|
Notki |
Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 10 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Na emeryturze
Imię: Dragonisek
Profesja: Elite Knight
Gildia: Retired ;]
Świat: Aurea
Poziom: 123
Skille: 99//99
Poziom mag.: 8
|
![]() Cytuj:
Jak walczyc to do konca... nothing more
![]() |
|
![]() |
#42 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 12 2005
|
![]() Cytuj:
Oni jeszcze tej wojny nie wygrali, wątpie żeby MI sie poddalo tak łatwo... _/HAIL MI |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 12 2005
Lokacja: Lidzbark Warmiński rox
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Knight
Świat: Aurea rox
Poziom: 9
Skille: 45/40
Poziom mag.: 2
|
![]() Cytuj:
![]() Szkoda kasy i itemow i lvla Moze tyle razy zostal ubity to moze ma dosc wojny |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Ziomus ty wierzysz w to ze on juz nie padnie ???0.o Jesli tak to naiwny jestes ... A Gex myslisz dlaczego wrocila do wojny ???^.-
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 04 2005
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 190
|
![]() @noob
tak zachwalasz Mi a pewnie polowy tej gildi nigdy na oczy nie widziales i kto tu mowi o lizaniu dupy? @dragonisek Aftermath nie zabije zevsa... |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
a MI tacy dobrzy koledzy? zevs padl 5x za MI a teraz na niego z ryjem bo wyszedl z wojny i chce miec troche spokoju? HAIL MI _/ jak nie wiesz czemu Gex padl po tym jak zaplacil to STFU! Ostatnio edytowany przez Endino - 05-12-2005 o 22:01. Powód: bo tak! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 06 2005
Lokacja: W RL'u
Stan: Usunięty
Poziom: 55
Skille: 81
|
![]() Cytuj:
Z tego co wiem bo tez grywam na aurerze to TY jestes idiota :>> Podkakujesz do wyższych leveli i wciskasz jakas bajke ze cie cale aftermath broni :>> nie martw sie doneq cie obroni przed fast'molem ;>> |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 09 2005
Stan: Początkujący
Profesja: Sorcerer
|
![]() @Raks A ty widziales tych szwedow na oczy?
![]() MI sie nie podda i tak duzo osob z MI ma hunted forever lub tak wysokie paymenty ze praktycznie nic nie maja do stracenia :/ @Master Mind Niektorzy lubia zmyslac - tak zwalczaja kompleksy :/ @Hich Oczywiscie ze przegra ... Tak masz zupelna racje - gdyby tylko nie to, ze AM dostaje w dupe na kazdym battle i to MI expilo do hacka to pewnie by ta wojne przegrali ... MI sie podniesie i zobaczymy.
16:17 James Dark: why u pz camp? 16:17 James Dark: we rape them ... 16:19 Yoshju: james trapped 16:19 Yoshju: died |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Uwiesz misq,ze Isaris albo Misima znajda jakis powod do tego zeby go zabic albo od niego jeszcze kase pociagnac...czy ty myslisz ze ja na tym servie nie gralem w ogole ??0.o wiem co nie co na temat naab'ow ze Szwecji i wiem ze maja kompleksy na swoim punkci co przenosza na Tibie (przyklad z poza after~ : Konikoza,chlopak mysli ze jest przystojny i najmadrzejszy co zreszta mi na privie pisal ,ze on ma takie miescie i "ohhh.." w ogole jest boski -.- jak to czytalem to myslalem ze padne ze smiechu ),a wiec nie mow mi ze Zevs nie padnie ,bo wiem ze padnie ^.-
![]() |
![]() |
#50 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 02 2005
Lokacja: Z nienacka
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Oj Oj temat sie rozwinął a ja nic nie pisałem...
Znam życie Aurei jeszcze sprzed kilku miechów a na bieżąco utrzymuje się z własnych źródeł. Absolutnie zgadzam się z Drago~ jeszcze będzie powód, żeby zabić Zevsa wiedzą, że jest naiwny więc trzeba to wykorzystać może Sting, Raks albo Endino go nie zabiją bo nie dadzą rady, ale jeszcze będzie powód. @Kidler Jeden z najwiekszych camperów venore ilekroć go widze to siedzi koło depo i zabija ludzi ze skullami na poziomie jego inteligencji (czyli coś koło 20lvl). A najlepszy moment przypomniałem sobie. Stoje przed depo z Fast'Keffem i rozmawiamy sobie tak po ludzku jak kumpel z kumplem. Później poszłem po krzesełka i sobie na krzesełkach staliśmy, podchodzi Immortal of kidlex i mówi Nie podlizuj się. My w brecht ![]() Ale tak sobie stoimy i za moment pod depo wskakuje Doneq i Lagurus, Fast'Keff nawiał bo z MI, a Kidlex zaczął przy nich lać jakiegoś gościa z 20 lvl i mówił Pay or hunted forever, a Lisek i Doneq mu uśmieszki puszczali. I kto tu się podlizuje...?! MI sie pozbiera zapewniam!!
![]() |
#51 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jak by MI mialo sie poddac to Fast'Molt i Majifefi nie wbili by lvl-u...
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 04 2005
Poziom: 190
|
![]() @noob
chodzilo mi ze nigdy ich w grze nie widziales a nie w rlu.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Zbanowany
Data dołączenia: 12 11 2005
Lokacja: Zagan
Stan: Na Emeryturze
Imię: Yongus
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Rydzyk Squad
Poziom: 40+
|
![]() Ej a to Prawda ze Cats~ O***al Aftermath ?
![]() btw. Wolalbym byc z wiekszascia polakow w guildi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Zbanowany
Data dołączenia: 12 11 2005
Lokacja: Zagan
Stan: Na Emeryturze
Imię: Yongus
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Rydzyk Squad
Poziom: 40+
|
![]() Dopry WYbor Hehe
![]() Ale mi chodzi czy isch Okradl bo tak od kogos slyszlaem |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 09 2005
Stan: Początkujący
Profesja: Sorcerer
|
![]() Nom dzieki Cats~ Juli stracila eq
![]() 06 Dec 2005 +517,412 5 128 34,116,135 (erig.net - Fast'molt) Juz sie pozbierali ![]() @Reksiu W grze to widzialem nawet cale Aftermath -,.- Jesli umiesz to sformulowac to napisz to jakos po ludzku, bo ja jak piszesz "widziales na oczy" to odczytuje to jako widziec w rlu - jeszcze nie odwoluje sie w kazdym zdaniu do tibii. A w Tibii to widzialem i cale MI i cale Aftermath i wiele innych osob, chocby jak przebiegali przez Thais ;d
16:17 James Dark: why u pz camp? 16:17 James Dark: we rape them ... 16:19 Yoshju: james trapped 16:19 Yoshju: died |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 07 2005
Lokacja: Dobre Miasto
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Van Flimon
Gildia: Fighting Alliance Group
Poziom: 8
|
![]() Powiem wam jedno dzisiaj sie troszke zdenerwowałem bo pomagałem troszke w tej wojnie(przyznam) dla Liama dawałem filmiki od MI (których niepowinienem) dawałem mu czasem runki uhałem etc ale ****a jak dzisiaj przybiegł do mnie isaris i stało sie coś takiego :
20:37 You lose 28 hitpoints due to an attack by Isaris. 20:37 You lose 11 hitpoints due to an attack by Isaris. 20:37 You lose 7 hitpoints due to an attack by Isaris. 20:37 You lose 33 hitpoints due to an attack by Isaris. 20:37 You lose 8 hitpoints due to an attack by Isaris. 20:37 You lose 23 hitpoints due to an attack by Isaris. 20:37 You lose 25 hitpoints due to an attack by Isaris. 20:37 You lose 18 hitpoints due to an attack by Isaris. 20:37 You lose 34 hitpoints due to an attack by Isaris. 20:37 You lose 27 hitpoints due to an attack by Isaris. 20:37 You lose 35 hitpoints due to an attack by Isaris. 20:37 You lose 26 hitpoints due to an attack by Isaris. 20:37 You lose 31 hitpoints due to an attack by Isaris. 20:37 You lose 27 hitpoints due to an attack by Isaris. 20:37 You lose 37 hitpoints due to an attack by Isaris. 20:37 You lose 5 hitpoints due to an attack by Isaris. 20:38 Maxflimon: WTF??!! 20:38 Isaris: Hunted by Aftermath. 20:38 Maxflimon: Why?? 20:38 Isaris: Pay items from u house and u equip. 20:39 Isaris: And u Maybe free. Bye ---------------------------------------------------------------- I co ja mam ****a powiedzieć? wszyscy mówia ze Raks i Sting to są PA. Raks i sting wpozo ziomki ale ****a co od***ało isarisowi? Pod domkiem niemozna sobie stac? --.-- Endino też wpozo gość. Co do haka to jest tak Thor arteva też chyba miał haka jeszcze poza tymi czwora ale jak chodziłem po edron to w domku Joixa dalej leży to co leżało więc chyba wszystko nie przepadło ![]() Pozdro i trzymajcie sie Aftermath no i cześć MI ![]()
![]() |
#60 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 07 2005
Lokacja: Dobre Miasto
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Van Flimon
Gildia: Fighting Alliance Group
Poziom: 8
|