Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Inne > O wszystkim i o niczym

Notki

O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;)

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 11-10-2005, 15:39   #41
Belvedor
Użytkownik Forum

Belvedor's Avatar

Data dołączenia: 21 08 2005
Lokacja: piFpaF || Alchemicki dom cudów ||

Stan: Na emeryturze
Belvedor ma numer GG 5329653
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez DJ wilczus
popisywanie sie przed innymi świadczy o wychowaniu dziecka oraz o rodzicach.
Lol, czy ty myslisz, ze rodzice pilnuja swoich pociech na kazdym kroku?
Wiekszosc zlych nawykow ludzie biora od rowiesnikow, wiec przestan pieprzyc, ze to wina rodzicow, bo oni Cie nie obronia przed zlem tego swiata w 100%.

Poza tym popisywanie sie, jest rzecza normalna w mlodym wieku, przez to poprostu trzeba przejsc, jest to swego rodzaju rywalizacja o "pozycje" w klasie. Ktos powie ****a przy wszystkich i pozycja w "stadzie" wzrasta. Ktos kopnie kolege/kolezanke i patrzymy (my, tzn. dzieci w wieku 5-15?) na niego jak na jakiegos bohatera. "izi" czlowieku, jestes zbyt mlody, zeby Cie takie rzeczy trapily...

Cytuj:
Sam też klne no ale ...
Moglbym przytoczyc tu twoje slowa "wychowaniu dziecka oraz o rodzicach."
Czyli wychodzi na to, ze masz zle wychowanych rodzicow, malo tego, sam jestes "nie halo".
Ale powiem tylko, zes gnojek i stwierdzenie "Sam też klne no ale..." nieodzownie swiadczy o twoim poziomie, ktory jest wprostproporcjonalny do wieku.

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 11-10-2005, 15:59   #42
Repos
Użytkownik Forum

Repos's Avatar

Data dołączenia: 05 02 2005

Stan: Niegrający
Imię: Repos
Profesja: Knight
Świat: Pacera
Poziom: 38
Skille: 72\71
Poziom mag.: 5
Domyślny

A co mi sie udało ostatnio? Zasnąć na wykładach z botaniki i przespac jakies 40 min. Na nastepnych na szcescie mnie budzili, zebym nie zasypiał:d

Za to mojemu kumplowi sie udało sie wypalic na biurku w palarni fajkiem 'Ruchac ***ać, nic sie nie bac!' po co to pisal to nie wiem:d
Repos jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 11-10-2005, 16:33   #43
Arthus Drag'Tail
Użytkownik Forum

Arthus Drag'Tail's Avatar

Data dołączenia: 19 11 2004

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez ciemne dropsy
w wieku 11 lat pierwszy raz probowalem palic prawdziwa fajke -.- Na szczescie nie bylem taki glupi jak inni w moim wieku i na probowaniu sie skonczylo...
I dobrze ze jestes madrzejszy Ja nie pale i nie mam zamiaru, bo wg. mnie to strata kasy i zdrowia. Co do ludzi ktorzy pala- najczesciej zaczyna sie to u nich checia zaimponowania innym, wiec zapalaja jak ktos im proponuje i wpadaja w nalog :/

Odnosnie bojek:
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mafuss
ja sam juz kilka razy dostalem po mordzie za nic
U mnie podobnie, tyle ze to wywodzi sie z tego, ze jestem pokojowo nastawiony. Poza tym mam wewnatrz taka blokade, ktora nie daje mi kogos strzelic mocniej w morde. Gdyby nie to, to z niektorymi moimi "znajomymi" by juz kiepsko bylo.
Arthus Drag'Tail jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 11-10-2005, 17:19   #44
yoman
Użytkownik Forum

yoman's Avatar

Data dołączenia: 12 06 2004

yoman ma numer GG -brak- Adres Jabbera do yoman
Brak ikony

A wiecie co jest w tej szkole najgorsze?Że trzeba się uczyć.Jak już skończycie tę "zasraną" szkołe, i wydaje się wam że najgorsze jest już za wami zaczyna się piekło.O ile wasi rodzice nie dadzą wam nic na starcie, będziecie mieli ciężką sytuacje.Przy niemałym szczęściu znajdziecie pracę i będziecie za***alać za jakieś marne 1200zł brutto aż do emerytury.A potem nie zostanie wam nic prócz telewizji i gapienia się w okno...
Przygnębiające?

J***Ć SYSTEM !
yoman jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 11-10-2005, 17:45   #45
Rethfing on Aldora
Użytkownik Forum

Rethfing on Aldora's Avatar

Data dołączenia: 29 05 2005
Lokacja: Knurów

Rethfing on Aldora ma numer GG 2007389 Send a message via Skype™ to Rethfing on Aldora
Domyślny

@up
Jak masz żone która pracuje, to już nie jest tak źle.
Co do fajek... Na początku, jak już ktoś wspomniał, dzieciaki palą dla zaimponowania. Na początku tylko wciągają dym, i wydaje im się to świetną zabawą. Potem kumple ich namawiają, żeby się zaciągneli (dla niekumatych: jeden wdech, dym w ustach, i potem znowu wdech, i idzie all do płuc). Ci którym się nie uda zaciągnąć, i się zaczną potwornie ksztusić, będą mieli złe skojarzenia z fajkami, i w najbliższym czasie nie będą palić, a tym, którym się uda... Dupa zbita. Ja sam niedawno na imprezie brata się zaciągałem kilka razy, prawda fajne uczucie, ale nie będę palić, wolałbym już pić nałogowo, niż się tak truć. Jak narazie to pifko pije od czasu do czasu dla smaku z kumplami, chyba, że jakaś chata wolna na cały dzień, to można więcej, żeby coś poczuć. Tylko do tych dzieciaków. Nie bierzcie ze mnie przykładu, może jak będziecie starsi, a co za tym idzie bardziej rozsądni.
Rethfing on Aldora jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 11-10-2005, 18:26   #46
Matek
Użytkownik Forum

Matek's Avatar

Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk

Matek ma numer GG 3933509
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez yoman
A wiecie co jest w tej szkole najgorsze?Że trzeba się uczyć.Jak już skończycie tę "zasraną" szkołe, i wydaje się wam że najgorsze jest już za wami zaczyna się piekło.O ile wasi rodzice nie dadzą wam nic na starcie, będziecie mieli ciężką sytuacje.Przy niemałym szczęściu znajdziecie pracę i będziecie za***alać za jakieś marne 1200zł brutto aż do emerytury.A potem nie zostanie wam nic prócz telewizji i gapienia się w okno...
Przygnębiające?

jak tak do tego podchodzisz to nie oczekuj niczego wiecej: zero ambicji == zero luksusu.

"Miła, błagam, nie zrozum mnie źle
Kocham cię tak jak swoje przestworza pokochał wiatr"

Moj jogger
Matek jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 11-10-2005, 18:30   #47
hoomik
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 29 11 2003

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rethfing on Aldora
Tylko do tych dzieciaków. Nie bierzcie ze mnie przykładu, może jak będziecie starsi, a co za tym idzie bardziej rozsądni.
i mowi to 15-latek... wychodzi wiec na to, ze ja to juz stara dupa jestem, co?

Nigdy nie palilem, nie pale, nie bede palic. A, alkoholu tez nie lubie. I narkotykow. Don't drink alcohol. Alcohol is bad. Don't take drugs. Drugs are bad. M'kaaaay?
hoomik jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 11-10-2005, 18:49   #48
Rethfing on Aldora
Użytkownik Forum

Rethfing on Aldora ma numer GG 2007389 Send a message via Skype™ to Rethfing on Aldora
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez hoomik
i mowi to 15-latek... wychodzi wiec na to, ze ja to juz stara dupa jestem, co?

Nigdy nie palilem, nie pale, nie bede palic. A, alkoholu tez nie lubie. I narkotykow. Don't drink alcohol. Alcohol is bad. Don't take drugs. Drugs are bad. M'kaaaay?
Chodziło mi o takie osoby między 10 a 12 rokiem życia. Osoba która ma 15 lat, już raczej wie, co będzie dla niej dobre. A poza tym pifko tak często jak ja pije (tj, raz na 2-4 tyg) może mi tylko dobrze na nerki i wątrobe wyjść
stary 11-10-2005, 19:04   #49
Nightwalker
Użytkownik Forum

Nightwalker's Avatar

Data dołączenia: 19 08 2004
Lokacja: Wrocław

Domyślny

@ale na szare komórki raczej nie (serio)

Wierzcie mi mając 15 lat nie wie się czego chce. Może Ci się tylko tak wydawać. Kiedyś myslałem, że wiem czego chcę od życia, ale to nie było to.
Nie palę, nie piję, nie biore żadnych narkotyków, ale i tak uważam, że musze jeszcze wiele rzeczy w sobie zmienić.

Wszystko zależy od człowieka i od jego wychowania.
Nightwalker jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 11-10-2005, 19:11   #50
Scream
Użytkownik Forum

Scream's Avatar

Data dołączenia: 30 07 2004
Lokacja: who cares.....?

Profesja: Master Sorcerer
Świat: tu i tam
Poziom mag.: wy
Scream ma numer GG 9478893
Domyślny

alkochol mi nie smakuje. Trawa tez raczej nie. Pije/pale po to zeby miec bombe - i nie szkoda mi na to paru szarych komurek. Wszystko ma swoje konsekwencje. Granie w tibie, siedzenie na tym forum - to tylko przyziemne przyjemnosci, czas ktory na nie poswiecamy mogli bysmy spedzic pracując, poszerzajac swoją wiedze lub pomagając innym. Zazywanie srodkow psychotropowych jest tak samo zle jak granie i inne przyjemnosci, tylko konsekwencje inne.

kliknij pana garrisona!

Scream jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 11-10-2005, 19:36   #51
Belvedor
Użytkownik Forum

Belvedor's Avatar

Data dołączenia: 21 08 2005
Lokacja: piFpaF || Alchemicki dom cudów ||

Stan: Na emeryturze
Belvedor ma numer GG 5329653
Domyślny

Cytuj:
Osoba która ma 15 lat, już raczej wie, co będzie dla niej dobre.
O tak, dlatego ustalili wiek 18 za wiek dojzalosci, ktory dla wiekszosci jest i tak za krotki, by wiedzieli co jest dla nich najlepsze. Czlowieku, majac 15lat wiesz co jest najlepsze dla Ciebie(czyt. ego - zachcianki), nie dla twojego zdrowia, czy przyszlo0sci. Majac 15lat jest sie samolubem, buntownikiem i amatorem glupich zarcikow, wiec prosze...Nie wciskaj kitu, ze wiesz co jest dla Ciebie dobre.

Cytuj:
A poza tym pifko tak często jak ja pije (tj, raz na 2-4 tyg) może mi tylko dobrze na nerki i wątrobe wyjść
Wlasnie...Naginasz prawde do potrzeb, a to swiadczy o twojej niedojzalosci.
Alkohol nigdy nie wplynie pozytywnie na watrobe i nerki, zreszta poznasz zasade dzialania alkoholu, wydzielanie aldechydy, rozkladanie, okres utrzymywanie sie we krwi itp, itd.

Wiesz, czlowiek nabiera tej wiedzy (czyli co jest dobre a co zle dla niego ) z czasem, wraz z doswiadczeniem, czyli ty o tym tyle wiesz, co ja o pisaniu dobrych opowiadan...

Ostatnio edytowany przez Belvedor - 11-10-2005 o 19:37.
Belvedor jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 11-10-2005, 21:00   #52
Poeta
Użytkownik Forum

Poeta's Avatar

Data dołączenia: 02 07 2005
Lokacja: Venore

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Sorcerer
Poziom: 28
Poziom mag.: 40
Poeta ma numer GG 1272225
Domyślny

Heh u mnie w klasie 70 %(mnie nie dotyczy) pije , pali , konia wali . Nie tego to nie wiem ale 2 pierwsze tak. Na kazdej 20sto minutowej przerwie jest pielgrzymka za pewien sklep. Slyszalem ze nawet ktos zalatwia zioło -.- Na przerwie nawet ktos mi dal tabake. Dobre na katar Ale klasa i tak jest fajna.
stary 11-10-2005, 21:59   #53
Nightwalker
Użytkownik Forum

Nightwalker's Avatar

Data dołączenia: 19 08 2004
Lokacja: Wrocław

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Scream
Zazywanie srodkow psychotropowych jest tak samo zle jak granie i inne przyjemnosci, tylko konsekwencje inne.
Takie głupiomądre gadanie z twojej strony(nie chcem mówić inaczej, bo uczę się asertywności). Doucz się lepiej o srodkach psychotropowych i innych badziewiach, i pozniej się wypowiadaj.

Zapraszam do strony, do której link mam w swoim podpisie.

Ostatnio edytowany przez Nightwalker - 11-10-2005 o 22:09.
Nightwalker jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 11-10-2005, 23:23   #54
Adaras
Użytkownik Forum

Adaras's Avatar

Data dołączenia: 04 03 2004
Lokacja: Forgotten Realms

Stan: Tutor
Imię: Val'ndar
Profesja: Elite Knight
Gildia: Great Eagles
Świat: Eternia
Adaras ma numer GG 3697067
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Thoryx
Heh u mnie w klasie 70 %(mnie nie dotyczy) pije , pali , konia wali . Nie tego to nie wiem ale 2 pierwsze tak. Na kazdej 20sto minutowej przerwie jest pielgrzymka za pewien sklep. Slyszalem ze nawet ktos zalatwia zioło -.- Na przerwie nawet ktos mi dal tabake. Dobre na katar Ale klasa i tak jest fajna.
Niech zgadnę...Gimnazjum?
Nec tamen illa tacet
Et digitis tria tura tribus
Sub limine ponit.
Qua brevis occultum
Mus sibi fecit iter.

Arcanum Mortis.
Adaras jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 12-10-2005, 00:10   #55
Darth Ryba
Użytkownik Forum

Darth Ryba's Avatar

Data dołączenia: 06 07 2005
Lokacja: Chodzież

Darth Ryba ma numer GG 5555782
Domyślny

Ja tam w klasie mam takiego psychola co podchodzi do nauczycielki i mowi "umyć ci plecy??"

Ostatnio edytowany przez Darth Ryba - 12-10-2005 o 00:18.
Darth Ryba jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 12-10-2005, 00:18   #56
Scream
Użytkownik Forum

Scream's Avatar

Data dołączenia: 30 07 2004
Lokacja: who cares.....?

Profesja: Master Sorcerer
Świat: tu i tam
Poziom mag.: wy
Scream ma numer GG 9478893
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Nightwalker
Takie głupiomądre gadanie z twojej strony(nie chcem mówić inaczej, bo uczę się asertywności). Doucz się lepiej o srodkach psychotropowych i innych badziewiach, i pozniej się wypowiadaj.

Zapraszam do strony, do której link mam w swoim podpisie.
wiem na ten temat wystarczajaco duzo, zeby sie o nim wypowiadac. Przestanie patrzec na wszystko steerotypowo i otworzcie swe umysly :S

kliknij pana garrisona!

Scream jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 12-10-2005, 01:40   #57
Caer
Użytkownik Forum

Caer's Avatar

Data dołączenia: 15 01 2005
Lokacja: Łódź

Caer ma numer GG 6319946
Domyślny

Cytuj:
popisywanie sie przed innymi świadczy o wychowaniu dziecka oraz o rodzicach.
Długo myślałeś nad tym zdaniem? Nie wydaje mi się...

Cytuj:
...Alkohol nigdy nie wplynie pozytywnie na watrobe i nerki...
Owszem, nie wpłynie pozytywnie na wątrobę. Lecz piwo (w odpowiedniej ilości) pomoże na nerki. Wiem bo sam miałem problemy z nerkami

Cytuj:
Osoba która ma 15 lat, już raczej wie, co będzie dla niej dobre.
Jaja sobie robisz czy piszesz serio? Jeżeli piszesz serio, to gratuluje "dojrzałości".

Cytuj:
Zazywanie srodkow psychotropowych jest tak samo zle jak granie i inne przyjemnosci, tylko konsekwencje inne.
Nagroda Jobla dla tego pana. Najlepszy tekst tego tygodnia.

Cytuj:
Przestanie patrzec na wszystko steerotypowo i otworzcie swe umysly :S
A to ci filozof... Kolejny "dżedaj"...

Na temat różnych używek... Ja mam kilka swoich zasad, których się trzymam, np. nie palić, nie pić, nie ćpać i jeszcze by się tego trochę znalazło. Jak do tej pory udaje mi sie ich przestrzegać

Ostatnio edytowany przez Caer - 12-10-2005 o 01:42.
Caer jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 12-10-2005, 13:34   #58
Rethfing on Aldora
Użytkownik Forum

Domyślny

@up
Chodziło mi o dojrzałość, w sensie, że potrafi już sam wymyślić co mu zaszkodzi...
stary 12-10-2005, 14:01   #59
Poeta
Użytkownik Forum

Poeta's Avatar

Data dołączenia: 02 07 2005
Lokacja: Venore

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Sorcerer
Poziom: 28
Poziom mag.: 40
Poeta ma numer GG 1272225
Domyślny

Cytuj:
@up
Chodziło mi o dojrzałość, w sensie, że potrafi już sam wymyślić co mu zaszkodzi...
LOL W wieku 15 lat MAŁO KTO wie co dla niego dobre, 3cie klasy gimnazjum są najgorszą młodzierzą w kraju ;/
stary 12-10-2005, 14:07   #60
Matek
Użytkownik Forum

Matek's Avatar

Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk

Matek ma numer GG 3933509
Domyślny

Cytuj:
@up
ja moge wymyslic, ze zaszkodzi mi konserwa tyrolska albo batonik mars. Jestem dojzaly?

"Miła, błagam, nie zrozum mnie źle
Kocham cię tak jak swoje przestworza pokochał wiatr"

Moj jogger
Matek jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania