Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Inne > O wszystkim i o niczym

Notki

O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;)

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 11-02-2006, 12:56   #41
Chessterr
Użytkownik Forum

Chessterr's Avatar

Data dołączenia: 14 01 2005

Domyślny

@wieszok
Tak. Głosowanie powinno być do minimum wtorku. Ale ,że userzy się pokłócili to temat zamknięto. Znając życie ten też zaraz zamkną, bo znowu są kłótnie.

Chessterr jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 11-02-2006, 13:42   #42
PiXik
Zbanowany

PiXik's Avatar

Data dołączenia: 08 03 2004
Lokacja: Rybnik

Imię: Sir Pix
Profesja: Royal Paladin
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Walekifa
Jak mógł wygrać ktoś,kogo nie lubią?? Przecież sama sobie głosów nie dała,a wielu,którzy głosowali przedstawili opinię w tych tematach.Więc nie widze problemów.
mówie o wszystkich którzy sie czepiają.bo nie wygrał ich człowiek.jeśli nadal nie jarzysz wytłumacze ci na pw bo nie chce nikogo obrażać ani wymieniać elity bo znowu bedzie powtorka z rozrywki cyrk na kulkach i wogole
PiXik jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 11-02-2006, 15:52   #43
Taube
Użytkownik Forum

Taube's Avatar

Data dołączenia: 23 06 2005

Domyślny

@Chessterr
oj tak! ja i moi poplecznicy by uwiecznić to wydarzenie od razu urządziliśmy sobie wielką bibę, wszak ta jawna prowokacja do której ktoś doprowadził z moich stronników udała się wyśmienicie! i odnieśliśmy wielkie zwycięstwo nim ktokolwiek zdołał zareagować!! muahaha...
teraz lepiej?
a z tą kłótnią- jak dla mnie to była udana prowokacja, której modkowie nie zapobiegli i nie przedsięwzięli odpowiednich środków rygorystycznych, tylko po fakcie uczynili tzw. ‘zbiorową odpowiedzialność’

no a tak naprawdę, to mi trochę szkoda niezbyt udanego konkursu :/ mam nadzieję, że jeśli się w takie coś zabawicie także po tym roku, to ktoś będzie stał na straży porządku i będzie niejaka informacja wcześniej trochę

@Maethi
nie muszę, ale także nikt mi nie broni mówić zwłaszcza, że w poprzednim topiku jakoś zbyt mało reakcji ze strony moderatorów było, więc lepiej zapobiec przedwcześnie niż płakać zbyt późno

@djkuter
os? O.o

zgadzam się z Matkiem jeśli chodzi o te %..
chcecie dogodzić całemu forum? 47 tysiącom użytkowników, z których 50% już tu w ogóle nie zagląda 20% sporadycznie, 20% spamuje a pozostałe 10% to normalni użytkownicy? XD (dane statystyczne wzięte z nieba, proszę się nimi nie sugerować..)
zastanowić się można tylko, czy to nie jakaś miłość do tych %?

i tak ma być! własne wąty na PW!

d.Taube
out of the darkness into the light.

she lost somewhere her time..
get me known if You find it for me XD
mam obiekcję przez opowiadaniami, gdyż zaglądając w jedno, zostanę zawalona dziesięcioma kolejnymi.. czasem jednak człowiek ulegnie, a to źle wpłynie na stan gg oraz PW, lecz cóż począć..
Taube jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 11-02-2006, 20:24   #44
djkuter
Użytkownik Forum

djkuter's Avatar

Data dołączenia: 23 04 2004
Lokacja: Jastrzębie Zdrój Kolor skóry: Biały!

Stan: Niegrający
Profesja: Knight
Świat: Celesta
Poziom: 8
Skille: 23/25
Poziom mag.: 1
Wyślij wiadomość przez ICQ do djkuter djkuter ma numer GG 3596971 djkuter ma login Tlenu laik6@tlen.pl Adres Jabbera do djkuter Send a message via Skype™ to djkuter
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Taube
@djkuter
os? O.o
Ostatnio nie byłem wiele czasu na forum i możeto przez to, ale to nie trwało cały rok. Jakoś Ciebie nie kojarzę...
stary 11-02-2006, 20:41   #45
Taube
Użytkownik Forum

Taube's Avatar

Data dołączenia: 23 06 2005

Domyślny

@up
hehe może to dlatego, że mijamy się w topikach
mamy trochę inne kręgi zainteresowań, a ja wcześniej, póki miałam więcej czasu siedziałam głównie w twórczości (do której za pewne w wakacje znów wrócę o ile mojej uwagi nie przykują jakieś inne rzeczy, a trochę takich jest na obecną chwilę *^_^*)

jeśli mimochodem słyszaleś gdzieś na forum o wrednej, lekko irytującej i rozstawiającej wszystkich po kątach użyszkodniczce to możliwe, że to ja byłam

a na forum jak łatwo zauważyć jestem od czerwca a to też na tym pewnie zaważyło

d.Taube
out of the darkness into the light.

she lost somewhere her time..
get me known if You find it for me XD
mam obiekcję przez opowiadaniami, gdyż zaglądając w jedno, zostanę zawalona dziesięcioma kolejnymi.. czasem jednak człowiek ulegnie, a to źle wpłynie na stan gg oraz PW, lecz cóż począć..
Taube jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 12-02-2006, 10:22   #46
djkuter
Użytkownik Forum

djkuter's Avatar

Data dołączenia: 23 04 2004
Lokacja: Jastrzębie Zdrój Kolor skóry: Biały!

Stan: Niegrający
Profesja: Knight
Świat: Celesta
Poziom: 8
Skille: 23/25
Poziom mag.: 1
Wyślij wiadomość przez ICQ do djkuter djkuter ma numer GG 3596971 djkuter ma login Tlenu laik6@tlen.pl Adres Jabbera do djkuter Send a message via Skype™ to djkuter
Domyślny

@ Taube
No tojuż wiemu wszystko. W Twórczości to ja się mogę znaleźć tylko przez przypadek. Wolę OWiON i fora prywatne (bardziej wyselekcjonowane).

KuTeR

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania