|
Notki |
Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
ale i tak kamilsem duzo nie zrobiles... chwile chwile jesli ty to kamils to tez korus..... EVUL HACKER! ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 |
Master Alucard
|
![]() Najzabawniejsze jest w tym to, ze D'T to straszne ch..., a jednak (prawie) zawsze stawiaja na swoim.
Sprawa jest prosta - D'T dojdzie do władzy = end of Kyra. Jednak trzeba przyznac, ze jak oni wchodza do gry to robi sie o wiele ciekawiej. Ludzie zaczynaja sie bac, szykowac na boj, expic, jednoczyc. Jednak D'T juz nie jest perfekcyjne. To juz nie jest ten sklad z Isary, gdzie nikt ich nie mogl uwalic. Gildia sie rozpadla, przemieszala i nie jest tak potezna jak kiedys.
![]() |
![]() |
#43 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 08 2005
|
![]() Jeśli faktycznie na Kyrze siedzi Del Toro, to beda chcieli przejąc wladze
![]() Ja tam Dt znam tylko z Beryli, a to nie był ten mega squad :/ Wojny GG vs DT były całkiem fajne ![]() ![]() Baardzoo ciekawie by bylo na kyrze gdyby Torosi sie zabrali za wojne jakaś ![]() A i ta nowa "Triada" ... żałosne, nie ma to jak jechac na cudzej opini xD
![]() |
#44 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ja tam DT wspominam bardzo dobrze z Berylii ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 09 2005
Lokacja: Bielsko-Biała
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Rotfl! co za bzdury napisales z tym ze na galanie bylo Del'Toro! Grałem na galanie obecnie gram na kyrze i znam Jejiheva (Xeretza), na galanie Jejihev mial gilde ktora sie nazywala Corientiros i on nie gral po to zeby zepsuc server, poprostu by panowac, to ze Konda jest taki glupi i mu ufal to ma zonka bo potem Jejihev wywalil go z servera
![]() //Ol. chlopaczyna. |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 06 2005
Lokacja: Daleko Daleko
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Iridia
|
![]() Powiem tak.
Jeśli na Kyrze znajdą się Mediota,Diego(stary owener) (owenerzy Tebbu i Jeaero) Malozo itp to macie przesrane. DT jest bardzo mocne. Graja na LANie. Mieszkają (chyba w jednym mieście) jeżeli jeszcze pomoga im szwedzi z innych serwerów to już po waszej ukochanej Kyrze. Rzeźnia niewiniątek. Czemu DT stosuje PA? A czemu nie?! Nie po to biją ,lvle zarywają noce itp itd żeby nie czerpac później przyjemności z gry. Wiem PA sprawia im przyjemność ale dzięki temu że większośc ludzi się ich boi i nie protestuje to oni szybko się bogacą i stają coraz potężniejsi. Grałem na Iridi pamiętam troche Triad. Powiem tak jak oni grali było dobrze bo było czuć że ktoś tam rządzi a teraz to jest do dupy, serio. Pozdro dla ludzi z Iridi,Isary i Beryli co żyli i żyją z Del'Toro. (sry za błędy ale się starałem) |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 04 2004
Lokacja: zabierzow bochenski
Stan: Na Emeryturze
Imię: Neust
Profesja: Elite Knight
Gildia: Chair Kids
Świat: Unitera
Poziom: 154
Skille: 97/85
Poziom mag.: 9
|
![]() Cytuj:
(o ile sie nie myle jesteś retired z powodu hunta) Co do Xertezy, jak narazie nie robi nikomu problemów, nie oszukuje, nie odstawia PA.
od 8 maja 2007 siedzę w wojsku ![]() 8 maj 2007 - szeregowy 26 styczeń 2008 - starszy szeregowy 22 czerwiec 2009 - podporucznik ![]() Ostatnio edytowany przez Maniack - 10-02-2006 o 22:36. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 10 2004
Lokacja: Zgorzelec
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Shin dobrze mowi.. nawet jezeli DT chce rzadzić na kyrze.. to i tak nie bedzie mozna porównać tej władzy, do tego jak grali na isarze... wtedy ludzie sie bali z dp wychodzic jak taki mediota, windale, diego czy ninja stali przed dp xP
Myslicie ze chce im sie teraz bawic na tym serwie, zeby poraz ~10 go zmienic? poprostu chcą sobie pograc, a dochodzenie do władzy maja we krwi i samo im to wychodzi.. (power abuser plx xD)
![]() |
#49 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 01 2006
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() topic: wiecie jakie złe DT było to wiem ale wolalam Berylie za panowania DT niz KH. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 01 2004
Lokacja: London
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Askara
|
![]() Cytuj:
Co do wszystkich ktorzy mowia ze Xeretza nic nie robi zlego to daje wam max 2 tygodnie ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2006
Lokacja: Rybnik
Stan: Aktywny gracz
Imię: Ango Von Valour
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Insurrection
Świat: Berylia
Poziom: 101
Skille: 93
Poziom mag.: 19
|
![]() Cos tu nie pasuje...
Jejihev na Beryli to był Xeano a potem zrobił sobie sorca do pekowania Soena. Wiec Xeretza to nie Jejihev albo sprzedal konto. Przypuszczam ze Jejihev to Xoreso. Tak by wynikało z tego na jakim koncie sie znajduje dana postac. Chodz Xeretza ma taki sam comment jak Jejihev. Cos tu jest nie tak =)
Just My 3 Cents... Signed, ![]() Ango Von Valour Ostatnio edytowany przez Ango Von Valour - 11-02-2006 o 18:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 01 2004
Lokacja: London
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Askara
|
![]() Cytuj:
o bozeeee... Jejihevem gralo 2 braci Micke i Markus. Na koncie Micke (Xeano) jeden z braci stworzyl najta Xoreso. A Markus na innym koncie utworzyl Xetentze ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |||||
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
Pomoc, lojalność, uczciwość dla przyjaciół Śmierć, zniszczenie, nienawiść dla wrogów... Cytuj:
![]() Ot, zwykła pomoc. Ale jakby nie patrzeć w DT byłem. Prawdziwe Del'Toro to skład z Isary.. Cytuj:
Ale skoro jestes taki mądry.. pokonaj[cie] DT to wam zgrzewke browca postawie <bezalkoholowy ofkoz..> Cytuj:
Coś takiego. Więc to raczej nie ja hackowałem. Cytuj:
|
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 02 2006
Lokacja: Nisko
Stan: Aktywny gracz
Imię: Impalex
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Dancing Shadows
Świat: Kyra
Poziom: 59
Skille: 80+
|
![]() Heh na kyrze już niedługo zacznie panować DT =) 100% jestem tego pewien ponieważ jeśli się niemyle to juz 3 osoby tu czyli na kyrze grają którzy na beryli byli założycielami DT
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Użytkownik forum
|
![]() Nie bardzo pol Li na kyra bylo Dt teraz zostalo ich z 3 a reszta new serw juz widze ze lączą sie z rodziną mort czyli duze PA na Askara polacy nie pograją na new serwie a tu nie zapanują juz. Bo jak mieli wygrac ich 30 vs 106 osob z forsaken i jakies nooby pomagaly ?? Grałem na Isara Dt to było cos teraz juz nie to samo
![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Casteama - 16-02-2006 o 20:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Zbanowany
Data dołączenia: 10 10 2005
Profesja: Knight
|
![]() jest pare osob z del'tora na kyrze z ktorymi gadalem..normalni gracze tyle ze nie sa noobkami a co do tetra to po co pare sorcow z 15 mlvl wystarzy 2 i on juz leb w kibel wsadza i wylacza kompa zeby niemusial sie bezskutecznie bronic
|
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Użytkownik Forum
|
![]() A wiec tak zaczne swoja wypowiedz od tego ze prawdziwi Del Toro typi mediota juz nie graja w tibie,nastepna rzecza ktora chcem powiedziec jest to ze na prawie wrzystkich servach na ktorych byli del toro zostali z nich wy***ani, kolejna rzecza,jak ogladam filmiki z isary jak slawni DT walcza to trace do nich respekt, no i musze dodac ze wojny typu 10 osob vs all server nie sa mozliwe z powodu skull system, a dotego uwazam ze NG nie ma zlej organizacji dotychczas sie sprawdzala wszedzie.
/Xezbeth |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 07 2003
Lokacja: saturn
Stan: Początkujący
Imię: sua mea
Profesja: Elder Druid
Gildia: Dark Purples Faster Turtles
Świat: arcania
Poziom: 188
Skille: 21/27
Poziom mag.: 79
![]() |
![]() Cytuj:
![]() a co do deltoro czy dla ciebie prawdziwymi deltoro byli/sa tylko ci co maja/,mieli w name koncowke deltor? ja znam wiele ktorzy byli od zawsze w DT i niemieli name z DT na koncu i graja na kyrze i swietnie sie maja i ty o tym wiesz ze ja wiem ![]() ![]()
======================================== Nadciaga wojna.Widze ja.Plomien przetaczajacy sie nad ziemia.Ciala na ulicach.Miasta obrocone w pyl.Odwet. F.E.A.R ep ======================================== Ludzie tworza potwory.A potwory maja w naturze niszczyc swych tworcow |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#59 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Guest
|
![]() heh ja juz sam nie wiem czy gra te deltoro na kyrze czy nie ;p ale Xeretza widzialem ze zabija niektorych graczy z ng -.- i paru 50 lev + co w ogole do Kyry watpie zeby jakas gildia przeciwstawila sie Ng bo maja dobre pvp ( ogladalem filmiki z Arcani
![]() ps. mozecie podac nicki tych ludzi z del toro ? |
![]() |