![]() |
#41 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 10 2005
Lokacja: Ankrahmun
Stan: Początkujący
Imię: Sauron~
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Slikworm Breeders
Świat: Harmonia
Poziom: 7#
Poziom mag.: 6#
|
![]() Aaaaaaaaa
![]() ![]() ![]() Jakbym Cie nie znał to bym nie uwieżyl. To nie fake ![]() EDIT: Ahaha ja już wiem jak go zrobic. Muhauehuaehuaeu: You see a golden helmet (Arm:12).It weighs 32.0 oz. It's the famous Helmet of the Stars. Muhae. Tam trzeba wyciąć dziure w podłodze... niby poco on ma piłe w plecaku? Omogmogmoggmog First Golden Helmet on Askara!!! Ostatnio edytowany przez Ciasteczkowy - 06-11-2005 o 20:44. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 |
Zbanowany
Data dołączenia: 22 09 2003
|
![]() lol,interesujące
![]() Aż pokombnuje nad tym.xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 07 2005
|
![]() hm...ten ss to niby miejsce questu,ta? no ciekawe...ale sadzac po mapie to znajduje sie pewnie za magic wallami a nieliczni wiedza jak je przejsc...ale zamieszania narobiles.
@maVes --bramka moze byc dalej ![]() jesli to wszystko prawda... Ostatnio edytowany przez jaca? - 07-11-2005 o 07:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 11 2005
|
![]() czlowieku nie oszukuj lodzi i nie ******* ze masz golden helmet bo to zwyklt fake albo ots ten filmik pokazuje golden helmet na otsie nie sciagjacie go bo jest bez sensu
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 02 2005
Lokacja: Lubin
Imię: Phoelerius
Profesja: Elite Knight
Gildia: Ruthless Hordes
Świat: Antica
Poziom: 134
Skille: 93/88
Poziom mag.: 7
|
![]() Cytuj:
noob bye
![]() |
![]() |
#46 |
Zbanowany
Data dołączenia: 07 05 2005
Lokacja: Nowogard
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Pokemon Stronghold
Świat: Askara
![]() |
![]() zgadzam się z przedmówcą...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Użytkownik Forum
|
![]() a daj ss jaknie ma walli tak ze da sie przejsc to uwierza ludzie
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
hmm ... ciekawe ... skille ziebane... na maxa... pozatym, ten helmet fajnie wyglada... ale 1 def wiecej od hota to tez nic takiego wielkiego... co do expienia ... moglbys sie postarac o wyzszy lvl ps .. ziebane skille http://photobucket.com/albums/y92/Ph...=hotsquest.jpg - ciekawe co to za quest ? ![]() ![]() http://photobucket.com/albums/y92/Ph...8goldcoins.jpg - ale to jest dosc ciekawe... Ostatnio edytowany przez seedee - 09-11-2005 o 22:26. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 05 2005
Lokacja: Kętrzyn
Stan: Niegrający
Profesja: Druid
Świat: Nebula
|
![]() Lol was pogieło.To nie fake!! Naprawde musiał wycinać dziure w podlodze.Ja tam chciałem się dostać ale padłem.Bo dokopałem sie do Annihilatora (na faccu ^.^)
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 12 2004
Lokacja: się biorą dzieci?
Stan: Aktywny gracz
Imię: Lord Xitev
Profesja: Brak (Rookgaard)
Gildia: ;(
Poziom: ;)
Skille: to sorc
![]() |
![]() [quote=Rogu]Wykonany przez 118 EK
Po pierwsze:w tibi nie mozna brać do plecaka,baga,ani w reke nie mozna brać zadnych zwierzat,no wiecie o co mi chodzi Po drugie:czy to tibia się wali czy ja przedawkowałem z tymi filmami??golden helmet ma arm 12?????!!!!!! ![]() ![]() Płakać mi się chce ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ''Lol was pogieło.To nie fake!! Naprawde musiał wycinać dziure w podlodze.Ja tam chciałem się dostać ale padłem.Bo dokopałem sie do Annihilatora (na faccu ^.^)'' Orginanie napisane przez tego nooba co założył temat Powiedz jak cię mogli dopuścić do komputera o boże ![]() ![]()
oto kacik humoru inteligentnego tylko dla ludzi 150+iq tom'ash:ej sven wczoraj wdepnolem w gowno,smieszne nie??buahahahahha Sven:ale smieszne ahahahahah buahahhahaah lol rolf byl to kacik chumoru inteligentnego losux rulez!!!!! Ostatnio edytowany przez matilol - 10-11-2005 o 15:40. |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 09 2005
Lokacja: Jelenia Góra
Stan: Aktywny gracz
Imię: Adam the jedi master
Profesja: Sorcerer
Gildia: demonick wariorrs
Świat: shivera
Poziom: 19
Skille: 18/22
Poziom mag.: 24
![]() |
![]() @up
Ale z ciebie noob Do plecaka da sie brać nawet trolle bo sam wypakowałem kiedyś torbe nimi A raty nosiłem na sell Jak nie wiedziałem że da si krew brać z zwierząt leżących na ziemi to brałem je do ręki. A jeleniami obciążam czasem lootbagi żeby mi nikt ich nie zwinął. |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 05 2005
Lokacja: Kętrzyn
Profesja: Druid
Świat: Nebula
|
![]() ''Lol was pogieło.To nie fake!! Naprawde musiał wycinać dziure w podlodze.Ja tam chciałem się dostać ale padłem.Bo dokopałem sie do Annihilatora (na faccu ^.^)'' Orginanie napisane przez tego nooba co założył temat
Powiedz jak cię mogli dopuścić do komputera o boże ![]() ![]() .......no koment blz fri itam...blz dand bi stjupit i lje i dzoke?jes i are? ![]() I kogo tutaj dopuścili -.-
![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
do anni sie dokopales...ta... Ekhm co ty bierzesz? ^.- |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 04 2005
Lokacja: Szczecin
Poziom: 190
|
![]() ja nie mam zdania na ten temat,mozliwe ze taki quest istnieje ale zrobic takiego ssa na otsie to nie jest zaden problem; d
|
![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 02 2004
Lokacja: UK
Imię: Piomos
Gildia: Friends of Honour
Poziom: 170
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#58 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 10 2005
Lokacja: Ankrahmun
Stan: Początkujący
Imię: Sauron~
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Slikworm Breeders
Poziom: 7#
Poziom mag.: 6#
|
![]() Wyzywam Cie lamusku?:> O jaką vize Ci chodzi?? A co do tego BP noobów mogłem dopisać: BP noobów + Piamos
Ostatnio edytowany przez Ciasteczkowy - 12-11-2005 o 11:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 02 2004
Lokacja: UK
Imię: Piomos
Gildia: Friends of Honour
Poziom: 170
|
![]() Nawet sie nie przyznasz frajerzyno. Jestem noobem? Wyeliminuj mnie z gry dzieciaku to pogadamy
![]()
![]() |
#60 | |
pokrzywa
Data dołączenia: 24 06 2004
Lokacja: malopolska
Imię: Lobo Destrojer
Profesja: Knight
Gildia: Messangers of Chaos
Świat: Solera
Poziom: 111
Skille: 94/92
Poziom mag.: 7
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
jesli nie, to jestes z okresu dostepnosci do 'innych' przedmiotow i tylko to cie wyroznia btw, strasznie mocno ci mlw swieci :F o mlw cofam, ciemnosc widze :F Ostatnio edytowany przez emilok - 12-11-2005 o 18:40. |
|
![]() |
![]() |