|
Notki |
Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 12 2005
Lokacja: Carlin
Stan: Początkujący
Imię: Qadam Knight
Profesja: Knight
Gildia: proszę o przyjęcie :)
Świat: Danubia
Poziom: 20
Skille: 64/64
Poziom mag.: 4
|
![]() Wielgaśne gratulacje dla obu graczy!!! Jestem pod wrażeniem
![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 07 2003
Lokacja: saturn
Imię: sua mea
Profesja: Elder Druid
Gildia: Dark Purples Faster Turtles
Świat: arcania
Poziom: 188
Skille: 21/27
Poziom mag.: 79
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
boshe a ja myslalem ze tibia.pl cokolwiek zmienila sie od tych kilku lat,a tu dalej 1 wielki syf w dodatku jako mody sa noby.chyba go urazil txt ze non pvp niema co porownywac z pvp;]
======================================== Nadciaga wojna.Widze ja.Plomien przetaczajacy sie nad ziemia.Ciala na ulicach.Miasta obrocone w pyl.Odwet. F.E.A.R ep ======================================== Ludzie tworza potwory.A potwory maja w naturze niszczyc swych tworcow Ostatnio edytowany przez notop - 17-12-2005 o 16:24. |
||
![]() |
![]() |
#43 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 18 08 2005
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() bo jak napisalem to poprawili a wczesniej byl blad;],pisalo pierwsza osoba z 150lvl;]
======================================== Nadciaga wojna.Widze ja.Plomien przetaczajacy sie nad ziemia.Ciala na ulicach.Miasta obrocone w pyl.Odwet. F.E.A.R ep ======================================== Ludzie tworza potwory.A potwory maja w naturze niszczyc swych tworcow |
![]() |
![]() |
#46 |
Użytkownik Forum
|
![]() oczywiscie ze nie
a co do Ne'rooxa mam gg Yva gadalem z nim troche a to sa koledzy i w sposob przypadkowy napisalem czy idzie na new serw ze mna i czy bedzie gral share bo ja nie a ten powiedzial ze bez share idzie zrobi palka 4fun bo ma szkole i nie ma czasu na skare ze starym ownerem yva a jak jzu bylem w temacie to sie zapytalem o ne'rooxa i powiedzial ze ma dwoch a wiec nie wiem jak moze nie 100 master nie wiedziec ze jego 150 ed jest shared heh ![]() @Notop tya, dlatego przez takie lamy ta gra traci klimat ktorego juz dawno nie ma ![]() ja nie wiem co widac w share ;o ja rozumiem ktos ma passy wejdzie ***nie sobie 2 sd i da logouta albo ewentualnie wykorzysta twoja postac zeby zabic jakiegos dla albo cos jak padles i nie masz sily charem wrocic po loot albo cos, ale nie ze ktos za ciebie exp na*******a a potem power abuser jestes ( pvp ) albo ***any kurczak co jak dostaje mnwalle na dlach jak expil ( ne'roox pozdrawiam z mwallami) daje na gamemaster board screeny i placze ze koles ma dostac bana, ale nie dziwie sie czemu koles sie wpienil skoro 150 elder druid w tak krotkim czasie to ladna sztuka ale raczej nizmozliwa bez share a do tego pana co sie sadzil ze mamy komentowac i gratulowac to pisze Gratuluje dzielonego konta panie Ne'roox mam nadzieje ze padniesz na jakims lagu bo przeciez masz juz za dobra postac zeby od demonka na slepo pasc. a moze jednak nie zalujesz ze na non pvp grasz bo tak to nie mozesz byc power abuserek? aha zapomnialem ze na pvp juz bys dawno polecial =] Over and out Ten post stanowi jedna calosc, kopiowanie, cytowanie go bedzie uwazane za totalny brak kultury. @All rights reserved. a do Beduriona i reszty nic nie mam ale tym panom co traca czas na fist fighting, zapytam sie jedno, nie lepiej bylo by miec te 5 sworda wiecej? ![]() Ostatnio edytowany przez Bastek - 17-12-2005 o 22:17. |
![]() |
![]() |
#48 |
Zbanowany
Data dołączenia: 17 12 2005
Lokacja: Warszawa-> Mokotów
Imię: Szu Warlord
Profesja: Elite Knight
Gildia: Legendary Phoenixs
Świat: Harmonia
Poziom: 107
Skille: 97/97
Poziom mag.: 7
|
![]() Gratulacje razor
![]() ![]() Innym osobą również, polski druid to niezwykłe osiągnięcie ponieważ nr1 druid jest na Antic i ma UE ![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 07 2005
Profesja: Rookstayer
![]() |
![]() Cytuj:
Rotfl moze jestem jakims jasnowidzem? ![]() @Topic No gratz panowie jedziecie, do tego 200 ![]() No i oczywiscie koledzy z fistami do 100 ![]() |
|
![]() |
![]() |
#50 |
Guest
|
![]() WEJDZCIE NA TEN LINK A ZOBACZYCIE SCRENA O GM CO ROBI NA CALMERZE POWIEKSZCIE SOBIE TO DOBRZE I POZOSTAWIAM TO BEZ KOMENTARZA:
http://img213.imageshack.us/img213/6240/hah6xm.jpg - TUTAJ GM DAJE BOHY NA SWIECIE CALMERA. http://img213.imageshack.us/img213/7258/gm32xq.jpg A TUTAJ OKAZUJA SIE PUBLICZNIE DLA ZABAWY I TO MAJA BYC GM?? ![]() ![]() |
![]() |
#51 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 03 2005
Lokacja: Jastrzębie Zdrój/Zebrzydowice/Gliwice
Imię: Vorith
Profesja: Royal Paladin
Świat: Arcania
Poziom: 173
Skille: 108/79
Poziom mag.: 24
|
![]() Cytuj:
To że gm się bawią mi nie przeszkadza licze to raczej na plus. A często amatorze gry cipsoft ma prawo rozdawać itemy za organizacje oficjalnych spotkań w realu... i co więcej możesz dostać wypasiste rare ![]() ![]() A tak do twojej wiadomości zdjęcia nie są dowodem niczego ![]()
![]() |
#52 |
Guest
|
![]() cool GZ dla was
![]() |
![]() |
#53 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 11 2005
|
![]() e no Polacy to teraz są tak często spotykani że powinni zrobic tibijski serw np Warszawa lub Poznań
![]() osoboście wolał bym Warszawe bo bliżej Lublina ![]() CIP Soft niepotrzebnie ogranicza sie tylko do USA i Niemiec ![]() A trzeba przyznać że mamy świetnych reprezentantuw nie ![]() Ostatnio edytowany przez Drakon Pierwszy - 18-12-2005 o 08:33. |
![]() |
![]() |
#54 |
Guest
|
![]() siemanko wszytkim myslalem na tym zeby zrobic prywatny serwer czy cos tkaiego moze byscie mi powiedziali jak??
![]() |
![]() |
#55 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 09 2004
Lokacja: Bełq
Stan: Aktywny gracz
Imię: Zavisha
Profesja: Elite Knight
Świat: Aldora
Poziom: 110
Skille: 95/91
Poziom mag.: 7
|
![]() a co trzeba zrobic zeby moc tu swoje ss zamiescic?? ;]
![]() |
#56 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 10 2005
|
![]() gz ale...Czemu nic nie dajecie z nova Mastro Daro tez 150 wbił
![]() |
![]() |
![]() |
#57 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 06 2005
Lokacja: Toruń
![]() |
![]() @Pomocnik
Bo to gracz sam decyduje czy da to na tibia.pl, czy też nie. Cytuj:
Cytuj:
@topic Gz wszystkim ^^. Ostatnio edytowany przez Burakou - 18-12-2005 o 11:56. |
||
![]() |
![]() |
#58 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
krotkim czasie no loknijmy Created: May 09 2004, 14:38:44 CET sry ale na non pvp w takim czasie to....zalosne tak jak byla podnieta bubble ja jakos mam 115 lvl zrobiony w niecaly rok i na pvp serwie w dodatku z 4 miechy zycia spedzilem w pz z powodu wojen wiec......
======================================== Nadciaga wojna.Widze ja.Plomien przetaczajacy sie nad ziemia.Ciala na ulicach.Miasta obrocone w pyl.Odwet. F.E.A.R ep ======================================== Ludzie tworza potwory.A potwory maja w naturze niszczyc swych tworcow |
|
![]() |
![]() |
#59 |
Guest
|
![]() Ja bym chcial zauwazyc ze pierwszy manoholik druid ze 150 lvl jest podejrzany poniewarz screen jest zrobiny w domku a przeciez niby expil dobijajac ten lvl czy jest to mozliwe..?
|