|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 02 2004
|
![]() Cytuj:
sa osoby co bija demony solo ale to jest tak ze wychodzi mag wali z sd albo ue ale raczejz sd i wychodzi na gore nazrec sie mana fluidow bo niezle od demona dostal powiem ze solo dmeon jest nieoplacalny na securze jest paraz 100 + knight i master co wymiataja w dowje demony razem bardzo latwo ale jest blok i popatrzcie na ich lvl
![]() |
|
![]() |
#42 | |
Buuuuu
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#43 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 05 2004
Lokacja: Przemysl
|
![]() Nie wiem po co gdybacie jak dzina jeszcze nie ma pogdybacie jak dzin bedzie.
![]()
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 06 2004
Lokacja: Przemysl
|
![]() Hmm....... jednak masz racje. jak narazie ich nie ma i (chyba) w najblizszym czasie ich nie bedzie, wiec do zobaczenia po Up
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2004
![]() |
![]() nie widamo ale ja na rooku z typami na tescie dostalismy Kusze i p bolty gm zawolal Djinna i kurrde caly rook zabil 1 djinna hehe
|
![]() |
![]() |