|
Notki |
Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 02 2005
Lokacja: Ełk
Stan: Na emeryturze
Imię: Jastr
Profesja: Sorcerer
Świat: Galana
Poziom: 8
Skille: :)
![]() |
![]() Ja tam się nie znam
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 10 2004
Lokacja: Włocławek
Imię: Novar
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Eternal Society
Świat: Lunara
Poziom: 27
Poziom mag.: 24
|
![]() @jastr
Masz racje, niewiem czy przejęcie władzy przez polaków zmieniło by cokolwiek na lepsze... Zaraz po update zrobilem sobie sorka, raz dwa z rooka w godzinke wyszedlem i na mainie zaczolem expić. Zrobiłem go po to żeby wandy wypróbować. Jaki wniosek z tej przygodny wyniosłem? A no stwierdzam, że low lvl polacy to poprostu skur****ny hehe =P Na 10 lvl padłem już 4 razy, za każdym razem przez polaka... lvl 14, 17, 23 i 42. Ja się nie przejmowałem bo mam catri, byłem specialnie jeszcze dla nich miły, a jak mnie zaczeli bić to nawet nie uciekałem... bo po co? Mówiłem im żeby pomyśleli dwa razy zanim to zrobią ale i tak padałem. Wyzywali mnie, mówili żebym spadał powiedzmy z minosów na foldzie, a to nie jest single spawn itp. Byli wręcz mega niemili. Zawsze gdy padałem, to pach relog na catri i przybiegałem, zabijałem tego co mnie zabił i nagle cud... Zmieniali całkowicie podejście do mnie... Robili sie mili, pomagali, wręcz lizali cztery litery... I właśnie tacy są polacy w większości (chodzi mi głównie o tych poniżej lvl 30, bo wyżsi już troche mądrzejśi...)
![]() |
#43 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 02 2005
Lokacja: Ełk
Stan: Na emeryturze
Imię: Jastr
Profesja: Sorcerer
Świat: Galana
Skille: :)
![]() |
![]() To i tak miałeś szczęście bo chociaż kazali ci spadać
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 11 2005
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Demia
Profesja: Elite Knight
Gildia: Destroy Immature Enemies
Świat: Kyra
Poziom: 107
Skille: 84/79
Poziom mag.: 7
|
![]() Oj tam każdy pekuje,nie tylko polacy.Jedyny podział jaki widze to ten,że polacy biją 10 lvle a szwedzi 30-40 poprostu są bardziej ambitni;p
A z tym spokojem to nie tak do końca;p każdy wie,że trzeba uważać,żeby nie dostać hunta za skulla itd. Cat: IS już nie będzie za dużo się zmieniło ale zawsze możemy zrobić nową gildie;p Ostatnio edytowany przez Demiphant - 04-01-2006 o 14:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 11 2004
|
![]() Cytuj:
Fenix Wings tyle robi na Galanie, ze produkuje UHy by sprzedac je za kase na Harmonii, gdzie gra swoim knightem (Fawente). Kamil the Warrior - semi active. Lagorv - to samo co wyzej. Lady S. - z rozmow z nia wnioskuje, ze sie wypala. Raz twierdzi, ze zostaje na Galanie a drugim razem mowi o zmianie krainy. Zreszta Lady nigdy nie weznie udzialu w wojnie, bo szkoda jej chara (jesli juz mowa o wojnie). |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Użytkownik Forum
|
![]() Kamil jest aktywny na swoim druidzie albo knighcie codziennie;p
Lady znalazła nową miejscówke do expa i mówi,ze niedługo 100(ciekawe kto jej pokazał tą miejscówke??;p ) A ja chce jakąś wyrównaną wojne;p może coś się stanie bo patrioci już sie kłucą między sobą;] Don jacky padl od Rivvena dzisiaj. |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2005
Lokacja: Łódź
Imię: Oves
Świat: Saphira
Skille: xx/xx
|
![]() Może trzeba by było powalczyć o nasz serwer zorganizować jakąś wojne i byłby luz przecież Polak potrafi co nie
![]()
![]() |
#49 |
Użytkownik Forum
Poziom: 27
Poziom mag.: 24
|
![]() Jeśli ktoś chce polski serwer to proponuje furore, tam polaków do bólu macie. A ja to bym się bardziej bał co by się stało z galana jak by rządzili polacy niz szwedzi z powodów które opisywałem pare postów wyżej. Co prawda mi na tym 107 aktualnie lvl to rybka i ja akurat mial bym dużo lepiej, ale ci poniżej powiedzmy lvl 50 to by mieli gorzej z polakami niż szwedami... przynajmniej tak mi się wydaje...
Demi mówisz nową gildie? Ciekawe :>
![]() |
#50 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 03 2005
|
![]() Cytuj:
Jeśli chodzi o boty to faktycznie masakra. Miałem kiedyś jeden od kolegi ze Szwecji ale po update już niedziała ![]() Odnośnie zgrania... grałem na galanie ok pół roku, moim pierwszym charem. Widzałem nieraz co się działo jak polacy na biało-czerwono się poubierali, krzyczeli: "lejemy swe", po czym przyszlo 3 swe i już w depo wszyscy siedzieli ![]() Pozdrawiam. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 11 2004
|
![]() up:
Bo wojny z pobudek nacjonalistycznych nie maja sensu ![]() Aktualny stan serwera jest zadowalajacy, mamy spokoj i to sie liczy. @Demi: Wlasnie dlatego mowie, ze Kamil jest jakby semi retired - raz tu, raz tu - sam nie wie co ze soba pczac, a wiem, ze potrafi sie przylozyc do expienia jesli chce. Lady juz dobry miesiac temu prosila mnie o support w UHy przy biciu 100. Co z tego, jesli nie potrafi sie zebrac do dzialania? No i Lagorv, o ktorym Ty nie wspomniales, gadalem z nim w grze i dowiedzialem sie, ze to nie jest juz nasz Volyzar. Lagus sprzedal chara! ... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 01 2004
Lokacja: London
Świat: Askara
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Użytkownik Forum
|
![]() z Lagorvem to wiedziałem już od jakiegoś czasu ale nie chciało mi się o tym na forum pisać.A Lady jak pokazałem jej jak expić na edron d lair wbiła 2 lvle,kase ma na blessy jak coś i nie musi pożyczać;] A w patriots coś się szykuje bo DOn Jacky chce zabić Rivvena;p Szkodi a co myślisz o "feryjnym" pomyśle z priv chatu Bon Devila?>
|
![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |
Użytkownik Forum