|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
to lekko Cie oswiece bo pierdoly opowiadasz i widac ze mag z Ciebie taki jak ze mnie baletnica. 70bp sd - na caly dzien? troszke malo 10bp uh - to chyba tylko dla siebie, bo ten bloker bedzie potrzebowal duuuuuuuuzo wiecej. itemki - muahhaha... pewnie po kazdym huncie wypadaja Ci te g-legi... a ludzie sie na to rzucaja i wogole... kazdy chce od Ciebie kupowac tylko $$ nie maja. no i jeszcze pozostaje kwestia ile walisz z tych sd w demona srednio mag + bloker = 1bp/demon baaardzo duzo niescislosci w tym Twoim "perfekcyjnym planie" i zanim zaczniesz radzic to idz na demona
![]() |
|
![]() |
#42 |
Guest
|
![]() egg, wqrza mnie to ze gadasz takie glupoty skoro nawet sam pewnie nigdy nie byles na demonie :/ (wnioskuje to z twojej gadki).
Co do tematu to ja robie w okolo 4-5h 120k expa na d-guardach, cyclopolis. Nie expie codziennie oczywiscie i ta liczba expa jest czesto zalezna od tego ilu ludzi biega jeszcze na cyclo i czy nie mam lagow (w przypadku guardow) ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2004
![]() |
![]() ja moim knightem robilem od 100 do 200k expa CYCOPOLIS albo GURADY KOPLANIA ale znam typa sorcka co robilem 300-400k na dzien
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
![]() 5 na rotach
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 07 2004
![]() |
![]() Ja jak sobie expie to robie kolo 10-12k na godzine... dziennie kolo 100k (wiem że nie dużo ale zawsze troche
![]()
![]() |
#46 |
eX Moderator
Data dołączenia: 18 09 2003
Lokacja: Szczecin-Zdroje/Wroclaw
Imię: Gimli Ent
Profesja: Elite Knight
Gildia: Defenders of Fangorn
Świat: Azura
Poziom: 89
![]() |