY I DLA TYCH NEWBIE KTORZY STARAJA SIE....I IM WYCHODZI
NOOBY DO PIACHU
MaveriC jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 16-09-2005, 14:28   #49
$corcerer
Nieobecny.

$corcerer's Avatar

Data dołączenia: 22 09 2003
Lokacja: Gdzieś w Necie. Liczba postów: koło 1337. http://rtfm.killfile.pl

Stan: Na Emeryturze
Imię: Scorcerer
Profesja: Sorcerer
Gildia: Dreamers
Świat: Secura
Poziom: 23
Skille: 23/22
Poziom mag.: 42
Wyślij wiadomość przez ICQ do $corcerer $corcerer ma numer GG Użyj Jabbera. $corcerer ma login Tlenu scorcerer@tlen.pl Adres Jabbera do $corcerer
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez TWOJSTTARYTOGEJ

Swojemu dziecku też dasz na imie Twojstarytogej? a może "Wymiataczkrowichodbytów"? Czy też "UHytaniosprzedam"? Naucz się najpierw o co chodzi w grach RPG, zastanów się co oznacza sten skrót, a potem się wypowiadaj, okej?
A, zapomniałbym, perm ban za login - mój ojciec nie jest gejem. Pa.

Dżizas!
$corcerer jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania