|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
Pokaż wyniki sondy: Czy uważasz, że Tibia potrzebuje polskojęzycznego GMa? | |||
Tak, mam dość chamstwa made in Poland. |
![]() ![]() ![]() ![]() |
122 | 76.25% |
Nie wiem / Nie obchodzi mnie to. |
25 | 15.63% |
Nie! Wolność słowa musi być! A co k*#$a! |
13 | 8.13% |
Głosujących: 160. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 08 2005
Stan: Aktywny gracz
Imię: Cahir~
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 75
Skille: 87/xx
Poziom mag.: 17
|
![]() Bia!y - nick na Aurerze? ;p
topic: mi tam nie robi roznicy czy bedzie gm z polski czy nie, i tak na Aurerze gm jest raz na miesiac albo i rzadziej. wiec jesli polski gm bylby jako 45 to na Aurerze widac byloby go przecietnie raz na 3-4 lata -.- |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 09 2005
|
![]() Tak Powinien Byc Polski Gm!!! Bo K**** Nikt Nie Zrozumie Herbaciarza Co Pepla Po Angielskim :d :d :d
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2004
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
Twójstarytogej to nick mojego rl kumpla z klasy rotfl lol lmao... No ale cóż... nie ma jak to maniacy, którzy gadają ciagle "tibia shit" i robią wszystko żeby psuć tą grę dla innych, tak jak on -.- Ostatnio edytowany przez Jerkov Thundersword - 16-09-2005 o 00:04. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Nieobecny.
|
![]() Cytuj:
Hej, połowo forum, wychodzimy z tego przybyku rozkoszy, odstajemy od społeczeństwa! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Guest
|
![]() Macie jakis problem do Twójstarytogej? Boże komu to przeszkadza? NO POWIEDZCIE PLZ! No komu ?! Polacy o "normalnych" nickach podchodzili do mnie i odpowidali "twoja stara to lezba" no i co mam w tym momencie robić? BTW nie rozumiem po co w to grać? tylko polacy o kompach <1000 mhz mogą w takie pierdoły grać pewnie i tak dostane bana od "porządnych Polaczków" więc kończe
gadanie bo co sobie polaczek ubzdura to i tak sie tego nie da zmienić PS. Na szczęście Tibia umrze niedługo umrze więc nie będę musiał o tym słuchać grajcie w ambitne mmorgi a nie w gre w której rewolucją jest chodzenie po ukosach Rzeczywiście jestem w jednej klasie z Jerkovem i moge powiedzieć że niemoge słuchac jego ciągłych uwag typu "noob" "lol" . ok usłysze 2-3 razy ale nie 7 razy w ciągu minuty dajcie spokój ALL THX TOO TIBIA..... Ostatnio edytowany przez TWOJSTTARYTOGEJ - 16-09-2005 o 12:26. |
![]() |
![]() |
#46 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2004
|
![]() Cytuj:
![]() Jak można nie mówić noob słysząc opowieści takich dwóch (albo i trzech), których nicki ocenzruruję ![]() Chodzenie po ukosach za***ista sprawa xD |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 05 2005
Lokacja: Gliwice
![]() |
![]() dobrze by bylo jakby byl jakis polskojezyczny gm
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 12 2004
Lokacja: Suna Gakure
Stan: Rookstayer
Imię: Evil Orshabaal
Profesja: Brak (Rookgaard)
Gildia: Yakuza
Świat: BERYLKA
Poziom: 15
Skille: 19/24
![]() |
![]() Heh nie to ze cos..ale...ja moglbym byc takim GM.....gram w tibie jush od jakiegos ...sporego czasu...aktualnie nie mam grand chara. ale ....staram sie jak moge...pzoatym mieszkalem keidsy w warszawie...aktualnie na stalem w United Kingdom ^^
znam tibie wydaje mi sie calkiem niezle...i tak samo nie lubie "fre itanz plx" ani tych kozakujacych gosci co to mysla ze sa niewiadomo kim ^^...pozatym aktualnie staram sie dobic do 20 lvl i zrobic test na counsellor`a ![]() Pozatym POZDRO DLA WSZYSTKICH NIE NOOBOWYCH GRACZY I DLA TYCH NEWBIE KTORZY STARAJA SIE....I IM WYCHODZI NOOBY DO PIACHU |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
Nieobecny.
|
![]() Cytuj:
A, zapomniałbym, perm ban za login - mój ojciec nie jest gejem. Pa. |
|
![]() |
![]() |