|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 | |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Mahakam
|
![]() odnosnie ksiezy to mam swoje prywatne zdanie... wedlug mnie facet, ktory chodzi w sukience jest troszke "inny". wyjatkiem sa szkoci ale to juz zupelnie inna para kaloszy.
![]() |
![]() |
#43 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 09 2003
Lokacja: Zielona Góra
![]() |
![]() Oj moje biedne owieczki boże, które zeszłyście na złą drogę prowadzoną w imię Szatana. Po waszych wypowiedziach z przykrością stwierdzam, że 99% z was to GOTHCI ! Jeżeli ktoś nie jest tego pewny, może sprawdzić to na stronie http://www.satan.pl/varia/25/
Btw. Miłego czytania, radzę przejrzeć całą Varię, bo jest ciekawa, jednakże ostrzegam, że może urazić poglądy 'zatwardziałych chrześcijan'. |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 07 2004
|
![]() Cytuj:
umie sie troche ![]() @ up rozwalił mnie ten cytat: Cytuj:
![]() Ostatnio edytowany przez Zielevitz - 18-02-2005 o 09:34. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
|
![]() Oooo nie !
Moja siostra ma już taki ciężki grzeeeech ! To wszystko przez te złe, "szatanisztyczne" Simsy, za okno ! A ja ? Dla mnie to już nawet piekło jest zbyt dobre bo oglądałem tyle satanistycznych filmów i każda gra, w którą grałem powinna być spalona. Co ja teraz zroooobie ? Tak więc JESTEM już od urodzenia satanistą bo mój ojciec jest fanem Queena ? Mam to we krwi ! Zielevitz: Ciekawe czy mogę się przysunąć do dziewczyny na więcej niż metr ... :) 6. Słucha gotyckiej lub jakiejkolwiek innej anty-socjalnej muzyki. (Marylin Manson twierdzi, że jest antychrystem i wypowiada się publicznie przeciwko Panu. Proszę, wyrzuć takie płyty kompaktowe NATYCHMIAST.) 7. Zadaje się z innymi ludźmi, którzy ubierają się, zachowują i mówią ekscentrycznie. 8. Nie wykazuje zainteresowania w takich czynnościach jak: czytanie Biblii, modleniu się, chodzeniu do koscioła lub uprawianiu sportu. ad6. - beznadziejne, jeżeli ktoś ma płytę to jej nie wyrzuci, a ktoś do tego zdolny jej poprostu nie ma ... ad7. - ekscentrycznie - Jaś Fasola ? ad8. - czytanie Biblii - naszła tu kogoś kiedyś ochota żeby poczytać sobie Biblie ? Przecież każdy UWIELBIA zasówać do kościółka w niedziele. Co ma sport do wiary ? ----------- 20. Żąda czasu sam na sam ze sobą oraz ciszy.(Prawdopodobnie to po to, by Twoje dziecko mogło rozmawiać ze złymi mocami poprzez medytację.) Odp: A nie pomyśleli o odrabianiu lekcji ? ----------- 21. Nalega, by spędzać czas z przyjaciółmi bez uczestnictwa dorosłego. Odp: A poszedł/poszła byś na randkę zabierając ze sobą rodziców ? ----------- 30. Nadużywa internetu. Odp: Do siedzienia na satanistycznym forum tibii.pl ... ----------- Jeżeli pięć lub więcej punktów odnosi się do Twego dziecka, powinnieneś szybko zainterweniować. Kultura gotycka jest niebezpieczna, a Szatan 'rośnie' dzięki niej. Jeżeli któryś z problemów trwa, zapisz swoje dziecko na terapię psychologiczną. Odp: Jak można być Gothem i nawet o tym nie wiedzieć ?
"Idź i wychędóż się sam!" Ostatnie Życzenie - A. Sapkowski Ostatnio edytowany przez Slajt - 18-02-2005 o 10:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Użytkownik Forum
|
![]() kilka prawd o ksiezach:
1. Regularnie nosi czarną odzież. - kto raz widzial ksiedza ten wie o co chodzi ![]() 7. Zadaje się z innymi ludźmi, którzy ubierają się, zachowują i mówią ekscentrycznie. ( kazania, ojciec rydzyk, siostry zakonne, itp) 11. Pije alkohol. ( i to swinia pije sam (!!!) na mszy nie czestujac nikogo... a jak sie pije samemu to sie ma sklonnosci do alkoholizmu raczej...) 19. Spędza bardzo dużo czasu samotnie. ( to sie podobno nazywa modlitwa - jakos nikogo nie widzialem zeby sie modlil tam gdzie jest sporo ludzi ( wylaczajac kosciol ) dajmy na to w sklepie ( jak by sie zaczol modlic to by ludzie juz zadzwonili to szpitala specjalistycznego ![]() 20. Żąda czasu sam na sam ze sobą oraz ciszy.(Prawdopodobnie to po to, by Twoje dziecko mogło rozmawiać ze złymi mocami poprzez medytację.) ( patrz punkt poprzedni - dodatkowy dowod na to ze bog jest satanem ) 23. Żle zachowuje się w szkole. - na lekcjach "katechezy" pierdzieli o karabinach ze az uszy wiedna... 26. Je żywność gotycką. - przykladowo chleb w ciagu dnia i wino na mszy... 27. Pije krew lub wyraża zainteresowanie w tym kierunku.(Wampiry wierza, że to sposób by dosięgnąć Szatana. Takie zachowanie jest niebezpieczne i trzeba oduczyć tego NATYCHMIAST.) - katolicy wierza, ze podczas tzw "przemienienia" wino zamienia sie w krew, a oplatek w cialo jezusa chytrusa. mamy tu okaz vampiryzmu i kanibalizmu w jednym... 28. Ogląda telewizję kablową lub inne skorumpowane media. (Zapytaj się w lokalnej parafii jakie programy telewizyjne są odpowiednie dla Twego dziecka.) - z tego co wiem "telewizji niepokalanow" nie puszczaja na antenie zbiorczej 33. Wykazuje zainteresowanie seksem. - patrz punkt nastepny 35. Jest homoseksualny lub/i biseksualny. - malo to przykladow ze ksieza sa pedofilami i wykorzystuja maloletnich i to przewaznie chlopcow... no i w taki sposob mamy tutaj 11 puktow z 37. do "pomyslnego" zdania tego pseudo-egzaminu wystarczy 5 punktow... jaki z tego moral? powinno sie wszystkich ksiezy wyslac do psychologa a raczej do psychiatry, bo ten pierwszy juz raczej nic nie pomoze...
Hail Mahakam!!! ![]() Ostatnio edytowany przez khazad - 18-02-2005 o 21:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Zbanowany
Data dołączenia: 20 02 2005
|
![]() IM EVUL
![]() Strona mi sie nie wyświetliła, ale z postów powiem tak: Gram w simsy, grałem w raymana i w falout. Słucham nightwisha i Arke Satana. Nie uważam się za sataniste, arka satana to pieśni o winie w muzyce arki noego ![]() Nie jestem satanistą i nei zamierzam nim być ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
eX Moderator
Data dołączenia: 10 09 2003
Lokacja: Fotel przed monitorem
![]() |
![]() pozostaje mi tylko stwierdzić, iż rzeczywiście ktoś sobie żarty robi. Bo
nazwy "Światło Życie", "oaza", "nowa kultura" są mi bardzo dobrze znane i można mi wierzyć na słowo, ktoś kto wypisuje takie głupoty nie ma pojęcia o tych sprawach, np. co oznacza pojęcie "nowej kultury". @re: Khazad Ja rozumiem, iż ta lista to zupełny idiotyzm, ale również Ty mogłeś wykazać odrobinę tolerancji (patrz twoja uwaga do punktu 27) i oderwania od stareotypów o xiężach. Ostatnio edytowany przez p.l - 21-02-2005 o 22:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
nie wierze w boga secundo: ani tymbardziej w ksiezy tertio: osobiscie pozwolil bym ksieza na posiadanie normalnych rodzin. nie wiem czy pamietacie, ale jakis czas temu mial wejsc do szkol przedmiot "wychowanie seksualne". mieli go uczyc ludzie ktorzy nie powinni NIC o tym wiedziec ( ksieza (!!!) ) quadro: wiekszosc ksiezy to sa typowi wyzyskiwacze, a poza tym sa chciwi na kase. proponowal bym rozwiazanie takie jak jest w niemczech. istnieje cos takiego jak zawod ksiadz. ludzie wierzacy placa podatek koscielny, a ksiadz rozlicza sie z kazdego "ojro" ktore zarobi ( oprocz tacy - ale na tace malo osob daje ). podsumowanie: mi osobiscie nie przeszkadza ze ktos wierzy w boga. szczerze powiedziawszy wisi mi to rowno. co do mojej odpowiedzi do punktu 27. takie sa fakty i nic tego nie zmieni... sorry vinetou, ja tej religii nie wymyslalem... poza tym przypomina mi sie haslo: "stworzcie boga na wlasne podobienstwo, niechaj bedzie brzydki i parszywy, wtedy wszyscy w niego uwierza" katolicy uwarzaja boga jako cos najlepszego, najdoskonalszego, cos co potrafi zrobic rzeczy niemozliwe. tutaj powinienem wtracic cytat einsteina: "czy bog moze wszystko? tak. czy bog moze stworzyc kamien? moze. czy bog moze podniesc kazdy kamien? moze. czy bog wiec moze stworzyc taki wielki kamien ktorego nie bedzie w stanie podniesc?"
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 11 2004
Lokacja: Thais
|
![]() Wszystkie gry spod znaku Bioware i Black Isle...
Shit! Heroes of Might & Magic też? ;.; Darujcie, to połowa moich szczenięcych lat XD Counterstrike też leży... hm... Gdzieś tam figuruje Ultima... więc MMO też są bardzo złe XD hm... papierowe RPG też są okultystyczne... O... wymienieli nawet Kryształy Czasu XD Żadko kto wie, co to wogule jest ![]() "Polski system RPG (polska gra) posiada bardzo ładnie opisany rozdział przedstawiający oręż (kilkanaście ładnych kartek). Możemy się zaopatrzyć od samurajskich gwiazdek po dwuręczne ciężkie bojowe topory, bojowe cepy, kosy, miecze, maczugi, noże. Do wyboru, do koloru. Gra także polega głównie na machaniu mieczem i czarowaniu. " Cholewcia... kadzidełka i diagnozowanie z moczu też jest złe... niedobrze... Harry Potter jest zły... Pokemony też... Zbyszek Nowak jest zły... Chińskie ubrania... dziwne... 80% produktów na naszym rynku ma znaczek "made in China" ;] interia ma powiązania z RMF... Kościół Świadków Jehowy jest zły... „Magick”... chyba chodzi o M:tg, ale nie dam głowy ;] Cała myzyka jakiej słucham jest zła... Amagasz, manga i anime też? Główna droga mojego życia jest zła XD AMAGAD! Za to nie przebacze! Jak można zrezić Final Fantasy... wybacze dużo, ale tego już za wiele ![]()
Piroko Linux 2.0 now featuring LDW (Largo Desktop Enviroment) 43.4 50% cute. 50% deadly force. 100% ice cold. ph34r t3h penguin! copyright: www.megatokyo.com Ostatnio edytowany przez Ing - 22-02-2005 o 04:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 10 2004
![]() |
![]() LOL... Troche poodpowiadam...:
Co do Kajulca: Ten ksiądz to jest troszku nietolerancyjny Co do strony oazy z Częstochowy: Rzeczy ktore mnie troszku rozbawily: Anime i Manga (rasizm*), Diagnozowanie moczu i tęczówki oka (Lol, dializa też?), Harry Potter, www.interia.pl i RMF FM, Leki o. Klimuszki i o. Grzegorza, muzyka antychrześcijańska (skoro metal i rock to czy zespoły religijne typu: Armia, 2Tm2,3, 3siostry etc. też niszczą religię?), Odgrywanie roli diabła (moje koleżanik które na Mikołajki są diabłami popełniają grzech?), Pacyfka, Pokemony (mam grzech bo gralem i utrzymuję kontakt z MoDrZeWiEm i jego stroną**), Walki wschodu (Mój kumpel judoka grzesznikiem?), WOŚP Co do Gier Jestem grzesznikiem bo gram w Pokemony, Baldur's Gate, Simsy i Icewind Dale'a Co do Muzyki: Jestem zły, bo słucham rocka i metalu (Metallica = zło - AAAA! jestem zły), w tym równiez zespołów religijnych (www.kdm.pl) P.L - miło mi znać na tymże forum takich katolików A wkurzyło mnie to, iż najpierw najeżdżają na "Mocną muzykę chrześcijańską" (czy jakos tak), ale w linkach umieszczają strone www.kdm.pl (Klub Dobrej Muzyki) Podsumowując: czas na pogaduchy z katechetą (spox gość, pozdro dla pana K. Kopiczko) Wg. zamieszczonych tu tekstów (duża część to bzdury) jestem strasznym grzesznikiem... *japoniec też człowiek, co nie ** Modrzew to webmaster strony o pokemonach www.pokerulz.net |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 03 2005
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Sorcerer
Świat: Galana
|
![]() Tibia jest satanistyczna!!!! Przecież jest w niej Ankh!!! POMOCY!!!! 10 latki - NIE GRAJCIE W RAYMANA!!!! AAAAAA!!!! Mój brat ogląda pokemony AAAAAA!!!!! Ratunku! Nie biorę rodziców na randki i na dyskoteki! JESTEM SATANISTKĄ! Mój avatar jest całkowicie satanistyczny!
take this woman and make you my family and finally you have found someone perfect and finally you have found...yourself Ostatnio edytowany przez D4n0nk4 - 29-03-2005 o 00:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() nie grajcie w tibie bo satan wlami zawladnie zobaczcie co sie stalo z rydzykiem gral w tibie a teraz... ps: polecam film "przystanek woodstock przystanek do piekla"
![]() |
![]() |
#54 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las
![]() |
![]() Polecam "Radio Maryja Rock"
![]() Chore. |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Użytkownik Forum
Lokacja: Wrocław
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Nie rozumiem co ma do tego Rayman. W Baldur's Gate grałam w Icewind Dale też...
No rozumiem zabronić strzelanek typu : facet chodzui z piłą motorową i zażyna ludzi... Nie rozumiem co może być w tym złego. Przecież wszyscy wiedzą że to TYLKO zabawa... I żeby Elvisa zabronić. On miał nawet fajne pioseki ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2005
Lokacja: Komórka pod schodami do nieba
Stan: Na Emeryturze
Imię: Krzeslaw on Berylia
Profesja: Knight
Świat: Berylia
![]() |
![]() MOCHEROWE BERETY ROX!!! Założe się, że to pisała babcia jakiegoś "satanisty".
O Boże jeśli Sims światowe życie tam jest to co dopiero Sims 2, przecierz tam są elementy seksu! Ale Battlefield i Cod były a co z Medal of honor, Cs i delta force??? n/c -.- WIARA LUDZKA NIE ZNA GRANIC ide rysowac pentagramy pod kościołem ![]()
![]() |
#58 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2004
Lokacja: Forgotten Realms
Stan: Tutor
Imię: Val'ndar
Profesja: Elite Knight
Gildia: Great Eagles
Świat: Eternia
![]() |
![]() ROTFL! Nightwish narzędziem szatana! Baldur's Gate wychowuje dzieci na morderców! Lekarza!
Rayman to oczywiście Teksańska Masakra Pięścią Mechaniczną, zbiera się termojądrowe jagody i rozwala bezbronnych przeciwników.