|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 05 2004
Lokacja: Bydgoszcz
|
![]() Ja tesh tych wszystkich nie rozumiem!
Ja mimo że mam 14 lat to bardzo ciężko odczułem rozstanie z moją dziewczyną........ zaczełem czytać Szekspira (przeczytałem chyba z 5 książek). Obecnie nie jestem z nią jush 8 miesięcy i za nią strasznie tęskinie. Chętnie bym się do kogoś (czyt. do niej) przytulił, pocałował, albo chociash w jej towarzystwie pomilczał. WIĘC MI NIE MÓWCIĘ PO CO JEST DZIEWCZYNA!!! ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 03 2004
Lokacja: Rivia ;)
![]() ![]() |
![]() @bossmanek
zeby miec dziewczyne ktora Cie na prawde pokocha wcale nie trza być pięknym. ja do pieknosci nie naleze ale jakos sobie radze ![]() ![]() @Kel jaki powinna mieć charakter? taki jak ma teraz ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 02 2004
Lokacja: Kraków
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Eee tam... ja miałem dziewczyne (ja chciałem z nią zerwać).
Myśle że mieć dziewczyne jest super ![]() Teraz znowu mi sie jedna podoba, już coś sie robi między NAMI ![]()
do you think it was you who decided to come here ? do you think it is you who makes the choises in your life ? do you really think it matters what you think ? it was destiny's path which brought you here... without knowing it you have been chosen to witness this gathering of 25 thousands infected souls... tonight you will learn about the ways of destiny's path... after this your life will never be the same... WWW.OVERBIZZ.INFO |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 06 2004
![]() |
![]() Ja w danym momecie wole miec grono kolezanek niz dziewczyne bo one przynajmnie nie mowia co mam robic
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 03 2004
Lokacja: Tam gdzie rosną bubki.
|
![]() Troche siewtrace
@Elos Jak dziewczyna ma:[list=1][*]sluchac tego co ty[*]miec podobny charakter jak ty[*]musi wygladac ladniej/tak samo jak ty[*]MUSI BYC TAKA JAK TY[*]lub spelniac wszytstkie twoje warunki[/list=1] To nie znajdziesz nigdy zadnej dziewczyny. |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Guest
|
![]() Hmmm... Temat trochę dziwny, ale dziewczyne mam. ;) I wszystko jest CooL. ;)
PS. Gewof, wypadłeś tu najlepiej. :P Pozdrawiam. |
![]() |
![]() |
#47 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 06 2004
Lokacja: Piła
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() @Bossmanek: Może żeby mieć kogoś kto cię pokocha nie trzeba być pięknym, ale zgadzam się z tobą, że większość ludzi którzu grają w tibie to kujonki bez kolegów. Mają wymalowane na swoich buźkach "Tibia to moje życie". Masakra.... Ja tam się do tych ludzi nie zaliczam. Chwytam dzień, a w tibie gram, bo i tak dużo siedze na necie (gg i te sprawy ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 | ||
eX Moderator
Data dołączenia: 18 09 2003
Lokacja: Szczecin-Zdroje/Wroclaw
Imię: Gimli Ent
Profesja: Elite Knight
Gildia: Defenders of Fangorn
Świat: Azura
Poziom: 89
![]() |
![]() Cytuj:
@bossmanek jeszcze jeden podobny post i dostaniesz bana ( tak na zakonczenie roku szkolnego ![]() @karwa - nie jest zle ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 06 2004
Lokacja: ZOO
|
![]() JESTEŚ CIE WSZYCY W BŁENDZIE
![]() ![]() moi dwaj mł-o-t-s-i koledzy co mają 9latek ![]() to mają dziewczyny i prosze nie gadać głupot ż e dziewczyne sie ma dopiero w 1liceum boto BŁĄD rozumiecie ![]() ja obecnie się przymieżam do wyrwania laski z klasy jest dysko poracie ![]() ![]() p.s. naj puniej do jutra musze mieć otpowieć ![]()
![]() |
#50 |
Michail Fradkow
Data dołączenia: 05 06 2004
Lokacja: Kawal drogi, nikomu nie radze isć piechotą.
Stan: Na Emeryturze
Imię: Bysiu
Profesja: Elite Knight
Gildia: Death Assassins
|
![]() Ja nie mam ani ni mailem dziewczyny(mam 12 lat
![]()
![]() |
#51 |
Administrator
Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
|
![]() slonik:
Skad ty mozesz miec pojecie o tym jak ty masz 12lat~ to nawet do gimnazjum nie chodzisz a sie wypowiadasz na temat liceum.... 9 lat to naprawde wielka milosc pewnie jest.... chlopie ty lepiej jak chcesz dziewczyne poderwac to do niej nic nie pisz bo sie zalamie.... I FFS! przepuszczaj swoje txty przez worda!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Nieobecny.
|
![]() NIE mialem, NIE mam, NIC nie zapowiaa ze bede miec w najblizszym czasie :>
18 wiosen na moim koncie :> |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie mam dziewczyny! (rocznik 1988 )
Toż to jest strata czasu! (Bez obrazy dla dziewcząt czytających tan temat) |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Dinozaur
Data dołączenia: 27 08 2003
Stan: Niegrający
|
![]() Nie mam
![]() Ostatnio edytowany przez Gonzo - 20-07-2007 o 15:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 06 2004
|
![]() No tak to już wiadomo dlaczego chłopacy poniżej 18stki nie interesują się dziwczynami... "Toż to jest strata czasu!" A ja się zawsze dziwiłam
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 03 2004
|
![]() Taaa.... i jedno pytanie : po co sa dziewczyny ?
![]() ![]() Trzeba by sie tu jednak dluzej zastanowic. Genetycznie czlowiek, jako zwierze, ma za zadanie splodzic potomstwo i wychowac je. Przetrwanie gatunku, bo przeciez rozmnazanie sie to jedna z podstaw, ktore swiadcza o tym, ze jestesmy organizmami zywymi. Poza tym hormony, szczegolnie aktywanie wlasnie w wieku okolo 14 lat (czyli tak jak wiekszosc na tym forum) szaleja.... i sprawaja, ze czlowiek robi wiele niezwyklych rzeczy. Kiedy czlowiek dorasta fizycznie, uwaza, ze jest juz praktycznei dorosly i dojrzaly do pewnych rzeczy.... Religia - "Idzcie i rozmnazajcie sie." - Tak Bog powiedzial do ludzi. Fakt, ze rowniez wg. religii mamy za zadanie sie rozmnazac. Religia powstala na podstawie ludzkich potrzeb i hmm zadz ? Czyli takze na podstawie pociagu seksualnego ![]() W rodzinie rodzice staraja sie ograniczyc dostep dzieci do spraw erotycznych, wciaz uwazajac je za male, drobne i niedojrzale, a przeciez kazdy z nas kiedys taki byl i tak czul... Brak zaufania i nadopiekunczosc powoduja, ze mlodzi ludzie buntuja sie, co czesto moze spowodowac odrzucenie rodziny, wiekszy kontakt z rowiesnkami, a co za tym idzie rowniez z rowiesniczkami.... Kiedys tematy tego typu byly unikane, teraz wszedzie - w telewizji, w radiu, w prasie mozna widziec sceny z podtekstem seksualnym.... Prawdopodobnie niedlugo na plazach ludzie beda chodzic bez ubran, inicjacja seksualna bedzie jak niegdys w sredniowieczu - impreza i w krzaczki ![]() Fakt, ze trzeba rozroznic dwie "milosci" : 1. Fizyczna (raczej meska) - pociag seksualny i uczucia, ktore sa z nim zwiazane. Czesto moze sie mylic z miloscia platoniczna, mimo ze te dwie bardzo sie roznia.... 2. Platoniczna (raczej zenska, ale tu rowniez czesto meska) - chodzi tutaj o milosc na tzw. innej sferze, czyli skupiajaca sie na emocjach, przyjazni i ogolnym zaufaniu. Obie milosci sie nie wykluczaja, chlopacy czesto widzac fajna dziewczyne mowia ze sie zakochali, ale po prostu poczuli nagly wzrost adrenaliny we krwi i tzw. "chcice" ![]() ![]() Kiedy czlowiek przestanie kierowac sie mysla i bedzie myslal tylko o zaspokojeniu zadz, tak jak zwierzeta, to powoli dojdzie do wyginiecia nas - ludzi. @Edit: Buehehe czytajac post tego 9 latka prawie z krzesla spadlem ![]() ![]() ![]() Laska = przedmiot, ktory wspomaga chodzenie i prace u mezczyzn, raczej dla "starszych" panow ![]()
![]() |
#57 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 06 2004
Lokacja: ZOO
|
![]() eeeeeeeeee :O czy to omnie hodzi z tym 9latkiem
![]() toci powiem rze łżesz mam przyznam się 11latek Cytuj:
![]() Ale laseczka. ![]() Ale zajefajna d**a. ![]() ![]() albo Ej suczko!! ![]() uśmieszki muwią ktury tekst lubie bardziej ![]()
![]() |
![]() |
#58 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2003
|
![]() To ja jeszcze może coś napisze:
@Gloria Błąd, to czy ktoś się interesuje czy nie zależy od danego człowieka, a jak wiadomo każdy jest inny, można spotkać 15-latka który cały czas spotyka się z duzą liczbą dziewczyn, a można i takiego który specjalnie sie nimi "nie zajmuje" w sensie niestara się pozyskać jej "tylko dla siebie". Może być wiele innych czynników, a to ktoś niesśmiały jest i niemoże się w żaden sposob przełamac, a to dziewczyny które zna uważa za hm... nieodpowienie dla siebie z różnych przyczyn. Moge sobie tam wymieniać do woli... Wbrew pozorom niejestem kujonem, niegram nałogowo w tibie czy inne gry, lecz dziewczyny niemam, oczywiście zazdroszcze tym którzy taka mają z przyczyn które już zostały wymienione, ale natyle znam siebie że wiem że dla danej dziewczyny niebyłbym odpowiedni, a nieodczuwam tak silnej chęci poznania bliżej jakies dziewczyny żeby ganiać po świecie i zaglądać wszedzie gdzie sie da. Oczywiście ktoś może powiedzieć że robie duży błąd gdyż zapomne o poszukiwaniach drugiej połowe i zajme takimi przyziemnymi rzeczami typu nauka... później praca... itp. i obudze się mając 4x lat z poczuciem że niemam nikogo do kogo się przytule itp. Ale mam na to czas jestem młody i jak już wspominałem w tym wieku niezależy mi,lecz niemówie że to strata czasu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 03 2004
|
![]() @Up:
Ta, nieco inne postrzeganie swiata i dziewczyn. Oczywiscie jeszcze przekonasz sie, ze bez dziewczyny nie mozna zyc ![]() ![]() Poza tym trzeba czekac na ta wlasciwa. Idiotyzmem jest praktycznie sie puszczac z kazda fajniejsza dupa. Zastanowcie sie chwile, czy to jest tak zwany i poszukiwany "Sens Zycia". Zwierzeta zyja wg. instynktow, chca cos - to ida sie zaspokoic. Praktycznie w naszym swiecie, my ludzie, musimy zyc tak samo. Dorastac zenic sie, plodzic dzieci, pracowac, umierac. Tak dziala ten cykl. Oczywiscie sa jakies drobne roznice, ale jako tako stanowimy jeden organizm, ktorym rzadzi mala grupka ludzi. Ten organizm ma sie rozwijac, ale tym rozwijaniem rzadza ci ludzie... Troche zboczylem z tematu ![]() @Bossmanek: Please, give your name in tibia, i would like to meet you and help you to go back to rook, plx meet me on test now ![]() ![]() ![]()
![]() |
#60 |
Zbanowany
Data dołączenia: 19 09 2003
|
![]() Ja niemam
![]() ![]() P.S. Żeby niebyło skojarzeń ze słowem "sex" napisanym w tym poście (najczęsciej do nieosfojonych z językiem angielskim ...) Sex po angielsku oznacza PŁEĆ (jakoś tak ;P ) |
![]() |
![]() |