![]() |
#41 |
Guest
|
![]() http://rapidshare.de/files/9878337/war_kyra.rec.html
Filmik z wojny xP edit @up Byles szybszy.. edit2 Nie zauważyłem Twojego posta podczas pisania xP (Nie widze następnej strony jak jest 1 post - taki chyba problem z przeglądarką) Ostatnio edytowany przez Mythic - 27-12-2005 o 00:26. |
![]() |
|
![]() |
#42 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 09 2005
Lokacja: Warszawa
|
![]() Jak na teraz jest 8-3 Lucrum Ira. Zapodaje wam screena ze zgrupowania Infestusus na płn bramie Thais
![]() ![]() Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 11 2005
Lokacja: Azura
Stan: Na emeryturze
Imię: Domona
Profesja: Druid
Gildia: Jestem Bez Partyjna ^^
Świat: Azura
Poziom: 21
Poziom mag.: 40
|
![]() Ech.
Oglodajac dzisiaj statystyki Kyry na tibia.com przeszelo przeze mnie obrzydzenie. 46 lvl w 7dni? To troche zaskakujace... Przegladajac dalej, mozna zauwarzyc, ze 10 level'ow mozna zrobic bez problemu w 2 dni, oczywiscie nie od 1 - 20 lvl tylko juz wyzej. A najczestrza profesja jest... Sorcerer. Oczywiscie nie w ogolnych statyst. (chodz w tych ma drugie miejsce) ale przygladajac sie 25 najlepszym graczom na tym serwie, to najczeszcza profesja jest wlasnie sorc. I jest ich bardzo duzo. Nastepni sa knigh'ci, najmniej druidow i palladynow. Wiadomo co wplynelo na taki wynik... Bo jak wiecie na starszych swiatach zawsze najlepsi byli palladyni a nastepnie knigh'ci... Teraz nie oplaca sie brac knighta... Bo co trenic, jak mozna wziasc sorca i walic z rozdzki? ![]() No coz... takie male reflekcje... Zal mi was dzieciacki, zamiat swietowac swieta Bozego Narodzenia to gracie 10h + na dzien, a by miec 7 dni 40lvl + ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2004
|
![]() "Zal mi was dzieciaki "- powiedzial 14 letni starzec.
Skoro graja to ich sprawa moze im sie podoba a co ci to ****a obchodzi ze ci mama nie pozwala grac w tibie wiecej niz 2h dziennie to juz nie nasza wina i s*******a z takimi tekstami tutaj nie rob chaly. Ostatnio edytowany przez Łolek - 27-12-2005 o 17:14. |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik forum
|
![]() no dokladnie
![]() Ich sprawa. A ktos mowil inaczej? Grasz tyle to graj... Ja tylko pisze, ze mi was zal i, ze to troche dziwnie tak po tygodniu 50lv + ;\ |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 03 2005
Lokacja: Żagań
Stan: Początkujący
Imię: Noname
Profesja: Sorcerer
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 12 2005
Lokacja: Noobcave called Poland
Stan: Niegrający
Poziom mag.: 99
|
![]() Cytuj:
Quenthel jest z krk.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 07 2004
Lokacja: WuWua
Imię: Xarturo
Świat: Thoria
Poziom: 130
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Użytkownik Forum
|
![]() Zrobienie 40 lv w takim czasie to zaden problem. Wystarczy 2-3 ownerow i dobry exp.Btw jak sie gra we 3 to raczej kazdy ma rl life
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 09 2004
Imię: Kherss
Świat: Ziemia, Polska
![]() |
![]() Wie ktos może kiedy zaczną wpuszczać facców?? Już cholery dostaje z tym czekaniem. Z tego co wiem dziś mija tydzień czyli dziś powinni dać wejść faccom...
![]() |
#51 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 03 2004
Lokacja: Tutaj
Imię: Marros
Profesja: Knight
|
![]() Cytuj:
Pisze się 'priorytet'. Pozdrawiam.
![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2004
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 12 2005
|
![]() To ladnie k***a jak wpuszcza za tydzien dopiero facc to zaj***bie tych Cipow i przez ten czas Tetro aurelius zrobi 80 lvl pewnie ^^. Jutro mija tydzien od powstania Kyrii wiec sadze ze jutro nas po savie wpuszcza, radze sie zalogowac odrazu po 8 bo potem sie nie wyrobimy z kolejka, juz nie mowiac o expie :/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Użytkownik forum
|
![]() hm?
no to po co w ogole tam wchodzic jak i tak nie poexpisz? A wiadomo, ze kazdy bedzie chcial jak najszybciej opuscic ta dziure (rook). No coz, bywa nic nie poradzimy, jezeli chcecie grac wczesniej to mozna przecies pacc kupic, i nie trzeba bedzie plakac, ze musisz dlugo czekac... |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 09 2005
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na Emeryturze
Imię: Quinlan Moonblade
Gildia: Moonblades
![]() |
![]() Cytuj:
To moze inaczej, Losari pozdrowienia od Jenny z Hawaii ![]()
![]() |
![]() |
#56 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() No fajnie jak jutro nie wpuszczą facców to cholera mnie trafi. Jedne polak nabija sobie spokojnie 50 lvl a biedne facce muszą czekać... Czemu nie wypuszczą 4 servów skoro wiedzą że tyle ludu czeka??? Tak więc jest szansa że dziś o 20.00 będzie save i może będzie się można wbić albo jutro o 8.00 jak niektórzy sądzą. Jednym słowem czekać... ALE JA JUŻ NIE MAM SIŁY
![]()
![]() |
#58 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 09 2005
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Saphira
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#59 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() I nie wystarczy że zdzierają z każdego pacca mase kaski? Przykład utrzymanie miesięczne servera CSCZ kosztuje tadam 11 euro to tibii może kosztować ile?? 500 euro <tak mi się wydaje> a pacc kosztuje na 3 msc koło 20-25 euro. Tak więc co ty mi tu pierdzielisz że nie mają kaski na to.
I będe się odzywał kiedy będe chciał... ![]() zmień podpis nie Kyria tylko Kyra ![]() Z resztą co prawda to prawda ale mogli by się trochę niechcialbym cie pod****ic ale na moje oko super szybko nie puszcza bo teraz po tygodniu jest jeszcze kolejka 162 os mimo wsyztsko powinni zrobic 2 niemieckie servy bo tera za duzo osob na jednym mysle ze za tydzien puszcza na 100% streścić...niechcialbym cie pod****ic ale na moje oko super szybko nie puszcza bo teraz po tygodniu jest jeszcze kolejka 162 os mimo wsyztsko powinni zrobic 2 niemieckie servy bo tera za duzo osob na jednym mysle ze za tydzien puszcza na 100% niedługo 1 osoba 50lvl GRATZ?? Wie ktoś może czy koleś sam gra a może ktoś go zna bo to POLAK ![]()
Sumaryczna wielkość lub waga obrazków w sygnaturze przekroczyła obowiązujące na tym forum limity. Sugeruję zapoznanie się z regulaminem w celu uniknięcia upomnień w przyszłości. Ostatnio edytowany przez PhoenixSS - 27-12-2005 o 18:41. |
![]() |
![]() |