Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Dla początkujących > Mainland

Notki

Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice...

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 19-07-2004, 12:04   #41
Kpazur
Użytkownik forum

Data dołączenia: 24 06 2004
Lokacja: Wrocław

Kpazur ma numer GG 4894323
Domyślny

Mowie Ci rób skile mam 28 lvl ze skilami 54/48 jestem knightm i mnie typ na 23lvl rozwala to jest tragedia. Teraz ciagle trenuje ale to za późno "trenuj oplaca sie" trenuj ciagle az bedziesz mial conajmiej 60/60 i jazda i wszyscy zostają w tyle a ty potem chodzi na lepsze potworki np; draga pokonasz juz z takimi skilami

zycze powodzenia )
Kpazur jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 20-07-2004, 19:51   #42
damianlorek
Użytkownik Forum

damianlorek's Avatar

Data dołączenia: 19 07 2004
Lokacja: Bielsko-Biała

damianlorek ma numer GG 1518208 Adres Jabbera do damianlorek
Domyślny

Według mnie lepiej trenowć skille ponieważ można pojść na mocniejsze potworki w niższym leverze
damianlorek jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 20-07-2004, 20:23   #43
Sketh
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 17 04 2004

Sketh ma numer GG 4501957 Adres Jabbera do Sketh
Domyślny

jak patrze na wasze odpowiedzi to mi roz...... twarz ... usmiech od ucha do uha kepicie takie bzdury ze szkoda gadac

koskuj skile ile wlezie z kumplami bo potwory sa mieciutkie do treningu.... [ przeciez cyca na trening nie wezniesz] zrob skile 45/%% i zdupiaj na cyce kolo thais a nie kis sie na jakis zadupiu w venore
i bedziesz zarabiac tyle kasy ze bedziesz wyposazony w minimum p-set devil helmet i kilka innych pierduch

<<< aha i lvl 15 nie jest wcale zly bo idzie uciekac przed potworami typu CYC one sa strasznie powolne [ ja na [jak sie nie myle] lvl 13 klepalem cycuszki bez problemu bo mialem skile 45/30 i to wystarcza
wiec nie pierdolcie ze na 15 ciezko uciec potworowi .... mozliwe....ale musisz miec lagi zeby tego dokonac >>>

p.s sorki ze nasypalem tam troche podworkowego jezyka ale troche mnie zdziwily,zdenerwowaly,rozsmieszyly wypowiedzi innych.
Sketh jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania