![]() |
#42 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2004
|
![]() Artur-Knight
Cytuj:
![]() Sword Rulez!!! ![]() |
|
![]() |
![]() |
#43 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 05 2004
![]() |
![]() Nigdy niekupuj maca dla knighta mace są dla sorców bo taniutkie.. a knight to powinine miec odbre a nie tanie
|
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 04 2004
Lokacja: Rzeszów
![]() |
![]() ja doradzam swordy. def jesd bardzo wazny dla knighta (wedlug mnie)
#45 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 04 2004
Lokacja: Bogatynia
|
![]() k-axa jest jedno-handowy
![]() A jak chcesz oszczedzac kase to cluby ale lepiej miecze bo maja wiecej defence. Polecam miecze. ![]()
#46 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 03 2004
|
![]() Wiec tak
Popatrzmy od poczatku: Mamy rycka 8 lvl wychodzimy z rooka. Mamy jakies 600gp - 1k. Dobrym rozwiazaniem sa axy z tego wzgledu ze kupujesz barbarian axe za 600 gp ( statsy 28/18 czy jakos tak ). Sword o podobnych statsach czyli serpent kosztuje duzo wiecej ( mam na mysli w miare nowe swiaty a nie antice czy nove gdzie dadza Ci serpenta za darmo jak ladnie poprosisz ),. Idziemy dalej ![]() Idziemy dalej lvl 45+ Rycek robi quest i ma bsa chyba najlepsza bron do blokowania 36/30 statsy. W tym samym momencie masz juz kase na f-axe 38/ 16?? Idziemy dalej Lvl 50+ Jezeli nie grasz na calkowicie nowym swiecie to spokojnie kupujesz d-lance albo GS. I tu zaczyna sie cala zabawa. GS ma 46/22 a DL 47/16, przy duzym axe skillu np 90 duuuuzo lepiej wyjdzie Ci DL bo i tak nie liczy sie def broni tylko atak czyli szybkosc zabijania cyklopow, dwarf guardow, zerkerow a pozniej smokow bo te potworki bedziesz bic masowo. Idziemy dalej Lvl 100+ na swiecie jest ekipa na Anihilator Quest. teraz mozesz miec SoV albo Stonecutter. Lepiej wychodzi Stonecutter. Podsumowanie: Czy axe czy sword wybor nalezy do Ciebie ![]() ![]() Jezeli chcesz zaczac PG na calkowicie nowym swiecie to wybierz club wtedy zalatwiasz c-mace, idziesz na Wild Warriory i wyciagasz war hammera 45/10 i expisz szybciej niz reszta. Na calkowicie nowym swiecie zanim 1 ekipa pojdzie na behemoty albo BK minie z 3-4 tygodnie ![]() Wybor nalezy do Ciebie ![]() Btw. Club to tani shit i zawsze nim zostanie ![]() Pozdro
#47 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 10 2003
|
![]() Po pierwsze żaden z was pewnie nie miał 2 postaci z clubem i swordem kolo 80 lub wiecej ja mam 84 cluba.Mój kumpel ma 86 sworda i ostatnio przegrał ze mna duel .Sheilda mamy tyle samo 84.Lvl obydwoje 50.
I jak to możliwe???.A wlaśnie tak że uderzenia sa lsowe czasem nie trafisz smoka a czasem walniesz za 200 ![]() Więc nie ma się co kłucić a poza tym przypominam że wychodzi nowy update i pisze wyrażnie że będzie nowy sprzęcioch więc z kąd wiecie czy nie wyrównają wszytkich broni???? |
![]() |
![]() |
#48 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nieeee! Swordy są nalepsze
![]() Bronie swojego przeznaczenia ![]() ------------- Naruszam Prawa Autorskie Urodziłem się zmęczony. Żyję aby odpoczywać. Sorry ale podoba mi się to ![]() Calmera Kalwigi level 13 40sword fighting 40 shielding |
![]() |
![]() |
#49 |
Użytkownik Forum
|
![]() Stuff, Level, Skills i szczescie
Moglo sie zdarzyc ze przy takim samym stuffie wygra Rycek to jest rycek raz walnie za 3 a raz za 200+ pozdro ![]()
#50 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() @ igi :
Głupszej rzeczy nie mogłęś napisać? Ej to można zgłosić do konqrsu ![]() @ topic: Ja ciagle popierałem, popieram i będę popierał swordy. Moż i potem jest stonecutter axe (ale 1H czy 2 to nie wiem, ale chyba 1H) co daje rpzewagę, ale mimo wszystko uważam że lepszy jest już SoV bo ejst genialny do lania i blokowania ![]() a wcześniej przed 100+ levelem lata się z bright swordem który jest o neibo lepszy od F-axe. Więc odpowiedx jest oczywsita. Cluby - są tanie i możesz nimi grać jak ams modem bo łatwo je dostać i są tanie. Jak masz stałkę - bierz lepiej swordy. a tak poza tym - ten 1 ataku więcej moze i szybciej zabija potwory, ale 6 obrony wiecej może sprawić ze UH ci się badziej zwrócą niż prędkosc killa przy tym +1 ataku. Ale to nie 100% pewności 8) Napisałem co amsz robić. Decyzja należy do ciebie
![]() |
![]() |
#51 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2004
Stan: Niegrający
|
![]() Ja tam wole topory:tongue:.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#52 |
Użytkownik Forum
Lokacja: Przemysl
|
![]() Ja na twoim miejscu nawet jak bym mial zbierac 50k na fs kupil bym sworda jacbym mial zbierac z 2 lata ale sword jest najsilniejszy i najlepszy
#53 |
Użytkownik Forum
|
![]() Najlepsze są axe bo na skillach 65/65 i lvlu około 35
mozesz isc na dragony z dl dl jest tanszy i lepszy od gsa ale o wiele droszy od war hammera. wiec jezeli ktoś chce grac krutko to lepiej club a jak ktos dlugo to swordy a jak ktos chce grac dlugo i miec odrazu dobry stuf to radze axe ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Użytkownik Forum
|
![]() @ Artur-Knight
Jeżeli ktoś chce grać KRÓTKO?? Bezsensu. Ta gra się niekończy. |
![]() |
![]() |
#55 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ale jak ktos niechce grac w tibie długo bo wie że mu sie znudzi 8)
|
![]() |
![]() |
#56 |
Użytkownik Forum
Lokacja: Przemysl
|
![]() Ale jak masz grac dlugo to bez Sworda to jest stasznie do d... wiec ja radze ci zbierac kase i kupic sword a nie exe czy cos innego ale wolnoc tomku w swojej postaci rob jak chcesz ja swoje zdanie wypowiadam tylko 8)
#57 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2004
Stan: Niegrający
|
![]() Ej ludzie jak sie typ pyta czy topur czy palka to nie chodzi o miecze
![]() ![]() ![]() ja tylko nielubie broni dwurecznych ![]() ![]() ![]()
#58 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Szybko bys 100 lvl nabil ![]() BSa sie uzywa do BLOKOWANIA powtarzam do BLOKOWANIA expic to sie expi z GSem ![]() ![]() Ja mam 51 lvl elite i skille 82/81 i latam z GSem. Poprostu z BSem za wolno bym siekal cyklopy albo guardy. Z GSem podchodze i wywalam mu 2-4 hity i nie ma badziewia i tylko widze jak leci expo Pozatym probuj bic smoki masowo z BSem ![]() ![]() Pozdro
![]() |
#59 | |
Użytkownik Forum
|
![]() @eerion
Cytuj:
![]() ----------- Kalwigi Calmera 15lvl skills:42\41 |
|
![]() |
![]() |
#60 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 04 2004
|
![]() Lol jakie wy macie problemy. AXE sa the best.
Ja pierwszym moim knightem oczywiscie swordy wziolem ale tego zalowalem i zalozylem nowa postac. Jak pojdziecie w axe to na poczatek maina mozna sobie halabarde za 400 gp kupic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()