Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Inne > O wszystkim i o niczym

Notki

O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;)

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 17-09-2005, 00:00   #41
matkow21
Użytkownik Forum

matkow21's Avatar

Data dołączenia: 25 05 2005
Lokacja: stare pudelko pod monopolowym

Stan: Na emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Szambiarze
Świat: Mój nos
Poziom: 1mm
Skille: 85/50
Poziom mag.: 19
LOL NIEcierpie tego

U mnie w szkole kradzierz jest na dzeinnym porządku komurki ,kasa ,picia ,książki ,piurka ,nawet husteczki higienicznie SAm łąziłem kilkadziesiąt razy do dyrka rzeby dorobił klucze i wydał na kamere jakomś czy coś bo wkońcu komuś ukradną majtki i niebendzie to zaprzyjemne^^.

[01:39:41] matkow21 napisał(a):no dobra jesteś pedałem cieszysz się?
[01:39:42] grim1234 napisał(a):no ja jestem caly czas
matkow21 jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 17-09-2005, 08:46   #42
ripper
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 01 08 2004

ripper ma numer GG 3603576
Domyślny

Mi zwineli buty (lol, szczyt chamstwa, bo nawet nie były jakieś super drogie albo co xD), ale telefon i takie tam zawsze oddaje niećwiczącym albo Wfiście.
Co do złodziejstwa to zdarzyło się że ukradli mi SPODNIE I BLUZE jak się suszyły (mieszkam na parterze) xDD
ripper jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 17-09-2005, 09:21   #43
Jerkov Thundersword
Użytkownik Forum

Jerkov Thundersword's Avatar

Data dołączenia: 19 11 2004

Stan: Niegrający
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Darth Ryba
Czy spotkaliscie sie juz z zlodziejstwem w szkole? Dzisiaj w mojej szkole: po wfie idziemy do szatni a ja slysze jak ktos ryczy. Patrze a tam moj qmpel mowi ze mu komóre ukradli. Drugi patrzy do kieszeni a tam tez niema! Tak chyba z piec komorek zginelo. A mojego qmpla ksiażki lezaly porozwalane po szatni a plecaka nie bylo. Wszystkie plecaki byly porozwalane po szatni. Ja sie chcialem przebrac... patrze... A TU NIE MA MOICH SPODNI! tez ukradli. a w nich mialem klucze od domu. Potem wszyscy zaczeli szukac tych rzeczy. Na końcu dyrektorka zadzwonila po policje i powiedziala wszystkim ze tym komu cos ukradli maja przyjsc na komende. Co o tym sądzicie? Tez was w szkole okradli? A najsmieszniejsze bylo to, że zjedli moja stara bułke
A ja słyszałem, ze komórek nie można nośić do szkoły... Także, to przez ich głupotę zostali okradzeni a co do reszty, to jakaś patologivczna ta twoja szkoła Nie noście komórek do szkoły, dobrze wam radze, a przede wszystkim nie baqwecie sie nimi. Jakś ciołek chciał mi zrobić zdjęcie, nawet go nie znałem, to mu ją własnoręcznie roz***ałem na oczach jego i jego kumpli. Niestety nie mógł się nikomu poskarżyć, bo fotografowanie w miejscach publicznych (np. szkole) a także noszenie telefonów komórkowych do szkoły jest zabronione. Aha... kiedyś mi "ukradli" spodnie ale przez pomyłkę i zaraz zostały mi oddane, to jeszcze w podstawówce było -.-

Ostatnio edytowany przez Jerkov Thundersword - 17-09-2005 o 09:25.
Jerkov Thundersword jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 17-09-2005, 10:08   #44
Ulath01
Użytkownik forum

Data dołączenia: 29 06 2005
Lokacja: masturbacja?

Imię: Imię:
Profesja: Brak (Rookgaard)
Gildia: Gildia
Świat: Świat
Skille: Skille:
Domyślny

mi jakies borowiki ukradly zabawke w 2 podstawowki =D
co do tego dorabiania kluczy to nic trudnego =d
rok czy dwa lata temu znalazlem klucz od sali gim. i kanciapy wfistow (ofc nic nie pozyczalem) ;p

ktos tam pisal, ze wie kto zabral kase i jakies tam rzeczy, ale sie boi. moja odpowiedz: wez starszych kumpli i w tube ich =d=d
Ulath01 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 17-09-2005, 10:34   #45
Adash
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 12 08 2004

Profesja: Paladin
Świat: Furora
Adash ma numer GG 3532616
Domyślny

Huh.. nosic komorke i zostawiac ja w niezamknietej szatni? Zamiast oddac nauczycielowi lub komus niecwiczacemu to zostawili. Powiem tak, zostaliscie okradzeni na wlasne zyczenie.

U mnie w szkole jest pala prawdopodbnosc, na ukradzenie czegos w szatni. Gdy sie wszyscy przebiora, klucznik zamyka szatnie i oddaje klucz nauczycielowi, na dodatek zaraz po dzwonku na lekcje drzwi otwierajace dostep na segment sportowy gdzie sa sale i szatnie jest zamykany. Nawet jesli ktos by sie jakos dostal to jakis nauczyciel siedzi w pokoju nauczycielskim oddalonym jakies 10m od szatni i by cos uslyszal.
Adash jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 17-09-2005, 18:42   #46
ciemne dropsy
Użytkownik Forum

ciemne dropsy's Avatar

Data dołączenia: 16 08 2004
Lokacja: Zgorzelec

Profesja: Knight
Świat: solera
Poziom: 8
Skille: zmienne
Domyślny

Czopkers: pamietasz jak mi zaszachowali pismo techniczne? -.-

U nas w szkole dosc sporo juz zginelo w szatniach.. a jednemu mojemu kumplowi ktos z klasy ( ! ) ukradl telefon z lawki i nie oddal...
stary 17-09-2005, 19:34   #47
Pinky
Użytkownik Forum

Pinky's Avatar

Data dołączenia: 26 06 2004

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Zepobesu
Profesja: Elder Druid
Świat: Eternia
Domyślny

@CzOpKeRs:
Twój avatar jest świetny
@Topic:
Mi jak byłem w 1 klasie gim. kase z szatni ukradli przeznaczona na kupno książki. Sprawca się szybko znalazł, wezwano policje, chlopak do wszystkiego sie przyznał, nawet jakas sprawa w sądzie byla, kasy do tej pory nie odzyskałem ;/ a książki nie kupiłem Teraz to raczej kradzieże w mojej szkole sie nie zdazaja...a komórki i inne cenne rzeczy na wf-e trzyma w swoim pokoju nauczyciel
Pinky jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 18-09-2005, 16:21   #48
kiblowy_sracz
Guest

Domyślny

U nas w szkole,ukradli nauczycielke, a dokladniej porwalo ja dwoch uczniow z 3 klasy (zawodowki) zakneblowali jej usta zwiazli nogi wsadzili do auta i odjechali w las,przejechali jakies 10km i mieli wypadek walneli w drzewo i po drodze potracili toi toja (taki przenosny kibel) widzacze dalej nie zajada wykorzystali ja seksualnie, po czym zachorowali na kiłe, pozniej zaczeli uciekac i tak uciekali, uciekali, uciekali,uciekali,ucikali,uciekal ***, przejechal ich tir i straxili penisa.
  Odpowiedz z Cytatem
stary 18-09-2005, 18:37   #49
Jerkov Thundersword
Użytkownik Forum

Jerkov Thundersword's Avatar

Data dołączenia: 19 11 2004

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez kiblowy_sracz
U nas w szkole,ukradli nauczycielke, a dokladniej porwalo ja dwoch uczniow z 3 klasy (zawodowki) zakneblowali jej usta zwiazli nogi wsadzili do auta i odjechali w las,przejechali jakies 10km i mieli wypadek walneli w drzewo i po drodze potracili toi toja (taki przenosny kibel) widzacze dalej nie zajada wykorzystali ja seksualnie, po czym zachorowali na kiłe, pozniej zaczeli uciekac i tak uciekali, uciekali, uciekali,uciekali,ucikali,uciekal ***, przejechal ich tir i straxili penisa.
Swietne... a ta nauczycielka to jeszcze może twoja siostra? A ci porywacze to ty i twój tata? -.-
Jerkov Thundersword jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 18-09-2005, 18:44   #50
ogorek
Użytkownik Forum

ogorek's Avatar

Data dołączenia: 14 08 2005
Lokacja: BUCKETHEADLand

Domyślny

u mnie na przerwie buchneli dziwczynie z klasy komore (baba (czytaj nauczycielka) nie zamknela klasy)! co gorsze: ja chodze do katolickiego liceum :/ gdzie jak gdzie ale w katoliku zlodzieje? swiat schodzi na psy =
stary 21-09-2005, 20:26   #51
Chwast
Użytkownik forum

Data dołączenia: 21 08 2005
Lokacja: W Chwastach.

Stan: Aktywny gracz
Gildia: German Elite
Świat: Secura
Poziom: 30
Skille: 63/62
Poziom mag.: 4
Wyślij wiadomość przez ICQ do Chwast Chwast ma numer GG 5 zł ;D Chwast ma login Tlenu Azot ;D Adres Jabbera do Chwast
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Harven
zdażyło już to niestety z 3 razy że ktoś podwalił jakieś rzeczy z szatni. Mnie gwizdneli dyche i jakieś 10groszy, kumplowi portfelik(naszczęście pusty) a jednemu buchnełi nawet skarpetki -.-" to jest już szczyt chamstwa. Wiemy nawet kto to ale jak powiemy coś np w stylu oddawaj rzeczy n00bie to on: spier***** kocie bo cię ***** i napier**** po lekcjach. Ehh bycie kotem sux :/
Ta... ja nie mialem problemow. ^.^ Ale raz kumplowi ukradli portfel z 30 zl (najlepsze ze to koles z mojej klasy byl ) i dostal "solidny" wpierd**.
Chwast jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 21-09-2005, 20:38   #52
Alanus Lutinum
Użytkownik Forum

Alanus Lutinum's Avatar

Data dołączenia: 28 07 2005
Wpisy bloga: 1

Profesja: Elite Knight
Świat: Obsidia
Alanus Lutinum ma numer GG 6972780
Domyślny

Raz tylko sie zdaryło ,że naszej nauczycielce dorosli w czasie przerwy portfel ukradli. 2 zagadało dzieci a trzeci wygrzebał z szafki portfel i pa pa ...
Alanus Lutinum jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 22-09-2005, 15:50   #53
-=Kiciorek=-
Użytkownik forum

Data dołączenia: 19 09 2005
Lokacja: Warszawa ;-/

Świat: Astera
Poziom: 38
Król U mnie w szkole (w klasie )

U mnie w szkole (w klasie ) .; Chyba u każdego ucznia w szkole jest dzień kiedy ma sie dwa polskie pod rząd. I pewnego dnia klasa wyszla i zostawila rzeczy , bo bedziemy mieć tam lekcje. (...) Mineła przerwa (...) Wracamy do ławek i co niektórzy patrza w portfele i nie mają pieniedzy. Oczywiscie wszyscy odrazu z krzykiem do pani. Że ktoś ukradł pieniądze. (około 4 osób)
Pani odrazu mówi ,żeby sprawdzić jeszcze raz. Pani się upierała że w klasie nikogo nie bylo. To koleżanka pokazuje portfel i mówi że miała 20 zł i WYPADL JEJ PAPIEROS ! ! ! odrazu zmieniła temat na papieros. Niby nigdy nic. Potem jak sprawa ucichła , zostałęm wysłany do pani ( jako skarbnik ) w celu wplacenia pieniędzy na wycieczke. Patrze i jej nie ma . Wchodze do zaplecza i patrze jak grzebie w plecaku kogoś. (ukratkiem oka) Pukam ona krzyczy "chwileczke !" to odczekałęm i wchodze i widze że plecak zniknął ze stołu
-=Kiciorek=- jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 22-09-2005, 22:58   #54
Repos
Użytkownik Forum

Repos's Avatar

Data dołączenia: 05 02 2005

Imię: Repos
Świat: Pacera
Poziom: 38
Skille: 72\71
Poziom mag.: 5
Domyślny

@up: Jesli to prawda to lepiej to zgłoś jakiemus nauczycielowi, tylko sie upewnij, czy on też czegoś nie podprowadza

U nas w szkole raczej niewiele kradli, raz na jakis czas komus komura zgineła, a potem pani woźna apelowała, pzrez radiowęzeł do złodzieji o oddanie.

Z koleji na zakonczenie roku panowała u nas moda na branie pamiatek ze szkoły(to chyba nie kradzież bo na komitet rodzicielski płaciliśmy ) na mojim koncie jest lustro z kibla, zegar scienny, kupa fajnych rzeczy z pracowni fizyczno-chemicznej, elektronika z informatycznej(glownie kosci ramu, kulki od myszek i mikrofony) i felga od samochodu pana od PO.
Repos jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 22-09-2005, 23:16   #55
Bakura
Użytkownik Forum

Bakura's Avatar

Data dołączenia: 06 08 2005

Imię: Bakura Pol
Gildia: Heroes Home
Świat: Elona
Poziom: 20
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Black Warior
co do zielonej szkoły to mi ukradli papier toaletowy =) widocznie komuś zabrakło

A mi ukradli nutelle i papier toaletowy które potem znalazłem u kolegi w ręce i ustach.Okazało się ,że chcieli mu zrobić numer i papier posmarowali nutellą i w niego wycierali.Obudził się jako murzyn bambo...z nutellą w ustach...i w łapie miał papier z nutellą;D BOSHE!

Bakura jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 23-09-2005, 12:32   #56
Hakuoh
Użytkownik Forum

Hakuoh's Avatar

Data dołączenia: 30 04 2005
Lokacja: Bełchatów/Reading
Wpisy bloga: 1

Imię: Eldryzif
Profesja: Rookstayer
Świat: Calmera
Poziom: 74
Domyślny

Wiesz...u nas jest pewna zasada: "Wszystkie kosztowne rzeczy dajemy niećwiczącemu". I ja sie tej kwesti trzymam. Pogadaj z wuefistą(stką) żeby takie coś otworzyli.
stary 23-09-2005, 15:35   #57
Fakolpet Fendadra
Użytkownik Forum

Fakolpet Fendadra's Avatar

Data dołączenia: 19 09 2005
Lokacja: Khazad-Dum

Fakolpet Fendadra ma numer GG 2070266
Domyślny

Heh u mnie w pierszej klasie (tak btw. nasxza szkola jest tak ladna ze jest jedna szatnia 5 na 5 metrów...) ukradli takie karty Magic: the Gathering, kurczę raz do szkoły przyniosłem nie pokazywałem i już nie było. I tylko raz nie dałem rzeczy włefiście.. Dlatego od 2 lat wszystko mu daje. Btw. i tak nie mam komórki i portfeli nie noszę XD. O i jescze raz ukradli mi bułkę... Za pomniaełm ją wyjąć przez miesiąc. Zastanawiałem się co tak śmierdzi mój plecak XD
-----------------------------------------------
Wystaw mi notkęęęę plx
--------------------------------------------
cytat ze Świat według Kiepskich
"Pazdzioch- pański syn to blockers!!

Ferdek- Sam pan jesteś blokers, blokujesz nam pan naszą publiczną toaletę!!!"
Fakolpet Fendadra jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 23-09-2005, 16:11   #58
Tibio-gracz
Użytkownik Forum

Tibio-gracz's Avatar

Data dołączenia: 19 05 2005
Lokacja: Bydgoszcz

Profesja: Druid
Świat: Askara
Poziom: 27
Poziom mag.: 27
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Darth Ryba
Czy spotkaliscie sie juz z zlodziejstwem w szkole? Dzisiaj w mojej szkole: po wfie idziemy do szatni a ja slysze jak ktos ryczy. Patrze a tam moj qmpel mowi ze mu komóre ukradli. Drugi patrzy do kieszeni a tam tez niema! Tak chyba z piec komorek zginelo. A mojego qmpla ksiażki lezaly porozwalane po szatni a plecaka nie bylo. Wszystkie plecaki byly porozwalane po szatni. Ja sie chcialem przebrac... patrze... A TU NIE MA MOICH SPODNI! tez ukradli. a w nich mialem klucze od domu. Potem wszyscy zaczeli szukac tych rzeczy. Na końcu dyrektorka zadzwonila po policje i powiedziala wszystkim ze tym komu cos ukradli maja przyjsc na komende. Co o tym sądzicie? Tez was w szkole okradli? A najsmieszniejsze bylo to, że zjedli moja stara bułke
Trzeba być debilem żeby nosić do szkoły komórkę.Ja nie noszę i nie mam problemu.Moi kumple noszą i też czasem mają problemy.To nauczyciele wezmą na lekcji albo na przerwie ktoś weźmie...

BEST SOLO:
Tibio-gracz jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 23-09-2005, 17:05   #59
De'sH
Zbanowany

De'sH's Avatar

Data dołączenia: 24 10 2004
Lokacja: Asa Bay

Imię: Myth'xas
Gildia: Sacrifice
Świat: Aldora
Poziom: 55
Skille: 90/70
Poziom mag.: 17
De'sH ma numer GG 8522761
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Tibio-gracz
Trzeba być debilem żeby nosić do szkoły komórkę.Ja nie noszę i nie mam problemu.Moi kumple noszą i też czasem mają problemy.To nauczyciele wezmą na lekcji albo na przerwie ktoś weźmie...
Debilem? nie rzucaj wyzwiskami na lewo i prawo...

jesli nie chwalisz sie tym ze masz telefon to co za problem?

u mnie w szkole raz byla sytuacja z kradzieza, mianowicie mielismy lekcje pokazowa na polskim i byli nauczyciele z innych szkol, i facetka nam kazala zostawic plecaki na zewnatrz, i dziewczyny ktore telefony zazwyczaj w plecakach nosza nie mialy juz ich ;/ z jakies 8(na 13 dziewczyn -.-) komurek poszlo sie je***
De'sH jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 23-09-2005, 18:45   #60
Yoh Asakura
Użytkownik Forum

Yoh Asakura's Avatar

Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Emirates Stadium
Wpisy bloga: 3

Domyślny

U nas w szkole to nawet sznurówki z butów kradną...(no tak,w końcu to wieś...)

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania