|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 10 2003
Lokacja: Gdansk
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Ja mam srednia 4.78, a moja klasa to klasa kujonow... najlepsza klasa w szkole, 18 osob (na 20) swiadectwo z paskiem! Najlepsza srednia 5.6! Chodzilem do 6 klasy podst.
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 04 2004
Stan: Na Emeryturze
Imię: Lord Viveka
Profesja: Sorcerer
Świat: Trimera
Poziom: 28
|
![]() Ja mam średnią 5.33.
Moja klasa jest słaba ![]() Na 26 osób 6 ma pasek i 3 wpisane do złotej księgi(trzeba mieć piątki i szóstki i wzorowe zachowanie) Najmniejsza średnia to 2.66. ![]() Jestem drógi w klasie jeśli chodzi o średnią ![]() Edit: Chodze do 5 klasy ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 03 2004
Lokacja: SzczecineK
![]() ![]() |
![]() 3,87 w drugiej klasie gim.
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 11 2003
Lokacja: Bolesławiec
![]() ![]() |
![]() 4.14
3 klasa gimnazjum teraz czekam na ogloszenie kto sie dostal i gdzie |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2003
|
![]() Argh... Mi ten rok nie poszedł zbytnio
![]() ![]() ![]()
![]() |
#47 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 04 2004
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Jestem teraz w liceum średnia 4.0 a w III gimnazjum miałem - 4,87 (80 z testu)
![]() |
#48 |
Guest
|
![]() Kujonki widze
![]() też zaczne od "lepszych lat" ... 4 kl. podstawówki - 5.25 5 kl. podstawówki - 5.0 6 kl. podstawówki - 5.1 1 kl. gimnazjum - 4.4 2 kl. gimnazjum - 4.57 |
![]() |
![]() |
#49 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 03 2004
Lokacja: Wrocław
Stan: Niegrający
Profesja: Knight
Świat: Valoria
Poziom: 27
Poziom mag.: 4
|
![]() Moje wyniki:
VI kl: 5,40 39/40 pkt. z egzaminu I kl gim: 4,8 ![]() IIkl gim: 4,86 ![]()
![]() |
#50 |
Guest
|
![]() 4 klasa podstawówka 1 semestr-4,6 4 klasa podstawówka 2 semestr-4,10 5 klasa podstawówka 1 semestr-4.0 5 klasa podstawówka 2 semestr-3,9- z tego bardzo sie martwie
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Born to Ban
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: inny wymiar
Wpisy bloga: 7
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dwimeron de'qel
Profesja: Royal Paladin
Świat: Harmonia
Poziom: 88
Skille: 87/62
Poziom mag.: 18
![]() |
![]() I liceum- 4.0
III-gimnazjum-5.18 i 89 z egzaminu
![]() |
![]() |
#52 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 07 2004
![]() ![]() |
![]() Zdałem do 2 gim a moje oceny z ostatnich lat to:
4 podst.-5.0 5 -----"------- 6 podst 5.4 39/40 z testu (odebrali mi za pismo ![]() 1 gim 5.09 ale mieliśmy wymagających nauczycieli |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Buuuuu
|
![]() Bylo roznie, w podstawowce spadalo od 4.9 w 4 klasie do cos okolo 3.5 w 8.
W pierwszej Technikum 5.0 Pozniej wyjazd i High School po 3 latach skonczone ze srednia 97.53% Teraz studia i srednia 3.48 (w skali 0-4)
![]() |
#54 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 07 2004
Lokacja: Świebodzin
Stan: Aktywny gracz
Imię: Wirvan
Profesja: Druid
Świat: Danubia
Poziom: 50
Poziom mag.: 50
|
![]() Musze sie pochwalic
![]() Na koniec gimnazjum mialem srednia 5,5 ![]() I 85 pkt z testu (razem 167 pkt) 5 na liscie przyjetych do liceum ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 03 2004
Lokacja: Rivia ;)
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
i to właśnie potwierdza teorie mojego nauczyciela angielskiego.... nie jest ważna ocena, ani średnia, tylko wiedza... ja również wyznaje taka teorie. pamietam jak kiedys opowiadal, ze chodzac do liceum uwielbial tylko 3 przedmioty: angielski, historie i geografie. ze wszystkich byl najlepszy w szkole, olimpijczyk i w ogole. a z reszty mial 2. czyli tak jak dzisiaj 1, ale nauczyciele musieli go przepuszczac bo byl swietny z anglika, historii i gegry. takze widzicie, ja w 1 klaasie liceum mialem srednia 3,87, a szczerze mowiac wiem ze umiem na duzo wiecej... ... bo w zyciu liczy sie pasja ![]() edit: @gremlin w stanach ten high school? jesli tak, to nie obraz sie ale to nie rewelacja, jak na Polaka. ode mnie ze szkoly uczen trojkowy, ze srednia 3,5 wyruszyl do stanow, a za 2 tygodnie zaczal przysylac gazety w ktorych bylo jego zdjecie i podpis "geniusz z Polski"... takze kto jak kto ale Amerykanie to sa dopiero nieuki.... co innego, ze moja szkola to nie byle co, ale w sumie - nic nie zalezy od szkoly tylko od podejscia ![]() btw. testu gimnazjalnego: po fiut o nim piszecie? ja mialem 86 pkt rok temu, srednia 4,5 i na luzach dostalem sie do najlepszej szkoly w S-rzu... a jeszcze co do sredniej - w zeszlym roku do naszej szkoly poszlo kilka osob ze srednia.... 6.0.... Boze, zenada :/ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 02 2004
Lokacja: Poznan
![]() |
![]() II gimnazjum srednia 3,9
A ty bysiek??
![]() |
#57 |
Guest
|
![]() ...........:::::::::::: 4.89 ::::::::::..........
|
![]() |
![]() |
#58 |
Guest
|
![]() Dwa lata temu miałem 3.45 około teraz ponaad 4.6
|
![]() |
![]() |
#59 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 08 2004
Lokacja: Dziwnówek
|
![]() Moja średnia to 3,46 w II gimnazjum. Zdolny ale leniwy - najczęstsze wypowiedzi nauczycieli z wywiadówek. No ale jak ktoś ( JA
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 08 2004
Lokacja: Dziwnówek
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ------------------------------------------------------------------------ " Don`t be late for a school boy , Don`t be late for a school girl " -System of a down - "Shimmy" |
|
![]() |
![]() |