|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 10 2004
Lokacja: B Stoq
![]() |
![]() Hrhrh, no filmiki nice... niedlugo zamieścimy jakto Białystok jedzie do Poznania!!!
albo i na odwrot ^^. b. podoba sie muzyczka, ale to prooste! pozdrowienia dla Stinga, Raksa itp itd... Noscie duzo uhów!!! ![]() btw.. Aurea sux... ~Yours Ciacho |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 01 2006
|
![]() Filmik nice!!! Pozdro dla was a szczegolnie dla Kaski ;*****
Tibia laczy ludzi !!;] |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 09 2005
Lokacja: Monitor 17 cali na biurku
Stan: Aktywny gracz
Imię: Anharin
Profesja: Druid
Gildia: Wolny strzelec jestem
Świat: Secura
Poziom: 20
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
|
![]() Hmmm..
Zapraszam do Opola na jakąś impreze ![]() Ja jestem do dyspozycji w każdej chwili. ![]() Filmik fajny, ogólnie rox ![]()
~~Wieczny Szejk of Oldschool's maniacs~~ Jestem jaki jestem to fakt Lubie kiedy buja sie mój świat Poruszam sie raz w przód raz w tył Ja piłem, pije i będę pił Historii mojej nie pozna nikt Znów świat się buja a ja z nim To nie jest wyścig , to nie próba sił Ja piłem, pije i będę pił. |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2005
Lokacja: From the Pagan Vastlands
Świat: aeon
Poziom: 666
|
![]() Tja.. a ja niemoge sciagnac klikam na download now i nic... Boze jakie te rapidshare jest kopniete a megaupload pisze ze file deleted..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 12 2005
Stan: Na emeryturze
|
![]() Czy ktos moze mi powiedzie co to za piosenka w 2 czesci filmu???
Filmik fajny ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Użytkownik Forum
|
![]() Świetne! Macie zgraną ekipę widać , a ja kiedyś myślałem że np. tkai Butibof (
![]() ![]() zaraz sciągne 2nd filmik i dam edita @EDIT Fajne.. Ale jednak 1 część była lepsza ;D PS. Crazy Dancer i jego Tańce rulezzz ;D Ostatnio edytowany przez Raxeff - 22-02-2006 o 22:25. |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Użytkownik Forum
|
![]() Moglby ktos to wrzucic gdzies indziej... niemoge sciagnac z rapida!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 01 2005
Lokacja: Krakow!!:D
![]() |
![]() Wrzucam już na upload2 i na megaupload jeszcze raz - wieczorem dodam linki dla tych, którym nie działa rapid
![]() A butibof, wcale tak duzo nie siedzi przy kompie - tzn duzo, ale bez przesady ;]
![]() |
#50 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Linki zostały poprawione - teraz powinno wszystko działać
![]() enjoy ![]() Hucior
![]() |
#51 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 10 2005
Lokacja: Tarnów, Bochnia, Limanowa, Stary Sącz, Dębica - róznie
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Heheh rewelacja
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Zdzislaw Petara:
Piosenka z pierwszej części: Yellowcard - Only One W drugiej części: Foo Fighters - Best of You Raxeff: Crazy dancer ![]() ![]() ![]() kaczi: W Opolu sie ucze ;] codziennie tam jestem ![]() Wichniarr: hehehehe - pozdrowienia przekaze :> Enjoy, Hucior (smallboy)
![]() |
#53 |
Użytkownik forum
|
![]() Mam taka nadzieje ;]
I chce was zachecic do dalszej pracy!! ![]() Mysle ze uda wam sie zrobic trzecia czesc tak popularnej ekipy!!l =) |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dalej niemoge sciagnac... niewiem co jest. Inne filmy sciagam normalnie na rapidshare i na megaupload sie nie wlacza download...
W megaupload klikam na start download i wyskakuje Loading download... i to tyle. Na rapidzie tez nie wyskakuje download mam tylko w mozilli ciagle "Przesylanie danych z dl20.rapidshare.de....." |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 02 2005
Lokacja: Bielsk Podlaski
Imię: Crazefang
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Jokers and Smokers
Świat: Inferna
Poziom: 97
Poziom mag.: 59
![]() |
![]() First of all, Crazy Dancer wymiata
![]() Pisales jeszcze we wczesniejszych postach ze na sylwka cos masz zamiar nakrecic, ale w tych flimikach chyba imprezy sylwestrowej nie było ? Chlopie mówiąc szczerze nie zaprzestawaj,jesli tylko masz materiały to do dzieła, bo filmiki są odjechane, bardzo ładnie dobierasz muzykę i aktorki (umalowane xD) Poruszyłeś bardzo wazny temat, mianowicie łamiesz stereotyp że gracze to nie są totalne lamusy bez RL no i dobrze, bardzo bym chciał o ile wyrazisz zgodę by trochę rozszerzyć grono odbiorców tych filmików i zaprezentować to na jakims forum zagranicznym (tibia.de ?). I jeszcze jedno, czy nie byłoby odjechanie gdyby ktos (np. tibia.pl przy udziale CipSoftu) zoorganizował zlot fanów gdzies w Polsce ? Na pewno znalazło by się wielu chętnych, a i przyjaciele jak dotąd tylko z eteru,mogliby się spotkać i ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Wichniarr:
pożyjemy, zobaczymy - ostatnio wlasnie mało czasu było i prawie sie nie spotykalismy... :[ ale wszystko idzie spowrotem w dobrym kierunku ![]() miki II: nie mam pojecia czemu nie potrafisz sciagnac, dajcie mi linka gdzie moge to jeszcze wrzucic, a napewno to zrobie ![]() Grenni: Dzieki za komplementy ![]() ![]() ![]() Co do zlotu - to jesli by zorganizować w Opolu - to ja sam bym mógł mysle z 10-15 osob sciagnac ![]() ![]() Poza tym widze, ze grasz na iridii - to taka ciekawostka... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam, Enjoy, Hucior (smallboy)
=) pamietam o moich przyjaciolach=) baab tibia =)4ever=) Ostatnio edytowany przez Petozu2 - 24-02-2006 o 15:28. |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @up
Dzieki za permission ;] Oto link do tematu na tibia.de http://tibia.gamigo.de/forum/showthr...56#post1116556, tak bardzo chcialem bys zezwolił bo tam najczesciej padają stwierdzenia o graczach , ze nie ma rl itp itd, jest tam dużo skner i zrzęd, jestem ciekawy co oni na ten film odpowiedzą ;-), ale bedzie good. Juranda kojarze, hyyhhy to wy go "wyprodukowaliście" ? ;-) Spoko ownera ma teraz. Co do zjazdu to założyłem odrębny temat w dziale Inne bo jak się okazuje jeszcze taki wątek na tibia.pl się nie pojawił (tak, uzywalem magicznej opcji szukaj ![]()
Ostatnio edytowany przez Grenni - 24-02-2006 o 16:55. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 11 2004
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Początkujący
Imię: Remulis
Profesja: Paladin
Gildia: Bdg costam
Świat: Harmonia
Poziom: 75
Skille: 85/43
Poziom mag.: 17
|
![]() Chyba troche olali ten filmik
![]() Ale mi sie podoba ;* Tez chcialem takie cos kiedys nakręcic, ale jakoś nie ma wokol mnie takich ludzi jak wy :/ @Down Tak Kaśka Rox ![]() Ostatnio edytowany przez cykus - 24-02-2006 o 18:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Użytkownik forum
|
![]() Hmm ja bym sie nie przejmowal z opiniami z tibi.de
To swiadczy tylko o jednym ze sie nie potrafia bawic jak wy i chyba nasz naród!! ;] Jak sie siedzi 24h przed kompem;] Do nie dawna sam bylem Pg ale od 5 miesiecy nie gram juz w tibie i staram sie korzystac z zycia ![]() Chociaz z tibi sie nie da wyzdrowiec ;] Hehe Pozdro dla WAS!~~ i oczywiscie Kaski ;] |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Nie no tak jak mówiłem, tam same nerdy siedzą i obrażają innych, chyba nawet Kasi nie dostrzegli ,aFFFFFFFFFF........ Dotychczas ignorowałem rasistowskie hasla odnosnie naszej nacji, teraz trochę sie "podroczę" z nimi ;-)
![]() |
![]() |