Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Inne > O wszystkim i o niczym

Notki

O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;)

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 07-06-2004, 21:20   #41
Ghostek
Użytkownik forum

Data dołączenia: 24 05 2004
Lokacja: Bydgoszcz

Domyślny

Ja tesh tych wszystkich nie rozumiem!
Ja mimo że mam 14 lat to bardzo ciężko odczułem rozstanie z moją dziewczyną........ zaczełem czytać Szekspira (przeczytałem chyba z 5 książek). Obecnie nie jestem z nią jush 8 miesięcy i za nią strasznie tęskinie. Chętnie bym się do kogoś (czyt. do niej) przytulił, pocałował, albo chociash w jej towarzystwie pomilczał. WIĘC MI NIE MÓWCIĘ PO CO JEST DZIEWCZYNA!!!
Ghostek jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 08-06-2004, 12:46   #42
Mleczyk
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 21 03 2004
Lokacja: Rivia ;)

Mleczyk ma numer GG 3445000 Mleczyk ma login Tlenu franticcccc@tlen.pl
Domyślny

@bossmanek
zeby miec dziewczyne ktora Cie na prawde pokocha wcale nie trza być pięknym. ja do pieknosci nie naleze ale jakos sobie radze Twoj post byl zdeka chamski... ale coz
@Kel
jaki powinna mieć charakter? taki jak ma teraz ja tam w mojej nic nie chce zmieniać - jest idealna
Mleczyk jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 08-06-2004, 12:53   #43
Dj Nekro
Użytkownik Forum

Dj Nekro's Avatar

Data dołączenia: 29 02 2004
Lokacja: Kraków

Stan: Niegrający
Dj Nekro ma numer GG 3023961
Domyślny

Eee tam... ja miałem dziewczyne (ja chciałem z nią zerwać).
Myśle że mieć dziewczyne jest super , bo w trydnych chwilach możesh z nią o czymś pogadać żeby ci się humorek polepszył.
Teraz znowu mi sie jedna podoba, już coś sie robi między NAMI

do you think it was you who decided to come here ?
do you think it is you who makes the choises in your life ?
do you really think it matters what you think ?
it was destiny's path which brought you here...
without knowing it you have been chosen to witness this gathering of 25 thousands infected souls...
tonight you will learn about the ways of destiny's path...
after this your life will never be the same...

WWW.OVERBIZZ.INFO
Dj Nekro jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 16-06-2004, 10:14   #44
sir abaddon
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 12 06 2004

sir abaddon ma numer GG 1361498
Domyślny

Ja w danym momecie wole miec grono kolezanek niz dziewczyne bo one przynajmnie nie mowia co mam robic )
sir abaddon jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 16-06-2004, 15:17   #45
she_devil
Użytkownik Forum

she_devil's Avatar

Data dołączenia: 13 03 2004
Lokacja: Tam gdzie rosną bubki.

Domyślny

Troche siewtrace
@Elos

Jak dziewczyna ma:[list=1][*]sluchac tego co ty[*]miec podobny charakter jak ty[*]musi wygladac ladniej/tak samo jak ty[*]MUSI BYC TAKA JAK TY[*]lub spelniac wszytstkie twoje warunki[/list=1]

To nie znajdziesz nigdy zadnej dziewczyny.
she_devil jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 16-06-2004, 21:53   #46
Kpt. Meszkoni
Guest

Domyślny

Hmmm... Temat trochę dziwny, ale dziewczyne mam. ;) I wszystko jest CooL. ;)

PS. Gewof, wypadłeś tu najlepiej. :P

Pozdrawiam.
  Odpowiedz z Cytatem
stary 18-06-2004, 22:30   #47
JołAsia
Użytkownik Forum

JołAsia's Avatar

Data dołączenia: 14 06 2004
Lokacja: Piła

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie dodany przez karat
Ja dziewczyny nie mam bo to bez sensu.Takie żeczy mają sens dopiero w liceum bo może to być trwłe.
Ja nie mam dziewczyny, bo sama jestem dziewczyną, a lezbą nie jestem. Mam za to chłopaka i wcale nie uważam żeby takie rzeczy miały sens dopiero w liceum (jestem w gimnazjum) pozdro
@Bossmanek: Może żeby mieć kogoś kto cię pokocha nie trzeba być pięknym, ale zgadzam się z tobą, że większość ludzi którzu grają w tibie to kujonki bez kolegów. Mają wymalowane na swoich buźkach "Tibia to moje życie". Masakra.... Ja tam się do tych ludzi nie zaliczam. Chwytam dzień, a w tibie gram, bo i tak dużo siedze na necie (gg i te sprawy ) pozdro.
JołAsia jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 20-06-2004, 21:59   #48
Gimlos
eX Moderator

Gimlos's Avatar

Data dołączenia: 18 09 2003
Lokacja: Szczecin-Zdroje/Wroclaw

Imię: Gimli Ent
Profesja: Elite Knight
Świat: Azura
Poziom: 89
Gimlos ma numer GG 5382831
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie dodany przez JołAsia
Cytuj:
Oryginalnie dodany przez karat
Ja dziewczyny nie mam bo to bez sensu.Takie żeczy mają sens dopiero w liceum bo może to być trwłe.
Ja nie mam dziewczyny, bo sama jestem dziewczyną, a lezbą nie jestem. Mam za to chłopaka i wcale nie uważam żeby takie rzeczy miały sens dopiero w liceum (jestem w gimnazjum) pozdro
@Bossmanek: Może żeby mieć kogoś kto cię pokocha nie trzeba być pięknym, ale zgadzam się z tobą, że większość ludzi którzu grają w tibie to kujonki bez kolegów. Mają wymalowane na swoich buźkach "Tibia to moje życie". Masakra.... Ja tam się do tych ludzi nie zaliczam. Chwytam dzień, a w tibie gram, bo i tak dużo siedze na necie (gg i te sprawy ) pozdro.
99% polakow grajacych w tibie robi w kazdym zdaniu blad orotgraficzny . wiec raczej nie kujonki ^^
@bossmanek jeszcze jeden podobny post i dostaniesz bana ( tak na zakonczenie roku szkolnego )
@karwa - nie jest zle
stary 22-06-2004, 15:57   #49
slonik
Użytkownik Forum

slonik's Avatar

Data dołączenia: 13 06 2004
Lokacja: ZOO

Domyślny HA HA HA HA HA HA HA!!!

JESTEŚ CIE WSZYCY W BŁENDZIE ) )

moi dwaj mł-o-t-s-i koledzy co mają 9latek
to mają dziewczyny
i prosze nie gadać głupot ż e dziewczyne sie ma dopiero w 1liceum boto BŁĄD
rozumiecie )

ja obecnie się przymieżam do wyrwania laski z klasy
jest dysko poracie
p.s. naj puniej do jutra musze mieć otpowieć
stary 22-06-2004, 16:37   #50
By$iu
Michail Fradkow

By$iu's Avatar

Data dołączenia: 05 06 2004
Lokacja: Kawal drogi, nikomu nie radze isć piechotą.

Stan: Na Emeryturze
Imię: Bysiu
Profesja: Elite Knight
Domyślny

Ja nie mam ani ni mailem dziewczyny(mam 12 lat)
stary 22-06-2004, 17:23   #51
Dr. Omader
Administrator

Dr. Omader's Avatar

Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)

Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
Domyślny

slonik:

Skad ty mozesz miec pojecie o tym jak ty masz 12lat~ to nawet do gimnazjum nie chodzisz a sie wypowiadasz na temat liceum....

9 lat to naprawde wielka milosc pewnie jest....

chlopie ty lepiej jak chcesz dziewczyne poderwac to do niej nic nie pisz bo sie zalamie....

I FFS! przepuszczaj swoje txty przez worda!!!
Dr. Omader jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 22-06-2004, 18:24   #52
$corcerer
Nieobecny.

$corcerer's Avatar

Data dołączenia: 22 09 2003
Lokacja: Gdzieś w Necie. Liczba postów: koło 1337. http://rtfm.killfile.pl

Imię: Scorcerer
Profesja: Sorcerer
Gildia: Dreamers
Świat: Secura
Poziom: 23
Skille: 23/22
Poziom mag.: 42
Wyślij wiadomość przez ICQ do $corcerer $corcerer ma numer GG Użyj Jabbera. $corcerer ma login Tlenu scorcerer@tlen.pl Adres Jabbera do $corcerer
Domyślny

NIE mialem, NIE mam, NIC nie zapowiaa ze bede miec w najblizszym czasie :>

18 wiosen na moim koncie :>

Dżizas!
$corcerer jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 22-06-2004, 20:14   #53
Aethrian
Użytkownik Forum

Aethrian's Avatar

Data dołączenia: 06 06 2004
Lokacja: Fire Fields Of Hell

Wyślij wiadomość przez ICQ do Aethrian Aethrian ma numer GG 3125416 Aethrian ma login Tlenu gameran@tlen.pl Adres Jabbera do Aethrian
Domyślny

Nie mam dziewczyny! (rocznik 1988 )

Toż to jest strata czasu!
(Bez obrazy dla dziewcząt czytających tan temat)
stary 22-06-2004, 21:36   #54
Gonzo
Dinozaur

Gonzo's Avatar

Data dołączenia: 27 08 2003

Stan: Niegrający
Domyślny

Nie mam I nie żaluje.

Ostatnio edytowany przez Gonzo - 20-07-2007 o 15:57.
Gonzo jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 22-06-2004, 23:23   #55
Gloria
Użytkownik forum

Data dołączenia: 17 06 2004

Domyślny

No tak to już wiadomo dlaczego chłopacy poniżej 18stki nie interesują się dziwczynami... "Toż to jest strata czasu!" A ja się zawsze dziwiłam
Gloria jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 23-06-2004, 05:30   #56
Tretogorczyk
Użytkownik Forum

Tretogorczyk's Avatar

Data dołączenia: 16 03 2004

Domyślny

Taaa.... i jedno pytanie : po co sa dziewczyny ? chyba wszyscy wiemy

Trzeba by sie tu jednak dluzej zastanowic.
Genetycznie czlowiek, jako zwierze, ma za zadanie splodzic potomstwo i wychowac je. Przetrwanie gatunku, bo przeciez rozmnazanie sie to jedna z podstaw, ktore swiadcza o tym, ze jestesmy organizmami zywymi. Poza tym hormony, szczegolnie aktywanie wlasnie w wieku okolo 14 lat (czyli tak jak wiekszosc na tym forum) szaleja.... i sprawaja, ze czlowiek robi wiele niezwyklych rzeczy. Kiedy czlowiek dorasta fizycznie, uwaza, ze jest juz praktycznei dorosly i dojrzaly do pewnych rzeczy....

Religia - "Idzcie i rozmnazajcie sie." - Tak Bog powiedzial do ludzi. Fakt, ze rowniez wg. religii mamy za zadanie sie rozmnazac. Religia powstala na podstawie ludzkich potrzeb i hmm zadz ? Czyli takze na podstawie pociagu seksualnego . w religii hinuiskiej ta czesc zycia czlowieka jest wyraznie podkreslona...

W rodzinie rodzice staraja sie ograniczyc dostep dzieci do spraw erotycznych, wciaz uwazajac je za male, drobne i niedojrzale, a przeciez kazdy z nas kiedys taki byl i tak czul... Brak zaufania i nadopiekunczosc powoduja, ze mlodzi ludzie buntuja sie, co czesto moze spowodowac odrzucenie rodziny, wiekszy kontakt z rowiesnkami, a co za tym idzie rowniez z rowiesniczkami....

Kiedys tematy tego typu byly unikane, teraz wszedzie - w telewizji, w radiu, w prasie mozna widziec sceny z podtekstem seksualnym.... Prawdopodobnie niedlugo na plazach ludzie beda chodzic bez ubran, inicjacja seksualna bedzie jak niegdys w sredniowieczu - impreza i w krzaczki

Fakt, ze trzeba rozroznic dwie "milosci" :
1. Fizyczna (raczej meska) - pociag seksualny i uczucia, ktore sa z nim zwiazane. Czesto moze sie mylic z miloscia platoniczna, mimo ze te dwie bardzo sie roznia....
2. Platoniczna (raczej zenska, ale tu rowniez czesto meska) - chodzi tutaj o milosc na tzw. innej sferze, czyli skupiajaca sie na emocjach, przyjazni i ogolnym zaufaniu.

Obie milosci sie nie wykluczaja, chlopacy czesto widzac fajna dziewczyne mowia ze sie zakochali, ale po prostu poczuli nagly wzrost adrenaliny we krwi i tzw. "chcice" Pamietajmy, ze plec meska reaguje bardziej na obrazy, niz na dzwieki, a plec zenska na odwrot (kobiety kochaja wiersze i cieple slowka ? )

Kiedy czlowiek przestanie kierowac sie mysla i bedzie myslal tylko o zaspokojeniu zadz, tak jak zwierzeta, to powoli dojdzie do wyginiecia nas - ludzi.

@Edit:
Buehehe czytajac post tego 9 latka prawie z krzesla spadlem w dodatku na guardach siedze i nagle red hp przez ten post prawie padlem, po prost nie bylem w stanie pilnowac juz
Laska = przedmiot, ktory wspomaga chodzenie i prace u mezczyzn, raczej dla "starszych" panow
stary 23-06-2004, 07:25   #57
slonik
Użytkownik Forum

slonik's Avatar

Data dołączenia: 13 06 2004
Lokacja: ZOO

Domyślny

eeeeeeeeee :O czy to omnie hodzi z tym 9latkiem
toci powiem rze łżesz mam przyznam się 11latek

Cytuj:
Laska = przedmiot, ktory wspomaga chodzenie i prace u mezczyzn, raczej dla "starszych" panow
nie laska to tesz służy do potpurki ale się tesz tak muwi na dziewczyny (przynajmniej w mojej rodzinie )tak samo jak np. d**a albo suczka przykładowe zdanka

Ale laseczka.
Ale zajefajna d**a. ) )
albo
Ej suczko!!

uśmieszki muwią ktury tekst lubie bardziej )
stary 23-06-2004, 20:03   #58
kagan
Użytkownik Forum

kagan's Avatar

Data dołączenia: 15 09 2003

Domyślny

To ja jeszcze może coś napisze:

@Gloria

Błąd, to czy ktoś się interesuje czy nie zależy od danego człowieka, a jak wiadomo każdy jest inny, można spotkać 15-latka który cały czas spotyka się z duzą liczbą dziewczyn, a można i takiego który specjalnie sie nimi "nie zajmuje" w sensie niestara się pozyskać jej "tylko dla siebie".

Może być wiele innych czynników, a to ktoś niesśmiały jest i niemoże się w żaden sposob przełamac, a to dziewczyny które zna uważa za hm... nieodpowienie dla siebie z różnych przyczyn.
Moge sobie tam wymieniać do woli...

Wbrew pozorom niejestem kujonem, niegram nałogowo w tibie czy inne gry, lecz dziewczyny niemam, oczywiście zazdroszcze tym którzy taka mają z przyczyn które już zostały wymienione, ale natyle znam siebie że wiem że dla danej dziewczyny niebyłbym odpowiedni, a nieodczuwam tak silnej chęci poznania bliżej jakies dziewczyny żeby ganiać po świecie i zaglądać wszedzie gdzie sie da.
Oczywiście ktoś może powiedzieć że robie duży błąd gdyż zapomne o poszukiwaniach drugiej połowe i zajme takimi przyziemnymi rzeczami typu nauka... później praca... itp. i obudze się mając 4x lat z poczuciem że niemam nikogo do kogo się przytule itp.

Ale mam na to czas jestem młody i jak już wspominałem w tym wieku niezależy mi,lecz niemówie że to strata czasu.
kagan jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 23-06-2004, 22:38   #59
Tretogorczyk
Użytkownik Forum

Tretogorczyk's Avatar

Data dołączenia: 16 03 2004

Domyślny

@Up:
Ta, nieco inne postrzeganie swiata i dziewczyn. Oczywiscie jeszcze przekonasz sie, ze bez dziewczyny nie mozna zyc i bez tak zwanej "milosci", ktora jak wiadomo nie raz juz sprawila ludziom przykrosci i no - wiele przyjemnosci

Poza tym trzeba czekac na ta wlasciwa. Idiotyzmem jest praktycznie sie puszczac z kazda fajniejsza dupa. Zastanowcie sie chwile, czy to jest tak zwany i poszukiwany "Sens Zycia".

Zwierzeta zyja wg. instynktow, chca cos - to ida sie zaspokoic. Praktycznie w naszym swiecie, my ludzie, musimy zyc tak samo. Dorastac zenic sie, plodzic dzieci, pracowac, umierac. Tak dziala ten cykl. Oczywiscie sa jakies drobne roznice, ale jako tako stanowimy jeden organizm, ktorym rzadzi mala grupka ludzi. Ten organizm ma sie rozwijac, ale tym rozwijaniem rzadza ci ludzie... Troche zboczylem z tematu

@Bossmanek:
Please, give your name in tibia, i would like to meet you and help you to go back to rook, plx meet me on test now i love you and my sds love you too
stary 23-06-2004, 23:17   #60
Mistrz Czarnego Miecza
Zbanowany

Data dołączenia: 19 09 2003

Domyślny

Ja niemam ((( a bardzo bym chciał ale przeszkadza mi jedna moja "wada" ... jestem zbyt nieśmiały i troche się boje tego roztania ... bardzo bym był szczęśliwy gdybym miał jakąś dziewczyne ale ... no tak jak pisałem wyżej.... heh..."Life is very brutal and full of zasadzkas maded by other sex". No ale mam dopiero 15 lat..całe życie przedemną stoi jeszcze ... i pełno "Kobitek" .

P.S. Żeby niebyło skojarzeń ze słowem "sex" napisanym w tym poście (najczęsciej do nieosfojonych z językiem angielskim ...) Sex po angielsku oznacza PŁEĆ (jakoś tak ;P )
Mistrz Czarnego Miecza jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania