![]() |
#41 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 09 2005
Lokacja: Tychy
Stan: Aktywny gracz
Imię: Elekteryk
Profesja: Paladin
Świat: Danubia
Poziom: 10
Poziom mag.: 1
![]() |
![]() no hyba niezbyt dobre eq bo ja mam terz p-sta ale dragon shield i knight axe
![]() ![]() sposub 1: jak kupujesz zeczy to jak najtaniej np ja kupiłem d hammer za 1k a pózniej jak ci sie "znudzi" to go drobo sprzedaj np ja sprzedałem za 1,8k ![]() sposób 2: ja zaczołem niedawno lowic ryby i mam juz 30 fishing a jak złowie to te ryby sprzedaje ![]() sposób 3: znajdz sobie miejsce do dobrego skillu i skiluj tam ja mam takie miejsce skilluje tam i łowie zarazem ryby ![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 11 2005
Lokacja: Gdańsk
Imię: nie podaje
Profesja: Knight
Gildia: bez gildii
Świat: fortera
Poziom: 19
Skille: 55\55
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Jak nie masz kasy to ja bym na twoim miejscu zrobil 11 druida i robil bym nim uhy i sprzedawal je. Za cos takiego nawet duzo kasy sie zarabia
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 10 2004
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() ja dostalem od kumpla postac po hacku na 37 lvl ze slabymi skillami i z eq: steel halmet, plate legs, scale armor, ancient shield, serpent sword. Z tym eq zarabilem w pierwzy dzien na fs na rotach an fibuli, potem na reszte eq, teram mam crusader helmet, golden armor, knight legs, britsh sword,vamp shield, steel boots, giant sword, platinum ammy i BOH(zadko uzywam). na to eq zarobiem w troch ponad tydzien, na poczatku ledwo w dzien 4k wyciagnelem, a teraz w normalny dzien po szkole spokojnie wyciagam 30k na katedrze. teraz zadko tam chodze kupuje setylko UHy i chodze na smoki. teraz zbieram kase na pacc mam 43 lvl
Ostatnio edytowany przez Andrew - 06-11-2005 o 15:02. |
![]() |
![]() |
#44 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 01 2005
Lokacja: Piła
Imię: Ximad
Profesja: Elite Knight
Świat: Celesta
Poziom: 64
Skille: 80/78
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Cytuj:
pozostałe dni zaokrągle 1 dzień = 5k 2 dzień = 10k 3 dzień = 15k 4 dzień = 20k 5 dzień = 25k 6 dzień = 30k 7 dzień = 30k 8 dzień = 30k -------------- 8 dni = 165k tak wiec nie ściemniaj że w tydzień zarobiłeś na takie eq bo to jest niemożliwe, przynajmniej przy tym ze zarabiales na poczatku 4-5k a potem 30k na dzien... z tych rzeczy co wymieniles to jeden przedmiot kosztuje tyle ile Ty zarobiles przez ponad tydzien. Nawet jeżeli być zbierał kase 30k przez 2 tygodnie to byś nei uzbierał... byś miał 420 k a nie to MOŻE starzcy na to EQ ale trzeba liczyć że nie zawsze wyniosłeś 30k... taki wiec nie wkręcaj... Ostatnio edytowany przez Maiky - 06-11-2005 o 15:40. |
|
![]() |
![]() |
#45 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() .. nie wspominajac o tym ze chodzi na smoki ...
#46 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 03 2006
Imię: Osirax
Świat: Celesta
Skille: 50/50+
Poziom mag.: 3
|
![]() Zarabjają normalnie ido do venore na roty ja 2k przynosze bo wjecej capa nie mam
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 11 2005
Lokacja: Nowa Sól
Imię: NIe podam
Gildia: Bloody Fighters
Świat: Valoria
Poziom: 16
Skille: 55/43
Poziom mag.: 9
![]() |
![]() Kazdy mówi o Minoskach kolo Kazordoon moglbym spytac sie ile tam tego jest i jakie rodzaje bo nigdy o tym nei slyszalem
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 09 2004
Lokacja: Between Heaven & Hell
Świat: Refugia
|
![]() Pacc Knightem nie mam... Ale poradze Ci o faccowym zarabianiu
![]() Zrobiłem skille 55 i z bpkiem IHów poszedłem na soldy (I tak IHy wogóle mi nie szły ![]() ![]() Teraz mam 22 lv, eqip jak wyżej, do tego w depo 5k gp oraz ~7.5k w chainach i kuszach z soldów... Dla statystyki na skillach 60/60 przez ok 1.5/2h huntu wbijam na soldach cały lv + ok 3/4k. Może porażające to to nie jest, ale mnie to wystarcza bo i tak powinienem poskillować, a nie expić. ![]() ![]() P.S. Smacznego jajka ![]()
"Non mortem timemus, sed cogitationem mortis" - Nie śmierci się boimy, lecz myśli o śmierci. Seneka Ostatnio edytowany przez Venderer - 15-04-2006 o 21:08. |
![]() |
![]() |
#49 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 12 2005
|
![]() Mam pytanie Vil pisałeś że na około 4 h wyciągasz 30 k lota mógłbys mi napisac na pw albo tu gdzie expisz ile uh na godzine sklille itd
|
![]() |
![]() |
#50 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 10 2005
Imię: kasii
Świat: astera
Poziom: 100
Skille: 90+2/69
Poziom mag.: 20
|
![]() Cytuj:
bez obrazy "geniuszu" ale req lev do klepania uh to 24 jak niema kasy to po prostu lecisz i do baga zbierasz all co da sie sprzedac potem to sprzedajesz i masz kase ![]() |
|
![]() |