|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Hehe, przypomniał mi się wyczyn naszego master of iluzion - Hegemmona
![]() A tak na poważnie, teraz Dobo przynajmiej odetchnie od ciagłego klikania "Delete" "Close" "Ban him plx0r" ![]() Przy okazji przypomniało mi sie, że Zagłada też kiedyś zrezygnował z moda i Baron ![]() aVe
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2004
![]() |
![]() @up: też o tym pomyślałem
![]() Ciekawe, czy to będzie to samo ![]() @top: A ja jako jedna z niewielu osób ośmielę się powiedzieć, że on nie był moim ulubionym modem ![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 18 09 2003
Lokacja: Szczecin-Zdroje/Wroclaw
Imię: Gimli Ent
Profesja: Elite Knight
Gildia: Defenders of Fangorn
Świat: Azura
Poziom: 89
![]() |
![]() Cytuj:
@topic To kiedy skaczecie z wieżowca : d ? |
|
![]() |
![]() |
#44 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2004
|
![]() Cytuj:
@Topic Aaaa, co ja zrobię, chyba sobie paluchy poucinam, jak ja to przeżyję?! A na dodatek w mojej okolicy nie ma wieżowców, aarghhh... Zawsze pozostaje mi satysfakcja, że nie kasował (wielu) moich postów : )) |
|
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 12 2004
Lokacja: Wrocław
Stan: Na emeryturze
Świat: Nova
![]() |
![]() Śmieszą mnie niektóre osoby w tym temacie... Ktoś ma popcorn?
#46 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 04 2005
Lokacja: Kraków
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#47 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2004
Lokacja: Bełchatów
Stan: Niegrający
Imię: Pacek man
Profesja: Brak (Rookgaard)
Świat: Julera
|
![]() Takie życie, skoro odszedl musial mieć powody i koniec tematu. Odszedł Dobo może przyjmą innego moderatora na jego miejsce. Nie mówie że mi jest jakość szczegulnie smutno z tego powodu ale Dobo zawsze miał coś mądrego do powiedzenia ple ple ple...
ps. pa pa
#48 |
Guest
|
![]() Jeden z najlepszych modków
![]() |
![]() |
#49 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Eeek. Też jestem zaciekawiony tym, że Dobo odszedł z tej funkcji. Ale po cholerę robić wielkie halo na ten temat? Myślicie, że czemu nie założył tematu? Bo nie chciał rozgłosu. Chciał odejść w ciszy. Ale zaraz zacznie się lamentowanie na 666 stron przez n00bków, którzy się wczoraj zarejestrowali. -_-
![]() |
#50 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N
Stan: Na Emeryturze
Imię: Komandor Tarkin
Świat: Secura
|
![]() "Kraj mi e riwer, kraj mi e riwer..."
Nawet śmierć Wojtyły nie miała takiego rozgłosu... Ludzie, wrzućcie na luz i pomyślcie, co wam da taki temat, i po co robicie rozgłos. @Down Eee ty ślepy jestes...nie wiem jak te płaczące ćwoki, ale chyba pare osób się domyśla... Ostatnio edytowany przez Dr.Unknown - 11-09-2005 o 11:59. |
![]() |
![]() |
#51 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2005
Lokacja: In da hell
![]() |
![]() @Drunk
Podobnie podsumowal Kald pozegnanie Hege @Wieszok Wyprzedziles mnie ;< Solowa po szkole ![]() @cala reszta lamentujaca po stracie doba Dajcie sobie spokoj. @Dobo a jaki powod rezygnacji? czyzby nowa szkola dala ci w kosc? :>
#52 | |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
|
![]() Cytuj:
![]() |
#53 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 12 2004
Świat: Nova
![]() |
![]() <rzuca w Ghosta Nieudanego spalonym popcornem ;-P>
Zastanawiam sie po co ciągle kontynuujecie ten temat, przecież Dobo pewnie się teraz w fotelu przewraca i zachodzi w głowę "jak k*rwa do tego doszło"? Jak macie do niego troche szacunku to nie spekulujcie, nie dociekajcie, i powypytujcie na GG o ile macie. O ja mam i sie dowiem ;-P No ide stąd bo mi Ghost prawie cały popcorn wessał ;'-((((((( Cya
#54 | |
Administrator
Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
|
![]() Ehz...
Poprosilem doba zeby sobie do podpisu ten tekst walnal, wlasnie po to, zeby nie bylo tego tematu -.-"" Wy tez przeciez nie bedziecie do konca zycia na tym forum. Kiedys wszyscy odejda, w ich miejsce pojawia sie nowi, ktorzy potem tez odejda i tak karuzela bedzie sie krecic dalej... Niektorzy pewnie mysla, ze teraz bedziemy szukali nowego modka. Rozwieje wasze nadzieje i powiem od razu: nie bedzie wyborow w najblizszym czasie ;) Dobo byl dobrym userem i modkiem, ale jak sam zreszta wie to nie robil za wiele ostatnio, tylko OWION odwiedzal i forum MM, tak wiec poradzimy sobie mysle ;) Ktos pamieta jeszcze ten napis na dole forum... Cytuj:
Ciekawe jak sobie MM poradza bez niego... Juz widze te tematy o linkin park :D |
|
![]() |
![]() |
#55 |
Użytkownik Forum
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2005
![]() |
![]() Szkoda moda
![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2003
Lokacja: Dobów Mniejszy
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#58 |
Użytkownik Forum
|
![]() Albo jego dziewczyna
![]() "A Dobo ma taaakiegooo małego" ![]() PWN3D!
#59 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 07 2004
Lokacja: Radzionków
![]() |
![]() Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Vamerian - 11-09-2005 o 15:36. Powód: zjadłem literke ;p |
|
![]() |