|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 10 2003
Lokacja: Na wakacjach od forum ;p
|
![]() To jest moim zdaniem fajny pomysł. Możnaby tam wyłączyć statystyki aby "grupa trzymająca władze" mogła być zaatakowana przezx bandę wygłódniałych władzy, expujących w ukryciu high leveli. Pomysł z takim servem naprawde wymotany a że na początku pacc only (jak zwykle) to dobrze
![]()
|
![]() |
#42 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 02 2004
|
![]() Będzie zaje....fajnie.
![]() ![]() Ale napewno znajdą się i tacy którzy wolą zabijać na zwykłych serwerach ![]() Jak to wypali będzie SUPERRRRR ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Tam, gdzie... Cholera. Tam, gdzie... -Dobranoc.-Powiedzial diabel.
![]() ![]() |
![]() Eee ja nawet nie licze na to ze PKowcy sie przeniosa(i szczerze NIE CHCE zeby sie przenosili)-dla nich to PKowanie to zakazany owoc(a taki 'lepiej smakuje') a na Chaotice to bedzie chleb powszedni...
Ale spojrzcie na to tak-jak PK sie przeniosa, to wszystkie siwaty beda wygladaly(prawie)jak Calmera i Secura...AAARRRGH jak nie bedzie PK to sam zaczne PKowac zeby inni zaczeli PKowac i zeby to sie ponownie rozroslo ![]()
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
|
![]() zastanawia mnie jedno
jak tam będzie z runami? hmm/uh/sd czy za zabicie jakiegos uh makera bedzie sajgon? kajtki nie beda mialy lekko bez uh, palki niby maja exury vitki ale many na dlugo nie wystarczy a sorce? jak oni beda tam expowac? zlodziejstwo bedzie tam na porzadku dziennym... i tak z ciekawosci, pytanie do Was. Waszym zdaniem: kto będzie lepszy na taki server? Knight czy palek?
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
Lokacja: Tam, gdzie... Cholera. Tam, gdzie... -Dobranoc.-Powiedzial diabel.
![]() ![]() |
![]() 1 pytanie:
I tego wlasnie jestenm ciekaw! Tej rzezni!!! 'I SELL BP OF UH 10K OR FUCK YOU!!! ![]() 2 pytanie: Knight-duzo HP, ale nie bedzie mial UHa-wiec przewalone...Ale duzy shielding...I wiele innych zalet... Palek-duzo HP, duzo many, uniwersalny... Ale bedziesz mial problemy ze skillami-bo przez pierwsze 3 dni gry nie bedziesz w nic trafial ![]() Wiec mysle ze...Obojetnie ![]() A tak wogole to chyba na chaosie nie bedzie za duzo sorcow/druidow...Przeciez nie beda mieli szans, bo na nich zawsze sie PKuje dla runek... Jeszcze jedno: ZLODZIEJSTWO raczej nie bedzie na porzadku dziennym bo wtedy juz na pewno bedziesz mial deda ![]()
![]() |
#46 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 04 2004
|
![]() Przydałaby się taka Chaotica. Może wreszcie masowi pk przestali męczyć innych
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 18 09 2003
Lokacja: Szczecin-Zdroje/Wroclaw
Imię: Gimli Ent
Profesja: Elite Knight
Gildia: Defenders of Fangorn
Świat: Azura
Poziom: 89
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
Rybzor to moja dzifka
|
![]() Cytuj:
A knight bedzie musial stopniowo zabijac coraz lepsze potworki i z nich zdobywac coraz lepsze bronie...
![]() |
![]() |
#49 |
Guest
|
![]() ZAJEBIŚCIE I LIKE RZE :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
|
![]() |
![]() |
#50 |
Użytkownik Forum
Lokacja: Wrocław- West Coast
Imię: BURNIASTY
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: wstydze się podać
Świat: Selena
Poziom: 102
![]() |
![]() Ale trening moze byc uniemozliwiony tak jak z tym pieprzonym duel mode!!! Kolesie na hlvl beda sie bali ze ktos ich przescignie i bede zabijac tych co trenuja... No ale chotica to chaotica...
![]()
![]() |
#51 |
Użytkownik Forum
|
![]() ale popatrz na dobre strony...
na tym serwie nie powinno byc makro userow, mc userow i afk'erow. Strach zostawic postac na 10 sek. @ trening chyba najlepiej beda mialy z tym palki, trenowac moga w full sprzecie kajtki - hmm... albo non toper przy kompie (fajnie beda mieli na skillach 70+), albo tylko expowanie
![]() |
#52 |
Guest
|
![]() ja raczej tam nie zaczne grac bo jak wyjde z rooka to inni beda mieli juz 30-40 levele i po jednym dniu grania na mainie wróce na rooka. Ktoś wczesniej mówił że czaszki są do dupy, ale ja bym bez nich nie mógł grac bo jak zaczynalem gre i nie bylo czaszek to pk mnie ubijali conajmniej 2 razy dziennie.po grudniowym updacie tylko raz padlem, wiec jest lepiej
Ale i tak jestem za powstaniem tego serva ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Nikt ważny
|
![]() Dobo już możesz skasować ten tekst o niepewności informacji ^^
![]()
Chuck Norris też gra w Tibię. On ją nawet przeszedł. /About my Retired/Order of The Dreamers/Dziedzictwo Przodków//W "Bukowej Gościenie"/Bitwa na Grunwaldzkiej/ I shall strike down upon thee with great vengence and furious anger,
those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the LAW when I lay my vengence upon thee! |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 03 2004
![]() |
![]() Dobry pomysł, ale najlpierw niech zrobią serwa, później będziemy dyskutować
![]() |
![]() |
![]() |