|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 01 2006
Lokacja: Krakoff
Stan: Aktywny gracz
Imię: Creghan
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Trinus Detrimentum
Świat: Elysia
Poziom: 96
Skille:
Poziom mag.: 60
|
![]() jezeli niechcesz to niejedz i tyle ....
ja chce poznac troche ludu z tibie ktorych na rl nie poznalem a gram i np. gadam na gg od lat ... chce sie znimi napic bro i pogadac powspominac itp. .. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#43 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2005
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Cytuj:
osobiscie sadze ze CK sie zjawi a z BC tez sie zjawia-o ile doczytaja tu ten poscik co do wieku-fakt faktem z 12latkami mozna poklikac ale do knajpy raczej nie wejda ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Error85 - 01-03-2006 o 01:29. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 02 2006
Lokacja: Lublin
Imię: Ziomek Knajcik
Profesja: Knight
Świat: Refugia =rox=
Poziom: 30
Skille: 70/70
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Moim zdaniem to był by fajny pomysł najlepiej na koszulkach napisac nick typa którym gramy i jedziemy tylko że jak by doszło co do czego z imprezki by sie zrobiła jedna wielka rozróba
![]() ![]() A jak tam ktoś napisał że bedą dzieciaki ja tam w sumie mam 14 lat i czasem lubie zaszaleć ![]() ![]() ![]() To co tam wyżej napisałem to tylko po to aby ci co będą to organizować niech zadbają o pożądek .No to tyle jeśli chodzi o moje zdanie. P.S. dont banned me jak coś. Ostatnio edytowany przez Kosio - 01-03-2006 o 07:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 02 2006
Lokacja: Kazordoon
Imię: Bluelock
Profesja: Knight
Świat: Chimera
Poziom: 42
|
![]() Taaa... Zawsze znajdzie się fajna grupka osób i też jakieś "debile", które będą się wyzywać, może dojść do bijatyki, albo jakieś pijaczyny....
Trudno zapanować nad DUŻĄ ilością osób .... |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Bo to raz chcieli zorganizować zjazd... No większą skalę to nie ma żadnego sensu. Zjazd Tibijczyków z jednego większego miasta, to już byłbym kłopot (np jak by było 50~ osób). Jeśli ktoś chce się spotkać z kumplami, których poznał w Tibii to niech się z nimi zgada i już, nie potrzeba zlotu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() Wy tu stękacie, proponujecie i się kłócicie a:
- Żeby był zorganizowany zjazd ktoś musi być tym "organizatorem" i wziąść na sibei odpowiedzialność- a nie ma takeigo durnia co wezmie odpowiedzialność za grupę xxx dzieciaków w wieku dojrzewania głównie - bo nad tym się nie zapanuje. To już wyklucza. O kosztach, miejscu itd. nie ma co gadać - bo to nie ma sensu. I tak nic nie wypali - chceice zrobić ogólnopolski zjazd, jak często nie wychodzą jednomiejskie zjazdy - dajcie sobie spokój, bo jedyne co tutaj może wyewoluować to spam/offtop/kłótnia - nic sensownego
![]() |
![]() |