|
Notki |
Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 12 2005
Lokacja: Rzeszów
Stan: Niegrający
Imię: unnamed
Świat: Aldora
|
![]() Mnie zapomniales dopisac
![]() ![]() ![]() ![]() Hail Poland See Yaa In Tibia xD Ostatnio edytowany przez Knox - 28-02-2006 o 13:42. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Ehh xD a Mi sie wydaje ze na Danubi TERAZ rzadzi bardizej Płock niz Olecko (; Zreszta na paru swiatach jest duzo +100 lvli z Olecka i z Płock dajmy przyklad Danubia(Nexagon,Xsiao,Rastlin etc.) Aldora ( Masa,Vanessa etc.) Moim zdaniem the best miasta grajace w tibie to: 1.Płock 2.Olecko 3.Bydgoscz... maybe Piła? a moze Rzeszów? juz sam niewiem xD Wiem jedno...... Płock the best ( ; |
|
![]() |
![]() |
#43 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 02 2006
Lokacja: Dębica
Stan: Aktywny gracz
Imię: Evil the Magician
Profesja: Druid
Gildia: Underworld Nation
Świat: Refugia
Poziom: 30~
Poziom mag.: 30
|
![]() Olecko to banda noobów i PA z Masakrowcem na czele i cała Anima. Jada na 3 ownerow i podnieta. Ol~ to wiocha w ktorej panuje bezrobocie a pol miasta kradnie neta. Olecko suXXX Masakorwiec suXXX ( a noobki z polski sie podniecaja jego aimbotem ). Mam tylko szacunek dla jednego gracza z Olecka - Scratch'a. Reszta to banda noobow, PA i innego smiecia.
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
|
![]() Sir Pietruch nie wiesz kompletnie nic o Aldorze.
Może ktoś mi powie do jasnej anielki co wy się tak tych Szwedów czepiacie? |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 03 2006
Lokacja: Radlin
Imię: Pempek Knight
Profesja: Knight
Gildia: Pimpsy
Świat: Aldora
Poziom: Big
Skille: 70+
Poziom mag.: 0+
![]() |
![]() Zawsze jest jak gdzies idziesz to 8 lvl mowi s*******aj a ty sie go pytasz bo co czemu a on Olecko :/ mnie duzo osob zna na aldorze ale teraz sie wyrownalo trohe ale mam nadzieje ze kiedys,, Eternal March Vs Olecko
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2005
Lokacja: Sulechów
Imię: Shanoz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Azura
Poziom: 120
Poziom mag.: 67
|
![]() @up
na kazdym swiecie tak jest jezeli bijesz jakiegos nooba albo kogos to cie straszy h lvlem jezeli kogos bijesz nie musi on byc z olecka tylko tobie tak mowi zebys go zostawil ehh |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 09 2004
Lokacja: Bydgoszcz
![]() |
![]() Po co ten temat i tak regionalny nacjonalizm wygrywa. Kazdy powie ze jego miast (wies?) jest super itp. Jesli wejdziesz miedzy wrony... Bydgoszcz 4ever
![]() |
#49 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 01 2004
Lokacja: London
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Askara
|
![]() Cytuj:
mmm. z tym najlepszym miastem ogolnie bym sie klocil. Mmy kilka tibijnych stolic w Polsce i miedzy innymmi tez do tej grupy nalezy Olecko. Poza tym na pewno Wloclawek, Plock, Bydgoszcz, Piła, Dabrowa Gornicza, Debica czy Lublin. A Olecko? ;] Na Selenie pokazali jaka maja sile na poczatku po czym zostali kickneci ![]() ![]() Cytuj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2004
Lokacja: Nazril - Wieża Ciemności
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Hej no Kalversky jedziemy do Olecka robota sie szykuja
![]() No coz Black Widows juz nie ma, to kozaki sie rozmnażają jak by mnie ktos tak podskoczyl z protektorami to bym sie tylko smial ![]() a Polacy to n00by i pogodzcie sie z tym, zlodzieje, hackerzy, idioci oraz nie jednokrotnie uswiadomili mi na jakim poziomie stoi u nas Angielski ehh.. jednak na szczescie sa tacy playerzy jak ja ![]() ![]() Ps. Czy aby Polacy nie byli jedną z plag egipskich?
"Jestem śmiercią która Cię otacza, poddaj się a nie będziesz cierpieć" Ostatnio edytowany przez zwiastun ciemnosci - 30-03-2006 o 17:26. |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2006
![]() |
![]() NIezmieina to faktu ze w Olecku jest najwiekszy nOOb śwaita mianowicei Paladinka i jego UTani hur na red HP ; ] mimo wszystko respect za wojne z lil demo .. która jakims cudem wygrali; ] OLecko OLecko.. eh; )
HAil Fingerout HAil Gladiahtor ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2006
![]() |
![]() Cytuj:
hah Szczerze? jesteś jedynym z OLecka ktorygo naprawde szanuje i bede CIe bronił jak ktoś Cie pojedzie; D.. moj kumpel z reala (tribee) opowiadal mi o TWojej 18mnastce; D SMiałem sie nieziemsko ; D pozdraiwam sdecznie; )) XD |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 02 2006
Lokacja: Dunno
Profesja: Brak (Rookgaard)
|
![]() Cytuj:
eheheh czlowieku ty chyba nie wiesz co sie dzieje na innych serverach ;] dla mnie aldora jest i bedzie zawsze najlepszym servem na ktorym gralem. Mozesz zmienic serva ale wtedy bedziesz mial takie sytuacje co 2 dzien ;]... Beka z was. Ostatnio edytowany przez Miltoner - 12-04-2006 o 19:38. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2005
Lokacja: P(r)oland
Świat: Furora
Poziom: 100
Skille: 89/84
Poziom mag.: 70
|
![]() [quote=Massior]Jedni są z Iławy inni z Olecka inni jeszcze z innych zakądków Polski...
[...]Trójmieście skąd Pochodzi Seromontis i Taifun Devilry i jeśli chodzi o osiągnięcia tych dwóch panów to chyba każde miasto wymięka ![]() Taifun jest z Bielska Bialej. Bielsko tez ma niezly team tyle ze nieco rozrzucony po roznych servach ale moze w przyszlosci ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 02 2006
Lokacja: Oletzko
Stan: Na emeryturze
Imię: Meki~
Profesja: Druid
Świat: Elysia
Poziom: 22
Poziom mag.: 40
|
![]() Zeby nie Olecko to świat pt.: Aldora bylby przecietnum swiatem z 400 ludzmi online w ciagu tygodnia a tak nie jest. Jednak ludzie tam graja a jak graja to maja po co, z tymi little PA jest najwiekszy klopot a tak wogole to Olecko ma chyba 2 swiaty o.O moze macie przyklady jakie swiaty maja np. plock? :>
|
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 02 2006
Lokacja: Dunno
|
![]() Ludzie uspokujcie sie czy to wazne ktore miasto jest lepsze w tibie ?? Wazniejsze jest to co Polacy osiagneli a nie miasto w Polsce ... Moze zaraz bedziecie robic wojny zamiast np. Poland vs. Sweden to bedzie Olecko vs. Plock dajcie sobie na looz nie ma o co sie klocic Xd.
Ostatnio edytowany przez Miltoner - 13-04-2006 o 01:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 02 2006
Lokacja: Plock
Imię: Hunter De'Ver
Profesja: Sorcerer
Świat: Xerena