|
Notki |
Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2005
Lokacja: Braniewo
|
![]() na temat dzielenia konta masz up... a moj rl live to moj i sie nim nie powinienes interesowac to moje zycie i bede robil co bede chcial ;] i od******* sie odemnie
|
![]() |
#42 |
Guest
|
![]() Dzielenie konta tak sie konczy, tetro otym dobrze juz wie, wiec nei dzieli, mwoisz coto za problem powiedziec kumpla co maja mowic, po pierwsze komu by sie chcailo mowic wyszstko co mowili gmowi, i wszystko oco i kiedy gm pytal -.- lecz duzym problemem jest miec to samo ip z paroma osobami, Konda zrobil 5 mln expa w jeden dzien!! ostatnio zrobil prawie 3mln, a wy przezywacie ze tetro robil na pcozatku 100K + dziennie, podejzewacie go o sharing.
kilka razy up n/c ludzie tyle czasu miec ten sam lvl, bac sie pojsc na wojne -.- jeszcze w dodatku na takim lvlu ;/ ehh szkoda gadac, tym bardziej ze osoby biorace udzial w tej wojnie mialy podobny lvl do twojego, moze ty mu zazroscisz ze zrobil tak szybko taki lvl, teraz sorkowie maja latwiej niz kiedys, od samego poczatku moze siedziec na rotach i expic, wiec coto za problem zroibc duzo 'k' na malym lvlu. |
![]() |
![]() |
#43 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2005
Lokacja: Braniewo
|
![]() zazdrosza i tyle tak to by sie nie przy*******ali co by ich to obchodzilo nie moga sie pogodzic z tym ze tak lvl wbilem
![]() bo go zal w dupe sciska ze tyle arcania trwa i ma niecaly 90 lvl heh ;p jak bym mial dostac bana juz bym go dostal tak jak inni dostali a mnie duzo wiecej razy sprawdzali bo najwiekszy lvl....
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2005
Lokacja: Wrocław
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Medivh Shady
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Dark Purples Faster Turtles
Świat: Arcania
Poziom: 250
Poziom mag.: 84
|
![]() 10:06 Tetro Aurelius: po *** do mnie wogukle
10:06 Tetro Aurelius: piszesz idz na swoja 10:06 Tetro Aurelius: arcanie ***ana 10:06 Tetro Aurelius: i zamknij dupe 10:06 Tetro Aurelius: wygrales wojne to sie ciesz 10:07 Tetro Aurelius: i s*******aj tam 10:07 Kyra Shady: lognolem sie pogadac z kolesiami 10:07 Kyra Shady: a ze cie ciagle vidze online to nie moja wina 10:07 Kyra Shady: -.- 10:07 Tetro Aurelius: ciagle onlone lol 10:07 Tetro Aurelius: haha 10:08 Tetro Aurelius: spalem 9h 10:08 Tetro Aurelius: off bylem 10:08 Tetro Aurelius: 9h 10:08 Tetro Aurelius: i znowu przyszlem se poexpic 10:08 Kyra Shady: logowalem sie 4 w nocy 10:08 Kyra Shady: byles oline 10:08 Kyra Shady: teraz patrze dalej online 10:08 Kyra Shady: 0,0 10:08 Kyra Shady: jak mogles spac 9h jak Last login: Feb 08 2006, 01:37:47 CET 10:09 Kyra Shady: zmiana nocna -.- czy 10 letni brat siedzial 10:09 Kyra Shady: ?? 10:09 Tetro Aurelius: wczoraj 10:09 Tetro Aurelius: od 18 spalem Tetro Aurelius: 18:19 You advanced from Level 99 to Level 100. ( o 20 sie logowalem na kyre pogdac i byles online ![]() 10:09 Tetro Aurelius: do 24 10:09 Tetro Aurelius: do 1 10:09 Tetro Aurelius: ty jestes 10:09 Tetro Aurelius: tepy po *** sie we mnie w*******asz 10:09 Tetro Aurelius: i *******siz ghlupoty
![]() WoW Realm: Auchindoun Name: Punish http://eu.wowarmory.com/character-sh...ndoun&n=Punish Ostatnio edytowany przez Medivh Shady - 08-02-2006 o 10:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2004
Lokacja: Rzeszów
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
|
![]() Cytuj:
widać, że szkoła Cię nie obchodzi tylko tibia-wystarczy spojrzeć na ortografię, tworzenie zdań oraz w każdym poście obraźliwe słowa -.- jesteś już uzależniony-bronisz się wymówkami tylko dlatego, żeby zachować dobrą opinię swojej osoby ja Ci nie zazdroszczę-każda godzina gry w jakiś sposób jest zmarnowana (Ty je marnujesz "masowo") więć graj jak Ci się podoba-mnie to nie obchodzi, tylko wyraziłem swoją opinię na temat twojego zachowania Ostatnio edytowany przez pijopiwnik - 08-02-2006 o 11:12. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 12 2005
Lokacja: Knurów
Imię: Seraphinatis
Gildia: Order of the Golden Rose
Świat: Askara
Poziom: 96
Skille: 82/77
Poziom mag.: 7
|
![]() Cytuj:
Buehahaha i co Tetro ? Co powiesz na to?To ze sharujesz i tak wyjdzie na jaw, tak jak mialo to miejsce na Arcanii.Albo masz 10 lat(twoja ortografia) nie mowie ze ja jestem super dobry ale robisz podstawowe bledy (moj 9 letni sasiad lepiej pisze).Duzo osob z Kyry wie ze sharujesz... ale wola siedziec cicho i lizac ci dupe zeby miec protekta.Dopisek w guild prt by Tetro i juz im wszystko wolno np:lurowac hydry aa i ostatnio jakis nub swe z waszej guild Next Generation of Noobs mnie zabil.Mial 30 lvl przewagi i mnie ubic nie umial jeje mastah pvp.A za co padlem?Za to ze po kilku deadach nie poddalem sie i caly czas odrabialem i expilem duzo na + i? zagrozenie dla best druida?Ktory robi 1 lvl na tydzien... Edit:A tak wyglada twoje stanowisko pracy http://www.smsnet.pl/~maniek/workstation.jpg buhuehue
Once a friend, always a friend. Ostatnio edytowany przez ~~AnpeR~~ - 08-02-2006 o 11:39. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 02 2006
|
![]() A on expił na ratach?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 12 2003
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() hahah.. czego tu gratulowac?
![]() nie sharuje? gowno prawda! ![]() osobiscie znalem na guardi kolesia ktory nabil 100 lvl w neicale 2 miechy.. wszyscy mu gratulowali - sorc tak szybkoi lvluje... rozwiazanie bylo bardzo proste, koles mial w gildi dopisek MPM - co rozszyfrowywalo sie jako: Michał Paweł Mateusz ![]() ![]()
[center] [img]http://www.userbars.com/galerie/images/files/3/16/greendayf.png[/img] [img]http://www.userbars.com/galerie/images/files/3/16/bobban.gif[/img] [url="http://www.tibia.pl/forum/showthread.php?t=64481"] [img]http://i1.tinypic.com/no97gi.jpg[/img][/url] [/center] |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Użytkownik forum
|
![]() tetro sharuje account , w 40 dni 100lvl nie mozeliwe grałem tam i widziałem i gadałem z nim kiedys to pisał ze mnie nie zna, raz pisał ze mnie zna a raz pisał ze mam hunted a wczesniej gadałem z nim normalnie
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 06 2005
Stan: Niegrający
Świat: Aurora
|
![]() Widze, mój arcyważny post i temat rozwinął się, btw Szaring czy nie Polak ma rekord, w Szwecji radowali się że Sampzor zrobił rekord gral w 2 osoby, wiem bo grałem na Beryli, do jego rekordu.
Ostatnia wizyta: 21-01-2008 o 20:41 Ostatnio edytowany przez Hellraiser - 08-02-2006 o 14:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 04 2004
Lokacja: zabierzow bochenski
Imię: Neust
Gildia: Chair Kids
Świat: Unitera
Poziom: 154
Skille: 97/85
Poziom mag.: 9
|
![]() niewiem co sie wy tak o tym sharingu powiedzieć boicie, co druga osoba sharuje, nawet 40~ lvle sharują, znam z 20 osób które sharują...
niewiem kto mówi prawde ale znam Tetru paru twoich znajomuch i przynajmniej wdg nich twoją postacią grają conajmniej 2 osoby, ale co z tego jak na kyrze 50% serva jedzie na 2+ ownerach i i tak masz najlepszy lvl, i co z tego jak masa ludzi robiła 100 lvl na 2+ ownerach, i tak zrobiłeś najszybciej. co do bana za sharing. zwróć uwagę że na 'nowych servach' zazwyczaj dają bany na 100-120 lvl
![]() |
#52 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
gz lvl ziom ;
![]() |
![]() |
#53 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#55 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Gz 100 lvla. Jeśli nie grasz w kilka osób, to zadziwia mnie stopień Twojego uzależnienia. Jeśli sharujesz, to wiedz, że w końcu szczęście Cię opuści i wyłapiesz bana.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 08 2004
Lokacja: Łódź
Profesja: Elder Druid
Poziom: 71
Skille: 22/20
Poziom mag.: 51
![]() |
![]() Z czego sie tu cieszyc, sharing acc - ale i na takich przyjdzie pora.
![]()
![]() |
#57 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 07 2004
Stan: Początkujący
Imię: Iomer Sworddancer
Gildia: Rampage
Świat: Selena
Poziom: +10
Skille: NAO!!
Poziom mag.: 8
|
![]() POLACK LVL 100 !! JO! ŁALE KUFA SIEM CIESZE !!
Pathetic..... Tetro to polaczenie uzaleznienia idiotyzmu i kompleksow kilku graczy x). Cieszcie sie dalej z jego zmarnowanego rl life. |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 08 2005
Stan: Niegrający
|
![]() Czytam niektóre wypowiedzi to wydaje mi się że niektórzy mu zazdroszczą (nabijania tak szybko lvl przez jedną osobe albo sharowania i nabijania szybkiego lvl). Jego sprawa jak gra więc po co się trzepiacie człowieka
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 04 2005
Imię: Dzitzy
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Moonblades
Świat: Refugia
Poziom: 197
Skille: 18/27
Poziom mag.: 76
|
![]() Jak dla mnie nie możliwe tak szybko zrobić 100, mimo to gratuluję i życzę dalszych sukcesów.
Ostatnio edytowany przez Radzitz - 08-02-2006 o 17:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Guest
|
![]() Juz 101 lvl
![]() ![]() ![]() |
![]() |