|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 06 2004
Lokacja: Wrocław
![]() |
![]() Mowie Ci rób skile mam 28 lvl ze skilami 54/48 jestem knightm i mnie typ na 23lvl rozwala to jest tragedia. Teraz ciagle trenuje ale to za późno "trenuj oplaca sie" trenuj ciagle az bedziesz mial conajmiej 60/60 i jazda i wszyscy zostają w tyle a ty potem chodzi na lepsze potworki np; draga pokonasz juz z takimi skilami
zycze powodzenia ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
|
![]() Według mnie lepiej trenowć skille ponieważ można pojść na mocniejsze potworki w niższym leverze
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Użytkownik Forum
|
![]() jak patrze na wasze odpowiedzi to mi roz...... twarz ... usmiech od ucha do uha
![]() koskuj skile ile wlezie z kumplami bo potwory sa mieciutkie do treningu.... [ przeciez cyca na trening nie wezniesz] zrob skile 45/%% i zdupiaj na cyce kolo thais a nie kis sie na jakis zadupiu w venore i bedziesz zarabiac tyle kasy ze bedziesz wyposazony w minimum p-set devil helmet i kilka innych pierduch <<< aha i lvl 15 nie jest wcale zly bo idzie uciekac przed potworami typu CYC one sa strasznie powolne [ ja na [jak sie nie myle] lvl 13 klepalem cycuszki bez problemu bo mialem skile 45/30 i to wystarcza ![]() wiec nie pierdolcie ze na 15 ciezko uciec potworowi .... mozliwe....ale musisz miec lagi zeby tego dokonac ![]() p.s sorki ze nasypalem tam troche podworkowego jezyka ale troche mnie zdziwily,zdenerwowaly,rozsmieszyly wypowiedzi innych. |
![]() |
![]() |