Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Multimedia > Filmy

Notki

Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 29-12-2005, 18:10   #41
Tiligus
Użytkownik Forum

Tiligus's Avatar

Data dołączenia: 23 02 2004

Domyślny

Ja to zauważyłem \,,/, Ten plagiat Hrmpf
SeQ so LaMe StyLe... Każde lamerstwo ma krótkie nogi. Ciekawe jak się bedą czuły osoby które Cię podziwiały za Twój kunszt.... hiehiehie. I przed którymi się puszyłeś jak paw

Cytuj:
aff zasmiecasz temat jak ten drugi cymbal....
;] pfff....

Chciałbyśżeby Twój filmik był podobny niestety nie masz do tego takich materiałów jakie miał Coronel . I nie potrafisz nawet, podrobić jego klimatu pomysł fatalnie "zwalony".

Cytuj:
Btw nie widzialem tego filmu wczesniej o.O fajny
Gdybyś jeszcze się umiał przyznać do błędu to by nie było tego postu
Tiligus jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 29-12-2005, 18:14   #42
SeQ_PL
Użytkownik Forum

SeQ_PL's Avatar

Data dołączenia: 09 04 2005

Stan: Początkujący
Profesja: Elder Druid
Gildia: Oven
Świat: Titania
Poziom: 178
Poziom mag.: 76
Domyślny

dobra nvm. to bylo dla kumpli ktorzy jusz nie graja na titani. pozatym nie wazne wisi mi jusz ta opinia.
adie ;]
SeQ_PL jest offline  
stary 29-12-2005, 18:32   #43

Ville's Avatar

Data dołączenia: 04 03 2005
Lokacja: In da hell

Ville ma numer GG 4610514
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez SeQ_PL
aff zasmiecasz temat jak ten drugi cymbal....

n/c
@edit:
niech jakis modek to rozpatrzy
Stary przeczytaj regulamin - wlasnie twoje zachowanie powinien modek rozpatrzec:
1) Obrazasz uzytkownikow
2) Plagiatujesz a ze ja i tili pilnujemy zeby tacy lamerzy jak ty wyszli na jaw to przykro mi. Przyjmij to jak facet a nie jak beksa.

A zreszta cymbalem pomiedzy nas dwoch jestes tylko ty? Moze mala obraza ale teraz 1 malutki dowodzik ok?

Kto zmusil Wilka (znanego jako Apokalipso) do zrezygnowania z tutora? Bo maly chlopczyk chcial miec inny nick ale normalny gracz nie chcial mu dac i malutkie zastraszenie i bye bye monotony.
To jeszcze jest norma ale kto na litosc boska wchodzil mu z 5kg paczka wazelina do dupy po tygodniu? Pffff smieszny jestes i jak to powiedzial mein freund Tili "Lame style dude"
stary 29-12-2005, 20:27   #44
SeQ_PL
Użytkownik Forum

SeQ_PL's Avatar

Domyślny

Gówno wiesz o co wtedy poszlo, a pozatym kto tutaj lami. Powtarzam nie jest to wedlug mnie plagiad poniewaz uzylem tej samej sciezki dzwiekowej (tylko). Pomysl jest inny. Tam bylo ze mial haka czy cos a tutaj dla kolegow co odeszli. Btw wroc na titanie to sie toba zabawie :d
SeQ_PL jest offline  
stary 29-12-2005, 20:36   #45

Ville's Avatar

Domyślny

zastraszac to sobie mozesz stara.

jestes smieszny myslisz ze ja jestem chlopczyk co boi sie goscia ktory deady zalicza co najmniej raz w miechu? Tak tak, smieja z ciebie frajerze.
Hoot ciebie 3 postaciami w lvlu przegonil.

P.S. Woju nadarzyna mial racje. Ale to niecenzuralne wiec nie przytocze

@topic
przyznalbys sie w koncu do plagiatu i tematu by nie bylo

EDIT:
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez kumpel z rl
u*******ił bym tą sasanke jak muche bez skrzydeł
Tak napisal mi na gg kumpel po przeczytaniu tego tematu. Dla sprostowania - seq tak to do ciebie

Ostatnio edytowany przez Ville - 29-12-2005 o 20:46.
Ville jest offline  
stary 29-12-2005, 20:40   #46
Tiligus
Użytkownik Forum

Tiligus's Avatar

Domyślny

Seq kto tu lami pfff.... umiesz sie tylko kumplami bronić, sam padłeś już chyba na każdym rodzaju potworów. Gdyby nie to że liżesz h lvlom padłbyś jak kaczka...
Nie masz rewelacyjnego pvp więc nie pusz się znowu. Twoja Death list pewnego czasu była dłuższa od tego papieru do dupy z velveta;p. Nie zostałem upoważniony do odpowiadania za Wilka więc tu jest tylko i wyłącznie moje zdanie. A gdybym mógł opowiedzieć o wszystkim co wiem, to więcej by tego tu było;p

Żeby nie off topować:
Ślepo-Głuchy nawet by rozpoznał że filmy są oparte na podobnych motywach. Nie kłóć się więc . Daj swoim kumplom do porównania , twoje pro umiejętności którymi się chwaliłeś spadną na łeb na szyje.
Tiligus jest offline  
stary 29-12-2005, 21:02   #47
Gunzo
Zbanowany

Gunzo's Avatar

Data dołączenia: 20 01 2005
Lokacja: Pupcia

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Rexis ftw
Profesja: Elite Knight
Świat: Zanera
Poziom: 113
Skille: 90/85
Gunzo ma numer GG 3781859
Domyślny

*Seq
Ile mam czekac az mi sie link na uploadzie pojawi?
Gunzo jest offline  
stary 30-12-2005, 09:45   #48
SeQ_PL
Użytkownik Forum

SeQ_PL's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gunzo
*Seq
Ile mam czekac az mi sie link na uploadzie pojawi?
http://rapidshare.de/files/7893930/Forever*****.html mi dziala wiec nei wiem. Na megaupload nie chce mi sie wstawiac.

wracajac do waszego tematu to jak widzialem to masz 13 lvl czy jakis tam. wracajac do hoot'a to zrobil 3 postacie na titani. Hoot Present na 44 lvl Sir Hoot na 44 i Sevia Liax na 35. A jaki ja mam lvl? tak 57 super nie? btw jak zaczolem grac hoot mial 35+ lvl
SeQ_PL jest offline  
stary 30-12-2005, 09:49   #49
Dalio
Użytkownik Forum

Dalio's Avatar

Data dołączenia: 03 04 2005

Stan: Na Emeryturze
Imię: Marrion
Poziom: 115
Skille: 87+/84+
Poziom mag.: 7
Domyślny

@ \,,,/ Szczuru \,,,/
Odejdz... nikt cie tu niechce... zachowuj sie.

BTW:
A gdzie ja?

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Tiligus
Seq kto tu lami pfff.... umiesz sie tylko kumplami bronić, sam padłeś już chyba na każdym rodzaju potworów. Gdyby nie to że liżesz h lvlom padłbyś jak kaczka...
Nie masz rewelacyjnego pvp więc nie pusz się znowu. Twoja Death list pewnego czasu była dłuższa od tego papieru do dupy z velveta;p. Nie zostałem upoważniony do odpowiadania za Wilka więc tu jest tylko i wyłącznie moje zdanie. A gdybym mógł opowiedzieć o wszystkim co wiem, to więcej by tego tu było;p

Żeby nie off topować:
Ślepo-Głuchy nawet by rozpoznał że filmy są oparte na podobnych motywach. Nie kłóć się więc . Daj swoim kumplom do porównania , twoje pro umiejętności którymi się chwaliłeś spadną na łeb na szyje.

Wyjdz... jak nic niewiesz to sie nieodzywaj.

Ostatnio edytowany przez Dalio - 30-12-2005 o 09:53.
Dalio jest offline  
stary 30-12-2005, 09:51   #50
SeQ_PL
Użytkownik Forum

SeQ_PL's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dalio
@ \,,,/ Szczuru \,,,/
Odejdz... nikt cie tu niechce... zachowuj sie.

BTW:
A gdzie ja?
ty grasz nadal a jak widzisz yampi, apokalipsoo~ nie graja. a tu chodzi o tych 2 co sie sprzeczaja o plagiat <lol> :d niech modek to rozstrzygnie.
SeQ_PL jest offline  
stary 30-12-2005, 09:59   #51
macieksto1
Guest

Problem

co sie dopieprzacie do kolesia co chcial wystawic filmik a Wam odrazu nie pasuje, Tiligus to chyba Ty zaczołeś besztać a teraz zwalasz na SeQ, jak Ci atmosfera nie pasuje to wyp%&!@*. KONIEC

stary 30-12-2005, 12:18   #52
Tiligus
Użytkownik Forum

Tiligus's Avatar

Domyślny

Cytuj:
co sie dopieprzacie do kolesia co chcial wystawic filmik a Wam odrazu nie pasuje, Tiligus to chyba Ty zaczołeś besztać a teraz zwalasz na SeQ, jak Ci atmosfera nie pasuje to wyp%&!@*. KONIEC
Otrzyj sobie pyszczyk bo Ci już ślina na brode kapie z tego napinania się... postukaj w klawiaturkę i poprzeklinaj sobie

Cytuj:
Więcej wiem niż myślisz... dla mnie to plagiat, i nie odejde. Przynajmniej nie wyjde wypraszany przez taką osobe jak Ty.
Cytuj:
tak 57 super nie
Szczerze wali mnie kim teraz grasz... Po Twoim zachowaniu, uważam Cię za tego kogo Cię uważam.... mi chodzi głównie o film;p i oto jak się woziłeś na Titanii jaki Ty boss w robieniu filmików jaką Ty fajną muzę znalazłeś i jak fajnie to zrobiłeś pfff;p
Tiligus jest offline  
stary 30-12-2005, 13:17   #53

Ville's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dalio
Jak by to powiedzial pewien "nikt" - Cry me a river.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez SeQ_PL
ty grasz nadal a jak widzisz yampi, apokalipsoo~ nie graja. a tu chodzi o tych 2 co sie sprzeczaja o plagiat <lol> :d niech modek to rozstrzygnie.
Poskarz sie jeszcze tacie ze ciebie 2 gosci obraza.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez macieksto1
Ojej, za mocno - ja przepraszam. Zaraz cie poglaszcze a ty ssij mi .... (dzieki dla Klajwiego za ten tekst)

Dobra. Nie wiem jak to bylo Seq jak wyrolowales wilka? Stary wiem wiecej niz myslisz (o ile takie cos takiego wykorzystujesz).
Przyznaj sie po prostu ze najpierw chciales sobie nick zmienic i zagroziles huntem wilkowi. Niestety on byl uczciwy i musial zrezygnowac z tej funkcji z powodu takiego osobnika zwanego Seq the master.
Dalej, po jakims tygodniu dales mu invite'a na chate, lizales mu i wlaziles bez wazeliny. Stary kazdy to wie tylko ty jakos nie chcesz sie przyznac.

Wracajac do filmiku, przyznaj sie po prostu ze chciales pokazac swoje wybitne umiejetnosci rezyserskie a wyszlo jak wyszlo. A ja tutaj z Tilim stoimy na strazy plagiatow i nie odpuscimy. Bana ci nie zalatwie ale przynajmniej cie zawstydze.
stary 30-12-2005, 18:11   #54
SeQ_PL
Użytkownik Forum

SeQ_PL's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ville Vallo
Jak by to powiedzial pewien "nikt" - Cry me a river.

Poskarz sie jeszcze tacie ze ciebie 2 gosci obraza.

Ojej, za mocno - ja przepraszam. Zaraz cie poglaszcze a ty ssij mi .... (dzieki dla Klajwiego za ten tekst)

Dobra. Nie wiem jak to bylo Seq jak wyrolowales wilka? Stary wiem wiecej niz myslisz (o ile takie cos takiego wykorzystujesz).
Przyznaj sie po prostu ze najpierw chciales sobie nick zmienic i zagroziles huntem wilkowi. Niestety on byl uczciwy i musial zrezygnowac z tej funkcji z powodu takiego osobnika zwanego Seq the master.
Dalej, po jakims tygodniu dales mu invite'a na chate, lizales mu i wlaziles bez wazeliny. Stary kazdy to wie tylko ty jakos nie chcesz sie przyznac.

Wracajac do filmiku, przyznaj sie po prostu ze chciales pokazac swoje wybitne umiejetnosci rezyserskie a wyszlo jak wyszlo. A ja tutaj z Tilim stoimy na strazy plagiatow i nie odpuscimy. Bana ci nie zalatwie ale przynajmniej cie zawstydze.
wiesz jak narazie to widze ze gówno wiesz. Po 1 nie chcialem zmienic mojego nicka (bo mi sie podoba). Po 2 nie dalem wilkowi invita. Po 3 muzyka jest tylko taka sama plagiat by byl gdybym zrobil film o tym knighcie.
SeQ_PL jest offline  
stary 30-12-2005, 21:24   #55

Ville's Avatar

Domyślny

Seq. Napisalem do ciebie i wiesz co sie okazalo?
Ze jest mi ciebie strasznie zal.
Jestes kolejnym chlopcem ktorego nikt nie lubi. Ktory uwaza ze do niczego sie nie nadaje i probuje odreagowac to w grze.
Normalnie na ircu i Ghost i kald i wiele wiele innych by ciebie zniszczyli ale ja jakos nie jestem taki brutalny, tylko chce udowodnic ci ze nawet w grze nie jestes alfa i omega. Straszac ze mnie hackniesz tylko rozsmieszyles mnie "pozegnaj sie ze swojim charem".
Mam duzo znajomych niezbyt madrych, ale zeby straszyc az tak?
Stary, uzyj choc raz normalnego argumentu a nie "Ssij matce swojej i ojcu swemu". Bo to po pierwsze swiadczy o tobie a po drugie plamisz wiare ktora twoi rodzice wyznaja i staraja sie tobie wlac to samo.
wiem ze masz 17 lat, jestes starszy ode mnie o rok ale co z tego? jak "swojim" (pff) zachowaniem udowadniasz ze masz max. 12 lat. Kurde tutaj nawet 12 latkowie maja czasami argumenty, a ty tylko "hack" <-> "sklinka" i tak w kolo macieju. Dziewczyna z tego forum She jest inteligentniejsza od ciebie. Postaraj sie bardziej bo teraz zaczynamy prawdziwa wojne na argumenty.

1) IDENTYCZNA muzyka zespolu ktory nie jest znany w polsce. A moze ty taki melonam co? Cicha woda or sth like that.
2) Czego 1 miesiac po pokazaniu tego filmika "Coronela" nagle ty zlapales ochote na zrobienie filmiku?
3) Osoba robiaca filmik wkleja z reguly advancy od 1 lvla a ty cos od 45 chyba czy cos. A 45 jakis miesiac temu spokojnie miales.

Odpowiedz na razie na to bez sklinki ok, da sie to zrobic. Na pewno tylko zamiast "cymbal" "lama" "noob" albo inne podobne slowa wstawiaj "." albo "," i na pewno ladniej to bedzie wygladalo.

P.S.
Po "i" nie daje sie "j". Tak w sredniowieczu pisali wyksztalceni chlopi

Ostatnio edytowany przez Ville - 30-12-2005 o 21:26.
Ville jest offline  
stary 30-12-2005, 21:36   #56
Tiligus
Użytkownik Forum

Tiligus's Avatar

Domyślny

Dobra ja wysiadam bo to zaszło za daleko... ;<

Jedno jest pewne pomysł zaczerpnięty był z Coronela, szkoda tylko że Seq się do tego nie przyzna. Ale, tu się zacznie wojna zaraz =P ... uUUuu
Tiligus jest offline  
stary 30-12-2005, 22:18   #57
SeQ_PL
Użytkownik Forum

SeQ_PL's Avatar

Domyślny

wiec:
jestem na huncie z przyjaciolmi nagle jakis cymbal mi spamujem, i co mam ci pisac argumenty itp. majac 2 hydry na sobie? :> jak tak to gz pomyslu. btw na filmie sa stare screeny.
btw nadal jestem na huncie i nie mam czasu pisac wielu zdan abys to zrozumial. dopowiem ci ze osoby atakujace sie wysmialya bloker stwierdzil ze jestes debilem :d

Ostatnio edytowany przez SeQ_PL - 30-12-2005 o 22:20.
SeQ_PL jest offline  
stary 30-12-2005, 22:22   #58

Ville's Avatar

Domyślny

tak jak sadzilem. Zero argumentow.
No coz inteligentnej rozmowy z toba nie przeprowadze wiec jakiego ty szacunku oczekujesz? Ty masz 17 lat? No to pozdrowienia dla calej twojej rodziny (tez tak powoli sie rozwija?).

Stary ty potrafisz tylko obrazac. A po 17-latku chyba oczekuje sie wiecej. Chyba ze ci tibia mozg przezarla.

Ostatnio edytowany przez Ville - 30-12-2005 o 22:28.
Ville jest offline  
stary 30-12-2005, 22:34   #59
SeQ_PL
Użytkownik Forum

SeQ_PL's Avatar

Domyślny

moge z toba pogadac jak kiedys pomyslisz. btw jestem nadal na huncie i z takim po.***em nie mam czasu gadac moze jutro cos napisze
SeQ_PL jest offline  
stary 30-12-2005, 22:43   #60
Dalio
Użytkownik Forum

Dalio's Avatar

Data dołączenia: 03 04 2005

Stan: Na Emeryturze
Imię: Marrion
Poziom: 115
Skille: 87+/84+
Poziom mag.: 7
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ville Vallo
Seq. Napisalem do ciebie i wiesz co sie okazalo?
Ze jest mi ciebie strasznie zal.
Jestes kolejnym chlopcem ktorego nikt nie lubi. Ktory uwaza ze do niczego sie nie nadaje i probuje odreagowac to w grze.
Normalnie na ircu i Ghost i kald i wiele wiele innych by ciebie zniszczyli ale ja jakos nie jestem taki brutalny, tylko chce udowodnic ci ze nawet w grze nie jestes alfa i omega. Straszac ze mnie hackniesz tylko rozsmieszyles mnie "pozegnaj sie ze swojim charem".
Mam duzo znajomych niezbyt madrych, ale zeby straszyc az tak?
Stary, uzyj choc raz normalnego argumentu a nie "Ssij matce swojej i ojcu swemu". Bo to po pierwsze swiadczy o tobie a po drugie plamisz wiare ktora twoi rodzice wyznaja i staraja sie tobie wlac to samo.
wiem ze masz 17 lat, jestes starszy ode mnie o rok ale co z tego? jak "swojim" (pff) zachowaniem udowadniasz ze masz max. 12 lat. Kurde tutaj nawet 12 latkowie maja czasami argumenty, a ty tylko "hack" <-> "sklinka" i tak w kolo macieju. Dziewczyna z tego forum She jest inteligentniejsza od ciebie. Postaraj sie bardziej bo teraz zaczynamy prawdziwa wojne na argumenty.

1) IDENTYCZNA muzyka zespolu ktory nie jest znany w polsce. A moze ty taki melonam co? Cicha woda or sth like that.
2) Czego 1 miesiac po pokazaniu tego filmika "Coronela" nagle ty zlapales ochote na zrobienie filmiku?
3) Osoba robiaca filmik wkleja z reguly advancy od 1 lvla a ty cos od 45 chyba czy cos. A 45 jakis miesiac temu spokojnie miales.

Odpowiedz na razie na to bez sklinki ok, da sie to zrobic. Na pewno tylko zamiast "cymbal" "lama" "noob" albo inne podobne slowa wstawiaj "." albo "," i na pewno ladniej to bedzie wygladalo.

P.S.
Po "i" nie daje sie "j". Tak w sredniowieczu pisali wyksztalceni chlopi

Ojej... nikt cie nie kocha?? to smutne moze cie przytulic? Jak chcesz to badz przy tym, ze to plagiat... ale mowie ci ze jestes w bledzie.

Btw... zrob druidem conajmniej 40lvl to pogadamy dziecinko

Ostatnio edytowany przez Dalio - 30-12-2005 o 22:48.
Dalio jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania