|
Notki |
Broń i przedmioty Wszystko o broni i przedmiotach. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 05 2004
Lokacja: gdansk
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Isaorden
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Dancing Shadows
Świat: Guardia
Poziom: 132
Skille: 102
Poziom mag.: 21
![]() |
![]() mi to by pasowalo ale bez przesady z ta trudnoscia 8)
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 03 2004
Lokacja: Ankrahmun
Stan: Niegrający
Imię: Mario Elkresh
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Ndrangheta
Świat: Antica
Poziom: 45
Skille: 76
Poziom mag.: 16
|
![]() Fajnie by było gdyby były nowe Questy.
Taki quest na np. Magick Longsword, Thunder Hammer... Chyba trzeba będzie zorganizować jakiś większy Konwent tibiowski...może dostane wtedy Magick Longsowrda ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 06 2004
Lokacja: Piła
![]() |
![]() Dla MNIE jak narazie to jest bez znaczenia, moze dlatego ze jestem low level. Kiedys moze zajme sie robieniem questowe trudniejszych niz na power ringa
![]()
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 04 2004
![]() |
![]() Hm. Tak chcemy. Ja z kolegą wymyśliłem fajnego ale zaje****** trudnego questa z mpa i unhs=)
ale taki greate axe to jest coś |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Michail Fradkow
Data dołączenia: 05 06 2004
Lokacja: Kawal drogi, nikomu nie radze isć piechotą.
Stan: Na Emeryturze
Imię: Bysiu
Profesja: Elite Knight
Gildia: Death Assassins
|
![]() Oczywiscie ze bym chcial pewnie by byly bardzo trudne,ale co to dla kilku hing srcow np.z secury(non pvp)rozwalic 20 demonow.O ile ile y bylo nowych swietnuch skrnkow
![]() ![]()
![]() |
#46 |
Guest
|
![]() Ja bym chcial aby byly questy ale takie dla lov lvlów ( max np 15) I do zdobycia np. Plate armor..
|
![]() |
![]() |
#47 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2004
|
![]() Ja chcialbym zeby byl quest an GOLDEN HELMET a bronily by tego Dziny.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#48 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
Lokacja: ...w McDonaldzie :P
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Elv Drael
Profesja: Elite Knight
Świat: Candia
Poziom: 100
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() A ja myśle że powinien być quest w którym powinny być
3 Dżiny,5 demonów i 5 warloków oraz bramka od 130 lvl. a jako nagrode misia z anihila oraz magic long sword a i whodzi sie w 3 osoby ?( i co wy na to?? pozdro dla k-owa |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 06 2004
|
![]() questy na T hammera itd. dobry pomysł ale co to da małym levelkom??
![]() ![]() ![]() "Czy chcieli byscie aby byly nowe questy w kturych mozna by bylo zdobyc itemy oficjalnie niegostepne np great axe thunder hammer golden helmet itp Wypowiadajcie sie plz " moja wypowiedź:mam to gdzieś ;P ![]() ![]() ![]() ![]() Mały level ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Guest
|
![]() Wiadomo ze bym chcial zeby byly latwe questy. Fakt jest faktem, ze idziemy na questy po to zeby zyskac fajna, dobra i przydatna rzecz, a kazdy chce zeby ten quest mu wyszedl!
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 04 2004
Lokacja: Stolica
![]() |
![]() No jasne że każdyby chciał nowe Questy
![]() ![]() Ale jeszcze bardziej każdy by chiał aby ktoś stworzył osobną strone do filmów-questów żeby niebyło quest spamingu na tym forum.Oczywiśćie osoba ktura z nudów by wypełniła te wszystkie questy poczynając od Rooklandu ![]()
![]() |
#52 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 04 2004
|
![]() trudne tez powinny być .. ale moglbyby być prostsze questy z lepszymi nagrodami
![]() ![]()
![]() |
#53 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 07 2004
Lokacja: Łódź
![]() |
![]() Według mnie wciąż zbyt faforyzowany jest Sword Fighting, ponieważ popularnyh mieczy jest najwięcej. A tak w ogóle to questy dodają smaczku tej grze i powinno ich być jak najwięcej...Pozdrawiam
![]() |
#54 |
Użytkownik Forum
|
![]() Oczywiście, że tak, byle "supertrudne" nie oznaczało, że te questy będzie w stanie wykonać jedynie char na 9999 lvl.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#55 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2003
|
![]() Cytuj:
Jej błagam... niemów że teraz są trudne questy... Czy trudnością jest skrzynięcie paru kumpli, kupienie run, wybicie potworków mając za plecami sporo zaufanych ludzi? Dla mnie nie, a co do nagród... teraz są i tak bardzo wysokie, dobrze że są ograniczenia lv przynajmniej, mając odpowiedni lv przy pomocy qumpli można sobie wyciągnąć cały eq! Crusader helmet, knight armor , bright sword , cworn helmet , noble armor , cworn armor , cworn shield , dwarven axe , warhammer , grifin shield , knight axe i pare innych rzeczy. Coprawda wymaga to poziomu ale niemów mi że to mało... Tak właściwie coponiektóre questy są nagrodą za zdobycie lv (chociażby na crown armor i crown shield, mając ten swój lv , ma się wysoko poziomowych qumpli a ci bezproblemu pomogą rozwalić potworka, niebęda mówic jakeigo ale napewno wszyscy wiedza o czym myśle) Pozatym niektóre questy są fajna przygoda, nawet kiedy nieoplaca sie ich robic. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 03 2004
|
![]() ja bym wolal zeby z anihilator questa wziasc all zeczy a nie sobie wybarc 1 ;/
![]() |
#57 |
Guest
|
![]() re up:
taaaaa......a może jeszcze niech 6 demonów zamienią na 5 deer'ów, żeby nie było przypadkiem za trudno....po to są te qesty, żeby można było sobie pomażyć, że jak będe mieć taki, a taki lvl to zrobie anihilator i wybiore coś tam....a pozatym co to by była za gra jakby co 2 osoba latała z samymi rar itemami?????!!!!.....uwierz mi, żę taka gra znudziła by ci sie po tygodniu...pozdro |
![]() |
![]() |
#58 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 07 2004
|
![]() Ja bym chcial jakies super trudne questy aby te lvle 100+ nie nudzilu sie i np. nie lurowaly do ab kilku archanow
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 07 2004
Lokacja: Allenstein
|
![]() Lepiej by było, gdyby wrzucili questy dla low lvli. Jak ktoś ma wysoki lvl to ma i zazwyczaj kase to se kupi. A taki newbie na początku ma ciężej
![]() A pozatym, gdyby wprowadzili te questy na rare itemki i byłby one łatwe to, to chyba nie byłyby już takie rare itemki ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 07 2004
Lokacja: Dębica
![]() |
![]() Demon Quest to supertrudny jest
![]()