|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 |
Manga & Anime
Data dołączenia: 25 01 2005
![]() |
![]() te obgryzywanie to wiekszosc userow wyniosla z dzecinstwa " Co do reki to do buzi" xD
|
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 08 2005
Lokacja: Przasnysz
|
![]() ... moja siora zawsze palec w gębie trzyma jak dwulatek jakiś (ma 12 lat) ... kiedyś smarowali jej kciuki takim gorzkim czymś , a ona mi mówiła , że śpi .. śpi i nagle robi jej sie strasznie gorzko w gębie ... budzi sie z palcem w buzi
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Jaroslaw
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#44 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 09 2004
Wpisy bloga: 3
Imię: RC-1262
Gildia: Twoja Stara słucha metalkoru
![]() |
![]() A ja gryze ołówki, długopisy etc.
Co to tego przyćmienia czy jak tam to nazwaliście - też to miewam. No i bywają dni kiedy mrugam dwa razy więcej niż zwykle. Najczęściej wiąże się to z niewyspaniem, lub mocnym zmęczeniem oczu. Komicznie to wygląda, ale nawet sobie nie wyobrażacie jak "sucho" wtedy w oczy... |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk
![]() |
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#46 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 01 2005
|
![]() Patrze że nie jestem sam.
Zauważyłęm właśnie ,ze w klasie wiele osób ale to chyba z nudów ma takie przyzwyczajenia że zawsze musi się chuśtać(<- dobrze napisałem?) na krześle. Inni gryzą ołówki i długopisy. Jeszcze inni strasznie ruszają nogami. itp. |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 08 2005
Lokacja: Przasnysz
|
![]() ... huśtawka -> huśtać ... chyba źle
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 03 2005
Lokacja: Płock
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Knight
Gildia: Fading Suns
Świat: Titania ;)
|
![]() Cytuj:
![]() Spoko Chess~ ja tez obgryzam skorki xD. Moja przypadloscia jest to ze Bluźnie ... :/ . Czassami jak z 5 godz przed kompem siedze dostaje takiego Tiku nerwowego i po chwili przestaje. Podskocze na krzesle i koniec xD
"Miłość, która jest gotowa nawet oddać życie, nie zginie." Ostatnio edytowany przez Trenei - 18-01-2006 o 18:05. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Guest
|
![]() @ siedzienie przed kompem
Jak ogladam film albo gram w dlugo np w mu, tibie to musze sobie dac nogi na sciane,komp,szafe :d takie troche dziwne pozy heh |
![]() |
![]() |
#50 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
![]() |
![]() Kiedyś obgryzałem paznokcie maniakalnie, ale nigdy do krwi czy coś takiego, masochizmowi mówie NIE. Przeszło mi kilka lat temu, a teraz nie mogę tego robić bo gram na gitarze do czego paznokcie są niezbędne (nie toleruje kostek).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 11 2004
Lokacja: Jastrzębie Zdrój
![]() |
![]() @up
ja mam na podlodze subwoofer ;p tam daje nogi ;p @duzo wyzej - majin vegeta ja tez mam tak z palcami, gumowe po prostu, moge kciuka przekrecic w dowolna strone, i dotknac reki, i jeszcz, jeszcze.... jak to nazwac, jak mi wykrecaja reke, to moge sie za tyl glowy zlapac, stojac prosto(reka za plecami), a nawet tego ramienia, ale od tylu ;p @strzelanie koscmi-tez majin vegeta ;p tez umiem takie "szpony" ;p, i ponadto, kciukiem jak tak zrobie to mi ta kosc strzela @topic noo, ee, w sumie to nic ;p dodatkowo "strzelanie": -palcami -kciukiem -kolanami ![]() -palcami u stóp -łokciem -karkiem -czasami jak mi wyjdzie to mostek ;p -i tułowiem(no wiecie, kregoslup) |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 01 2005
Lokacja: Grudziądz
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Kciuk to normalka ja strzelam palcami od nóg... To jest dziwne. No i u mnie jest tak, że jeśli coś wywarło na mnie duże emocje i jeśli chce wyrazić emocje to w zdaniu pojawiają się conajmniej 2 przekleństwa... (nie podczas seksu się powstrzymuje / joke). Naszczęście moja mama jest taka luzacka i czasem razem ze mną poprzeklina i porozmawia o pewnych rzeczach (nie powiem o czym... domyślcie się).
![]()
![]() |
#53 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Miło, że przeklinasz razem z rodzicami. Co do strzelania częściami ciała to radzę się oduczyć. Szczególnie karkiem i plecami - w końcu to podpora dla ciała. |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2003
Lokacja: In a Galaxy Far, Far Away...
![]() |
![]() ktos juz wczesniej o tym wspominal... ale nie pamietam kto ;P nie jest to moze jakies przyzwyczajenie, a raczej odruch... czy jak to nazwac...
Chodzi o to, ze czasami(dosc zadko) zasypiajac juz, czuje sie jakbym spadl z jakiejs wysokosci i uderzyl o lozko... natychmiastowo wraca mi swiadomosc, a cialem cos jakby rzuca... dziwne i niezbyt przyjemne uczucie ![]() Czuje sie odmiencem... nie obrgryzam paznokci!
![]() |
#55 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 12 2004
Lokacja: Bełchatów/"...W państwie pełnym nienawiści..."
Stan: Niegrający
Świat: Kyra
|
![]() ja się drape w głowę
![]() ![]() ![]()
Nad czaszkami groźby, być złym czy dobrym? Zero pytań, wątpisz ? Strach tonie w liczbach One odbite w źrenicach, a świat upadły w mitach Zamiast powstać w krytykach czynów, kreuje co dnia lepszych skurwysynów Od siebie minimum by z dumą się nie rozstać 2005 Realia Made in Polska |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 03 2005
Lokacja: Płock
Profesja: Knight
Gildia: Fading Suns
Świat: Titania ;)
|
![]() Cytuj:
@Down Nie jestem sam ![]()
"Miłość, która jest gotowa nawet oddać życie, nie zginie." Ostatnio edytowany przez Trenei - 19-01-2006 o 11:33. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Guest
|
![]() @up
ja tez tak mam ![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 02 2005
Lokacja: Kazordoon
Imię: Zirgin
Profesja: Sorcerer
Świat: Balera
Poziom: 20
Skille: 19/21
Poziom mag.: 21
|
![]() @up
Ja mam tak samo, tylko że czuję jakbym po prostu stracił równowagę i się przewrócił. Zwykle tak mam jak poprzedniego dnia np. jeździłem na łyżwach ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 07 2004
Lokacja: Odległa Galaktyka
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 103
Poziom mag.: 60
![]() |
![]() Ja mam dwie dziwne i chore "odruchy" (nie wiem jak to nazwać) - drapanie się po głowie i "pstrykanie" palcami. Mnie to też doprowadza do furii no... ale... ja... muszę. To jest silniejsze odemnie. Poprostu jak nie mam zajętych rąk to... "pstryk", "trzask", "chrup" albo czesanie się po głowie (idiotyzm).
A co do tych upadków we śnie, to ja też tak mam, że jak się np. przewrócę to wtedy tak podskakuje na łózku. I to nie jest takie nieprzyjemne, nawet niezłe ![]()
![]() |
![]() |
#60 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2004
Lokacja: Kwidzyn
![]() ![]() |
![]() Czasami gdy np. leżę, czytam, oglądam telewizję, siedzę przy kompie, słucham muzyki czy robię cokolowiek innego, nagle gwałtownie mną rzuca, przez całe ciało przechodzi dreszcz. Dziwne i raczej nieprzyjemne uczucie, ale dzieje się to stosunkowo rzadko.
Po za tym musze cały czas muszę coś robić z rękami- trzymać w kieszeni, drapać się po głowie, bawić długopisem czy włosami- nie lubię jak mi tak zwisają bez celu.
i'm not the percent you think survives i need sanctuary in the pages of this book. gestating with all the other rats nurse said that my skin will need a graft. i am of pockmarked shapes The vermin you need to loathe. |
![]() |
![]() |