Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów

Notki

Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 22-02-2006, 00:39   #41
Kyra destroyer
Użytkownik forum

Data dołączenia: 21 02 2006

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Azeris
Nic to nie da jak polskie nooby huncone przez NG dołonczą do Xeretzy. No chyba że bany sobie na nich ponabijamy ;p
No na temat Twojego noobostwa nie będę się wypowiadał... Jak już zostało napisane ukrywasz się za plecami kolegów... ty po prostu grać nie umiesz, ustawiałeś się na początku na afk na train i byłeś wielki gość...

Oto Twój cytat z forum na Tibia.com odnośnie Price List http://forum.tibia.com/forum/index.p...readid=1131377
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Azeris
I accept price list.
Everyone who will not follow price list will be hunted!
Ja chciałbym Ci tylko serdecznie podziękować, że zaakcepotwoałeś price lista, na szczęście wszyscy się wystraszyli i oczywiście się go przestrzegają... ale to nic, jakie ty na mnie wrażenie zrobiłeś potwierdzająć Price List'a....

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Valais
eon aldorian nie pujdzie do xeretzy bo to jest moj best ziom z tibi i lepiej wiem co sie dzieje na kyrze niz wy eon wczoraj na ventirlo jechal po geo i go wyzywal a geo wczoraj chcial duela eon vs on ;]
eon i duzo swe jest po mojej stronie zobaczymy jak to sie rozegra (...)
wiecej ludzi z ng juz nie dojdzie do xeretzy ci co nie chca walczyc to wyszli i sa neutral
/tetro
Kurde, ty to jednak jesteś wszechmocny, nawet wszystko wiesz kto co zrobi... ale to bardzo pocieszające, że tak pewnie się czujesz, im szybciej zaczniesz expić normalnie tym prędzej przynajmiej z Tobą skończą...
Wiesz czemu wszyscy są przekonani, że nie wyjdziesz cało z tej wojny ?? NIE NIE !!!!!!! Nie myśl Tetrocopie bo spocisz cały topic... po prostu zacząłeś wojnę ze szwedami będąc samemu n00bem... jeżeli jesteś taki cudowny to powinieneś wiedzieć że wygrywają oni podstępem i zastanów się lepiej ile osób z NG osobiście albo Cię zabije, albo napóści cię na minę... tak czy innaczej rób sobie postać na nowym świecie.

Cytuj:
(...)jak narazie xeretza jak padl nie pokazal sie z dobrej strony ;p mugl uciec(...)
Hmm.... no, może po prostu oglądał film jak uciekałeś z necro jak Cię Yordiq walił No ale to przecież inna sprawa

Pozwolę sobie uprzedzić wasze ineteligentne pytanie....
A więc tak... nie podam wam swojego nicka z Kyry... hmm pewnie teraz zastanawiacie się dlaczego... no cóż, nie dzielę konta i zacząłem trochę później grać od was tutaj i mam słabszy level, najprawdopodobniej zużyłbym za dużo UH uciekając przed wami (no niestety nie biorę pod uwagę tego, że byłi byście w stanie mnie zabić), a niestety na tą chwilę mnie na to nie stać, a poza tym wolę pogonić z levelem niż się chować...
No tak.... wiem, wiem.... jestem noobem i się boję... a w ogóle to cieńki bolek jestem... ale pozwolę sobie zauważyć, że jak na razie to żaden z was nie wyzwał Xeretzy na duela, Azeris to wiadomo, się sra i i tak by się chował w dupsku Tetrocopa, ale sam Tetro też tego nie zrobił... daleczego ?? No cóż, jeżeli się boisz to może daj myszkę na czas wojny siostrze, ona ma dobre PvP - potwierdzam (chyba się domyślasz o co mi chodzi ? )

Pozdr~

PS. Szczerze mówiąc to po rozpadzie NG, bedę żałował jedynie Galt'ar-a... bo to chyba najprzyzwoitszy gość z nich...
Kyra destroyer jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 22-02-2006, 00:50   #42
dressu
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 07 05 2005

Stan: Niegrający
Świat: Galana
Poziom: 1+
Oczko

Przestańcie w końcu ściemniać ze tetro nie sharuje .
Tetro ma 4 ownerów i wiem to z 100 % źródla jakim jest jego rl kolega.
I nie gadajcie bez przerwy ile tetro ma tych ownerow
powiedziałem 4!
Może jeden zasługuje na miano dobrego gracza , reszta to ciecie -.- nie umieją grać a o pvp to pewnie nawet nie słyszeli.
Wystarczy przejrzeć jak ubil tetra Yordiq . Wtedy to na prawdę pokazal tetro jakie ma pvp , to był napewno(choć do ko końca nie jestem pewnie) jeden z jego kumpli

Tetro przyznaj sie w koncu i w** z tego servera
Hail Jejihev/Hail Xeretza/Hail BM
dressu jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 22-02-2006, 00:50   #43
Kyra destroyer
Użytkownik forum

Domyślny @ Galtar

Co jak co, ale przyznać trzeba, że NG to jedno wielkie PA... i niestety ale nie możesz temu zaprzeczyć... chyba, że uważacie, że w ten sposób utrzymuje się porządek na serwerze...
Faktem jest, że największa gildia nie jest lubiana i posądzana o różnego typu zboczenia.. jednak na Kyrze w 100% to się zgadza...

Odnośnie Tetra, to albo gratuluję Ci lojalności wobec niego, i za to 100% szacuneczek, albo gratuluję Ci kompletnej naiwności... tak czy inaczej jesteś 265896 osobą, która uważa, że gra on sam (pierwsze 265895 to ownerzy Tetra, którzy i tak nie wieżą w to, że dzieli on konto )

Pozdr~

EDIT:
Podzielam zdanie dressu... słyszałem dokładnie to samo, że Tetro ma 4 ownerów, i wszyscy grają na jednym komputerze, także nie ma zadnego przelogowania i nie zmienia się IP... ponoć ostatnio zaczął grać sam....

Ostatnio edytowany przez Kyra destroyer - 22-02-2006 o 01:00.
stary 22-02-2006, 02:32   #44
Kyra destroyer
Użytkownik forum

Domyślny Omg !!

No ok... starałem się podejść do tego w jakiś tam minimalny sposób obiektywnie...

Właśnie obejżałem film jak zginą Xeretza... i mam od zaj***** uwag, pochwalę się tylko kilkoma....:
Cytaty z filmu:
1. 01:33 Tetro Aurelius: jak po drodze go zobaczymy to idziemy na behe
-OMG.... czyżbyś się bał, że nie uda Ci się go zabić gdzie indziej niż na huncie ??
2. 01:33 Moothonost: jak sie ten czar pisze?
01:33 Tetro Aurelius: 21:29 Tetro Aurelius: utevo res ina butterfly

- 100 Master Sorc nie zna podstawowych czarów ?!
3. 01:35 Azeris: moge odejsc?
01:35 Azeris: idziemy?
01:36 Azeris: ****a

- OMG - tylko czysta naiwność pozwala mi wierzyć w to, że chciał on iść go ubić jeszcze raz a nie wiać jak najszybciej
4. 01:36 Azeris: stara pysk drze
- N/C - nie dość, że kobieta nosiła taki dziwny płód w sobie 9 miesięcy, później jeszcze daje żreć to na końcu jeszcze takie poszanowanie zbiera... co jak co ale , mimo że to nie ma nic wspólnego z całą to gmatwaniną na servie, to jednak pokazuje klasę człowieka....
5. 01:35 Tetro Aurelius: hahaha
- tego nie potrafię zrozumieć za nic w świecie, zgadza się, najwyższy lvl zabił TOP 2 na serwerze, przy 100+ MS'ach to może się liczyć, jednak całość tego wszystkiego sugeruje zadowolenie Tetrocopa z wygrania wojny, wywalenia Xeretsy z servera i pozostanie na niej dyktatorem... chyba nie zdajesz sobie sprawy człowieku, że ten się śmieje, kto się śmieje ostatni, a w tym przypadku na 100% przysłowie się spełni !

A w ten sposób wyglądał przebieg walki:
01:33 Moothonost: Exevo Gran Mas Vis
01:33 You lose 3 hitpoints due to an attack by Tetro Aurelius.
01:33 You lose 56 hitpoints due to an attack by Xolorian.
01:33 Xolorian: exevo gran mas vis
01:33 You lose 87 hitpoints due to an attack by Tetro Aurelius.
01:33 Tetro Aurelius: exevo gran mas vis
01:33 You lose 62 hitpoints due to an attack by Tetro Aurelius.
01:33 You lose 54 hitpoints due to an attack by Xolorian.
01:34 You lose 469 hitpoints due to an attack by Tetro Aurelius.
01:34 Tetro Aurelius: exevo gran mas vis
01:34 You see a dead human (Vol:10).You recognize Xeretza. He was killed by Tetro Aurelius.

Xeretza przyjął 4UE, non stop był bity przez wszystkich z Burst Arrows i dodatkowo Tetrocop walił w niego SD (oczywiście na bocie -- no ok... moja zawiść - sorki ... może i beż bota bo sporo chmurek na nim leciało)... w sumie to nic dziwnego, w końcu Xeretza ma sporo HP i many więc się leczył... fakt, użył 2x Exury Gran i 6x Vity.... no nic dziwnego w końcu sporo strzałów przyjął....
ALE: czy mogę spytać dlaczego tak długo pozwoliliście mu żyć, rozumiem, bawiliście się z nim... extra.... ja tylko przypuszczam, że jeżeli atakowałby Moothonost'a lub Xolorian'a, byłoby więcej fragów po tym wszystkim..... Trzech master sorców, ma problemy z zabiciem jednego... N/C.... Czy słyszeliście o np. SD WASTE ?

Kolejna sprawa... nawiązując do znanego dowcipu o staruszce, której banda skinów uratowała życie - przestali ją kopać... to Moothonost ma względem Tetro porządny dług wdzieczności, gdyż po tym strzale:
01:34 You lose 469 hitpoints due to an attack by Tetro Aurelius.
01:34 Tetro Aurelius: exevo gran mas vis
,
został sobie na deep redzie, bo ofiara nie włączyła mana shielda...
No oczywiście, nic tylko być dumnym z takiego przywódcy, pozabija wszystko, włacznie ze swoimi przydupkami, byle by dojść do swojego egoistycznego celu. W zasadzie to można się zastanawiać, co by było jakby Xeretza pożył z 5 sekund dłużej, by mógł śmiało expić dalej, bo N/G by skończyło na rook'u po tym jakby się nawzajem powybijali.

Przed obejżeniem filmu, byłem przekonany, że Tetro sobie zasolował Xeretze... (no kur***, nie wiem czemu ale tak myślałem... jaki to człowiek jest naiwny). Jendak okazało się, że nie ma on na tyle odwagi aby tego dokonać.

Ostatnia sprawa...
Cytuj:
(...)jak narazie xeretza jak padl nie pokazal sie z dobrej strony ;p mugl uciec (...)
/tetro
Możesz mi zdradzić tajemnicę i powiedzieć gdzie ?? Bardzo proszę, powiedz mi gdzie, ja wiem, że ty wiesz, ale podziel się tym z nami - BŁAAAAGAAAAM !! Podpowiem Ci tylko, że on nie może tak jak ty przelecieć sobie na miotle przez cały srerver... błagam, odpowiedz mi.
Moim zdaniem to miał on nieco mniejsze pole manewru, niż ty jak byłeś zażynany jak wieprz na Necro.

No OK, już widzę te posty, że się czepiam, że bla bla, a że bla bla... ależ czy Tetro nie jest wszechmogący ? Czy nie on sam wie wszystko najlepiej, czy nie on utrzymuje server, czy nie on bla bla, i czy nie on bla bla............................................... ......

Pozdr~

EDIT:
DLA ZAINTERESOWANYCH PODAJĘ LINKI DO FILMU:
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/5940
http://rapidshare.de/files/13737595/xeretza.rec.html

Ostatnio edytowany przez Kyra destroyer - 22-02-2006 o 02:33.
stary 22-02-2006, 06:47   #45
Morximal
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 30 08 2005

Stan: Aktywny gracz
Imię: Morximal
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Era Zero
Świat: Arcania
Poziom: 102
Skille: 95/xx
Poziom mag.: 20
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mission Arz
Wszystko fajnie Xezbeth ale samemu nie uda ci się opanować twoich kolegów z gildii.Tak jak już mowilem w ng jest kilka fajnych osob(między innymi ty) ale sporo już sie wydarzylo i wasza gildia przyczynila sie do tego ze masa fajnych osob odeszla z kyry.Teraz jest kijowa atmosfera.Nie wiadomo czy robic h lvl bo kto wie co glupkom z twojej gildii przyjdzie do glowy i robienie postaci moze pojsc na marne.Na poczatku bylo najlepiej.Wszyscy expili i bylo good.Po co to zmienialiscie?...
heh jak twierdzisz ze malo moge, to malo wiesz;P fakt faktem nie gram duzo z powodu szkoly , i troche znudzila mi sie ta gra wiec sie nie orientuje zbytnio jaka atmosfera na serve hehe
Morximal jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 22-02-2006, 07:11   #46
Impalex
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 12 02 2006
Lokacja: Nisko

Imię: Impalex
Profesja: Royal Paladin
Świat: Kyra
Poziom: 59
Skille: 80+
Domyślny

Ej co do niektórych to weście sie spotkajcie na rl i powyzywajcie co ? Bo to jest temat w sprawie wojny na kyrze a nie kto szaruje a kto na jakims tam servie siedzi w pz Pozdro
Impalex jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 22-02-2006, 07:42   #47
DuLiB
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 13 09 2003

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez pieroog
Painbringers rozpadlo sie przez to ze NG zaczelo robic za free PA na niektorych pojedynczych osobach. Zaczeli polowac na Red Skulle z pain i zabijac i huntowac za nic. W NG jest przewaga noobow... kazdy kto jest w NG przynjamiej 3/4 wykozystuje wladzie i robi pa , a co do czego nie mozna im nic zrobic bo sie chowaj za oslona Tetra itp. Np. taki Niros mial miec duela z kolesiem o 4 lvl nizej, i co zrobil ? podjol walke? nie ... jak pies bez honoru przyszedl z kolegami (w 4 ubic jednego goscia).
Pfff po pierwsze to ten koles mial 10 lvli mniej, po drugie byl z 2 kumplami (nie uprzedzil mnie o ich obecnosci ;]) po trzecie mial bota, do czego sam sie przyznal na GC.

Sam jestes pies ;]
DuLiB jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 22-02-2006, 08:17   #48
Valais
Użytkownik Forum

Valais's Avatar

Lokacja: Braniewo

Domyślny bota?

bota ? hahah gdzie pokaz gdzie sie przyznalem omg jakie wkrety to ***
stary 22-02-2006, 08:19   #49
Valais
Użytkownik Forum

Valais's Avatar

Lokacja: Braniewo

Domyślny hahahahha

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez dressu
Przestańcie w końcu ściemniać ze tetro nie sharuje .
Tetro ma 4 ownerów i wiem to z 100 % źródla jakim jest jego rl kolega.
I nie gadajcie bez przerwy ile tetro ma tych ownerow
powiedziałem 4!
Może jeden zasługuje na miano dobrego gracza , reszta to ciecie -.- nie umieją grać a o pvp to pewnie nawet nie słyszeli.
Wystarczy przejrzeć jak ubil tetra Yordiq . Wtedy to na prawdę pokazal tetro jakie ma pvp , to był napewno(choć do ko końca nie jestem pewnie) jeden z jego kumpli

Tetro przyznaj sie w koncu i w** z tego servera

4 ownerow o ****a mac jakie zbury szkoda i takich ludzi pewnie jestes debilem ktory ma 8 lvl i kozaczy ;] hehe ryje mnie takie forum ludzie gowno wiedza a pisza
btw jak bym mial ownerow juz dawno skonczyl bym jak na ocerze ludzie heh
stary 22-02-2006, 08:45   #50
Elder Nagan
Zbanowany

Elder Nagan's Avatar

Data dołączenia: 10 10 2005

Profesja: Knight
Domyślny

ja niebede nic szczeólnego pisal bo jesio hunta dostanie rodzina..

mam prosbe do was wez tetro zrob duel 1 vs 1 z xer~kto przegra placi 300 k wygranemu po 3 duelach odchodzi z serwa zabierajac pare osob z soba.. i bedzie good...

Peace & Love
Elder Nagan jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 22-02-2006, 12:32   #51
DuLiB
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 13 09 2003

Domyślny

@Valais
Nie mowie ze Ty masz bota, tylko ze bota mial ten kolo od duela ;p

Niros here btw ;p
DuLiB jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 22-02-2006, 13:33   #52
dressu
Użytkownik Forum

Domyślny

Obejrzaem film i musze stwierdzić , że zachowaliście się jak banda frajerów
Jestescie nooby tyle wam powiem

Po co najpierw dajecie inva do gildii Xeretzie a potem go przychodzicie ubić?
Chlopak sie nawet nie spodziewał tego -.-
Idioci Idioci i jeszcze raz idioci
widze że nie wiecie co to jest lojalność wobec kogos
Ja nie wiem jak tak można przyjść na exp do kogos i go ubić(tym bardziej jak jest w twojej gildii)

@Tetro
Może czujesz sie zagrożony na serverze?
I przestań opowiadać te swoje bajeczki wiem jak jest i nie wkrecaj chociaz innym użytkownikom forum.

Xeretza ma 100 razy lepsze pvp od was(mowa tu o tetro) . On wam jeszcze pokaze i raz na zawsze wywali was z tego servera.

pozatym 3/4 twojej gildii to sa nooby nie umieja grac a kiedy przychodzi co do czego to chowają sie za tobą

end

Ostatnio edytowany przez dressu - 22-02-2006 o 14:03.
stary 22-02-2006, 13:41   #53
dressu
Użytkownik Forum

Domyślny

Safi'Kyra Feb 22 2006, 12:56:12 CET Killed at Level 77 by Mizaeron

Moothonost Feb 22 2006, 13:22:24 CET Killed at Level 100 by Xeretza
and by Mizaeron

Bedziesz nastepny Tetro to pewne

GO Jeji GO

Ostatnio edytowany przez dressu - 22-02-2006 o 13:47.
stary 22-02-2006, 17:08   #54
Legiren
Guest

Domyślny

o ile dobrze wiem 3/4 osob w ng jest z ery zero ( arcania ) i mi nie pieprzcie nooby ktorzy nie wiedza ****a jakie maja pvp ze sa noobami gdyby nie chaki Valaisa Buza itp by wygrali wojne i z tego co widzialem mnieli dobre pvp i watpie zeby Mizareon i Xeretza we 2 pokonali tak zgrany zespol jaki jest NG !!!! Jeden z najbardziej zgranych gildi w calej tibi a co do Eona to on zostanie w ng to jest wiadome bo on zawsze jest w ng i pewnie bedzie pozdro NG ;]
  Odpowiedz z Cytatem
stary 22-02-2006, 17:11   #55
Turon De'Galx
Użytkownik Forum

Turon De'Galx's Avatar

Data dołączenia: 26 09 2005
Lokacja: Knurów

Profesja: Sorcerer
Świat: Furora
Domyślny

Według mnie bardzo ładnie zabili Xeretze ... Mówicie, że w " lamerski " sposób lecz o to chodziło żeby nie miał żadnych szans na przeżycie. Gdyby Tetro zrobił duela 1 vs 1 Xeretza miał by szanse uciec.
A to, że Gildia pomagała Tetrowi to dobże świadczy o Next-Generation przynajmiej ma na kogo liczyć tak samo jak mógł liczyć na gildie na Arcani.

Wygraną w wojnie ma na ten moment raczej zapewnioną NG lecz ataki ze strony Blackboarded Marauders napewno bedą.
Puki nie ma dobrego teamu na wojne Xeretza i jego gildia będzie tylko tracić czas i lvle w przeciwieństwie do NG

Życze Next-Generation aby wygrało wojne i panowali na Kyrze ...

Turon De'Galx jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 22-02-2006, 18:15   #56
Protarus
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 31 10 2005

Domyślny

Pragnalbym zwrocic wasza uwage na fakt ze tibia nie ma juz w sobie chyba nic z RPG. Tibia stala sie polityka. Dokladnie polityka, gdzie nie zawsze zwycierza najlepszy niekturzy maja poprostu szczescie inni znajomosci. Niekturzy potrafia dobrze grac a inni wola oszukiwac. Wlanie dlatego tibia stala sie tak popularna ze dzieci moga pobawic sie w doroslych i przy okazji wyzyc sie. Ale musicie uwarzac aby nie zatracic sie w tym wszystkim bo teraz w tibie malo osub gra dla czystej przyjemnosci jaka sie czerpie z klasycznych gier RPG prawie wszyscy chca poprostu zadzic i zasmakowac chociarz odrobiny wladzy....

Pozdro
Protarus jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 22-02-2006, 18:27   #57
Mission Arz
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 28 01 2006

Profesja: Brak (Rookgaard)
Domyślny

Do tych z Arcanii:
Sądzę że mało wiecie o sytuacji na Kyrze.Otóż powiem wam, że wojnę rozpoczął Tetrobo bał się, że Xeretza może być wkrótce od niego silniejszy( żałosne). Wielu NG to nooby a prawie każdy to PA.Dlatego licze że zwycięży Xeretza.Razem z Mizaeronem zabił już kilku ng

Do Nirosa:
Widać że z ciebie ciota.Koleś z Pain mial 10 lvl mniej niz ty ale musiales przyjsc z obstawa.Bez znajomosci bylbys w Tibii nikim!

Hail Xeretza Hail Yordiq
Mission Arz jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 22-02-2006, 19:46   #58
Winkler
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 15 12 2005
Lokacja: Tomaszów Mazowiecki

Stan: Rookstayer
Imię: Bubble
Profesja: Druid
Gildia: Hueheu
Świat: Antica
Poziom: 225
Skille: 666/666
Poziom mag.: 69
Domyślny

Cytuj:
4 ownerow o ****a mac jakie zbury szkoda i takich ludzi pewnie jestes debilem ktory ma 8 lvl i kozaczy ;] hehe ryje mnie takie forum ludzie gowno wiedza a pisza
Oh, jak zwykle tetro blysnol walac oklepany i durny tekst typu "ty jestes noob, napewno masz max 8lv". Pozatym twoim jedynym argumentem na to, ze nie sharujesz jest "juz dawno dostalbym bana". Sadze, ze nawet taki kretyn jak ty wie, ze nie ejst wielkim problemem ukryc ip, albo podlaczyc sie do servera proxy .
Winkler jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 22-02-2006, 20:49   #59
Gregoire
Użytkownik Forum

Gregoire's Avatar

Data dołączenia: 13 03 2005
Lokacja: Lodz

Domyślny

Moothonost
Feb 22 2006, 13:22:24 CET Killed at Level 100 by Xeretza and by Mizaeron

Niros
Feb 22 2006, 13:22:14 CET Killed at Level 56 by Xeretza and by Mizaeron

Rongo Matane
Feb 22 2006, 13:57:27 CET Killed at Level 48 by Mizaeron

Jinxz
Feb 21 2006, 19:06:56 CET Killed at Level 91 by Mizaeron

Galt'ar
Feb 22 2006, 14:22:50 CET Killed at Level 73 by Xeretza and by Mizaeron

Safi'Kyra
Feb 22 2006, 12:56:12 CET Killed at Level 77 by Mizaeron

Ciekawa sytuacja.

Over&Out
Karwal

C.P. Baudelaire
Gregoire jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 22-02-2006, 20:55   #60
Kyra destroyer
Użytkownik forum

Domyślny

Cytuj:
bota ? hahah gdzie pokaz gdzie sie przyznalem omg jakie wkrety to ***
No przecież przeprosiłem i powiedziałem, że nie miałeś boota bo co chwilę chmurki puszczałeś... czyli nie trafiałeś...

Cytuj:
O Boshe... no przecież pisałem wam, że nawet oni sami o tym nie wiedzą, że sharuje, skończcie obrażać pana Tetrocopa... Bosheee

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Elder Nagan
ja niebede nic szczeólnego pisal bo jesio hunta dostanie rodzina..

mam prosbe do was wez tetro zrob duel 1 vs 1 z xer~kto przegra placi 300 k wygranemu po 3 duelach odchodzi z serwa zabierajac pare osob z soba.. i bedzie good...

Peace & Love
Naaa... chyba sam w to nie wierzysz... przecież Tetrocop jest za cudowny, żeby brudzić sobie łapy samemu, przecież może stać w pz i patrzeć jak xeretza zabija jego najdroższych przyjaciół, a później stwierdzić że nie chce mu się grać już w Tibie i przejść na Windows'owskiego Sapera...

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez DuLiB
@Valais
Nie mowie ze Ty masz bota, tylko ze bota mial ten kolo od duela ;p

Niros here btw ;p
O jejq... aż mi głośniki miodem się zalały... jakiś ty ładny asslicker... btw. śliczny dedzik dzisiaj noobq, ja ci chciałem tylko powiedzieć że ja Cie z servera pogonie jak tylko się uspokoi sytuacja na, gdyby nie wojna już miałbyś hunta... ale co mi tam, pośmierdź jeszcze, zawsze jakiś free frag na Battle Field... (zgadłeś... jestem noobem i nie podam swojego nicka)

Cytuj:
(...)
Po co najpierw dajecie inva do gildii Xeretzie a potem go przychodzicie ubić?
Chlopak sie nawet nie spodziewał tego -.-
Idioci Idioci i jeszcze raz idioci
widze że nie wiecie co to jest lojalność wobec kogos
Ja nie wiem jak tak można przyjść na exp do kogos i go ubić(tym bardziej jak jest w twojej gildii)

@Tetro
Może czujesz sie zagrożony na serverze?
I przestań opowiadać te swoje bajeczki wiem jak jest i nie wkrecaj chociaz innym użytkownikom forum.
(...)
pozatym 3/4 twojej gildii to sa nooby nie umieja grac a kiedy przychodzi co do czego to chowają sie za tobą

end
No niestety ale nie zgodzę się z Tobą... wojny przeważnie zaczyna się w ten sposób, że ubija się najwyższy lvl od przeciwników na huncie, bo chodzi tylko o to aby go osłabić przed wojną....
No, ale się zgodzę że są idiotami.

Cytuj:
(...)
pozatym 3/4 twojej gildii to sa nooby nie umieja grac a kiedy przychodzi co do czego to chowają sie za tobą(...)
I znowu się nie zgodzę !!! NG to nie w 3/4 nooby... NIE PRAWDA...
NG to w 95% nooby !

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Legiren
o ile dobrze wiem 3/4 osob w ng jest z ery zero ( arcania ) i mi nie pieprzcie nooby ktorzy nie wiedza ****a jakie maja pvp ze sa noobami gdyby nie chaki Valaisa Buza itp by wygrali wojne i z tego co widzialem mnieli dobre pvp i watpie zeby Mizareon i Xeretza we 2 pokonali tak zgrany zespol jaki jest NG !!!! Jeden z najbardziej zgranych gildi w calej tibi a co do Eona to on zostanie w ng to jest wiadome bo on zawsze jest w ng i pewnie bedzie pozdro NG ;]
Oh Yea... ale żeś dał czadu teraz.. WoW. Zgodzicie się ze mną, że fajowski z niego noobek ?

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Turon De'Galx
Według mnie bardzo ładnie zabili Xeretze ... Mówicie, że w " lamerski " sposób lecz o to chodziło żeby nie miał żadnych szans na przeżycie. Gdyby Tetro zrobił duela 1 vs 1 Xeretza miał by szanse uciec.
A to, że Gildia pomagała Tetrowi to dobże świadczy o Next-Generation przynajmiej ma na kogo liczyć tak samo jak mógł liczyć na gildie na Arcani.

Wygraną w wojnie ma na ten moment raczej zapewnioną NG lecz ataki ze strony Blackboarded Marauders napewno bedą.
Puki nie ma dobrego teamu na wojne Xeretza i jego gildia będzie tylko tracić czas i lvle w przeciwieństwie do NG

Życze Next-Generation aby wygrało wojne i panowali na Kyrze ...

No jednak moim zdanie był to lamerski sposób, nie potrafili na niego się pożądnie zasadzić, no i prawie Moon~~ padł... Wiadomo, że 1vs.1 nie rozpoczyna się wojny.
Odnośnie wygranej wojny na tą chwilę, to ja uważam, że jednak Xeretza ma to w kieszeni... fakt jego gildia do NG nie ma co się porównywać, jednak nie powiedziano, że to są teamy, moim zdaniem cześć teamu xeretzy siedzi właśnie u Tetro w NG i wyjdą w odpowiedniej chwili i zrobią pożądek.

Cytuj:
Do tych z Arcanii:
Sądzę że mało wiecie o sytuacji na Kyrze.Otóż powiem wam, że wojnę rozpoczął Tetrobo bał się, że Xeretza może być wkrótce od niego silniejszy( żałosne). Wielu NG to nooby a prawie każdy to PA.Dlatego licze że zwycięży Xeretza.Razem z Mizaeronem zabił już kilku ng
TO I TYLKO TO JEST POWODEM DLA KTRÓREGO W OGÓLE ZACZĄŁEM TEN TOPIC I DLACZEGO SIĘ W NIM WYPOWIADAM

Cytuj:
Do Nirosa:
Widać że z ciebie ciota.Koleś z Pain mial 10 lvl mniej niz ty ale musiales przyjsc z obstawa.Bez znajomosci bylbys w Tibii nikim!
Muszę Cie poprawić, Niros jest nikim nawet ze znajomościami.

Pozdr~
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania