|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 |
Użytkownik Forum
|
![]() [*] Pragnę złożyć szczere kondolencje rodziną zmarłych[*]
-Ja jestem z Chorzowa(miasta w którym zaisniała ta tragedia) -Jestem zszokowany tym co się stało, jak można było do takiego czegoś dopuścic? Uważam że jest to wynik ludzkiej głupoty oraz materializmu (oszczędzaniu na materiale oraz na utrzymaniu obiektu w ktorym przebywają ludzie!)! I nie mowie tylko o wypadku w Chorzowie, ale i innych przypadkach jak w Rosji(ten z basenem) czy w Niemczech(lotnisko)! Błagam! I apeluje LUDZIE nie myślcie tylko o swojej kieszeni! Ale i o innych którzy będą przez nas CIERPIEĆ! PS. Nie mowcie o liczbach! Tylko o samym zaistnieniu tego faktu! PS2. Sama hala znajduje/znajdowałą się w Chorzowie, lecz same wejście na targi jest od strony lub na terenie Katowic... Ostatnio edytowany przez Maniek(ChB) - 29-01-2006 o 20:24. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 07 2005
Lokacja: Na południu
Profesja: Knight
Świat: Refugia
|
![]() Gołębi też szkoda(bo chyba jakieś poumierały)bo wkońcu to też żywe stworzenie...
![]() |
#43 |
Guest
|
![]() O0 widze ze wiecej ludzi jest tu z Chorzowa niz ja ;p
|
![]() |
![]() |
#45 |
Zbanowany
Data dołączenia: 27 08 2005
Lokacja: Bralin
Stan: Aktywny gracz
Imię: Mazurashi Okashi
Profesja: Elite Knight
Gildia: Sombre Order
Świat: Lucera
Poziom: 57
Skille: 78/76
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Heh...szkoda tych ludzi ale to że w ciagu calej zimy zamarzlo 160 osob to nic...bo zeby zrobic z tego wielka zalobe,rozpacz musi zginac 67 ludzi w jednym miejscu.
![]() 1 zabity tragedia,miliony zabitych statystyki ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 01 2006
|
![]() Wielka hala sie zawalaliła, ale co tam. Pod gruzami WTC tez zineło stosunkowo niewiele osob. A tego "cytatu" to chyba nie rozumiesz ;/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Zbanowany
![]() |
![]() Rozumiem ten cytat.Nie widzisz tego że media przeganiaja sie w wiadomosciach np. ile osób zginęło,jak,co było przyczyną etc.W ogóle nie przejmuja sie rodzinami zmarłych.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Użytkownik forum
|
![]() Nie no wogle tylko non stop wywiady z ludzmi ktorzy przezyli, numery kont na ktore mozna wplacac kase dla rodzin, numery telefonow pod ktorymi mozna dowiedziec sie czegos wiecej. Nawet ci nasi "politycy" sie zrzucili.
__________________ Telewizja jest robiona po to żeby ją oglądac i wszystko jest pokazywane jest robione poto zeby podniesc ogladalność. Ostatnio edytowany przez Towlie - 30-01-2006 o 15:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Zbanowany
![]() |
![]() Oni to robia zeby popularnosc ich programu rosła.
"numery telefonow pod ktorymi mozna dowiedziec sie czegos wiecej. Nawet ci nasi "politycy" sie zrzucili."z tym sie zgodze |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2004
![]() |
![]() Ktos tam powiedział że na dachy było 8k ton śniegu,nie prawda
Dzisiaj był wywiad z szefem GOPRU i powiedział że metr sześcienny(dobrze napisałem)? waży 30kg. Jeśli ta hala miała wymiary 150 na 100 to daje nam 225k.
GRUPA TEA TIME REKRUTUJE ; ) OTWARTA DLA WSZYSTKICH FANÓW SPANIAŁEGO NAPARU POSIADAJĄCEGO PONAD DWA TYSIĄCE LAT TRADYCJI. http://www.forum.tibia.pl/group.php?groupid=126 Jesteś fanem Diablo 2 ,ale gra już ci się znudziła? http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=187841- Zapoznaj się z tym tematem,a nie pożałujesz!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |
Zbanowany
![]() |
![]() Cytuj:
Ooooo kolejne statystyki ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2004
Lokacja: Nibiru.
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Cytuj:
Moze i sie czepiam, ze to dawno i nieprawda... Ale jednak bylo.
![]() |
![]() |
#53 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 01 2006
Lokacja: Sosnowiec
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Icearahor
Profesja: Druid
Świat: Galana
|
![]() [*]Składan hołd wszystkim ofiarom i ich rodzinom[*]
Najlepsze jest to że dzisiaj ide a tu wszyscy na dachach i śnieg zrzucają, szkoda że tak poźno się zorientowali. Jakby się zorientowali troche wcześniej to może by można zapobieć takiej tragedi [*]
![]() |
![]() |
#54 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 10 2004
Lokacja: Wrocław
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Cytuj:
edit: A najbardziej rozśmieszają mnie te znicze... edit2: Chodzilo mi o te internetowe znicze, down: specjalnie dla Ciebie Adorujmy Chorzów i Katowice!
Ostatnio edytowany przez daroslaw - 30-01-2006 o 19:42. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Guest
|
![]() @up Chorzow? wtf? Sama Hala jest na terenia Chorzowo-Katowic mniej wiecej jakos tak.
@zniczy Najbardziej nienawidze tych ***anych lancuszkow na gg i tematow na forum zapalmy znicz[*], ggrrrrr. Btw jutro jade z qmplami pod hale zapalic znicz. |
![]() |
![]() |
#56 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 01 2005
Stan: Niegrający
|
![]() Coz, moge tylko powiedziec, ze zal mi jest tych osob, ktore zginely i stracily bliskich. To pokazuje jakie kruche jest zycie, kazdemu moglo sie to przytrafic
![]() Cytuj:
Jakas moda, czy co?
![]() |
![]() |
#57 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2005
Lokacja: III RP
|
![]() Zgadzam sie z Darem~...
Ludzie, bez przesady. Stało sie, nie odstanie sie. Owszem, stała sie tragedia, ale bez przesady, panujcie nad soba... Nie zapalajcie tych głupich zniczy*... TO NIC NIE DA,tak samo jak łancuszkami nie zbawicie świata, nie pomożecie biednej AGATCE, ktora ma porażenie mózgowe!Lepiej pojsc sie pomodlic do Kościoła... * Spójrzcie na komentarze, for example na onet.pl
![]() |
#58 | |
Użytkownik Forum
|
![]() ehh... ziomuś wejdz sobie na portal yahoo... i poczytaj co oni myślą o ludziach którzy zgineli w Polskiej tragedii... ich to gowno obchodzi!! I się z tego śmieją!!
Cytuj:
miłej lektury ![]() Ostatnio edytowany przez Maniek(ChB) - 01-02-2006 o 10:11. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Użytkownik forum
|
![]() Sorry za offtopa, ale co to ma wspólnego ze mną? CZy to moja wina że ludzie tak myśla, czy jak?
PieS. Wcale nie czuje sie urażony tymi wypowiedziami. (Nie taki rzeczy o Amerykanach słyszałem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 10 2005
Lokacja: Tarnowskie Góry Postów: 1002
Imię: Palek Koszalek
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Saint
Świat: Guardia
|
![]() Jeśli chodzi o Biedronke. To u mnie na osiedlu koło siebie stoi Albert i Biedronka albert po tragedi odsnieżyli a biedronka stoi i nic nierobią na dachu -.- , i jak tu ma niebyc tragedii.