|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#42 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 01 2006
Lokacja: POLSKA
Stan: Aktywny gracz
Imię: SHERT SIJA
Profesja: Elder Druid
Gildia: BLOOD SOULS
Świat: honera
Poziom: 44
Skille: 23/26
Poziom mag.: 45
|
![]() Cytuj:
MASZ RACJE JA NA HYDRACH W 1H ZROBILEM 40K EXPA A TO NIE MALO!! Ale niestety czasami loot sie nie zwraca trzeba tam huncic ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 10 2005
Stan: Niegrający
Imię: Blas Etur
Profesja: Knight
Gildia: Rzeczpospolita Tibijska
Świat: Astera
Poziom: 50
Skille: 80/80
Poziom mag.: 5
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 05 2005
Imię: Carlin~
Profesja: Elite Knight
Świat: C~~
Poziom: 14x
Skille: 96/94
Poziom mag.: 8
|
![]() Nie powiem Ci dokladnie ile tam sie robi expa/h, ale moge dzis sprawdzic jak bedzie wiecej ludzi na serwerze = szybszy resp.
Na pewno jest to oplacalne miejsce dla knighta. Powod? Malo ludzi sie tam kreci i czesto caly exp dla Ciebie. Expilem tam swoim knightem od 40 lvlu gdzies... ale tak jak ktos juz wczesniej powiedzial zainwestowalem troche czasu w skille. Dobrze by bylo zebys mial chociaz 70+/70+ + do tego dwureczna bron. Przy skillach 80/80 beholdera z d-lance mam na 2-3 hity czesto, ghoule na 1-2. Przy okazji zarabiasz niebanalne sumki wiec masz potem kase na runki i inne rozrywki ![]() ![]() Lootbaga nie ma co robic chyba ze bedziesz tam siedzial naprawde 10h i masz zamiar potem wyjsc przez draconie ![]() Ilosc zuzytych uhow = 0 ![]() Jedyne na co musisz uwazac to dsy i elder beholdery ![]() ![]() Jak bedziesz bardzo chcial to moge Ci nagrac filmik z mojego expa pokazujacy jak chodzic ![]() Pozdrawiam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 | ||
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() |
![]() |
#46 | ||
Zbanowany
Data dołączenia: 28 07 2005
|
![]() Ja jeszcze dodam do swoich wczesniejszych wypowiedzi, ze 20+k expa/h w tej jaskini z larvami robilem oczywiscie nie biorac loota i nie otwierajac w ogole zabitych larv.
Cytuj:
Cytuj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 09 2005
Lokacja: Tłuchowo
Imię: Sharexiv
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Scarlet Moon Empire
Świat: Xantera
Poziom: 29
Poziom mag.: 31
![]() |
![]() Hehehe, niestety w Ciemnej Katedrze Slimy odradzają się pojedyńczo i często ludzie na nich skillują
![]() Jednak ja na katedrze od 17 lvl do 25 expiłem, gly kupiłem PACC to na Larwach i Scarabach walcze. |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 04 2005
Lokacja: Legnica
Stan: Tutor
Imię: Hypnotyzer
Gildia: Fallen Phoenix
Świat: Arcania
Poziom: 50
Skille: 81/80
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() No cóż. Ja radziłbym olać to żeby się utrzymać z dobrym lvlem na serwie... Kiedy ty będziesz trenił, oni będą zaciekle expić. Z czasem będziesz jedną z osób, która będzie miała jedne z lepszych skilli na serwie a oni jak już zrobią jakieś 60lvle+ to wątpię aby się takiemu chciało zacząć trenić, a jeżeli by się tak zdarzyło to wtedy być może ty będziesz expił i ich dogonisz. W sumie wychodzi na jedno.
Ja słyszałem, że w Tombach ponoć się super expi (za tp to chyba dla jakichś 70lvl+ pallków). Sam siedzę na Scarabach i od niechcenia robię 20k+/h. Zrób mniej więcej tak jak ja, zrobiłem skille 80/80 na lvlu 35, następnie zakupiłem PACCa i zacząłem expić. Wtedy się o wiele przyjemniej i szybciej expi. Co do Cyclopolis. Też mi mówią, że tam super, ale trzeba wiedzieć jak chodzić ![]() ![]() Moja rada: Olej ten ***any lvl i weź się za train ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 01 2006
Lokacja: Sandomierz
![]() |
![]() dzisiaj poszłem na katedre pierwszy raz w życiu okropnie sie bałem go każdy mówił jakie tam są straszne potwory monki giant spidery poszlem mialem 4 bp uh
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 08 2005
Poziom: 27
Skille: 59\57
Poziom mag.: 4
|
![]() Scaraby chyba jest taki tomb na ankrahum czy jakos tak
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 05 2004
Świat: Aurea
|
![]() Ja zrobilem w 10h 200k expa na tiquandzie, wszystko na polnoc od dp w Port Hope, nie liczac juz miasta malp. Dodam ze to bylo na 46lv, ze slabymi skillami i rs'em. Przez ten czas stracilem 2bp uh. Loota praktycznie zadnego, ale expisz prawie zawsze sam, a do wybicia masowo slimy, terror bindy i krokodyle.
![]() |
![]() |
#52 | |||||
Zbanowany
Data dołączenia: 28 07 2005
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 07 2005
Stan: Usunięty
Imię: Qwert stary
Profesja: Royal Paladin
Świat: Chimera
Poziom: 48
Skille: 75/45
Poziom mag.: 15
|
![]() Ja swoim 18 sorcem robilem po 60-80 k exp na dzien.Brałem troche gfb,hmm i wanda i biłem scaraby.Kasa ze scarabow zwracala runy a exp byl bardzo szybki.Gdy scaraby mi sie znudzily chodzilem na tomb z scarabami i ghoulami tam exp podobny.Mój rekord to 90 k exp na dzien na 18 lvlu
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 07 2005
Lokacja: 50 cm od ekranu
Imię: Forestman
Świat: Eternia
Poziom: 33
Skille: 13/21
Poziom mag.: 29
![]() |
![]() Z takimi skilami polecam POH! Ja na 27lvl ze skilami 67/67 (eq: c-arm, f-axe, medusa shield, k-legs, w-helmet) expiąc na cycach i slimach zużywam kilka uhów na godzina, głównie jak jakiś full-resp mino archers & guards % cyclops wyskoczy. Jeśli wiesz jak expić aby nie blokowac respa to wyciskasz 20-24k/h.
Mówicie, że na PoHu dużo palków biega - jak się ma 40+ na nowym świecie to wzbudza się respekt! (PA plx ![]() Kolejny pomysł na exp - Fibula! Bijesz Beho a czekając na full resp - rotki, niezły zarobek, jednak nie sądze aby można tam wiencej niż 14k/h wyciągnąć.
![]() |
#55 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 01 2005
Lokacja: Wioska city
![]() ![]() |
![]() coz moim rekordem bylo >300k przez jakies 15h na scarabach ale to mozna tylko z bronia dwureczna bo inaczej powoli strasznie idzie.
jako ze owej nie posiadasz polecam tomba na prawo od ank (ten z duza iloscia glazow naokolo). tam bijac ghoule/sleletony i mumie mozna calkiem ladnie zaexpic z takimi skillami
![]() |
#56 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 08 2005
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Plotek
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Crystal Kingdom
Świat: Harmonia
|
![]() Cytuj:
tak czy siak polecam scaraby ^^ tam 200k expa to nie problem -.^
![]() |
![]() |
#57 | |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#58 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 08 2005
Lokacja: Ilawa
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Thran~
Świat: Julera
Poziom: 80
Poziom mag.: 60
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() Kiedys uwzieli sie na guardy, teraz na scaraby. Tym lepiej dla mnie, przynajmniej bede miec elfy wolne ;>
![]() |
#60 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 03 2005
Lokacja: Rybnik
Imię: Silmarill
Świat: Arcania
Poziom: 94
Skille: 89
Poziom mag.: 85
![]() |
![]() Tak 1 miejsce gdzie mozesz expic 20k/h slimy pod quardami w 2 cave po 10h =200k Ghostland dolna jaskinia za ds exp naweet do 25k na h + niezly loot
Polecam Ci te 2 miejsca ![]() Sprawdz te miejsca a napewno wyciagniesz 20k ![]() ![]() |
![]() |
![]() |