|
Notki |
Magia Magiczne zaklęcia, runy, potężni magowie. Tutaj wszystko o magii w Tibii |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2005
Lokacja: BUCKETHEADLand
Stan: Na emeryturze
|
![]() PACCani nie maja sie czym przejmowac bo moga robic uhy co 45 sek a FACC najszybciej 1 uh na 3 minuty =
![]() co do PACC to niby sie mowi ze to nie kosztuje duzo. no i niby to prawde ale tylko dla dzieciakow z USA ktorzy wydaja jedno kieszonkowe i maja PACC przez caly rok. u nas w polsce to jest troche inaczej. szkoda ze CIPy o tym nie pomyslaly bo przeciez duuuuzo graczy jest made in poland.
![]() |
#43 | |
Użytkownik Forum
Lokacja: BUCKETHEADLand
Stan: Na emeryturze
|
![]() Cytuj:
![]() ej no prawda jest taka ze kazda gra jest robiona dla kasy no i ja o tym doskonale wiem. jednak pamietajmy ze madrzy ludzie maja madre pomysly! dla tego poczytajcie sobie o guild wars i zobaczcie jak tam jest rozwiazany "problem" pieniedzy. btw: ja i tak uwazam ze cipy ciagle robia rozne rzeczy zeby pognebic FACCow. ale to tylko moje skromne zdanie...
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2005
Lokacja: Between heaven and hell...
Profesja: Sorcerer
![]() |
![]() Kurna nie płacz!!! Jeżeli chcesz żeby ten temat miał jeszcze jakiś sens to przestań się użalać nad tym ze nie masz PACCa
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2005
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Songo of Astera
Gildia: Aktualnie brak :(
Świat: Astera
Poziom: 25
Skille: 10/21
Poziom mag.: 35
![]() ![]() |
![]() Ja jeszcze nigdy nie mialem klopotow z soulpointami.A inna sprawa ze ciagle siedze na bearach albo wolfach czasem pojde na cos lepszego.Tak jest przynajmniej terz po update.Wczesniej siedzialem w miescie i robilem popare runkow na dzien.Czasem jak mialem caly dzien to zrobilem z jeden dwa BP HMM albo GFB.Moze dlatego mam
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 07 2005
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Aktywny gracz
Imię: Holzus Rookstayer
Profesja: Paladin
Świat: Thoria
Poziom: 13
Skille: 53/39
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() No według mnie Soul pointy to totalna porażka. Czasem się poprostu nie chce expić no ale przynajmniej likwiduje to uh makerów (przynajmniej w pewnym stopniu). Sam mam pewne problemy z soulami ale wystarczy rotworm i idzie w górę. Czas się przyzwyczaić.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 01 2005
|
![]() Cipsoft i soul pointsy to porazka, ale czemu ignoruja tyle pieknych propozycji dla ulepszenia systemu soul poinstów na forum tibia.com?? Moj wlasny - Po osiagnieciu 50 lvl kupujemy druga promocje dzieki ktorej znikaja nasze soul pointsy i nie musimy sie juz o to gowno w papierku martwic
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Użytkownik Forum
Lokacja: Carlin :)
Stan: Niegrający
Imię: Padme Light
Profesja: Druid
Świat: Shivera
Poziom: 12
Skille: 17/17
Poziom mag.: 12
![]() |
![]() Nie podoba mi się pomysł z soul pointami. Chociaż jest lepiej, bo trzeba się trochę pomęczyć. Nie idziemy na łatwiznę musi być trochę trudniej. Szkoda bo się pomęczyć trzeba, ale tak(niestety
![]() ![]()
Życie i Moc - Stronka o Star Wars, czyli... opowiadanie, szablony na bloga, avatary, tapety... Chcesz wiedzieć więcej? Kliknij a zobaczysz!Wszystko by wspaniała Lady Kenobi! Jak dla mnie numer jeden w Polsce! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
Użytkownik Forum
Lokacja: Carlin :)
Stan: Niegrający
Imię: Padme Light
Profesja: Druid
Świat: Shivera
Poziom: 12
Skille: 17/17
Poziom mag.: 12
![]() |
![]() Cytuj:
![]()
Życie i Moc - Stronka o Star Wars, czyli... opowiadanie, szablony na bloga, avatary, tapety... Chcesz wiedzieć więcej? Kliknij a zobaczysz!Wszystko by wspaniała Lady Kenobi! Jak dla mnie numer jeden w Polsce! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Użytkownik forum
Lokacja: Warszawa ;-/
Stan: Aktywny gracz
Imię: Kicior sir'Sven
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 38
|
![]() Moim zdaniem jest w tym troche prawdy. Druid/Czarodziej teraz to praco/czasochlonne postacie, do ktorych trzeba przysiasc, a nie stac i bp blankow i food. Jak grasz normalnie druidem to to nie ma najmniejszego znaczenia te "Soul Pointsy". Paladyn ktory nie moze robic uh , tylko "stawia" druta
![]() Cy@ll ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Użytkownik Forum
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Songo of Astera
Gildia: Aktualnie brak :(
Poziom: 25
Skille: 10/21
Poziom mag.: 35
![]() ![]() |
![]() No wiesz Kiciorek bardzo dobrze powiedziales.Ja mam sorka i chcialem se druida zrobic ale teraz juz nie wiem czy uda mi sie to zrobic.Przynajmniej osiagnac
![]() ![]() |
![]() |
![]() |