|
Notki |
Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2005
Lokacja: Nowy Dwór Gdański
Stan: Aktywny gracz
Imię: Dak'taris
Profesja: Knight
Świat: Kyra
Poziom: 23
Skille: 64/65
Poziom mag.: 4
|
![]() -.- eh... nic nie morzna robic coraz trudniej sie gra wszystkie fajne graty zostaly wycofane eh...
![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 05 2005
Lokacja: Warszawa
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Amera
Skille: 85/85
Poziom mag.: 6
|
![]() @Mathe: zgadzam sie
![]() @kacus: noob... gl in future ![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 05 2004
|
![]() Cytuj:
Myślisz że jeśli to jest zakazane to ci pseudo-hackerzy nie będą pisać takich linków? Keep dreaming... Cytuj:
Cytuj:
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 11 2004
![]() |
![]() @up
Zgadzam się z Tobą. Tyle, że ban dla takich co linki wklejaja to nie sa moje marzenia ![]() - to poprostu zalezy od gamemasterow! |
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 10 2005
|
![]() według mnie to wszystko jest dobre, bo nie lubie floodowania na kanałach trade oraz otrzymywania prywatnych messages z linkami do rożnych hackerskich programów, a jest tego pełno, codziennie dodaje kilku dupkow do listy ignorowanych z tego powodu i wysyłam cytaty do gamemastera.
I wcale nie co 1 lub 2 minuty ale co 5 -10 sekund sie to pojawia na trade, taki koles uzywa jednoczesnie kilku kont i omija to zabezpieczenie |
![]() |
![]() |
#46 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 31 10 2004
Profesja: Knight
Świat: Askara
Poziom: 72
Skille: 83/81
Poziom mag.: 7
|
![]() Ile razy dostałem msg z linkime typu free pacc itp to od razu szedl ctr+r 90% przypadkow goscie dostali bana chyba ze gm sie pojawil po kilku godzinach to pisal ze sie przyjzy tej postaci wiec dla mnie sie nic nie zmienia poza brakiem home page w danych
|
![]() |
![]() |
#47 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 08 2005
Lokacja: Gdynia
Profesja: Master Sorcerer
![]() |
![]() W/G mnie zmiany są dobre, i mam polewke z tych co piszą "To co jusz wlasnyh ssuw niemorzna miec??"
![]() A co do znajomosci Angielskiego przez niektórych graczy to też mnie to denerwuje że pisze do kolesia: jakie skille a on na to "I dont spik inglish" No ale co zrobić ![]()
Łamanie prawa. Ostatnio edytowany przez pijany rolnik - 11-11-2005 o 17:07. |
![]() |
![]() |
#48 |
Guest
|
![]() Zgadzam się z regulaminem wkurza mnie jak sobie ide na potwory a tu jakis glupi napis na ekranie
Ostatnio edytowany przez Sayfan Sira - 16-11-2005 o 21:39. |