![]() |
#41 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 10 2004
Lokacja: N 51°24' E 22°16'
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Sorcerer
Świat: Astera
![]() |
![]() gz lootu. ale "Wypas pking(...)" to to niebyl.
a i gz udanej ucieczki przed tym mniejszym levelem.
Sława jej wszystkich przerasta, KoronA KielcE-duma miasta ![]() ![]() ![]() http://rapidshare.de/files/26504590/..._pk_1*****.html Pk cz1 http://rapidshare.de/files/27201800/...a_pk2*****.html Pk cz2 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 06 2005
Lokacja: Lublin
|
![]() Pozwala Ci mama pekować? To bardzo nieładnie zabijać kogoś kto Ci nic nie zrobił :/. Gz loota i skilli.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 12 2004
Lokacja: się biorą dzieci?
Imię: Lord Xitev
Profesja: Brak (Rookgaard)
Gildia: ;(
Świat: Harmonia
Poziom: ;)
Skille: to sorc
![]() |
![]() lol lol lol
oto kacik humoru inteligentnego tylko dla ludzi 150+iq tom'ash:ej sven wczoraj wdepnolem w gowno,smieszne nie??buahahahahha Sven:ale smieszne ahahahahah buahahhahaah lol rolf byl to kacik chumoru inteligentnego losux rulez!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 04 2005
Lokacja: Legnica
Stan: Tutor
Imię: Hypnotyzer
Profesja: Elite Knight
Gildia: Fallen Phoenix
Świat: Arcania
Poziom: 50
Skille: 81/80
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() No więc tak. "Wypas PKing" to to nie był fakt faktem;]. Zabiłeś jedną osobę, która miała kumpli co nie pozwoliło Ci na dalszą rozrywkę:P. K-arm i Medusa Shield... dostał od znajomych i trochę głupio zrobił, że to nosił na tak niskim lvlu, albo przynajmniej dobrze by było gdyby skille miał dobre:P, no i IHy przy sobie (bo UHów to raczej jeszcze nie może używać:P). Nie wiem czy Tobie mam gratulować ucieczki czy wyśmiać tego 60 lvlowego knighta za jego "piękny" pościg:P. To było po prostu żałosne. Jakie on w ogóle ma skille na tym lvlu. W ogóle Cię prawie trafić nie mógłby przy takim EQ:P. GZ lootu, chociaż mi się kiedyś zdarzył lepszy;P. Zabiłem jednego ~15 lvlowego knighta, który mi respa blokował (AFKował). I co wylootowałem? V-Shielda, Crusader Helmeta, Dark Armora, Dwarven axe. Najśmieszniejsze jest to że ten ~15 lvlowy knight nie miał w ogóle skulla i tyle rzeczy się z niego posypało:P.
Jeszcze raz G R A T Z !!! :D |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 10 2005
Lokacja: Bogatynia
Imię: Lee'Shinron
Profesja: Knight
Świat: Guardia
![]() |
![]() Cytuj:
A pking polega na tym zeby lac kto popadnie a nie wyszukiwac kogos kto mi zawinil widac ze masz max 15 lvl na pvp -.- P.S Jutro niemam bana xD |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2005
|
![]() Cytuj:
robi co chce to jego postać może nawet goryla udawać jak chce. A tobie gówno do tego cfaniaczku, jak ci mama niepozwala pkać to nieznaczy że jemu też zabrania |
|
![]() |
![]() |