|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 03 2004
|
![]() Jak ja kocham takie tematy
![]() Dajcie juz spokoj i co z tego ze ma 26lvl. Niech go sharaczuje to sie dzieciak nauczy grac i bedzie OK. Jak teraz dzieciak nie dostanie w dupe to kiedys ktos mu dowali na wyzszym lvl a wtedy moze sie to skonczyc na 50k a nie 2k Pozdro
![]() |
#42 |
Zbanowany
Data dołączenia: 22 09 2003
|
![]() @Kaczor
Serdecznie zapraszam,ja wielki boss na 26lvlu.xD.Yes i am strong!!!;].N/c.Całkowicie błędna ocena sytuacji ![]() @Yon Jakbyś przeczytał,to nie mojego stwora,tylko stwora mojego qmpla;].Rzucal jego spirami(Omufo twierdzi,że nie,ale pozwólcie,ze będe wierzył moim qmplom,a nie jemu;p) i ogólnie denerwował go(mojego qmpla).Ale omg...ja niewiem po co się tak rozwodzicie;].Btw.To nie haracz tylko opłata manipulacyjna;P @topic Pól aldory już z niego zlewa,więc plx zakończmy ten cyrk ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 06 2004
|
![]() Rozwiążcie ten problem może w ten sposób:
Ile było warte przywołanie kreatury ? Ile ona ma HP ? A teraz przykład: 100 gp 50 hp 5 hp z 50 to 10% 100 gp razy 10% = 10 gp I niech tyle mu da. Oczywiście wiem, że kreatura miała więcej HP i więcej kosztowała. |
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 04 2004
|
![]() to juz zaczyna przypominac ZLEW i to zarzygany - pojdzcie na browar (w tibi lum na RL)
zamykac tez temat!!!!!!!!!!! -------------------------------------------- zachowaj przyrode nietknieta wloz wiewiurke do formaliny!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]()
#45 |
Guest
|
![]() ![]() LOL !! z tego tematu i z tego kolesia co to zaczoł to mozna tylko ze śmiechu zapluć monitor ![]() |
![]() |
#46 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
#47 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 03 2004
|
![]() Cytuj:
hi <nazwa_miasta> yes exiva.... sd sd Nie ma typa ![]() Pozdro;]
![]() |
#48 |
Guest
|
![]() Kurde zostawcie juz chlopaka...:/
|
![]() |
#49 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Tychy
Stan: Niegrający
|
![]() Ciekawym czemu nikt wcześniej tego nie zamknął. Pogadajcie sobie o tym i wyjaśnijcie sprawę prywatnie.