|
Notki |
Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 06 2005
|
![]() Cytuj:
![]() dziecko drogie, wybacz, że nie wyczuwasz w tym tekście ironii a więc byś zrozumiał przesłanie odezwę się jeszcze raz, gdyż milczeć mi nie wypada problemy z rodziną Zenho są, jednak głównie dana osoba ma z nimi problem wtedy, gdy na takiego trafi vis a vi i gdy już ten postawił sobie za cel ukatrupienie maluczkiego to jest jeden z największych problemów – tyrania przy głoszeniu swej ‘boskiej’ potęgi na serwerze jeśli już ktoś potrzebuje pomocy, to z reguły tylko wtedy, gdy już się na niego taki osobnik rzuci – a w takich przypadkach nie jesteś w stanie mu jej udzielić mówisz, że mam się nie odzywać, bo nie zamierzasz zbrojnie wystąpić, jako, że nikt ich nie pokona teraz.. nikt ich i ‘wtedy’ nie mógł pokonać, choć próbowali a właśnie pomoc największa jest w tym – by po prostu dana osoba przeżyła, nie po jej kilnięciu, gdy straci część swego ekwipunku i część doświadczenia wyrabianego przez kilka dni więc sam zamilcz w krytyce innych, bądź wyjaśnij swą genialną taktykę! a z rodziną Zenho jest spokój? nikogo nie biją? nikogo nie biją całą familią, lecz ich widzimisię jest personalne i może trafić na kogokolwiek, kogo ujrzą w swym okienku a ile osób o tym wszem i wobec rozgłasza to już inna sprawa, niektórzy z tego nie robią wielkich afer na skalę światka, by zadośćuczynić wyrządzonej im krzywdzie, bądź dodać nowe dane do prowadzonych przez kogoś statystyk d.Taube
Time after time, while their bodies lie sleeping, incarnate they in the bodies of men. Teaching and guiding onward and upward, out of the darkness into the light. she lost somewhere her time.. get me known if You find it for me XD mam obiekcję przez opowiadaniami, gdyż zaglądając w jedno, zostanę zawalona dziesięcioma kolejnymi.. czasem jednak człowiek ulegnie, a to źle wpłynie na stan gg oraz PW, lecz cóż począć.. |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2005
Lokacja: Zgierz (Wiocha?)
Stan: Aktywny gracz
Imię: Mati Marczako
Profesja: Paladin
Gildia: A cioto?
Świat: Silvera
Poziom: 37
Skille: 71/39
Poziom mag.: 13
|
![]() Sądzac po twoich przeżyciach to może masz sposób
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 11 2004
Lokacja: Toruń
Imię: Maiev Silverblade
Profesja: Elder Druid
Gildia: Lucid Dreamers
Poziom: 32
Skille: Wand/23
Poziom mag.: 39
![]() |
![]() Hehe już widze te "sposoby" na zenho xD
btw: akurat jest war na Silverze Just Revenge vs Blood Bringers ![]() Deady Just Revenge : Vladzenho Nov 08 2005, 03:20:25 CET Killed at Level 120 by Aikauzenho and by Lerickzenho Keytlinzenha Nov 10 2005, 02:41:39 CET Killed at Level 41 by Aikauzenho Skin Skarpa Nov 14 2005, 15:54:37 CET Killed at Level 63 by Obbimzenho Wakkazenho Nov 16 2005, 05:04:27 CET Killed at Level 63 by Aikauzenho Mary Tripp Nov 16 2005, 19:16:05 CET Killed at Level 80 by Lerickzenho Total deaths: 5 Deady Blood Bringers : Magnus Verus Nov 09 2005, 17:47:46 CET Killed at Level 73 by Xisdezenho and by Doroteiazenho Cassius Verus Nov 12 2005, 19:36:57 CET Killed at Level 61 by Mary Tripp Ryrel Nov 12 2005, 23:34:41 CET Killed at Level 64 by Xisdezenho Duffzenho Nov 12 2005, 23:51:49 CET Killed at Level 130 by Hunkzenho Ashtonzenho Nov 13 2005, 15:10:08 CET Killed at Level 63 by Xisdezenho Total Deaths : 5 Dorotaizenho ma bana za unjustified player killing ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
|
![]() Niezwrócilem na to uwagi ale widzialem jak już sie tłukli
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Opuszcza jak dostana mass hacka , tak jak na Julerze
![]() Albo powolutku sami sie tymi wojnami wykoncza, są banowani pokolei i ich PvP suxx na maxa :< Tylko że nadal ich postacie mają troche ownerow ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 07 2005
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Rodzinka zenho nie da się tak łatwo wywalić z silvery jak z pandoria jeśli chodzi o mój sposób. Nie ujawnie swojego sposobu gdyż wtedy moja taktyka mogła by się niesprawdzić.
A odnośnie tego lub tej który, która mnie tak krytykuje wiedz że nie gram w Tibie pierwszy raz bo grałem na wielu servach i wiem troszeczke na temat taktyk. A pozatym podejżewam że rodzinka zenho dzieli konta. Zamieżam wysłać list do Cipsoftu z proźbą o sprawdzenie tego. ps: dzisiaj długo gadałem z rekinem i uzgodniliśmy pare spraw niestety nie powiem nic wiecej.
![]() |
#47 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @up
Noto żeś ameryke odkrył , kazdy kto gra na Silverze wie ,że dzielą konta :< |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 10 2005
Lokacja: szamotuły
Imię: rekin lord vader :P
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() sposób dolora moze przynies efekt
![]() ![]() miejmy nadzieje- ze z czasem silvera oczysci sie od zenho ![]() ale cieszy mnie jedno- rodzinka sie poklucila i sie wybijaja!!!Dodajac do tego sposób dolera i mozemy pomyslec o walce ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
skoro masz takie wielkie doświadczenie, to czemu nadal przypuszczasz coś, co jest powszechnie wiadome i za co dostają co jakiś czas bany o tibijskiej władzy? wybacz, że poprawiam ortografię, ale nie mogę patrzeć na prośbę przez ‘ź’ oraz podejrzenia i zamiary przez ‘ż’ i nie tłumacz się (jeśli masz zamiar) dys-czymś, gdyż matura przed tobą ![]() @rekin życzę powodzenia ![]() rzeczy – przez ‘rz’ ![]() d.Taube
Time after time, while their bodies lie sleeping, incarnate they in the bodies of men. Teaching and guiding onward and upward, out of the darkness into the light. she lost somewhere her time.. get me known if You find it for me XD mam obiekcję przez opowiadaniami, gdyż zaglądając w jedno, zostanę zawalona dziesięcioma kolejnymi.. czasem jednak człowiek ulegnie, a to źle wpłynie na stan gg oraz PW, lecz cóż począć.. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dyslektyk to ja
![]() ![]() ![]() jedna z wielu taktyk jest olanie silvery, ale jestem z nią związany i tego nie zrobię bo mam dużo kumpli okolo 60 lev na fortera arcania i calmera, ale ja wole SILVERE!!!i tak kiedyś zenho przestana grac na tym servie bo coś sie znowu stanie i sie przeniosą(miejmy nadzieję). ![]() ![]() ![]() I pozdro dla Taube (jestes jedną z nielicznych, normalnych,madrych osób wypowiadajacych sie na tym forum). ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jedno co chcem dodać.
Jeśli chodzi o sprawe dzielenia kont przez rodzinke zenho. Nie ma pewnosci że dzielą konta jest tylko przypuszczenie dlatego lepiej jest wysłać list w którym jest prośba o sprawdzenie czy to jest prawda czy też nie. A pozatym narazie zenho się tłuką między sobą. To jest szansa na spokojne poexpienie i poskillowanie wiec czeba brać się do roboty ![]()
![]() |
#52 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dolor Dolor....
nadal nie rozumiesz? to przeczytaj tego posta i sprawdź datę jego napisania: http://forum.tibia.pl/showpost.php?p...&postcount=118 tam jest tak ładnie zacytowany fragment przesłania zawarty wcześniej na ich kontach, że go aż ponownie zacytuję: "Banished: until Jul 22 2005, 20:41:09 CET because of account sharing" ale możesz wysłać swój list.. tylko postaraj się go dobrze sformułować i nie zrobić w nim wpadek słownych choć jak ktoś powie 24/7 to każdy gracz na silverze od razu wie o kogo chodzi, a przecież organizm ludzki nie jest w stanie przez 3 miesiące siedzieć non stop bez spania, jedzenia i picia przy komputerze (a takie są ich rekordy dojścia do 100lvl'a) to nie są przypuszczenia d.Taube
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 10 2005
Lokacja: szamotuły
Imię: rekin lord vader :P
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() heh-dlugo cos nie piszecie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 11 2005
Stan: Niegrający
Profesja: Sorcerer
Poziom: 25
Skille: 20/24
Poziom mag.: 32
![]() |
![]() Sam gram na Silverze i jestem sd-maker Aikauzenho (hehe) i nie jest tak źle. Wystarczy mieć dobre plecy czyli pogadac, pomagać, sprzedawac runy i w końcu ten ktoś sam ci bedzie pomagał, ochraniał. Nie mieszam sie w sprawy brazylijczyków tylko cały czas siedze na foldzie i nabijam lvl i mlvl. Jednak muszę potwierdzić, że większość zenho nie jest genialna....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie ździw sie jak pewnego dnia zginiesz od swoich własnych SDków
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 09 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dawergo
Profesja: Druid
Gildia: Poland Team
Świat: Eonar
Poziom: 80
|
![]() Zenha zaczeły się niedawno tłuc tak zażarcie że obeny naj lvl na silverze (Duffzenho 130LvL) wylapal deda od HUNKZENHO podejrzewam jednak że była to akcja zbiorowa
|
![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 09 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dawergo
Profesja: Druid
Gildia: Poland Team
Świat: Eonar
Poziom: 80
|
![]() Cytuj:
Sam opylałem zenhom (Aikauzenho) HMM i wiesz co się po chwili stało?? Przywalił mi z HMM (zaraz po tym do depo wlazłem) zapytałem dlaczego mi przysolił a on powiedział że mu się nudzi i chce kogoś zabić ![]() "You are dead." (Nie zawsze tak bywa ale często) I nie radze iść z jakimś zenho na hunta albo jak cię poprosi żebyś wziął SD i poszedł za nim wtedy dostanież już na 100% deda a on darmowe SD. ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dawergo, masz racje, ale mozesz nie nabijac postów tylko pisac to w jednym??(chyba, że za 15 min naszla cię wena twórcza
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Użytkownik Forum
|
![]() Narazie niech się tłuką miedzysobą. Przynajmniej jest czas na spokojne skillowanie i expienie.
![]() |
#60 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 11 2005
Stan: Niegrający
Profesja: Sorcerer
Poziom: 25
Skille: 20/24
Poziom mag.: 32
![]() |