|
Notki |
Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja musze sie temu akurat sprzeciwić. Tak naprawde High Levele mi czasami pomagają. Zwłaszcza jak jestem na zamku lub ... Katedrze. Zamek - Zetkniecie sie z Zerkiem. -.- Oczywiście czerwone HP. Podchodzi 56 lvl: U want UH? No i mnie uhnął. Amazon Camp - Skiluje se na amazonkach. Nie powiem czemu. Nagle przyjdzie se 19lvl SORC!...na witcha. Lurnie pod schody. Przychodzi 45 EK i pyta sie: Kill witch? No i zabija. Katedra - chce rozwalić Tarantule. Kolejny Low Lvl zabiera parcele. Ich styl. Przyjdzie High LVL (67 PALL) i mi pomaga z parcelami. Prawda jest taka: jeżeli masz porblem a masz załóżmy 30 level i przychodzi kolo z PACC'em powyżej 100 levela to może on być chętny do pomocy. Why? :
-Ano po co mu loot jak ma best EQ -NP dednął na 60 levcu i wie jaki to ból stracić kilka godzin expienia więc nie chce żeby miał to samo W skrócie: zależy to od twojego LEVEL'a jaki będziesz Master. Będziesz miał +50 lvl to innaczej pogadamy.
![]() |
|
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 10 2004
Lokacja: Krakow
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Knight
Świat: Nebula
Poziom: 52
|
![]() old phy to byli gracze z Galany ktorzy wygrali wojne z jejihevem wtedy bylo zajedwabiscie... a teraz...
![]() |
#43 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 09 2005
Imię: Marel Gremus
Poziom: 28
Skille: 70/69
Poziom mag.: 5
|
![]() eetam ja nic nie wiem, ale czytam i czytam o histori Nebuli ;[
W sumie to mi sie tu bardzo podoba bo swiat jest doysc juz stary ale dopiero teraz ktos 100 lvl osiagnal ![]() Wojna jest dobra jak dopiero zaczynasz na jakims serwie, bo jak jestes high-lvl to latwo(?) zalapac hunta 4 free |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 08 2005
Lokacja: lodz
Imię: Outsider Rebrith
Profesja: Elite Knight
Gildia: Rebirth
Poziom: 66
Skille: 79/76
Poziom mag.: 6
|
![]() Cytuj:
o lol.. oni wlasnie poszli na nebule z powodu jejiheva bo im kopal rowno dupy.. ale jak wiadomo zostal hackniety i zrookowany (albo ma 15 lvl) i wtedy ferry (konda) wrocil na galane.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 01 2005
|
![]() Niemam pojęcia czemu się nie stawiasz... a wogóle powiem ci jedno... jak masz grać w tibie to radze z kolegami albo ich szybko zdobyć bo inaczej będzie to normalka... a po drugie dobrze by było żebyś jako jeden z pierwszej dziesiątce expa był (wiem że to trudne ale niema wyboru) to wtedy i nikt cie sam nie zaczepi a także w grupie bo jak byś w tej dziesiątce był to by cie wszyscy polacy wchodzili na łeb i na szyje a zawsze można to wykorzystać
![]()
![]() |
#46 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 07 2005
Profesja: Rookstayer
![]() |
![]() Cytuj:
Ehh...nie wygrali z nim wojny tylko go shackowali i zrookowali a to wogole co innego. :* |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 05 2005
Lokacja: Zabrze
Stan: Na emeryturze
Imię: Juan Soth
Profesja: Elder Druid
Poziom: 56
Skille: 21/25
Poziom mag.: 54
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#48 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 09 2005
Lokacja: Mszczonów
![]() |
![]() hmm a jesli chodzi o jejihevem to slyszalam ze sprzedal postac za 2000 marek i potem haknal postac i zrokowal potem kupil od boltiny stonecutter axe i gra knaitem ale czy to prawda ?
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 09 2005
Lokacja: wodzisław śląski
Imię: Ni ma
Gildia: ni ma gildi
Poziom: 23
Skille: słabe:(
Poziom mag.: ;/
![]() |
![]() nebula zawsze miała takie problemy!! a ci szwedzi głupi
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 09 2005
Lokacja: Polkowice
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Ja z kumplami przenieslismy sie na Nebule ale tam sie nie dalo grac wtedy jeszcze istniala gildia "Phyrexian" i byli oni PA do potengi entej wienc powiedzialem bye bye nebula
|
![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 09 2005
Lokacja: wodzisław śląski
Imię: Ni ma
Gildia: ni ma gildi
Poziom: 23
Skille: słabe:(
Poziom mag.: ;/
![]() |
![]() ja nie chce się bić ze szwedami ale chodzi mi o to że szwedzi zawsze mają jakieś wonty osobiście znam paru szwedów i są oni całkiem wporzo ale jka widze sqeensy to mnie krew zalewa koleś cały czas pkuje
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 10 2004
Lokacja: Właśnie, gdzie ? ;<
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Wrocilem na nebule, po 2 tygodniowej przerwie stwierdzilem ze sie uspokoilo, serwer stoi pusty (w tej chwili ~300 osob) wiec to raj dla niskolevelowych facców takich jak ja
![]()
![]() |
#54 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 02 2005
Lokacja: Plock
|
![]() to ja Akvarium moze nie ktorzy mnie pamietaja. Chcailem na Nebuli zrobic wojne ale polacy h lvl sie bali Wizzego. Wiec teraz nie narzekajcie ze jest zle bo to wasza wina =//
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 09 2005
Lokacja: Sosnowiec
Imię: Sir lumpi
Poziom: 45^
Skille: 68+\67
Poziom mag.: 5+
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#56 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 01 2004
Lokacja: London
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Askara
|
![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
![]() ![]() scottie cruise (hail phyrexians, hail lithium!) |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Guest
|
![]() :E
Ja tera mam male obawy co do nowo odrodzonych phy ![]() Zawsze mialem obawy co do nich ale teraz mam czarne mysli ze znowu zacznie sie rzez ludzi na nebuli i serw umrze calkiem... Oj ja mam tylko nadzieje ze moje mysli to tylko brednie ale no coz czas pokaze co sie stanie na naszej nebulce ![]() @down haha ludas dostal bana :< Ale wiem ze on ma przed soba wielka przyszlosc poczekajmy 2-3 dni i ludek zacznie expic jak szalony ![]() Zreszta jak nie zacznie expic to dostanie opierdziel odemnie ;p =D Ostatnio edytowany przez TeRcIk - 28-10-2005 o 16:07. |
![]() |
![]() |
#58 |
Użytkownik Forum
|
![]() i tutaj popieram twoje obawy. o ile old phyrexians w pewnym momencie albo odeszlo albo zrobilo moim zdaniem lepsza gildie pod wzgledem wspolpracy z calym servem "lithium" to teraz phyrexians to szmatki grajace po 2-3 na koncie ala sqeensy, snorg (baxter), whiffed (wizz) czy inne ciotki
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 | ||
Użytkownik Forum
|