|
Notki |
Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 09 2005
Lokacja: Venore
Imię: Booz'er
Profesja: Knight
Świat: Nebula
Poziom: 59
Skille: 73/69
Poziom mag.: 4
|
![]() Pamientam jak Sarandi szypko wyjehal w expie. Mial 100 lvl a za nim dopiero 60 lvle. Ale cóż z tego jeżeli grał na kilku ownerów i non-stop siedzial na cyclopolis.
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 |
Guest
|
![]() No sarandi jest super szkoda tylko ze jak on robil lvle do 100 to joix byl hunted ponad 2 miesiace liczac tepo z jakim joix zrobil potem 100 a nastepnie 130 to gdyby nie te 2 miesiace i obecna wojna mialby spokojnie 150 ... ale sarandi jest super ....-.- br??
|
![]() |
![]() |
#43 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 09 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Początkujący
Profesja: Sorcerer
|
![]() @L4ki Ta Sarandi i jego Almighty PVP
![]()
16:17 James Dark: why u pz camp? 16:17 James Dark: we rape them ... 16:19 Yoshju: james trapped 16:19 Yoshju: died |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2004
|
![]() Cytuj:
Zabiło go dwóch gości : 130 ek i 96 ms. Dziesięć dni póżniej padł na anihilatorze i co zrobił ... W ciągu 1,5 godziny zjechał ze 106 lev. do 30 lev. ---> masakra. Albo hak , albo znudziło się chłopakom grać tym charem < sami twierdzicie , że raczej sam nie grał tą postacią > A może ludzie którzy grali Sarandi , pokłócili się i np. jeden z nich zjechał postać. Tak czy siak , aż przykro patrzeć na takie harakiri.
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 09 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Początkujący
Profesja: Sorcerer
|
![]() Nie ubili go 130 ek i 96 ms bo to nie bily go dwie osoby: tylko osoba ktora jest pierwsza podana zadala najwiecej obrazen , a ta druga to osoba do ktorej nalezy ostatni hit. Nie zrobili Anni no i coz. A Szwedzki owner zamiast sprzedac postac to ja zrookowal ...
16:17 James Dark: why u pz camp? 16:17 James Dark: we rape them ... 16:19 Yoshju: james trapped 16:19 Yoshju: died |
![]() |
![]() |