|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 01 2005
|
![]() @wieszok
Tak. Głosowanie powinno być do minimum wtorku. Ale ,że userzy się pokłócili to temat zamknięto. Znając życie ten też zaraz zamkną, bo znowu są kłótnie. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 06 2005
|
![]() @Chessterr
oj tak! ja i moi poplecznicy by uwiecznić to wydarzenie od razu urządziliśmy sobie wielką bibę, wszak ta jawna prowokacja do której ktoś doprowadził z moich stronników udała się wyśmienicie! i odnieśliśmy wielkie zwycięstwo nim ktokolwiek zdołał zareagować!! muahaha... ![]() a z tą kłótnią- jak dla mnie to była udana prowokacja, której modkowie nie zapobiegli i nie przedsięwzięli odpowiednich środków rygorystycznych, tylko po fakcie uczynili tzw. ‘zbiorową odpowiedzialność’ ![]() no a tak naprawdę, to mi trochę szkoda niezbyt udanego konkursu :/ mam nadzieję, że jeśli się w takie coś zabawicie także po tym roku, to ktoś będzie stał na straży porządku i będzie niejaka informacja wcześniej trochę @Maethi nie muszę, ale także nikt mi nie broni mówić ![]() ![]() @djkuter os? O.o zgadzam się z Matkiem jeśli chodzi o te %.. chcecie dogodzić całemu forum? 47 tysiącom użytkowników, z których 50% już tu w ogóle nie zagląda 20% sporadycznie, 20% spamuje a pozostałe 10% to normalni użytkownicy? XD (dane statystyczne wzięte z nieba, proszę się nimi nie sugerować..) zastanowić się można tylko, czy to nie jakaś miłość do tych %? ![]() i tak ma być! własne wąty na PW! d.Taube
Time after time, while their bodies lie sleeping, incarnate they in the bodies of men. Teaching and guiding onward and upward, out of the darkness into the light. she lost somewhere her time.. get me known if You find it for me XD mam obiekcję przez opowiadaniami, gdyż zaglądając w jedno, zostanę zawalona dziesięcioma kolejnymi.. czasem jednak człowiek ulegnie, a to źle wpłynie na stan gg oraz PW, lecz cóż począć.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 04 2004
Lokacja: Jastrzębie Zdrój Kolor skóry: Biały!
Stan: Niegrający
Imię: Gieksa Jastrzebie
Profesja: Knight
Świat: Celesta
Poziom: 8
Skille: 23/25
Poziom mag.: 1
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 06 2005
|
![]() @up
hehe ![]() mamy trochę inne kręgi zainteresowań, a ja wcześniej, póki miałam więcej czasu siedziałam głównie w twórczości (do której za pewne w wakacje znów wrócę ![]() jeśli mimochodem słyszaleś gdzieś na forum o wrednej, lekko irytującej i rozstawiającej wszystkich po kątach ![]() ![]() a na forum jak łatwo zauważyć jestem od czerwca ![]() d.Taube
Time after time, while their bodies lie sleeping, incarnate they in the bodies of men. Teaching and guiding onward and upward, out of the darkness into the light. she lost somewhere her time.. get me known if You find it for me XD mam obiekcję przez opowiadaniami, gdyż zaglądając w jedno, zostanę zawalona dziesięcioma kolejnymi.. czasem jednak człowiek ulegnie, a to źle wpłynie na stan gg oraz PW, lecz cóż począć.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 04 2004
Lokacja: Jastrzębie Zdrój Kolor skóry: Biały!
Stan: Niegrający
Imię: Gieksa Jastrzebie
Profesja: Knight
Świat: Celesta
Poziom: 8
Skille: 23/25
Poziom mag.: 1
|
![]() @ Taube
No tojuż wiemu wszystko. W Twórczości to ja się mogę znaleźć tylko przez przypadek. Wolę OWiON i fora prywatne (bardziej wyselekcjonowane). KuTeR